Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

کسی فقط به خاطر گرافیک نمیره بازی کنه ولی کی از گرافیک بالاتر بدش میاد؟؟؟
مگه اینکه کنسول بازایی که دستشون به گرافیک بالاتر نرسه و بگن اصلا گرافیک واسم مهم نیست!!!;)
در ضمن هنوز دیابلو انحصاریه اسه کنسولا کامل تایید نشده,پس شما فعلا دلتو صابون نزن!
وقتی تایید شد اونوقت بیاین خوشحالی کنین!!
شما از این حرف دوستتون چه برداشتی دارید؟ :
هر چی که باشه پورت باشه مزخرف باشه دو تا خاصیت خوب داره که چشم ضعیف نمیکنه! رزولوشن و AA بالاتر همین 2 مورد به انداره 100 تا نسخه کنسولی ارزش داره !
یعنی اینکه مهم نیست کیفیت بازی چه طوری باشه (از نظر باگ داشتن، چطوری اجرا شدن اینا)، فقط مهم اینه که رزولوشن و AA ـش بهتر باشه! خب این چه منطقیه؟ GTA IV با اون همه عظمت رو PC اومد اما آیا اصلا از نظر کیفی در سطح کنسول بود؟ خیر. بدتر ضربه خورد به بازی اصلا. من خودم به شخصه ترجیح میدم RD: R رو روی 360 یا MGS4 رو روی PS3 با اون گرافیک و رزولوشن و AA بازی کنم (اگرچه خیلی هم شاخ هستن تو این زمینه) اما هیچوقت رو PC ای که با 1000 مشکل بازی رو اجرا میکنه و اونجوری سطح کیفی بازی توش افت می‌کنه و در عوض رزولوشن 1000000 و AA 100000x بهم میده بازی نکنم.
در ضمن هنوز دیابلو انحصاریه اسه کنسولا کامل تایید نشده,پس شما فعلا دلتو صابون نزن!
2 نفر تو خیابون داشتن دعوا می‌کردن، نفر سوم اومد جداشون کنه، پلیس نفر سوم رو دستگیر کرد برد پاسگاه! شما حالت خوش نیست گویا...:)

یعنی اینکه مهم نیست کیفیت بازی چه طوری باشه (از نظر باگ داشتن، چطوری اجرا شدن اینا)، فقط مهم اینه که رزولوشن و AA ـش بهتر باشه! خب این چه منطقیه؟ GTA IV با اون همه عظمت رو PC اومد اما آیا اصلا از نظر کیفی در سطح کنسول بود؟ خیر. بدتر ضربه خورد به بازی اصلا. من خودم به شخصه ترجیح میدم RD: R رو روی 360 یا MGS4 رو روی PS3 با اون گرافیک و رزولوشن و AA بازی کنم (اگرچه خیلی هم شاخ هستن تو این زمینه) اما هیچوقت رو PC ای که با 1000 مشکل بازی رو اجرا میکنه و اونجوری سطح کیفی بازی توش افت می‌کنه و در عوض رزولوشن 1000000 و AA 100000x بهم میده بازی نکنم.

2 نفر تو خیابون داشتن دعوا می‌کردن، نفر سوم اومد جداشون کنه، پلیس نفر سوم رو دستگیر کرد برد پاسگاه! شما حالت خوش نیست گویا...:)

مطمئنی همه بازیها اینطوری رو Pc اجرا میشن؟!
فعلا گفتن شاید برای کنسول منتشر بشه

یه جوری صحبت میکنی انگار خیلی مطمینی که قراره رو PC پر از باگ بیاد,بذار بازی بیاد بعد بزن تو سر نسخه PCش که باگ داشت اونجاش اینجوری بود و اون یکی مرحلش تو x360 باحالتر بود و اینا!
حرف دوست ما اینه که چیزایی که شما میگی هنوز معلوم نیست که بازی باگ داشته باشه و اینا ولی حرف ما حتمیه که گرافیکش رو PC بالاتره!!!

شما هم که کلا معلومه تا نمیدونی چی بگی میگی حال شما خوش نیست
نه عزیزم اون شمایی که حالت خوش نیست!!!

آقایون فن 360! یادتون باشه که لید پلتفرم این بازی اصلن قرار بود PC باشه!!!!!!!!!!!!
لینک امضام هم مکمل این حرفمه...

موفق باشید!

یه جوری صحبت میکنی انگار خیلی مطمینی که قراره رو PC پر از باگ بیاد,بذار بازی بیاد بعد بزن تو سر نسخه PCش که باگ داشت اونجاش اینجوری بود و اون یکی مرحلش تو x360 باحالتر بود و اینا!
حرف دوست ما اینه که چیزایی که شما میگی هنوز معلوم نیست که بازی باگ داشته باشه و اینا ولی حرف ما حتمیه که گرافیکش رو PC بالاتره!!!

شما هم که کلا معلومه تا نمیدونی چی بگی میگی حال شما خوش نیست
نه عزیزم اون شمایی که حالت خوش نیست!!!
wooowooo!!Hang on Hang on my friend
اتفاقا اونی که حالش خوب نیست شما هستی دوست عزیز.دیابلو هم رو کنسول بیاد اگر بیشتر نباشه کمتر هم نیستش.مثل قضیه ریج که همه میگفتن نسخه PC بهتره.اخرش هم معلوم شد که نسخه کنسولی بهتر هستش.اینو دیگه همه میدونن.

lol .

دیابلو رو تا حالا از نزدیک دیدی اشکان ؟ :دی

نه باو...سایشو دیدم از نزدیک...
yahoo_4.gif

آخه نمی فهمم یه چیزی که فَکت ِ رو چطور میخوای زیر سوال ببری :دی Action RPG با دید ایزومتریک حتما رو کنسول بهتره :دی

آخرین ویرایش:
متاسفانه همه مثل شما گرافیک پرست نیستن و اینجوری فکر نمی‌کنن. اصولا کسی که به خاطر گرافیک بخواد یه بازی رو بازی کنه بهتره نکنه و اگه هم کرد نباید بیاد چُ. کلاس هاردکورـی و من خیلی خفنم بیاد چون در این صورت فقط خودش رو مضحکه میکنه.
خیلی بهت فشار اومده که یه انحصاری عزیزتون به آسمون ها پیوست؟
من گرافیک پرست نیستم اگه بودم الان یه سیستم چند میلیونی داشتم بعد تو کلا آدمی هستی که طرف رو نشناخته ندیده براش نسخه میپیچی اون از نظر قشنگ تو تاپیک فوتبال که همه رو باد معده ای خطاب کردی اینم از حالات فکر نکنم 18 پر کرده باشی با این طرز فکر های که داری! در ضمن به تو هیچ ربطی نداره کی بازی به خاطر چه فاکتوری بازی میکنه یا کلاس هاردکوری میزاره یا خودشو مضحک میکنه سعی کن در مورد چیزهای صحبت کن که بهت ربط داره و البته به سنت میخوره.
هر وقت هم 2 تا بازی رو PC تموم کردی بیا اینجا کلمه قطار کن! تمام اون حرف های هم که تو سه چهار پست بالا زدی برا من یه حکم داره lol

زمانی که ویچر 2 مولتی شد که به PC بازها فشار بیشتر اومد.چرا اونو نمیگی عزیز...کنسول اینهمه انحصاری داره.حالا یکشون مولتی بشه.تو این وسط اوضاع PC درام هستش که بازی انحصاری درست و حسابی نداره.
شما رو یکی از بچه ها صفحه قبل جوابتو روشن داد!

آخرین ویرایش:
خدایش خسته نشدید اینقدر به جون همدیگه می افتید و این همه کل کل !!!تو خوب بودن این بازی هم شکی نیست .حالا چه رو کنسول ادم بره چه رو pc
بزارید اینطوری بگم نه چیزی از ارزش بازی های کنسولی کم می کنه این بازی نه چیزی از ارزش بازی های pc
میدونی چیه حسین وقتی که یه بازی انحصار کنسول باشه و بعدش اونو روی PC عرضه کنن همه PC بازها بَه بَه و چَه چَه را میندازن.نمونشم داری میبینی.ولی وقتی که به بازی انحصاری PC رو میخوان مولتی کنن همه میشن کاسه داغ تر از اش.
lol .

دیابلو رو تا حالا از نزدیک دیدی اشکان ؟ :دی
نه باو...سایشو دیدم از نزدیک...:d
خیلی بهت فشار اومده که یه انحصاری عزیزتون به آسمون ها پیوست؟
زمانی که ویچر 2 مولتی شد که به PC بازها فشار بیشتر اومد.چرا اونو نمیگی عزیز...کنسول اینهمه انحصاری داره.حالا یکشون مولتی بشه.تو این وسط اوضاع PC درام هستش که بازی انحصاری درست و حسابی نداره.

آخرین ویرایش:
اتفاقا اونی که حالش خوب نیست شما هستی دوست عزیز.دیابلو هم رو کنسول بیاد اگر بیشتر نباشه کمتر هم نیستش.مثل قضیه ریج که همه میگفتن نسخه PC بهتره.اخرش هم معلوم شد که نسخه کنسولی بهتر هستش.اینو دیگه همه میدونن.
نکته اول:حتما دیابلو روی کنسول مثل pc هست!!!خوش باش.
نکته دوم:هیچ وقت جمع نبند.وقتی میگی همه یعنی همه اعضای فروم حداقل بگو یک عده.تا جایی که ما یادمون میاد همه تو کف گرافیک نسخه کنسولی بودن و اینکه چجوری رو 60 فریم قرار اجرا بشه.
نکته سوم:یک تنه موضوع کل تاپیک رو عوض کردی!!!

یعنی اگه واقعا این حرف که دیابلو رو کنسول با PC برابری میکنه رو باور داری و از رو فشار نمیگی واقعا موندم چی جوابت رو بدم!!!!:-o
اگه هم از رو فشار این حرفا رو میزنی . . .
بیخیال اصلا تاپیک منحرف شد!!
خوشبختانه چه این حرفا رو بزنی چه نزنی Alan Wake رو PC میاد و ما جماعت PCباز هم لذتش رو میبریم!!!

نکته اول:حتما دیابلو روی کنسول مثل pc هست!!!خوش باش.
نکته دوم:هیچ وقت جمع نبند.وقتی میگی همه یعنی همه اعضای فروم حداقل بگو یک عده.تا جایی که ما یادمون میاد همه تو کف گرافیک نسخه کنسولی بودن و اینکه چجوری رو 60 فریم قرار اجرا بشه.
نکته سوم:یک تنه موضوع کل تاپیک رو عوض کردی!!!
پارت اول:منظور من این بود که دیابلو هم روی کنسول به اندازه خوش خوب اجرا میشه.پست درست بخونید لطفا.
پارت دوم:بنده جمع نبستم.من پست اون کاربر نقل قول کردم.
پارت اخر:امثال شما باید خوشحال باشید که میتونید یکی از عنوان های انحصاری بزرگ 360 تجربه کنید پس دیگه چرا حرف های خنده دار میزنید.
یعنی اگه واقعا این حرف که دیابلو رو کنسول با PC برابری میکنه رو باور داری و از رو فشار نمیگی واقعا موندم چی جوابت رو بدم!!!!
yahoo_13.gif

اگه هم از رو فشار این حرفا رو میزنی . . .
حرف فشار اومدن نزن که خدایی خندم میگیره.الان از صبح دارم میبینم که به کیا فشار اومده.الان دقیقا قضیه این تاپیک شده مثل قضیه مولتی شدن ویچر 2.
خوشبختانه چه این حرفا رو بزنی چه نزنی Alan Wake رو PC میاد و ما جماعت PCباز هم لذتش رو میبریم!!!
Well Done =d>=d>

آخرین ویرایش:
حرف فشار اومدن نزن که خدایی خندم میگیره.الان از صبح دارم میبینم که به کیا فشار اومده.الان دقیقا قضیه این تاپیک شده مثل قضیه مولتی شدن ویچر 2.

Well Done =d>=d>

دوست عزیز ما الان داریم در مورد اومدن Alan wake صحبت میکنیم,اونوقت رو ما فشار اومده؟؟؟؟
نمیدونم چرا هی سعی داری بحث رو منحرف کنی رو مولتی شدن ویچر!!!;)
همین ویچری هم که شما میگی وقتی اومد با یه نسخه PCش حتما یه مقایسه ای بکن!

دوست عزیز ما الان داریم در مورد اومدن Alan wake صحبت میکنیم,اونوقت رو ما فشار اومده؟؟؟؟
نمیدونم چرا هی سعی داری بحث رو منحرف کنی رو مولتی شدن ویچر!!!;)
همین ویچری هم که شما میگی وقتی اومد با یه نسخه PCش حتما یه مقایسه ای بکن!
خوب پس اگر بهتون فشار نیومده پس چرا حرف قبول نمیکنید!!بحث سر مولتی شدن ویچر نیستش.موضوع اینه که یه سری میگفتن کنسول قدرت اجرای این بازی رو نداره و عمرا برای کنسول عرضه بشه.اخرش دیدم که همه این حرفا چرند بودش و این بازی برای کنسول هم تایید شدش.
شما رو یکی از بچه ها صفحه قبل جوابتو روشن داد!
Who...!!!:-/

خوب پس اگر بهتون فشار نیومده پس چرا حرف قبول نمیکنید!!بحث سر مولتی شدن ویچر نیستش.موضوع اینه که یه سری میگفتن کنسول قدرت اجرای این بازی رو نداره و عمرا برای کنسول عرضه بشه.اخرش دیدم که همه این حرفا چرند بودش و این بازی برای کنسول هم تایید شدش.

ما خیلی راحت قبول کردیم که ویچر واسه کنسول هم قراره بیاد ولی هنوزم میگیم که کنسول توانایی اجرای این بازی رو نداره,خیلی از ویؤگیهاش باید قربانی بشه تا روی کنسول هم بیاد!!!
البته این دیگه واسه ما PCبازا فرقی نمیکنه,چون ما نسخه ی کامل و کنسولیزه نشده رو بازی کردیم,کسایی که کنسول دارن هم خودشون میدونن!

ما خیلی راحت قبول کردیم که ویچر واسه کنسول هم قراره بیاد ولی هنوزم میگیم که کنسول توانایی اجرای این بازی رو نداره,خیلی از ویؤگیهاش باید قربانی بشه تا روی کنسول هم بیاد!!!
البته این دیگه واسه ما PCبازا فرقی نمیکنه,چون ما نسخه ی کامل و کنسولیزه نشده رو بازی کردیم,کسایی که کنسول دارن هم خودشون میدونن!
اونوقت میگی که:
البته از امضات هم میشه فهمید که چقدر بهت فشار وارد شده.حالا چرا I Do'nt Know!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or