Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

من که خیلی خوشحال شدم. انشالله رو استیم میخریمش . رمدی همیشه کارهاش رو PC حال ِ دیگه ای داره .

برید حالشو ببرید بازی همینطوری فقط 1080p هم نمیشه :دی
There are graphical improvements, yes. I don't want to comment on how far they go (we haven't finalized that yet), but you can probably spot a few on the early screenshot we released with the announcement.
بازی ارتقاء گرافیکی داره ولی اونها هنور نمیخوان در موردش چیزی بگن چون هنوز نهایی نشده ولی میتونید به زودی تصاویر جدیدی از بازی ببینید .

برید حالشو ببرید بازی همینطوری فقط 1080p هم نمیشه :دی

بازی ارتقاء گرافیکی داره ولی اونها هنور نمیخوان در موردش چیزی بگن چون هنوز نهایی نشده ولی میتونید به زودی تصاویر جدیدی از بازی ببینید .
الان تیکه میندازی؟

According to us, publisher first want to see how Alan Wake performs on PC commercially, and if sales result are good, the publisher will port American Nightmare to PC
تو رو خدا یکی بازی ما رو بخره!!! :(( :(( :((
اگه بخریدا این شماره جدیدم بهتون میدم! قول میدم مثه 2سال پیش نشه، باور کنید! حالا اون 2سال پیش من یه غلطی کردم! ببخشیدم! تو رو خدا به من عاجز بدبخت کمک کنید!!! جوونم! ثواب داره! غریبم :((
همش از قول مایکروسافت بود... :|
بره گم شه این مایکرو! داره گرو کشی میکنه!!!! خدا رو شکر ما تو ایرانیم با 1000 تومن بازیشو میخریم... واسه همین چیزاست که مخالف هک PS 3 هستم ولی موافق شدید کپی 360!!!!!

آخرین ویرایش:
الان PS3 فن ها تو *** عیشه ؟!!!

خوبه واسه PS3 عرضه نشد وگرنه آمار خودکشی از شدت خوشحالی میرفت بالا...

این بازی رو PC اگه دایریکس11 هم کنارش باشه دیگه توووووووووووووووووووپ میشه ...امیدوارم PC بازها قدر این عنوان رو بدونن و استقبال خوبی ازش بشه
میدونیم هادی جان.;) از جون و دل از این بازی رمدی استقبال میکنیم. سال ها منتظر این شاهکار بودم.

• Like
Reactions: Panther_X
اینو شما یا هرکسی که بازی کپی میخره تعیین نمیکنه !
اینون باید طرفدار های بازی تو فروم بازی بخوان که فعلا میخوان و به شدت هم درخواست کرده بودن همین چند وقت پیش که الآن هم مایکرو تایید کرد. یعنی اصلا مهم نیست کسایی که بازی رو نمیخرن یا خودشون رو با تعیین جهت باد یه دفعه PC گیمر میخونن، نظر بدن در موردش.
فعلا طرفدارهاش تو فرومش راضین
پس من و شما نظرمون برای مایکرو مهم نیست که حالا یه سری پرچم گرفتن هوا و مایکرو کردن جهان خوار ! (حالا وارد این بحث نمیشم که همشون دارن از لینوکس استفاده میکنن و بازی های همین PC رو هم باعثش لینوکس بوده که انقدر پیشرفت کنه !!)
اولا اشتباه گرفتی !
دوما فن های بازی باید راضی باشند .
سوما بحث اینه ماکرو گلی به سر پی سی گیمر نزده و منتی رو سرش نزاشته ! حالا واسه پول ، واسه فن های بازی یا هرچیز میخواد بازی رو پی سی منتشر کنه !
این وسط یک سری میان از حمایت ماکرو از پی سی و ... میگن که خنده دارـــه ! انتشار هر بازی اــی با این زمان تاخیر اسمش نمیشه حمایت .

الان PS3 فن ها تو *** عیشه ؟!!!

خوبه واسه PS3 عرضه نشد وگرنه آمار خودکشی از شدت خوشحالی میرفت بالا...

این بازی رو PC اگه دایریکس11 هم کنارش باشه دیگه توووووووووووووووووووپ میشه ...امیدوارم PC بازها قدر این عنوان رو بدونن و استقبال خوبی ازش بشه
فکر نکنم DX11 ای در کار باشه، اینا قاعدتا از موتوری که توی AM استفاده می کنند توی این بازی میزارن، فوقش دیگه یه DX 10 ...
اگه واقعا بیان از DX11 استفاده کنند که عالی میشه.

اگر بتونن افکت های آب و بازتاب نور از اشیاء و کف زمین و این جای گلوله هارو هم درست کنند و یه 1080p هم بزنن تنگش با aa 16 فکر میکنم فیلم سینمایی میشه :دی.

Last edited by a moderator:
ای بابا چرا اینطوری می کنید !!به چون همدیگه می افتید !
خوب یکی از دلایل می تونه فروش کم نسخه روی xbox360باشه که زیاد نفروخت حالا از طریق استیم و پورت کردن روی pcمی تونند مقداری سود کنند !.

....................
حسین من اصلا از اومدن بازی روی PC ناراحت نشدم ، برعکس خیلی هم خوشحال شدم که PC Gamer ها هم می تونند این بازی زیبا رو تجربه کنند ، روی حرف من با اونایی که میگن مایکرو با اینکار بهشون توهین کرده و میخوان 100 سال سیاه بازی برای PC نیاد ، مایکرو خونخوار ، رمدی زامبی و ...
علی من هم خوشحال شدم با این که بازیش کردم ولی بقیه می تونن از بازی استفاده کنند .

آخرین ویرایش:
ای بابا چرا اینطوری می کنید !!به چون همدیگه می افتید !
خوب یکی از دلایل می تونه فروش کم نسخه روی xbox360باشه که زیاد نفروخت حالا از طریق استیم و پورت کردن روی pcمی تونند مقداری سود کنند !.
حسین من اصلا از اومدن بازی روی PC ناراحت نشدم ، برعکس خیلی هم خوشحال شدم که PC Gamer ها هم میتونند این بازی زیبا رو تجربه کنند ، روی حرف من با اونایی که میگن مایکرو با اینکار بهشون توهین کرده و میخوان 100 سال سیاه بازی برای PC نیاد ، مایکرو خونخوار ، رمدی زامبی و ...

اِ آلن ویک رو PC؟
خوبه! بازی خوبیه! ازش بدم نمی یاد!

نه که همه ی اونایی که رو اکس باکس 360 بازی کردن همشون نسخه ارجینال گرفتن :d

واسه من پایرت پایرت میکنن و ندای وا صنعت گیما وا مایکروسافتا وا رمدیا وا آلن ویکا شون تا آسمون میره

بخدا اگه اون موقع می گفتن واسه PC چند ماه دیگه عرضه میشه اصلاً ناراحت نمیشدم یا اصلاً واسه PC نمی اومد هم همینطور

بحث سر ملعبه قراردادن PC گیمرا از طرف مایکروسافت و بازی کردن با احساسات پاک گیمری شون :d هست تو این هم هیچ شکی نیست رجوع کنید به الگوریتم پایینی:

سال 2005 تایید بازی و پلتفرم بازی PC و Xbox360 ---> چند سال بعد اعلام لیدپلتفرم بودن PC ---> چندسال انتظار و غوطه ور بودن در کف این بازی ---> زمزمه هایی برای انحصاری کردن این بازی ---> تأیید کنسل شدن بازی برای PC ! ---> بعد از 2 سال و از تب و تاب افتادن طرفداران PC Based ِ این بازی تأیید این بازی برای PC اونم کی; همزمان با نمایش نسخه جدید بازی بنام American Nightmare برای ایکس باکس 360 ---> خبری مبنی براینکه اگه نسخه PC خوب بفروشه AN رو واسه PC هم می زنیم

من این بازی رو به کل از ذهنم خارج کرده بودم همون موقع که گفتن واسه PC نمیاد ولی حالا بعد دوسال وقتی اینجوری تایید میشه ناخودآگاه یاد این بیت می افتم که :

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا

بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا =((

:d

]تو یه تاپیک بحث سر اینه که راک استار چرا RDR رو واسه pc نمیزنه اینجا دعوا دارن که چرا رمدی و ماکرو اومدن AW رو به pc آوردن.
بعضی ها که از حرف هاشون معلومه نه دلشون واسه pc سوخته و نه گیمرای pc؛
فقط دنبال یه جایی میگردن که تا میتونن عقده سر ماکرو خالی کنن.
حالا همینا اگه اینو واسه ps3 تایید میکردن میومدن از اقتدار سونی حرف میزدن.
مجبورتون نکردن که بازی کنین.
انگار درآمد ماکروسافت از 1000 تومنی که واسه این بازی میدین تامین میشه.
------------------------------------
حالا جای شکرش باقیه که فقط ماها اینجوری هستیم؛اگه همه گیمرای دنیا مثه ما بودن که فاتحه pc خونده بود.

آخرین ویرایش:
Alan Wake بازی كه در ايران برخلاف ساير تقاط دنيا بازار گسترده ای دارد...:دی
لينك اينجا رو بهشون بديد شايد بازی رو به صورت رسمی براتون تو ايران لانچ كردن:دی
جدی می گم:دی

Last edited by a moderator:
بسیار عالی . حیف یه بازی psychological thriller به این زیبایی برای PC نمیومد ، در کل باید همون اول که حرفش میبود ساخته میشد ولی باز خوبه دم رمدی گرم . امیدوارم بازی در PC هم فروش خوبی کنه تا شاهد
اومدن alan wakw 2 هم باشیم

دوستان ظاهرا اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتن! لطفا تمومش کنید دیگه.

@Behnam_Yakuza

از وقتی اومدی همیشه داری اینجا شر به پا میکنی و بقیه رو به جون هم میندازی، از این به بعد بیشتر حواست به پست هات باشه، خیلی روت زوم کردم، ممکنه آخرش عاقبت خوشی برات نداشته باشه (از من گفتن بود).

• Like
Reactions: .Evanescence.
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or