alan wake تحولي در بازي هاي اين نسل

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
منبع اين مطلب سايت الماني gameguru هست اميدوارم خوشتون بياد
can the graphics of alan wake set a new standard in gaming
ايا alan wake ميتونه يك سبك گرافيكي جديد با استاندار هاي جديد به وجود بياره ؟
همه طرفداران گرافيك و game play سال 2007 از ياد نمي برند
امسال بازي ها استاندارد جديدي در صنعت game به وجود اوردن بازي هاي شاهكاري همچون
call of duty 4 . bio shock , و البته از همه مهمتر در گرافيك بازي پر خرج و پر حياحو crysis
بازي alan wake كه در سبك اكشن-ماجراجويي توسط استوديو معروف redmy ميخواد عرضه بشه
چند وقت پيش چند عكس جديد و 1 خبر جديد از بازي اشكار شد كه باعث حيرت همه ي ما ها شد { براي ديدن عكسها به تاپيك كه توسط اقا فرخ ايجاد شد برويد}
خبر اين بود كه بازي در نيمه دوم سال 2008 عرضه ميشه {game radar }
اين عكسها كه متعلق به مجله pm بود همه رو متوجه تحول گرافيكي اين بازي كرد و قوي بودن اين موتور گرافيكي را نشان ميداد .
حالا بحث سر اينه كه اين بازي ميتونه crysis رو شكست بده ؟
اگه redmy بتونه اين كار انجام بده 1 - ضد حرف هاي cry tec ثابت ميشه 2- 360 ميتونه قدرت گرافيكي بالا شو به رخ همه بكشد . بايد تا زمان عرضه بازي صبر كنيم
نكته : اين خبر ترجمه شدست و منبع هم اين سايت ونه شخص بنده
موفق باشيد

من که میگم به احتمال بالا یکی از بهترین بازی 2008 خواهد بود:love:
این بازی به خیلی ها میفهمونه که تعداد بازیهای انحصاری یک کنسول مهم نیست( مثلا 150تا ) بلکه کیفیت ساخت این بازیها هم مهمه. چه بسا یک بازی انحصاری از یک کنسول به 10000 تا بازی انحصاری یه کنسول دیگه بیارزه.
نتیجه گیری: بخاطر 150 تا بازی انحصاری خوشحال نباشد زیرا این یه بازی به اون 150 تا بازی انحصاری شما میارزه:laughing::laughing:
من اين عنوان بهترين بازي 2008 تو نظر سنجي اعلا م كردم چون يك سبك جديد داره و به قول پيتر مور فقيد : منفجر كننده سبك
اين حرف نزن كه الان fan boy هاي ps3 با شات گان ميافتند دنبالت :biggrin1:

آخرین ویرایش:
اینقدر این حرفه خنده دار که PC گرافیکش بیشتره رو نزنید! آخه PC داریم تا PC!
بله یه کامپیوتر High End با خدا تومن مایه که فقط خرج کارت گرافیکش از یه 360 بیشتره، ممکنه تو بازیها گرافیک بهتری رو ارائه بده! همون افرادی که میگن Crysis فلانه و نمیدونم خدایه گرافیکه(که البته فعلا هست) حتما میدونن برایه اجرایه این بازی بنحو مطلوب(نه اینکه فقط اجرا بشه) چه سیستمی مورد نیازه؟
لا اقل اگه دو تا چیزو مقایسه میکنین سعی کنین یه کم عادل باشین. واقعا انتظار دارین 360 بیاد گرافیکی بهتر از یه کامپیوتری ارائه بده که اگه شما 360 تونو با همه چیزش بدین کارت گرافیک اون کامپیوترو بهتون نمیدن؟

مگه چه قد فرق 8800 با گرافيك 360
فرقش در اين که کارت گرافيک xenos xbox360 از 380 مليون ترانزيستور تشکيل شده در حالی که
8800 حدوداً تعداد ترانزيستورهای به کار رفته داخلش 700 مليون تاست !
من فکر کنم کل تعداد ترانزييستورهای قطعات 360 با هم جمع کنن بازم به 8800 نمیرسه ، :)
فرقشرو فقط تا همين حد بدونی کافيه که 8800 يه سرگردن هم بيشتر از xenos بالاتره

قبول دارم كه pc قوي تره اما اين حرف هم كه crysis نميتونه روي 360 بياد مسخرست
مگه چه قد فرق 8800 با گرافيك 360 نمونه بارز bio shock
فقط كافي crytec مقدار ديتل بازي رو از 100 درصد به 80 درصد كاهش بده تا بازي با يك فريم ريت روان براي 360 و play 3 بياد
بیین دوست من هیچ کس نمیگه کرایسیس روی کنسول نمیتونه بیاد بلکه کرایسیسی که شما با این جزئیات میبینید نمیتونه بیاد (دیگه DX 10 هم که جای خود داره)
اما اختلاف 8800 با گرافیک 360 خیلی بیشترین از این حرف ها هستش برای این کار هم میتونید بازی های مشترک رو روی هر دو تست کنید(البته با این فرض که تازه بازی های کنسولی کاملا برای کنسول مورد نظر بهینه میشن)البته این روش چندان علمی نیست .ولی جواب سوالتون مشخص میشه.اما اختلافشون حدودا به اندازه اختلاف دو کارت 7800 و8800 هستش.
اما راجب بایوشاک .به لطف موتور خوب وبهینه شده این بازی حتی 8600 ها هم فریم دهی بسیار خوبی دارند بنابراین از نظر فنی این بازی چندان معیار خوبی برای مقایسه نیست.

اینقدر این حرفه خنده دار که PC گرافیکش بیشتره رو نزنید! آخه PC داریم تا PC!
بله یه کامپیوتر High End با خدا تومن مایه که فقط خرج کارت گرافیکش از یه 360 بیشتره، ممکنه تو بازیها گرافیک بهتری رو ارائه بده! همون افرادی که میگن Crysis فلانه و نمیدونم خدایه گرافیکه(که البته فعلا هست) حتما میدونن برایه اجرایه این بازی بنحو مطلوب(نه اینکه فقط اجرا بشه) چه سیستمی مورد نیازه؟
لا اقل اگه دو تا چیزو مقایسه میکنین سعی کنین یه کم عادل باشین. واقعا انتظار دارین 360 بیاد گرافیکی بهتر از یه کامپیوتری ارائه بده که اگه شما 360 تونو با همه چیزش بدین کارت گرافیک اون کامپیوترو بهتون نمیدن؟
برای کسی که مساله مالی وجود داشته باشه حرف شما کاملا صحیح هستش ولی به شخصه کنسول های این دوره واقعا من رو مایوس کردندو از خریدشون منصرف شدم

سلام به همه میدونم که الان باز خیلیا مخالفت می کنن با حرفای من پس هیچی نمی گم و فقط یه لینک خبری که خیلی وقت پیش دیده بودم رو بهتون میدم مطمئنم که خیلیا خوششون میاد و متوجه خیلی از مسائل میشن مطمئنم خیلیا هم از این پست بدشون میاد و خلاصه خیلی چیزا می گن من فقط چیزیو می گم که بهش اعتقاد دارم به حرفا هم اصلاَ کاری ندارم هر کسی توهینیم کرد مخلصشم هستم .
http://gametomorrow.com/blog/index.php/2007/09/05/cell-vs-g80/
این لینک خبر بود حالا هر کس دوست داشت بره بخونه بیاد به بقیه هم بگه البته به نظرم همه بخونن بهتره .
در مورد کرایسیس هم چیزی نمی گم چون همیشه گفتم اون چیزیو که باید می گفتم .
امیدوارم این بحثها یه روز خوب تموم بشه
باتشکر

من که میگم به احتمال بالا یکی از بهترین بازی 2008 خواهد بود:love:
این بازی به خیلی ها میفهمونه که تعداد بازیهای انحصاری یک کنسول مهم نیست( مثلا 150تا ) بلکه کیفیت ساخت این بازیها هم مهمه. چه بسا یک بازی انحصاری از یک کنسول به 10000 تا بازی انحصاری یه کنسول دیگه بیارزه.
نتیجه گیری: بخاطر 150 تا بازی انحصاری خوشحال نباشد زیرا این یه بازی به اون 150 تا بازی انحصاری شما میارزه:laughing::laughing:

:biggrin1::biggrin1: موقعی که gt5 رو مقایسه میکنید میگید xbox تنوع بازیهاش تو این سبک بیشتره پس xbox برندس

حالا که alan wake شده اصلا گور بابای تعداد:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

ببينيد درست 8800 خيلي بهتر از گرافيك 360 اما مدل كارت گرافيكي كنسول با pc فرق مكنه
مثلا ميگند 360 داراي dx 10 نيست اما بايد بدونيم dx 9كنسول 360 فرق ميكنه حتي مسيولان ماكروسافت گفتند اين dx 9 از بيشتر قابليت هاي dx 10 چيزي در حدود 70 درصد استفاده ميكنه مثلا بازي wh با اينكه مثل crysis
نيست اما تقريبا 94 درصد قدرت گرافيكي crysis داره اگه تريلر اين بازي رو ببينيد متوجه حرف من ميشيد
ا بازي black رو اگه براي ps2 بازي كرده باشيد متوجه حرف من بهتر خواهيد شد

آخرین ویرایش:
ببينيد درست 8800 خيلي بهتر از گرافيك 360 اما مدل كارت گرافيكي كنسول با pc فرق مكنه
مثلا ميگند 360 داراي dx 10 نيست اما بايد بدونيم dx 9كنسول 360 فرق ميكنه حتي مسيولان ماكروسافت گفتند اين dx 9 از بيشتر قابليت هاي dx 10 چيزي در حدود 70 درصد استفاده ميكنه مثلا بازي wh با اينكه مثل crysis نيست اما تقريبا 94 درصد قدرت گرافيكي crysis داره اگه تريلر اين بازي رو ببينيد متوجه حرف من ميشيد ;)
خیر مسئولان مایکروسافت هیچ وقت نگفتند که کارت گرافیک 360 از 70 درصد قابلیت های dx10 استفاده می کنه چون همچین چیزی نیست. xenos فقط به خاطر ساختار unified shader هست که می گن از تکنولوژی های جدیدتر استفاده می کنه که تو dx10 هم ازش استفاده شده ولی این اصلا به این معنی نیست که این کارت می تونه 70 درصد قابلیت های dx10 رو داشته باشه چون مهمترین مشخصه dx10 یعنی توانایی استفاده از shader model 4 و geometry shaders رو نداره پس این تحلیل های درصدی کاملا الکی و برای دل خوش کردن هست.
اون 94% قدرت crysis در بازی warhound هم بزار اقلا یک تریلر با کیفیت درست و حسابی ازش بیاد بد با اطمینان این درصد ها رو بگو.

آقایون اینقدر سیستم های اند نکنید تا اواخر سال 2008 بجای 8800 مرحوم باز هم بحث
سر این خواهد بود که فلان بازی که بین کنسول های نسل جدید و pc مشترک در اومده
کدوم یکی بهتر اجرا میکنه کارت گرافیکی مثلا 9800 ULTRA .... یا کنسول های فکستنی 3
سال پیش و خوب فکر میکنم که جواب کاملا مشخصه : یک pc چهار هزار دلاری ,
حتما باید این بازی بهتر اجرا کنه و این میزان بهتر بودن مثل امروز باز هم اونقدری محسوس
نیست که بخواییم مقایسه ای بگیم بازی در PC کیفتی داره که مشابه اون در کنسول های
جدید یک چیزی تو مایه های PS2 خواهد بود تا آخر امسال هم ناراحت نباشید میتونید یک
کارت 8800 رو پی سی تون داشته باشید و کل پی سی منهای مونیتورش 700-800 تومن
بیشتر در نیاد که البته خوب تو اون زمان شما دارید از یک کارت قدیمی استفاده میکنید که
دیگه نمیتونه نیاز ها رو اونطور که باید برآورده کنه

حالا چرا بحث میکنید پای این چیز ها نمیدونم ؟ به هرحال pc بهتره ولی خوب معایب خودش رو
هم داره که همیشه قدیمیه و این رو با همکاری فکری اون دوستی که اون دفعه ناراحت شده بود
که چرا با ایشون همفکری نکرده بودم میگم :cheesygri
کنسول هم همچنین به خود بازی بپردازید عزیزان اینا بحث های حاشیه ای هست همه
هم میدونن چی به چیه

آخرین ویرایش:
اينا همش تقريبي اقا اشكان منظور من اينه كه crysis در اون حدي كه ازش تعريف ميشه نيست
مشکل اینجاس که crysis در همون حدی بود که ازش تعریف شده بود. این بازی هیچ فرقی با اون دمو هایی که ازش نشون می دادن نداره روی کیفیت very high ولی تنها مشکلتش اینه که به یک pc خیلی قوی احتیاج داره. شما نمی تونی crysis رو سیستمت با medium اجرا کنی بعد بگی گرافیکش در اون حدی که تعریف کردن نبود.
من که مطمئنم شما crysis رو بازی نکردی، اگر هم بازی کرده باشی با کیفیت بالا نبوده ولی اگر خیلی مشتفاقی تا بدونی مثلا این بازی واقعا گرافیک دیدنی داره یا نه من شخصی رو تو همین سایت بهت معرفی می کنم که هم ps3 داره (یک ps باز قدیمی هم هست یعنی کلا کنسول کاره و pc باز هم نیست) هم 360 و هم یه pc تقریبا high end که تونسته بازی رو لااقل با وجود کمی افت فریم با بالاترین گرافیک بازی کنه. می تونی خیلی راحت از nima_mn در مورد گرافیک این بازی سوال کنی.
البته افراد دیگری هم تو این سایت با این شرایط هستند ولی ایشون همه کنسول ها رو داره برای همین اسمش رو اوردم.

مثلا ميگند 360 داراي dx 10 نيست اما بايد بدونيم dx 9كنسول 360 فرق ميكنه حتي مسيولان ماكروسافت گفتند اين dx 9 از بيشتر قابليت هاي dx 10 چيزي در حدود 70 درصد استفاده ميكنه مثلا بازي wh با اينكه مثل crysis
نيست اما تقريبا 94 درصد قدرت گرافيكي crysis داره اگه تريلر اين بازي رو ببينيد متوجه حرف من ميشيد
ا بازي black رو اگه براي ps2 بازي كرده باشيد متوجه حرف من بهتر خواهيد شد
برای کنسول اصلا چیزی به اسم DirectX وجود نداره که مسئولان مایکروسافت بخواهن چنین چیزی بگن. کنسول ها یه سخت افزار بسته هستند که محدودیت های PC و API هاشو ندارن. در ضمن اگه بازیساز ماهر باشه و روی بازیش خوب کار کنه میتونه برای هر کدوم از این کنسول ها بازی هایی بساره که ویژگی هایی مشابه ویژگی های بازی های DX10 رو داشته باشن.

درسته من بازي نكردم اما تريلر هاي اين بازي رو همشو ديدم منظور من از لحاظ گرافيكي نيست چون crytec به حرف هاش عمل كرد و خب اگه روي vista وdx10 هم باشه عالي منظور من امدن يك بازي در سطح crysis حالا نه 100 درصد مثل اون ولي حداقل 90 درصد اون گرافيك داشته باشه مثل warhound
وقتي crytec ميگه به هيچ وجه نميشه اين بازي با اين گرافيك بياد مسخرست چون مسولان crytec طوري حرف ميزنند انگار يك نسل بازي شون جلوتره در حالي كه نيست

به کنار از همه ی بحثهاتون شرکت Crytek بازی در حد Far Cry عرضه نکرده است .
شرکت بیشتر سعی داشت تا PC رو به عنوان قدرت برتر حساب کنه و قطعا استفاده از یک محیط جنگلی 100 در 100 کمک شایانی بهش کرده تا موتور فیزیکی و جزییات و قدرت موتورش رو به رخ بقیه بکشه.
به نظر من Crysis فقط و فقط در گرافیک بیشتر خلاصه شده و سازنده ها از نظر Gameplay پیشترفتی نداشته اند و نکات تازه و نوعاوریهای تازه ای را معرفی نکردند و به نظر من Crysis از نظر Gameplay پایین تر از عناوینی چون Halo 3 -Fear - Call Of Duty 4 -Bioshock قرار میگیرد.
در کنار این مسئله Remendy علاوه بر توجه به گرافیک بازی (نوعاوری های تازهای به چشم میخورد)به نکته های دیگیری و احتمالا مهمتر از همه Gameplay توجه کرده و با توجه به پتانسیل بالایی که محوریت داستان با GAmeplay را دارد میتواند یکی از بهترین Gameplay بازی های کامپیوتری را طراحی کند که مدتها در ذهن باقی بماند.
من 100 درصد مطمئن هستم Remendy باز هم یک نوعاوری و خلاقیت تازه رو به نمایش میگزاره.
گرافیک مهمترین مسئله بازی نیست - شما تصور کنید Crysis با گرافیکی در حد Condemned 1 عرضه میشد (در همین زمان عرضه ) اما Gameplay بازی فراتر از Halo 3 بود . مطمئنن مورد توجه بسیاری قرار میگرفت.
گرافیک بازی میتونه به شکلهای مختلف مفختلف نوعاورانه باشه. در ALAN WAKE یک از موارد قابل توجه سیستم اب و هوایی و شب و روز است و فیزیک بازی (صحنه های فرو ریختن سنگ از کوه با توجه به زمان پخش یعنی سال 2005 بسیار عالی بودند و مطمئنن پیشترفتهای بسیار خواهند کرد)
با این حال باید توجه داشته باشیم محیط بازی Alan Wake بسیار بزرگ است و خوب طبیعی است گرافیک و جزییات بازی به اندازه Crysis ]واقعی نباشد اما به احتمال در مواردی حرفهای تازه ای برای گفتن خواهد داشت.
با این حال من فکر میکنم Alan Wake واقعا بازی بسیار موفقی باشد و همینطور ارزش ان بالاتر از Crysis باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or