Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از دلایلی که میخوام xbox بخرم همین بازی
واقعا فوق العاده بوده
فقط باید زود برم تو کار خرید 360

دقیقا...
من برای اسپلینتر سل میخواستم یه 360 بخرم ولی بازیو تا ته رفتم نظرم عوض شد نه اینکه بخوام بگم بازی بدی بود ارزش 300 تومن هزینه نداشت ولی برای این حتما میخرم این بازی ارزش خرج کردن این پولو داره واقعا بازیه عظیمیه.
الان یک ساعت دیگه بازی کردم اکشن بازی یکمی بکش برو جلو شده ولی جو بازی فوق العادس داستانشم کاملا راضی کنندس.

قرار بود یک dlc برای بر طرف شدن مشکلات و باگها بیاد . هنوز خبری نیست ؟
بازی اومده , بجای اینکه دنبال تهیه و لذت بردن بازی باشین یک عده نشستن تو سایت می گن اینقدر امتیاز دادن اونقدر ندادن ؟!

سلام...
من بازی رو تموم کردم.
بازی خیلی قشنگ بود.
به همه پیشنهاد میکنم هر چه سریع تر بازی رو بگیرن و حالش رو ببرن.:biggrin1:

ببخشید یعنی شما از کی داری بازی میکنی که تمومش کردی؟؟؟؟:confused::confused::confused::confused::confused:
آخه تا اونجایی که من اطلاع دارم بازی تازه یک روزه اومده

سلام...
من بازی رو تموم کردم.
بازی خیلی قشنگ بود.
به همه پیشنهاد میکنم هر چه سریع تر بازی رو بگیرن و حالش رو ببرن.:biggrin1:

جوک نگو برا خودت خط داستان بازی حدودا اگه اشتباه نکنم 15 ساعتی داره بعد میشه اخر بازی رو برام پ خ کنی البته اگه داری راست میگی :biggrin1:
----------------------------------
من که تا پایان بازی دیگه تو این تاپیک پیدام نمیشه همه دارن چرتو پرت میگن
یا حق.............

جوک نگو برا خودت خط داستان بازی حدودا اگه اشتباه نکنم 15 ساعتی داره بعد میشه اخر بازی رو برام پ خ کنی البته اگه داری راست میگی :biggrin1:
تا جایی که من می دونم این یک بزرگ نمایی بودش که بازی خیلی طولانی هست. این جور که بعضی از سایت ها میگن میشه 8-9 ساعته تمومش کرد. البته به احتمال زیاد برای اینکه به عمق بیشتری از داستان دست پیدا کنی لازم چیزهایی رو تو بازی پیدا کنی که می تونه باعث طولانی تر شدن بازی بشه.

بُرهان اگه اين بازي رو مثل MW بكش برو جلو بازي كني زود تموم ميشه فكر كنم اما اگه بخواي دنبال اضافاتش بري فكر نميكنم به اين زودي ها تموم شه

بُرهان اگه اين بازي رو مثل MW بكش برو جلو بازي كني زود تموم ميشه فكر كنم اما اگه بخواي دنبال اضافاتش بري فكر نميكنم به اين زودي ها تموم شه
دقیقا نوید درست میگی. من هم تو قسمت آخر پست قبلم به این موضوع اشاره کردم که برای به دست آوردن درک بهتری از داستان بازی و روایت های داخل بازی باید آیتم هایی رو در داخل منطقه پیدا کنی که خودش باعث طولانی تر شدن بازی میشه. فقط تنها چیزی که من ازش نگران هستم اینه که مجبورم باشیم بیش از حد و بیهوده تو جنگل راه بریم تا به جایی برسیم. چون فکر کنم دیشب تو یکی از نقدها به این موضوع اشاره شده بود. اگه این طور باشه مقدار پرت زیادی در زمان بازی داریم که بیهوده داره هدر میره.

من که به شدت منتظرم این بازی دستم بیاد.:( اندازه زرشک هم به امتیازات اهمیت نمیدم. دقیقا شده جریان HR . که HR یکی بهترین بازی هایی بود که در عمرم انجام دادم.

10 - 20 تا سایت امتیاز دادن با هم :eek:
http://www.gamespot.com/xbox360/action/alanwake/review.html?mode=web&tag=scoresummary;critic-score
میانگین امتیازات همون 8.6
http://www.gamerankings.com/xbox360/928006-alan-wake/index.html
واقعا تاسف انگیزه
تو خوابم این روزو نمی دیدم
وحشتناکه !!!
.

ديگه داره حالم از هرچي منتقد اسكله بهم ميخوره !

گوره باباي همشون ! , عشق است alan wake

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or