Alan Wake برای PC ? نه !

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sha7ab

کاربر سایت
Edge Online امروز گزارش داد که نسخه ی PC بازی Alan Wake منتشر نخواهد شد ! نسخه ی PC بازی که از مدت ها پیش قولش داده شده بود هم اکنون طبق گفته ی سم لیک (Sam Lake) ، نویسنده ی بازی "در هوا معلق است" . این در حالیست که تمامی تمرکز تیم سازنده در حال حاضر روی نسخه x360 بازی است . سم لیک همچنین گفت : "هر وقت کار بر روی نسخه ی x360 بازی به پایان رسید آن وقت خواهیم دید(در مورد نسخه ی PC تصمیم خواهیم گرفت)"
Alan Wake که کار ساختش حدود 5 سال به طول انجامیده در نمایشگاه E3 امسال نمایش باشکوهی از گیم پلی نسخه x360 داشت .
ضمن اینکه در رابطه با نسخه ی PC بازی ماکروسافت پاسخی به سایت IGN نداده است .

IGN

من نه میگم این خبر صحت داره نه نداره(Have no idea:biggrin1:)ولی پست ها رو میخوندم دیدم تعدادی از دوستان میگفتن واسه فروش Win 7 این بازی رو روی PC هم میدن،بابا مگه چندنفر برای AW میرن Win 7 میخرن؟سیستم عامل PC که فقط کارش اجرای بازی نیست،درسته که برای افزایش فروش این کار منطقی به نظر میرسه ولی فراموش نکنیم Vista نمونه ی بارز جاه طلبی و زیاده خواهی MS بود که سرانجامشم دیدیم چی شد،MS مجبور بود ملتو با زور Halo 2 و بازی های بزرگ ترغیب به خرید ویستا کنه ولی Win 7 اگه سیستم بی نقصی باشه دیگه این کارا نیاز نیست دقیقاً مثل XP...​
اره منم کاملا با حرف های شما موافقم ولی یکی دوتا نکته هست لازمه بگم.
1.قرار بر این شده MS با ورود Win7 و با داشتن خاصیت DAPRO تو این ویندوز بتونه DX11 رو به اجرا بگذاره که میشه احتمال اینو داد که میخوان با DX11 مطابقش کنن که احتمالش کمه ولی احتمالش هست.
2.اگر واقعا بخوان این بازی رو روی win7 بدن بیرون میشه احتمال اینو داد که بخوان به عنوان یه EX pack برا فورش win 7 بیاد بازم احتمالش کمه
راستی باید به دوست عزیزمون هم بگم که WinXP اونقد هم بی نقص نیست
خوب فعلا با احترام.

Remedy ثابت کرده که با تمرکز روی آثار در حال ساخت باعث تعمیق هرچه بیشتر تمام کیفیات بازی و رفع نقایص تا حد مطلق میشه و شخصاً از این منظر به هیچ وجه در صورت عقب افتادن انتشار بازی ناراحت نمیشم.
چون شدیداً معتقدم این بازی هرچی روش کار بشه ، جا داره و از طرفی اصلاً دلم نمیخواد به عنوان یه PC Gamer و طرفدار Remedy یه بازی Port شده و اونم چنین شاهکاری رو به صورت Port صرف تجربه کنم .

از طرفی Remedy تحت حمایت مستقیم Microsoft Game Studiosـه که به هر حال ، انتخابی خارج از شعاع سیاست های مالی شناخته شده مایکروسافت نخواهد داشت ، این بازی حداقل میتونه باعث گرایش یه عده TPS باز به X360 بشه و از طرفی زمینه یه تبلیغات تاثیر گذار در جامعه PC Gamer ها رو برای Windows 7 فراهم کنه که الحق حقشونم هست .

خلاصه شخصاً فکر میکنم برای مایکروسافت که از طرفی فروش X360 رو مدنظر داره و از طرفی به Windows 7 امید زیادی داره ، عقلانی و منطقی نباشه که این عنوان عظیم و عمیق رو که با تبلیغات گسترده و سرمایه های آنچنانی و با حظور افسانه هایی مثل Sam Lake در مقام خالق اصلی ، پرورش داده و به اینجا رسونده ، دست به انتشار هم زمان نسخه X360 و PC بزنه .

حق مایکروسافته که بیشتر سود کنه ، بخاطر سرمایه گزاری های متبحرانه و مبتکرانش ، حق Remedyـه که با تمرکز بیشتر یه شاهکار دیگه رو خلق کنه و تبحر خودشو بار دیگه در ذهن همه ماندگار کنه ، حق Alan Wakeـه که تبدیل به یه شاهکار بی نقص و بی نظیر و تاثیر گذار بشه و حق ما PC بازاست که دوباره خاطراتمون با Sam Lake زنده بشه و خدای نکرده بازی Port شده یا هولکی بازی نکنیم .

Remedy ثابت کرده که با تمرکز روی آثار در حال ساخت باعث تعمیق هرچه بیشتر تمام کیفیات بازی و رفع نقایص تا حد مطلق میشه و شخصاً از این منظر به هیچ وجه در صورت عقب افتادن انتشار بازی ناراحت نمیشم.
چون شدیداً معتقدم این بازی هرچی روش کار بشه ، جا داره و از طرفی اصلاً دلم نمیخواد به عنوان یه PC Gamer و طرفدار Remedy یه بازی Port شده و اونم چنین شاهکاری رو به صورت Port صرف تجربه کنم .

از طرفی Remedy تحت حمایت مستقیم Microsoft Game Studiosـه که به هر حال ، انتخابی خارج از شعاع سیاست های مالی شناخته شده مایکروسافت نخواهد داشت ، این بازی حداقل میتونه باعث گرایش یه عده TPS باز به X360 بشه و از طرفی زمینه یه تبلیغات تاثیر گذار در جامعه PC Gamer ها رو برای Windows 7 فراهم کنه که الحق حقشونم هست .

خلاصه شخصاً فکر میکنم برای مایکروسافت که از طرفی فروش X360 رو مدنظر داره و از طرفی به Windows 7 امید زیادی داره ، عقلانی و منطقی نباشه که این عنوان عظیم و عمیق رو که با تبلیغات گسترده و سرمایه های آنچنانی و با حظور افسانه هایی مثل Sam Lake در مقام خالق اصلی ، پرورش داده و به اینجا رسونده ، دست به انتشار هم زمان نسخه X360 و PC بزنه .

حق مایکروسافته که بیشتر سود کنه ، بخاطر سرمایه گزاری های متبحرانه و مبتکرانش ، حق Remedyـه که با تمرکز بیشتر یه شاهکار دیگه رو خلق کنه و تبحر خودشو بار دیگه در ذهن همه ماندگار کنه ، حق Alan Wakeـه که تبدیل به یه شاهکار بی نقص و بی نظیر و تاثیر گذار بشه و حق ما PC بازاست که دوباره خاطراتمون با Sam Lake زنده بشه و خدای نکرده بازی Port شده یا هولکی بازی نکنیم .

زیبا ترین و کاملترین پستی هست که توی این تاپیک دیدم !! واقعاً نظر خوبی دادین و من باهاتون کاملاً موافقم !!

زیبا ترین و کاملترین پستی هست که توی این تاپیک دیدم !! واقعاً نظر خوبی دادین و من باهاتون کاملاً موافقم !!
ایشون همیشه همینطور هستن دوست عزیز.:smile:
پستای دیگه شون هم همه با معنی و پربار و خالی از هر گونه توهینیه...:smile:

یادش بخیر - انگار همین چند وقت پیش بود که داشتیم درباره ی برتری نسخه ی PC , بخاطر استفاده از DirectX 10 , صحبت می کردیم.
همش دود شد رفت هوا...

هر کی میاد برای خودش تز میده ..... یکی میگه میاد ....یکی میگه نمیاد .... یکی میگه رو هواست .....

من که کلا قید بازی رو زدم .... آخه سازنده هم انقدر ادا در میاره ...

خدای نکرده بازی Port شده یا هولکی بازی نکنیم

مطمئناً اينطوری نميشه.... remedy و ميکروسافت روی اين مسئله خيلی حساس هستن... اگر نبودن بازی رو چند وقت پيش ميدادن بيرون

حالا کی برا pc مياد .... god knows!

به نظرم عنوان خبر گمراه کننده هست،هیچ کسی نگفته که این بازی برای PC نمیاد،گفته بودن که ما روی نسخه 360 تمرکز کرده ایم و بعدا برای نسخه PC تصمیم میگیریم،نه اینکه اصلا نمیاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or