Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

اونوقت میگی که:

البته از امضات هم میشه فهمید که چقدر بهت فشار وارد شده.حالا چرا I Do'nt Know!!

خب عزیز من خودت میای یهو بحث ویچر رو پیش میکشی منم جوابت رو میدم,اونوق میگی من حرف ویچر دارم میزنم!!!!!
دارم میگم اینجا به ویچر ربطی نداره باز میای میگی شماها میگفتین که کنسول نمیتونه اجرا کنه و اینجا شبیه تاپیک ویچر شده و اینا!!
بیخیال اصلا,موندی چی جواب بدی به چرت گویی افتادی!!!

خب عزیز من خودت میای یهو بحث ویچر رو پیش میکشی منم جوابت رو میدم,اونوق میگی من حرف ویچر دارم میزنم!!!!!
دارم میگم اینجا به ویچر ربطی نداره باز میای میگی شماها میگفتین که کنسول نمیتونه اجرا کنه و اینجا شبیه تاپیک ویچر شده و اینا!!
بیخیال اصلا,موندی چی جواب بدی به چرت گویی افتادی!!!
ای بابا...خدایی خودت متوجه میشی که چی داری میگی عزیز.الان کاملا معلومه که کی داره حرف بیراه میزنه.
یه ضرب المثل معروف هستش که میگه:نَرود میخ اهنین در سنگ.

ما خیلی راحت قبول کردیم که ویچر واسه کنسول هم قراره بیاد ولی هنوزم میگیم که کنسول توانایی اجرای این بازی رو نداره,خیلی از ویؤگیهاش باید قربانی بشه تا روی کنسول هم بیاد!!!
البته این دیگه واسه ما PCبازا فرقی نمیکنه,چون ما نسخه ی کامل و کنسولیزه نشده رو بازی کردیم,کسایی که کنسول دارن هم خودشون میدونن!
من خودم ويچر رو برای يكی از دوستام رو لپ تاپش نصب كردم (چيز شاخی هم نبود و زيادم بدرد گيم نمی خورد فقط سی پی يو dual core duo داشت) راحت تمومش كرد و از بازيم لذت برد.
مثلا چه ويژگی هاییش بايد قربانی شه؟اون ويژگی هایی كه می گيد اكثرشون نمايشی ان،من كه بشخصه تو شات های نسخه 360 و PC ـش تفاوت چندانی نديدم.
حالا شما می خوای از گرافيك و n فريم و چهارتا ويژگی چشم بندی كارتای گرافيك لذت ببری برو سيستم ميليونی ببند.همون بازی با رزولوشن پايينتر و يه كم ريزه كاری كمتر راحت رو كنسول اجرا می شه.

ای بابا...خدایی خودت متوجه میشی که چی داری میگی عزیز.الان کاملا معلومه که کی داره حرف بیراه میزنه.
یه ضرب المثل معروف هستش که میگه:نَرود میخ اهنین در سنگ.
باشه,اصلا هرچی تو میگی!!!
خدا مارو از شر یاوه گویان محفوظ بداره!!!#:-s

Д3ĦКәЙ
یه تنه این تاپیک به Fu دادی احتمالا میخواستی مورد توجه قرار بگیری که موفق هم شدی! بحث های هم که میکنی اصلا یه گیمر عاقل بالغ نمیکنه فوق العاده بچه گانه هست شیوه کارت هم این شده تا کم میاری دو تا کلمه Eng میزنی تنگ پست که بگی خیلی سرم میشه.

من خودم ويچر رو برای يكی از دوستام رو لپ تاپش نصب كردم (چيز شاخی هم نبود و زيادم بدرد گيم نمی خورد فقط سی پی يو dual core dou داشت) راحت تمومش كرد و از بازيم لذت برد.
مثلا چه ويژگی هاییش بايد قربانی شه؟اون ويژگی هایی كه می گيد اكثرشون نمايشی ان،من كه بشخصه تو شات های نسخه 360 و PC ـش تفاوت چندانی نديدم.
حالا شما می خوای از گرافيك و n فريم و چهارتا ويژگی چشم بندی كارتای گرافيك لذت ببری برو سيستم ميليونی ببند.بازی كردن بحثش جداست.
دوست عزیز بحث ویچر جاش اینجا نیست!!!
ولی همینقدر بگم که بعضی بازیها جلوه های گرافیکی و طبیعی بودن رو بازی کردن آدم خیلی تاثیر میذاره,به اصطلاح این بازیها رو با گرافیک کم اصلا تو حس و حال و اتمسفر بازی قرار نمیگیری!!
گرافیک بالا نیاز بعضی بازیها هست!!

خدا مارو از شر یاوه گویان محفوظ بداره!!!#:-s
الهی آمین
Д3ĦКәЙ
یه تنه این تاپیک به Fu دادی احتمالا میخواستی مورد توجه قرار بگیری که موفق هم شدی! بحث های هم که میکنی اصلا یه گیمر عاقل بالغ نمیکنه فوق العاده بچه گانه هست شیوه کارت هم این شده تا کم میاری دو تا کلمه Eng میزنی تنگ پست که بگی خیلی سرم میشه.
نه خیر دوست عزیز.بحث سر جلب توجه و این چیزای مسخره نیستش.بنده که کاربر جدید نیستم که بخوام از این کارا کنم.من جواب به سری از دوستان میدم که مثلا اسم خودشونو گذاشتن PC فن یا هاردکور.اصلا ما یه فرد غیر بالغ.شماها که بالغ هستین چرا حرف قبول نمیکنید!!:-/از بابت کلمات ENG هم خیالت راحت.اندازه خودم سرم میشه.
در ضمن دوستان هرکی میخواد Like بگیره فقط کافیه که پست منو نقل قول کنه.

آخرین ویرایش:
نه خیر دوست عزیز.بحث سر جلب توجه و این چیزای مسخره نیستش.بنده که کاربر جدید نیستم که بخوام از این کارا کنم.من جواب به سری از دوستان میدم که مثلا اسم خودشونو گذاشتن PC فن یا هاردکور.اصلا ما یه فرد غیر بالغ.شماها که بالغ هستین چرا حرف قبول نمیکنید!!:-/
میتونم بپرسم شما کی هستی که میخوای جواب یه سری از دوستان به اصلاح PC فن رو بدی؟ نکنه Cliff Bleszinski هستی ما خبر نداریم؟ برا این کسی حرفتو قبول نمیکنه که بیش از اندازه سطحی و بی محتوا هستن.
من نمیفهم 10 ها بازی از روی کنسول ها پورت شدن هیچ کس اینجا صداش در نیومد همین که اسم AW و یه بازی انحصاری اومد شما و دوستات نارنجک بستین پریدین تو این تاپیک از باگ مشکلان کمبود بازی رو PC حرف زدید والا این بحث ها یه معنی بیشتر نمیده همه هم میدونن چیه پس خودتونو بیش تر از این کوچیک نکنید تاپیک هم بیش از این منحرف نکنید.

میتونم بپرسم شما کی هستی که میخوای جواب یه سری از دوستان به اصلاح PC فن رو بدی؟ نکنه Cliff Bleszinski هستی ما خبر نداریم؟ برا این کسی حرفتو قبول نمیکنه که بیش از اندازه سطحی و بی محتوا هستن.
من نمیفهم 10 ها بازی از روی کنسول ها پورت شدن هیچ کس اینجا صداش در نیومد همین که اسم AW و یه بازی انحصاری اومد شما و دوستات نارنجک بستین پریدین تو این تاپیک از باگ مشکلان کمبود بازی رو PC حرف زدید والا این بحث ها یه معنی بیشتر نمیده همه هم میدونن چیه پس خودتونو بیش تر از این کوچیک نکنید تاپیک هم بیش از این منحرف نکنید.
نه عزیز.من پسر کوچیک بیل گیتس هستم.نمیدونستی بدون.نه اینکه الان حرف های امثال شما مثلا خیلی منطقی و عاقلانه هستش.بعدم من با جنابعالی چه صنمی دارم که برمیگردی پست منو نقل قول میکنی!!!هااااا!!بعدم نه اینکه اگر یه بازی از انحصار PC دربیاد شماها حمله انتحاری نمیکنید.نمونشم کرایسیس 1 که خیلی از PC فن ها با شنیدن خبر دچار ایست قلبی شدن.

دوستان بحث کامل منحرف شد,بیخیال بیاین خوشحال باشیم که Alan Wake واسه PC میاد!!;):d

نه عزیز.من پسر کوچیک بیل گیتس هستم.نمیدونستی بدون.نه اینکه الان حرف های امثال شما مثلا خیلی منطقی و عاقلانه هستش.بعدم من با جنابعالی چه صنمی دارم که برمیگردی پست منو نقل قول میکنی!!!هااااا!!بعدم نه اینکه اگر یه بازی از انحصار PC دربیاد شماها حمله انتحاری نمیکنید.نمونشم کرایسیس 1 که خیلی از PC فن ها با شنیدن خبر دچار ایست قلبی شدن.
هر بار که پست میدی به بچه بودنت بیشتر پی میبرم به سرویس کردن تاپیک ادامه بده. موفق باشی!

خیلی بهت فشار اومده که یه انحصاری عزیزتون به آسمون ها پیوست؟
من گرافیک پرست نیستم اگه بودم الان یه سیستم چند میلیونی داشتم بعد تو کلا آدمی هستی که طرف رو نشناخته ندیده براش نسخه میپیچی اون از نظر قشنگ تو تاپیک فوتبال که همه رو باد معده ای خطاب کردی اینم از حالات فکر نکنم 18 پر کرده باشی با این طرز فکر های که داری! در ضمن به تو هیچ ربطی نداره کی بازی به خاطر چه فاکتوری بازی میکنه یا کلاس هاردکوری میزاره یا خودشو مضحک میکنه سعی کن در مورد چیزهای صحبت کن که بهت ربط داره و البته به سنت میخوره.
هر وقت هم 2 تا بازی رو PC تموم کردی بیا اینجا کلمه قطار کن! تمام اون حرف های هم که تو سه چهار پست بالا زدی برا من یه حکم داره lol
دیگه همه می‌دونن من راجع به AW چه نظراتی داشتم و چه قدر این بازی رو کم ارزش و سطح پایین می‌دونم، شما از هیچی خبر نداری و یهو میپری وسط و فتوای معده ای میدی بایدم از این فکرا بکنی. برای من نه اصلا پشیزی مهمه نه اهمیت میدم که میخواد روی PC بیاد، حالا نه اینکه ویندوز هم اصلا مال مایکروسافت نیست و کلا از یه کُره‌ی دیگه نازل شده و اومده که حالا AW به این خاطر از انحصار در اومده!!
شما گفتی هر چه قدر هم مزخرف باشه دو تا خوبی داره، رزولوشن بالاتر و AA. خودت بودی چی از این برداشت می‌کردی؟
اگه به ربط نداشتن و ایناست هم که پس تو هم اصلا در جایگاهی نیستی که برای من تعیین تکلیف بکنی. در مورد سن هم همینطور، به شما کوچکترین ربطی نداره.
یه جوری صحبت میکنی انگار خیلی مطمینی که قراره رو PC پر از باگ بیاد,بذار بازی بیاد بعد بزن تو سر نسخه PCش که باگ داشت اونجاش اینجوری بود و اون یکی مرحلش تو x360 باحالتر بود و اینا!
حرف دوست ما اینه که چیزایی که شما میگی هنوز معلوم نیست که بازی باگ داشته باشه و اینا ولی حرف ما حتمیه که گرافیکش رو PC بالاتره!!!

شما هم که کلا معلومه تا نمیدونی چی بگی میگی حال شما خوش نیست
نه عزیزم اون شمایی که حالت خوش نیست!!!
جوابت قبلا داده شده.

هه اینارو :))
la noire تازه واسه اینا امده در حالی که 7 ماهه من تمومش کردم
حالا هم که خوش حال اینید:))
کسی از این به بعد به اشکان چیزی بگه با کله میرم تو صورتش مخصوصا اگه pc باز باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or