Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
آقا یه سوال وقتی تیرت تموم میشه چجوری باید دشمن ها رو بکشی؟؟D:

فقط بدو !! سعی کن اگه خیلی گیز کردی فلیم بنداز که متفرق بشن از دور و برت. این پایین رو بخون::

بهترین کار اینه که با سرعت معمولی بدویی و حواست جمع باشه که تا خواستن از پست بزننت با LB جاخالی بدی. اینجوری دیگه عمرا نمی تونن بزننت. تازه اگه خیای زیاد و خوب جاخالی بدی یه اچیومنت هم بت میده به اسم Missed by mile :biggrin1: آخرشم که میرسی به یه نور چراغ (از همونایی که جونتو زیاد می کنه. اگه دیگه خیلی بخوای اصلا ضربه نخوری می تونی از چیزایی که بت پرتاب می کنن جاخالی هم بدی.

July 28, 2010 اولین DLC از بازی عرضه میشه ! اینطور که تو خبرها هست .
http://www.gamecritics.com/dale-wei...e-golden-goose-with-the-infinity-ward-firings
این همون چیزی بود که من توپسته قبلیم گفتم یه چیزایی هست . واقعا جای سوال بزرگیه چطور DLC به این زودی داره ساخته میشه ؟!
من تو فرومها که از این طرف و اون طرف به چشمم میخورد , بعضی ها میگفتند که همین بازی اصلی شامل 12 تا اپیسود بوده . که رمدی 6 تا اپیسود را از بازی اصلی حذف کرده و برای DLC هاش در نظر گرفته که این رو چسبوندند به مایکروسافت و سیاست هاش که بتونه با DLC هاش هرچی سریعتر پول در بیایره .
سایت eurogamer هم فکر میکنم به همین خاطره که این همه کنایه امیز بازی را نقد کرده و میگه بازی در اصل سال 2007 اماده بوده و فکر کنم منظورش همین 6 تا اپیسود بوده که میتونستند سال 2007 عرضه کنند.
اگه خودتون یکم فکر کنید میبینید که تا حدودی این شایعات میتونه حقیقت داشته باشه چون ساخته شدن DLC به این سرعت اونم دست REMEDY غیر ممکنه ! من که تا حالا ندیدم یه بازی DLC هاش این همه سریع بعد از 2 ماه از تاریخ عرضه نسخه اصلی بازی بیاد .
اگه حقیقت داشته باشه به نظر من اگه همین DLC ها را تو بازی اصلی میداند و بی خیال میشدند الان میانگین امتیازات خیلی بیشتر از این بود . جالبه بدونید قراره تو همین DLC ها انیمیشنهای کلی بازی بهتر بشه حتی شاید تا حدودی گرافیک کلی بازی . اینا که این همه صبر کرده بودند کی دوماه هم روش صبر میکردند و بازی را میتونستند از این هم که شده با کیفتتر عرضه کنند.

حالا نقد هایی که DLC بازی را میکنند هم برای من خیلی جالبه یعنی تو یک سال هم بازی اصلی را نقد کردند و هم DLC بازی را نقد میکنند و امتیاز میدند !

واقعا آدم نمیدونه چی بگه ... 6 اپیزود اونم DLC ، پس رسما نصف دیگر بازی رو بازم باید $ خرج کرد !

مایکروسافت فقط به فکر پوله نه راحتی کاربرها ، نمیدونم کی میخواد این سیاستش رو کنار بگذاره !

پس یعنی حدودا از 50 % بازی در قالب DLC عرضه میشه ؟

DLC اول رایگانه.

آخرین ویرایش:
واقعا آدم نمیدونه چی بگه ... 6 اپیزود اونم DLC ، پس رسما نصف دیگر بازی رو بازم باید $ خرج کرد !

مایکروسافت فقط به فکر پوله نه راحتی کاربرها ، نمیدونم کی میخواد این سیاستش رو کنار بگذاره !

علی رضا دیگه چرا نا شکری میکنی گیم 360 رو 4.000 تومان میخری یا مجانی دانلود میکنیم ! خوب dlc هم باید پول داد نمیشه که آش رو با جاش ببری

علی رضا دیگه چرا نا شکری میکنی گیم 360 رو 4.000 تومان میخری یا مجانی دانلود میکنیم ! خوب dlc هم باید پول داد نمیشه که آش رو با جاش ببری

اونم اگر عجله نداشته باشید به صورت یکجا در قالبه یک دی وی دی عرضه میشه و میتونید 2 ، 3 یا 4 هزار هزینه کنید و بخرید ، در هر صورت مایکرو سافت به جز فروش کنسول از ایرانی سودی نمیبره:biggrin1:( یه خورده ام point و gold )

حداقل یک گرزی ، چماقی چیزی میدادن دستمون که یک غلطی باهاش بکنم این که نشد بازی هی تیر کم میاد..:mad:
منم اول بازی یه جا بود که تیر کم آوردم بعد فهمیدم مشکل از خودم بود ! دلیلشم اینه که باید انقدر نور رو روی یارو بگیری تا ضعیف که شد بهش تیر بزنی

تقریبا اخرای اپیزود 3 هستم. اصلا وصف ناپذیره. من که رسما کف کردم. واقعا بازی عالیه. از اول هم روی حالت Hard بازی رو شروع کردم که هیجان بازی دوبرابر میشه. مخصوصا تو اون صحنه:
که با کمباین میجنگی خیلی حال کردم. واقعا تجربه ی نابیه.

باسلام
بازی جالب بود اما بعد 6سال انتظارمن بیشترازاینا بود گرافیک که تعریفی نبود داستانش خوب بود
فکررادرگیر نمی کردتکراری بودمراحلش. اصلحه های کمی داشت امادرکل خیلی حال داد:biggrin1:

DLC اول رایگانه.
خودتون هم میگید اولی ، بنظرم رمدی میتونست همون نکات ریز داستانی رو از بازی حذف نکنه .

=_= =_= =_=

پ.ن : من منظورم خودمون نیست ، ما اصلا بعنوان خریدار حساب نمیشیم با این همه بازی کپی !

منظورم اینهمه ملتی که بازی رو اُریج میخرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or