Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

دوستانی که فکر می کنن ماکروسافت با پورت بازی داره بهشون توهین می کنه یه پیشنهاد عالی دارم براشون :
لطف کنن نسخه ی پایرت بازی رو هم استفاده نکنن تا ماکروسافت به گل بشینه!!!!!!!!
بعضی از دوستان بازی نمی کنن تا لذت ببرن ، بازی می کنن تا فخر بفروشن ، این انحصاری ماست اینو شما عمرا نتونید اجراش کنید ، دلتون بسوزه !!!!!!!!
بنده آلن ویک رو روی 360 بازی کردم ولی با این حال به شدت از این که می تونم دوباره روی PC تجربش کنم خوشحالم . حالا اون بحث اول که دوستان 360 دار می گفتن از انحصاری های کنسول نباید کم کنه یه چیزی ولی این که ماکروسافت داره با پورت بازی به PC گیمر جماعت توهین می کنه واقعا جکه .

برای من زیاد فرقی نداره چون رو 360 هم تمومش نکردم ..........ولی اگه بهبود گرافیکی هم توش حاصل بشه برای طرفدارانش خیلی راضی کننده هست

کسانی که تا دیروز AW رو چرت و گیمپلی افتضاح می نامیدن امروز پرچم دار خط مقدم :دی
من که می دونم خواهم دونست هیچ وقتم حال نکردم با بازیش :d
ولی خوب نمی گم بازی بدیه عالیه بازیش و طرفدار های خودشو داره

ولی من موندم این وسط چه توهینی به قشر Pc باز شده من خودم pc بازم اقا چی شده مگه رو کنسول اصیلش فروششو کرده حالا می خواد بیاد رو pc هم یه سودی ببره مال خودشه دوست داره این کارو بکنه یخورده طرز تفکرتون رو عوض کنید شما بودید با این وعض بازی های کپی برا pc میزدید با این اوضاع همون رو x360 میزنن 8 تشون گرو 9 شونه و بازی ها کپی میشن دیگه واویلا برا pc هم بزنن

برادر من شما نگرفتی منظورمنو، من میگم من که PC بازم و این بازی رو بازی نکردمه و اون موقعی که بازی معرفی شد و ما هم کلی طرفداریش کردیم و منتظرش بودیم ولی زدن نسخه PC رو کنسل کردن و حالا هم که این بازی رو خودم به شخصه تجربه نکردمه، حالا بعد از 2 سال بیان و بگن واسه PC منتشرش میکنیم، اگه میخواست بیاد باید همون موقع میومد نه حالا بعد از این همه مدت............
خوب بردار من شما بودی بازی رو که 5 سال براش زحمت میکشیدی رو اینکارو باش میکردی معلومه اگر برا pc همون اول میزدن همه نسخه کپی رو میخریدن با هزینه کمتر و گرافیک بیشتر به نظرت مثل الان رو 360 فروش میکرد؟؟
حالا که رو 360 کامل فروخت ته دیگشم کند اومدن به برا pc هم زدنش مگه بده تازه لطف کردنه نه منتی گذاشتن نه توهینی کردندقیقا من نمیدونم مشکل چیه این وسط

درود بر ماکرو و رمدی.
مگه سونی تا حالا چند تا بازیشو اجازه داده که واسه pc بیاد؟

دوستانی که فکر می کنن ماکروسافت با پورت بازی داره بهشون توهین می کنه یه پیشنهاد عالی دارم براشون :
لطف کنن نسخه ی پایرت بازی رو هم استفاده نکنن تا ماکروسافت به گل بشینه!!!!!!!!
بعضی از دوستان بازی نمی کنن تا لذت ببرن ، بازی می کنن تا فخر بفروشن ، این انحصاری ماست اینو شما عمرا نتونید اجراش کنید ، دلتون بسوزه !!!!!!!!
بنده آلن ویک رو روی 360 بازی کردم ولی با این حال به شدت از این که می تونم دوباره روی PC تجربش کنم خوشحالم . حالا اون بحث اول که دوستان 360 دار می گفتن از انحصاری های کنسول نباید کم کنه یه چیزی ولی این که ماکروسافت داره با پورت بازی به PC گیمر جماعت توهین می کنه واقعا جکه .
چرا واقعا یک مطلب ساده رو اینقدر میپیچونینش ؟!
هیچکس بدش نمیاد ! بازی که بعد از 2سال روی پی سی میخواد بیاد هیچ عزت و منتی نیست ! یک سری دوستان فکر میکنن ماکرو با این کارش اعلام کرده هنوز از پی سی و پی سی گیمر حمایت میکنه ! آخه انتشار بازی بعد از دوسال کجاش میشه حمایت ؟!! کجاش منت داره ؟!
مشکل اینجاست ! حالا هر کدومتون دوباره بیاین همون حرف های قبلی همدیگرو تکرار کنید .

چرا واقعا یک مطلب ساده رو اینقدر میپیچونینش ؟!
هیچکس بدش نمیاد ! بازی که بعد از 2سال روی پی سی میخواد بیاد هیچ عزت و منتی نیست ! یک سری دوستان فکر میکنن ماکرو با این کارش اعلام کرده هنوز از پی سی و پی سی گیمر حمایت میکنه ! آخه انتشار بازی بعد از دوسال کجاش میشه حمایت ؟!! کجاش منت داره ؟!
مشکل اینجاست ! حالا هر کدومتون دوباره بیاین همون حرف های قبلی همدیگرو تکرار کنید .

اینو شما یا هرکسی که بازی کپی میخره تعیین نمیکنه !
اینون باید طرفدار های بازی تو فروم بازی بخوان که فعلا میخوان و به شدت هم درخواست کرده بودن همین چند وقت پیش که الآن هم مایکرو تایید کرد. یعنی اصلا مهم نیست کسایی که بازی رو نمیخرن یا خودشون رو با تعیین جهت باد یه دفعه PC گیمر میخونن، نظر بدن در موردش.
فعلا طرفدارهاش تو فرومش راضین
پس من و شما نظرمون برای مایکرو مهم نیست که حالا یه سری پرچم گرفتن هوا و مایکرو کردن جهان خوار ! (حالا وارد این بحث نمیشم که همشون دارن از لینوکس استفاده میکنن و بازی های همین PC رو هم باعثش لینوکس بوده که انقدر پیشرفت کنه !!)

اولا معلوم نشده که ناشر مایکرو هست یا نیست پس دست از به خاک و خون کشیدن خودتون و این شرکت بردارید
بعدشم حالا مثلا هم مایکرو ناشر بود خب مشکلش چیه؟ حالتون خوشه؟ به قول یکی از دوستان کرایسیس بعد از 4-3 سال واسه کنسول اومد همه هم به به چه چه کردن اونوقت این یکی شد اخ؟
منم PC Gamer ام ولی دوستانی که میگن توهینه و از این حرفا پس چرا من اصلا احساس توهین شدگی ندارم؟

خبر جدید

alan-wake-american-nightmare-screenshot.jpg

طبق آخرین خبر اگر استقبال از نسخه ی pc بازی alan wake خوب باشه نسخه Alan Wake: American Nightmare که قراره برای xbox live بیاد هم برای pc پورت خواهد شد .

According to us, publisher first want to see how Alan Wake performs on PC commercially, and if sales result are good, the publisher will port American Nightmare to PC.
اینم منبع :

خبر تایید شدن alan wake برای pc مثل بمب صدا کرده به طوری که حزب جدیدی در حال تشکیل هست و از باد گذشته به طوفان رسیده :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hesam_1994
چه عجب مایکروسافت پلتفرم خودش یعنی ویندوز رو تحویل گرفت!
اِوا، خاک عالم، نگو این حرف رو ...
الان مایکروسافت داره بر سر PC گیمر ها منت میزاره، خیلی هم کار مسخره ای کرده بازی رو داره برای ویندوز میده.

آخه مهندسین BC که اکثرشونم فن چیز هستن یهو شدن فن PC دو آتیشه ...

الان بگو Uncharted یه بازی مزخرفه همینا ببین چیکارت میکنن حالا برای ما شدن PC گیمر ... :|.

خداوندا، این باد را از اینا نگیر.
آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین

ای جااانم.من که نتونستم dlc ها رو رو XBOX بازی کنم حالا جبران میکنم.خدا کنه American Nightmare هم بیاد :دی

طبق آخرین خبر اگر استقبال از نسخه ی pc بازی alan wake خوب باشه نسخه Alan Wake: American Nightmare که قراره برای xbox live بیاد هم برای pc پورت خواهد شد .

According to us, publisher first want to see how Alan Wake performs on PC commercially, and if sales result are good, the publisher will port American Nightmare to PC.
اینم منبع :

خبر تایید شدن alan wake برای pc مثل بمب صدا کرده به طوری که حزب جدیدی در حال تشکیل هست و از باد گذشته به طوفان رسیده :d

دیگه داره نور الی نور میشه!!!:x>:d

ایولا خوشحال شدم !! خفن تو کف DLC ـها بودم !!
اگه AN هم بیاد که عالی میشه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or