Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

@Д3ĦКәЙ

بچه تر از اونی هستی که بشه باهات منطقی بحث کرد .

ببنید دوستان حرف شما دقیقا مثل این میمونه که با طناب بخوای بیلیارد بازی کنی.وضع بازار بازی های PC یه چند سالی هستش که خیلی درام شده.بنده نه چشمم ضعیف شده نه گوشم کم شنوا شده.همون عنوان هایی که تو امضاتون گفتید سرجمع عمرا به بازی هایی مثل انچارتد یا گیرز برسن.در ضمن من هیچوقت نگفتم که بازی هایی مثل L.A Noire یا Alan Wake مضخرف هستش.منظور من این بود که چونکه PC عنوان انحصاری دندونگیری نداره مجبور شدن بازی های کنسول براش پورت کنن.بعدم الان کاملا معلومه که به چه کسانی فشار وارد شده.;)
DIBALO 3 عمرا به GEOW 3 و انچارتد برسه؟؟؟همین بازی به اندازه کل انحصاری هایی که تا الان برای کنسول عرضه شده میرزه.
هیچ شرکتی هم به خاطر کمبود انحصاری PC نمیاد براش بازی بسازه.بیشتر شرکت ها چون بلد نیست که چجوری رو PC بازاریابی کنن معمولا میترسن تا بازهاشون را روی PC عرضه کنن تا یک وقتی ضرر نخورن.
در صورتی که شرکتی مثل بلیزارد که همه عنواینش رو PC بوده از خیلی از شرکت های دیگه سودش بیشتر هست و همینطور کیفیت بازی هاش.

خوشم میاد اشکان انتحاری می پری وسط تاپیک . الان میخواستم مثه خودت جواب بدم مطمئن باش روت نمی شد بخونیش . به خودت احترام بزار اگه به ما احترام نمیزاری و هر دفعه که یه خبری در مورد PC میشه نظر ول نده باشه ؟

DIBALO 3 عمرا به GEOW 3 و انچارتد برسه؟؟؟همین بازی به اندازه کل انحصاری هایی که تا الان برای کنسول عرضه شده میرزه.
هیچ شرکتی هم به خاطر کمبود انحصاری PC نمیاد براش بازی بسازه.بیشتر شرکت ها چون بلد نیست که چجوری رو PC بازاریابی کنن معمولا میترسن تا بازهاشون را روی PC عرضه کنن تا یک وقتی ضرر نخورن.
در صورتی که شرکتی مثل بلیزارد که همه عنواینش رو PC بوده از خیلی از شرکت های دیگه سودش بیشتر هست و همینطور کیفیت بازی هاش.
Don't count your chicken until they hatch

خوشم میاد اشکان انتحاری می پری وسط تاپیک . الان میخواستم مثه خودت جواب بدم مطمئن باش روت نمی شد بخونیش . به خودت احترام بزار اگه به ما احترام نمیزاری و هر دفعه که یه خبری در مورد PC میشه نظر ول نده باشه ؟
منکه کاری ندارم.بعضی از PC فن های حرف های جالب میزنن.من به همه احترام میزارم.:)اتفاقا فرهود منم میتونم جوری جواب بدم که طرف نتونه پست نقل قول کنه ولی نمیخوام اینطوری بشه.;)به هرحال دوستان خوش باشید.به قول معروف:
[FONT=times new roman,times,serif]When you are in Rome , do as Romans do[/FONT]​

Don't count your chicken until they hatch
دوست عزیز وقتی شما عناوینی مثل Starcraft,total war,down of war,civilization یا witcher 2 رو تجربه کردی اونوقت بیا راجع به pc نظر بده,میگیم diablo نیومده اینا که اومده و خودشون رو PC نشون دادن!​

دوست عزیز وقتی شما عناوینی مثل Starcraft,total war,down of war,civilization یا witcher 2 رو تجربه کردی اونوقت بیا راجع به pc نظر بده,میگیم diablo نیومده اینا که اومده و خودشون رو PC نشون دادن!​
الان دیگه دوستان حرفه ای PC دارن به هر کی که پست های منو نقل قول میکنه LIKE میدن.:d:dبنده از اون بازی های که بالا ذکر کردی رو همه رو تجربه کردم.اون بازی های بالا به غیر از Witcher 2 که همه سبک استراتژیک هستن و اینو دیگه همه میدونن که PC تو اینجور بازی های صاحب سبک هستش و حرفی نیستش.ولی ولی...:d Witcher 2 و Diablo 3 هم از بازی های بزرگ PC بودن که مولتی شدن و رفت پی کارش.من فقط خواستم جواب شمارو بدم چون اصلا پست شما ربطی به موضوع تاپیک نداشت.بعدم الان دوستان از صبح دایورت کردن رو من و هی دارن پست های منو نقل قول میکنن.اصلا میدونید چیه دوتان هاردکور PC باز.Alan Wake مبارکتون باشه.انشاالله بازی های بیشتر رو از کنسول براتون پورت کنن.والسلام نامه تمام.

هر چی که باشه پورت باشه مزخرف باشه دو تا خاصیت خوب داره که چشم ضعیف نمیکنه! رزولوشن و AA بالاتر همین 2 مورد به انداره 100 تا نسخه کنسولی ارزش داره !
متاسفانه همه مثل شما گرافیک پرست نیستن و اینجوری فکر نمی‌کنن. اصولا کسی که به خاطر گرافیک بخواد یه بازی رو بازی کنه بهتره نکنه و اگه هم کرد نباید بیاد چُ. کلاس هاردکورـی و من خیلی خفنم بیاد چون در این صورت فقط خودش رو مضحکه میکنه.
دیابلو که هنوز معلوم نیست انحصاری باشه پس زیاد صابون به شکم مبارک نزنید:دی

دیابلو که هنوز معلوم نیست انحصاری باشه پس زیاد صابون به شکم مبارک نزنید:biggrin1:

مولتی هم باشه بازی کردنش با کنسول اصلا لذتی نداره در برابر PC .

متاسفانه همه مثل شما گرافیک پرست نیستن و اینجوری فکر نمی‌کنن. اصولا کسی که به خاطر گرافیک بخواد یه بازی رو بازی کنه بهتره نکنه و اگه هم کرد نباید بیاد چُ. کلاس هاردکورـی و من خیلی خفنم بیاد چون در این صورت فقط خودش رو مضحکه میکنه.
الان نصف ملت میگن انچارتد 3 گرافیک خیلی خوبی داره پس گرافیک خوره هستند؟هر کسی به یه چیز تو بازی اهمیت میده اره قربونش .مثلا بگو بینم چرا از alan wake استقبال خوب تو زمان عرضه نشد الان دارن مردم براش سرو دست میشکنند؟

الان نصف ملت میگن انچارتد 3 گرافیک خیلی خوبی داره پس گرافیک خوره هستند؟هر کسی به یه چیز تو بازی اهمیت میده اره قربونش .مثلا بگو بینم چرا از alan wake استقبال خوب تو زمان عرضه نشد الان دارن مردم براش سرو دست میشکنند؟
به خدا یه کم قبل پست دادن فکر کردن و پست ها رو کامل خوندن چیز بدی نیست، به دار نمی‌کشنتون خدایی.

خدایش خسته نشدید اینقدر به جون همدیگه می افتید و این همه کل کل !!!تو خوب بودن این بازی هم شکی نیست .حالا چه رو کنسول ادم بره چه رو pc
بزارید اینطوری بگم نه چیزی از ارزش بازی های کنسولی کم می کنه این بازی نه چیزی از ارزش بازی های pc

به خدا یه کم قبل پست دادن فکر کردن و پست ها رو کامل خوندن چیز بدی نیست، به دار نمی‌کشنتون خدایی.
شما باید فکر کنی: داری میگی گرافیک خو میگم هرکسی از یک چیزی خوشش میاد .مگه تو بازی مردم دیدی که میگی مضحکه فلانه نوبه و...

شما باید فکر کنی: داری میگی گرافیک خو میگم هرکسی از یک چیزی خوشش میاد .مگه تو بازی مردم دیدی که میگی مضحکه فلانه نوبه و...
نوشته شده توسط ДядsЙ II
اصولا کسی که به خاطر گرافیک بخواد یه بازی رو بازی کنه بهتره نکنه و اگه هم کرد نباید بیاد چُ. کلاس هاردکورـی و من خیلی خفنم بیاد چون در این صورت فقط خودش رو مضحکه میکنه.

کسی فقط به خاطر گرافیک نمیره بازی کنه ولی کی از گرافیک بالاتر بدش میاد؟؟؟
مگه اینکه کنسول بازایی که دستشون به گرافیک بالاتر نرسه و بگن اصلا گرافیک واسم مهم نیست!!!;)
در ضمن هنوز دیابلو انحصاریه اسه کنسولا کامل تایید نشده,پس شما فعلا دلتو صابون نزن!
وقتی تایید شد اونوقت بیاین خوشحالی کنین!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or