<{ALTAIR}>
کاربر سایت
دوستان یادمه تو تست AGBX بازی دو تا اواتار اوارد داشت.می خواستم ببینم باید چی کار کنم که بگیرمشون؟
آخرین ویرایش:
یعنی بدون اینکه این کارو بکنید دشمنا رو میکشتید؟!:biggrin1:بهترین راه برای کشتن دشمن ها با استفاده از کمترین تیر ممکن :
وقتی که شما نور چراغ قوه رو روی دشمن ها میگیرید ( بدون نگه داشت LT ) هاله ی نور دایره ای شکلی روی اونها پدید میاد که هر چه بیشتر چراغ قوه روی اونا نگه دارید شعاع این هاله ی دایره ای شکل کوچکتر میشه تا زمانی که از بین میره و یه شوک کوچیکی به دشمن ها وارد میشه ، اینجاست که دیگه در مقابل شلیک گلوله خیلی تاثیر پذیر میشند و حداکثر با دو گلوله از بین میرند. اگه LT هم نگه دارید زود تر اون دایره کوچیک میشه و از بین میره
Episode 4 هستم ، احساس میکنم کمی گیم پلی خسته کننده و تکراری داره میشه.
آخه دیدم خیلی ها با کمبود تیر مشکل دارند گفتم بگم شاید کسی ندونه یا مثل من Episode 2 تازه متوجهش بشه. :biggrin1:یعنی بدون اینکه این کارو بکنید دشمنا رو میکشتید؟!:biggrin1:
بابا دمتون گرم!:biggrin1:
Episode 4 هستم ، احساس میکنم کمی گیم پلی خسته کننده و تکراری داره میشه.
کسی نبود کمکمون کنه؟دوستان یادمه تو تست AGBX بازی دو تا اواتار اوارد داشت.می خواستم ببینم باید چی کار کنم که بگیرمشون؟
تو اپیسود 4 یه جایی میرسی که barry دوستت یه ارکست راه میندازه که دشمنا حمله میکنن بهت بازی به اوج هیجان میرسه! فقط نورپردازی را هم دقت کن تو همون قسمت !