Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

اینبار نوبت کیه که آب رو تو هاون بکویه ؟ :d
میگم سر در تاپیک لااقل بنویسین شاید از رو حواس پرتی خونده بشه !

اون نورپردازی خدا روی PC >:d<

اینایی که میگن سونی نباشه یا مایکرو نباشه اشتباه میکنن ! اونا پیش خودشون این فکرو میکنن که دیگه انحصاری وجود نداره و فقط یه شرکت میمونه ولی اون طرف قضیه رو نمیبینن که اگه یکی از این دوتا نباشه دیگه هیچ پیشرفتی هم صورت نمیگیره در صنعت گیم و بازی های در حد آتاری هم بیرون نمیدن چون بازار دست خودشون میشه و رقیب ندارن و ملت هم مجبور میشن بخرن !

شما کنسول میدونی چیه؟ بحث من سر رقابت بین دو کنسوله.

نه ! تو جیب جا میشه ؟!
رقابت از نظر شما یعنی اینکه از فردا بهت بگن هه هه Alan Wake رو PC اومد و شما سر افکنده بشی ؟!
پلتفرم Microsoft فقط xbox360 نیست . حالا اگه تونستیم منظورو برسونیم !!!!

کجای این خبر خوشحال کننده بود!؟ بازی دقیقا 14 می 2010 واسه 360 عرضه شد، اون موقعی که منتظرش بودیم زدن کنسل کردن، حالا بعد از 2 سال میخوان واسه PC عرضش کنن )x همون نکنن بهتره، دیگه توهین و اهانت به PCبازا تا این حد ندیده بودیم)xآخر سرم یه پورت بسیار آشغال بیرون بدن و بعدشم موج گیمرا سرازیر شه و بعدش Remedy بیاد و مثلا عذرخواهی کنه)xدیگه گندشو درآوردنه..............

توهین و اهانت هم به کارهای Microsoft اضافه شد ! جدیدا وقتی یک بازی رو روی پلتفرمی دیرتر عرضه میکنن ، توهین و اهانت حساب میشه ؟!
شما چطوری انقدر دقیق پیش بینی کردی که : یه پورت بسیار آشغال بیرون میدن و بعدشم موج گیمرا سرازیر شه و بعدش Remedy بیاد و مثلا عذرخواهی کنه !!!!

• Like
Reactions: uriel
من كه تا حالا نديدم كسي همچين چيزي بگه! همين مايكرو اگه نبود الان PC فقط مخصوص كار بود نه وسيله اي براي گيمينگ. اون زماني كه هيچ شركتي بازيهاشو براي PC پورت نميكرد، مايكرو خودش براي PC بازي ميداد بيرون.

خيلي خوشحال شدم كه AW روي PC هم عرضه ميشه. روي 360 كه گرافيكش فوق العاده بود. ديگه خدا ميدونه روي PC چي ميخواد باشه!
شما اگه یه ماه پیش به تاپیک سر میزدی حرف های یک سری از آقایون نمیدونم چی چی رو در مورد مایکروسافت میشنیدی خندت می گرفت

• Like
Reactions: Kavigne
واسه سرگرمی تا وقتی که بازی های اصلی خودمون (دیابلو، دوتا و...) بیان، بد نیست! بعد از اوومدن بازیای خودمونم، که اصلا این بازی به چشم ما PC Gamerها نمیاد :دی >:)

آخرین ویرایش:
من فقط به خاطر همین بازی رفتم و ایکس باکس خریدم.ولی خوشحالم که برا پی سی هم میاد که من سالها منتظرش بودم.البته به احتمال زیاد پورت میشه برا پی سی.

جونمی جون. >:d<
فقط تو رو قرآن بازی پورت نباشه :|

واسه سرگرمی تا وقتی که بازی های اصلی خودمون (دیابلو، دوتا و...) بیان، بد نیست! بعد از اوومدن بازیا خودمونم که اصلا این بازی به چشم ما PC Gamerها نمیاد :دی >:)
چه ربطی داره؟ :-/
اتفاقا با اومدن بازی واسه PC، بازار PC حسابی داغ میشه و واقعا بسی شادمانیم که این بازی واسه PC تایید شد.>:d<

• Like
Reactions: .Evanescence.
اون موقع که من میگفتم هروقت pc شد بازی می کنم ! ی عده هر هر می خندیدن که عمرا pc بشه !

حالا هر هر کنن . هم la.noir حالا هم که این pc شد . البته اگه فقط پورت باشه pc نشه سنگین تره .

البته ی مو از خرس کندن هم غنیمت هست !=)) اونم چه خرسی ! آدامس خرسی . ماکرو=))

---------- نوشته در 12:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 AM ارسال شده بود ----------

نه ! تو جیب جا میشه ؟!
رقابت از نظر شما یعنی اینکه از فردا بهت بگن هه هه Alan Wake رو PC اومد و شما سر افکنده بشی ؟!
پلتفرم Microsoft فقط xbox360 نیست . حالا اگه تونستیم منظورو برسونیم !!!!

توهین و اهانت هم به کارهای Microsoft اضافه شد ! جدیدا وقتی یک بازی رو روی پلتفرمی دیرتر عرضه میکنن ، توهین و اهانت حساب میشه ؟!
شما چطوری انقدر دقیق پیش بینی کردی که : یه پورت بسیار آشغال بیرون میدن و بعدشم موج گیمرا سرازیر شه و بعدش Remedy بیاد و مثلا عذرخواهی کنه !!!!

پلتفرم Microsoft فقط xbox360 نیست

دقیقا پلتفرم خود ملعونش هست .
فقط بلده گند بزنه تو نرم افزار ها و هر 2 سال ی ویندوز و یک دایرکت ایکس بده بیرون تا همه چی رو گند بزنه .
این دایرکت ایکس 11 هم یک کلاه برداری بزرگ بود !

دو ماه تا تاریخ انتشار یعنی یک پورت ! حالا میزان و درجه مزخرف بودنش رو وقتی بازی اومد میشه مشخص کرد .

ی رزولوشن و ی تنظیم کنتراست . همین .

چه ربطی داره؟
yahoo_7.gif

اتفاقا با اومدن بازی واسه PC، بازار PC حسابی داغ میشه و واقعا بسی شادمانیم که این بازی واسه PC تایید شد.
yahoo_6.gif
الان این گفته شما چه ربطی داشت؟! :-/ :دی
در کل کاچی به از هیچی!!!!
ولی عیزه من... منظورم این بود که من یه سی دی خرد شده دیابلو یک رو به 100 تا این بازیا نمیدم!!!!
البته شاید بعدا کمی نظرم عوض شد :دی

بعضی ها توهم ورشون داشته که ماکرو با این کار داره PC گیمینگ رو ساپورت می کنه. اونم با انتشار بازی کپک زده دو سال پیش!ماکرو همون مارمولکی هست که بود اینم واسه اینه که می دونه میشه 4 تا نسخه بیشتر فروخت چون بلده چطور تبلیغش کنه . خیلی مهربونه اون امریکن نایت مر رو هم روش میداد

کی این بیل گیتس نیست و نابود میشه همه ی نفس راحت بکشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بمیر بیمر بیمر :-&

تأیید شدن این بازی واسه من حکم نوشدارو پس از مرگ سهراب رو داره =((

سال 2005 بود که اولین اطلاعات از بازی اومد بیرون

همون موقع با توجه به سازندش و سابقه ی درخشانش تو مکس پین و بازی داستان محوری که قولش داده شده بود عاشق بازیش شدم.

از همون موقع این بازی شد برام Most Anticipated

گفتم میاد و جای مکس پین رو میگیره

هربار که اون موقع On میشدم (با دیال آپ !) به فروم رسمی بازی می رفتم تا یه عکسی، تریلری یا تاریخ عرضه ای از این بازی ارائه بشه اما دریغ که فقط این عبارت رو تو امضای ادمین فروم میدیدم:
Alan Wake Release Date: When It's Done

تک و توک مابین این سالها اطلاعاتی از بازی مثل لید بودن نسخه PC یا Open World بودن بازی ( که بعدها تغییر داده شد به سیستم خطی) یا لازم بودن CPU دوهسته ای واسه اجرای بازی ارائه شد.
سالها بهمین منوال گذشت تا اینکه یواش یواش سرو کله ی چندتا اسکرین شات و تریلر پیداش شد. تو این ایام خیلی ذوق زده شده بودم چون بعد 3-4 سال ! از بازی مورد علاقم اطلاعاتی اومده بود ولی وقتی با عبارت انحصاری Xbox 360 مواجه شدم انگار با پتک زدن تو سرم =(( (این احساس رو واقعاً نمیتونم بیان کنم)

جالبه یارو اینطور توجیه کرده بود کنسل کردن واسه PC رو:

" ما فکر می کنیم تجربه این بازی با گیم پد در حالت درازکش رو کاناپه جلوی TV لذت بیشتری داره " )x... What The

حالا این جور تأیید کردن رو یجورایی منت گذاشتن رو سر PC فنهای این بازی می دونم یعنی ایها الـ PC بازا درسته AN رو واسه اکس باکس میدیم بیرون و مهم تره که تو VGA نشونش میدیم ولی شما هم با این پورت آلن ویک برید خوش باشید (رجوع کنید به عکسی که دادن بیرون و جزئیات توش فاجعه باره به نظر من و اینگونه بازیای انحصار زمانی رو پلتفرم تأیید شده بعدی زیاد اختلاف فاحشی تو گرافیک پیدا نمیکنه )

حتی اگه قضیه منت گذاشتن (از نظر من) هم نباشه دیگه من اونی نیستم که 4-5 سال تو کف بازی بودم و شاید حتی ماهها پس از عرضه بازی واسه PC وقت و حوصله کنم بازی کنم !

همین الان یه دوجین بازی هست که بعلت کهولت سن :d و کمبود حوصله و وقت نمی تونم بازی کنم

بازی ای که می تونست یه تجربه ی فراموش نشدنی برام تو سال گذشته بشه برام شده یه بازی معمولی که هیچ حسی بهش ندارم

کمپانی ای که بازی ای مثل مکس پین (بهترین بازی عمر بنده :x) ساخته باید تو جنگ بین کنسولها تو دست مایکروسافت اسیر باشه و اونوقت ما PC بازها باید چوبشو بخوریم.

این بود درددل من; یک عاشق دلسوخته ی Remedy و Alan Wake =((

• Like
Reactions: F4T4L1TY
بعضی ها توهم ورشون داشته که ماکرو با این کار داره PC گیمینگ رو ساپورت می کنه. اونم با انتشار بازی کپک زده دو سال پیش!ماکرو همون مارمولکی هست که بود اینم واسه اینه که می دونه میشه 4 تا نسخه بیشتر فروخت چون بلده چطور تبلیغش کنه . خیلی مهربونه اون امریکن نایت مر رو هم روش میداد
دقیقا!!! منم نمیدونم کجاش خوشحالی داره!!! آخه بازی کپک زده به چه درد ما میخوره! تازه خود بازی هم زیر سؤاله!!!
بیخیال بـــــــــــاو... من که فقط بهش به چشم یه وقت گذرونی نگاه میکنم...
کماکان منتظر اوومدن انحصاریای خودمونیم :دی >:)

@ Internal
دوست عزیز مطمئن باش که طرف اگه واقعا یه PC گیمر باشه، این بازی واسش ارزش چندانی نداره (همونطور که منم قبلا اشاره کردم!)
هیچی نباشه، هیچی نباشه، یه سایلنت هیل هست که وقتی اسمش میاد AW و 100تا بازی دیگه میرن زیر سایه ش... ;)

آخرین ویرایش:

پلتفرم Microsoft فقط xbox360 نیست

دقیقا پلتفرم خود ملعونش هست .
فقط بلده گند بزنه تو نرم افزار ها و هر 2 سال ی ویندوز و یک دایرکت ایکس بده بیرون تا همه چی رو گند بزنه .
این دایرکت ایکس 11 هم یک کلاه برداری بزرگ بود !

دو ماه تا تاریخ انتشار یعنی یک پورت ! حالا میزان و درجه مزخرف بودنش رو وقتی بازی اومد میشه مشخص کرد .

ی رزولوشن و ی تنظیم کنتراست . همین .

شما حرف منو متوجه شدی ؟ من گفتم پلتفرم Microsoft فقط xbox360 نیست . یعنی علاوه بر Windows ، xbox360 هم هست . ( نمیدونم چند نفر چند بار اینو گفتن ولی هنوز .... )
بقیه ی حرفاتون رو هم نمیدونم بر چه مبنایی میزنین ، چون تا الان فقط از شما شنیدم !
یه سوال ؛ با توجه به این چیزایی که گفتین ، از چه OS ای استفاده میکنین ؟

کی این بیل گیتس نیست و نابود میشه همه ی نفس راحت بکشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بمیر بیمر بیمر
yahoo_31.gif

....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or