Alan Wake برای PC ? نه !

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sha7ab

کاربر سایت
Edge Online امروز گزارش داد که نسخه ی PC بازی Alan Wake منتشر نخواهد شد ! نسخه ی PC بازی که از مدت ها پیش قولش داده شده بود هم اکنون طبق گفته ی سم لیک (Sam Lake) ، نویسنده ی بازی "در هوا معلق است" . این در حالیست که تمامی تمرکز تیم سازنده در حال حاضر روی نسخه x360 بازی است . سم لیک همچنین گفت : "هر وقت کار بر روی نسخه ی x360 بازی به پایان رسید آن وقت خواهیم دید(در مورد نسخه ی PC تصمیم خواهیم گرفت)"
Alan Wake که کار ساختش حدود 5 سال به طول انجامیده در نمایشگاه E3 امسال نمایش باشکوهی از گیم پلی نسخه x360 داشت .
ضمن اینکه در رابطه با نسخه ی PC بازی ماکروسافت پاسخی به سایت IGN نداده است .

IGN

من که بشخصه خوشحال شدم !! دوستانی که PC دارن هم نگران نشن !! 1 سال دیگه بازی میکنن !! البته شایدم دیرتر !! ولی اگه طاقت ندارن یه مبلغ نا قابلی بدن حالش رو ببرن !!

البته Edge یه کم متن خبرش را جنجالی نوشته. فعلا هیچ چیز از سوی Remedy تایید نشده.

Markus از Remedy در پاسخ به طرفداران نسخه PC گفت:

" من خودم یک PC gamer هستم( توی خونه یه سیستم Core i7, Radeon 4890, 5.1 audi دارم) و من از این حساسیت شما نسبت به نسخه PC قدرانی می‌کنم."

"متاسفانه تنها چیزی که من در این مرحله می‌تون بگم اینه که ما فعلا تمام تلاشمون را روی نسخه X360 بازی گذاشته‌ایم و در مورد نسخه PC بعدا صحبت خواهیم کرد."( که البته با توجه به کوچک بودن تیم Remedy، کاملا منطقی هست).

در ضمن اعتراضات شدیدی هم از سوی طرفداران Pcباز انجام شده. محبوبیت نسخه PC هم طبق یک نظر سنجی سرانگشتی تقریبا دو برابر نسخه 360 هست.

نسخه PC به هیچ‌وجه کنسل نخواهد شد. موضوع اصلی این است که " چه زمانی" عرضه می‌شود؟

این یک سیاست هست ماکروسافت بهشون گفته فعلا حرف نزنید درباره pc چون حداقل همین حرف نزدن میتونه باعث فروش 10000 هزراتا کنسول بشه که کم نیست چون اگر بگن برای pc میاد همه زود میگن بیخیال 1 سال صبر میکنیم مفتی دانلود میکنیم حالشو میبریم پس نمیگن تا بازی فروشش را روی کنسول بکنه بعد شاید مثل Gta شد ولی خواهشا حرفی از کنسول دیگه نیارید چون محال هست

در ضمن اعتراضات شدیدی هم از سوی طرفداران Pcباز انجام شده. محبوبیت نسخه PC هم طبق یک نظر سنجی سرانگشتی تقریبا دو برابر نسخه 360 هست.

فکر نمی کنید دلیلش اینه که PC بازها بیشتر تو اینترنت و ... هستن تا 360 دارها !؟ آخه تو خارج که مثل اینجا نیست !! همشون راحت به اینترنت دسترسی دارن !!:biggrin1:

بعد به نظر شما کاری میکنن که این نسخه اجباراً با ویندوز 7 اجرا شه یا اینکه روی ویندوزهای حال حاظر هم اجرا میشه !!؟:-"

بعد به نظر شما کاری میکنن که این نسخه اجباراً با ویندوز 7 اجرا شه یا اینکه روی ویندوزهای حال حاظر هم اجرا میشه !!؟
ویندور حال حاضر میشه XP و ویستا که کاملا قضیشون منتفی هست. الان احتمال قوی اینه که روی Win7 بیاد. نکته مهم اینه که فقط روی یک ویندوز میاد.

اونوقت که شعارشون ویستا بود می‌گفتن:" تمرکز روی پلتفورم کمتر = بازی بهتر. ما نمی‌خوایم بازی را برای PC‌هایی با مشخصات پایین بهینه کنیم."

مطمئن باشيد بازی روی پی سی هم مياد ...... مگه ممکنه مايکرو از سود نسخه پی سی اين بازی بگزره
همه اين کارها برای اين است که اولاً ملت برن ايکس باکس بخرن واسه اين بازی ...... دوماً نسخه 360 بازی حسابی بفروشه
بعد از اينکه نسخه 360 حسابی فروخت اون موقع نسخه پی سی هم عرضه ميشه ...... ديگه همه اين سياست کهنه رو ميشناسن
پيروز باشيد

من نه میگم این خبر صحت داره نه نداره(Have no idea:biggrin1:)ولی پست ها رو میخوندم دیدم تعدادی از دوستان میگفتن واسه فروش Win 7 این بازی رو روی PC هم میدن،بابا مگه چندنفر برای AW میرن Win 7 میخرن؟سیستم عامل PC که فقط کارش اجرای بازی نیست،درسته که برای افزایش فروش این کار منطقی به نظر میرسه ولی فراموش نکنیم Vista نمونه ی بارز جاه طلبی و زیاده خواهی MS بود که سرانجامشم دیدیم چی شد،MS مجبور بود ملتو با زور Halo 2 و بازی های بزرگ ترغیب به خرید ویستا کنه ولی Win 7 اگه سیستم بی نقصی باشه دیگه این کارا نیاز نیست دقیقاً مثل XP...

به هر حال با توجه به نظراتی که حاضران E3 داشتند ، بازی در حد انتظارات ظاهر نشده (البته نمیشه پیش داوری کرد) ولی در کل ممکنه به سرنوشت AID 5 دچار بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or