تأیید شدن این بازی واسه من حکم نوشدارو پس از مرگ سهراب رو داره
سال 2005 بود که اولین اطلاعات از بازی اومد بیرون
همون موقع با توجه به سازندش و سابقه ی درخشانش تو مکس پین و بازی داستان محوری که قولش داده شده بود عاشق بازیش شدم.
از همون موقع این بازی شد برام Most Anticipated
گفتم میاد و جای مکس پین رو میگیره
هربار که اون موقع On میشدم (با دیال آپ !) به فروم رسمی بازی می رفتم تا یه عکسی، تریلری یا تاریخ عرضه ای از این بازی ارائه بشه اما دریغ که فقط این عبارت رو تو امضای ادمین فروم میدیدم:
Alan Wake Release Date: When It's Done
تک و توک مابین این سالها اطلاعاتی از بازی مثل لید بودن نسخه PC یا Open World بودن بازی ( که بعدها تغییر داده شد به سیستم خطی) یا لازم بودن CPU دوهسته ای واسه اجرای بازی ارائه شد.
سالها بهمین منوال گذشت تا اینکه یواش یواش سرو کله ی چندتا اسکرین شات و تریلر پیداش شد. تو این ایام خیلی ذوق زده شده بودم چون بعد 3-4 سال ! از بازی مورد علاقم اطلاعاتی اومده بود ولی وقتی با عبارت انحصاری Xbox 360 مواجه شدم انگار با پتک زدن تو سرم

(این احساس رو واقعاً نمیتونم بیان کنم)
جالبه یارو اینطور توجیه کرده بود کنسل کردن واسه PC رو:
" ما فکر می کنیم تجربه این بازی با گیم پد در حالت درازکش رو کاناپه جلوی TV لذت بیشتری داره " )x... What The
حالا این جور تأیید کردن رو یجورایی منت گذاشتن رو سر PC فنهای این بازی می دونم یعنی ایها الـ PC بازا درسته AN رو واسه اکس باکس میدیم بیرون و مهم تره که تو VGA نشونش میدیم ولی شما هم با این پورت آلن ویک برید خوش باشید (رجوع کنید به عکسی که دادن بیرون و جزئیات توش فاجعه باره به
نظر من و اینگونه بازیای انحصار زمانی رو پلتفرم تأیید شده بعدی زیاد اختلاف فاحشی تو گرافیک پیدا نمیکنه )
حتی اگه قضیه منت گذاشتن (
از نظر من) هم نباشه دیگه من اونی نیستم که 4-5 سال تو کف بازی بودم و شاید حتی ماهها پس از عرضه بازی واسه PC وقت و حوصله کنم بازی کنم !
همین الان یه دوجین بازی هست که بعلت کهولت سن :d و کمبود حوصله و وقت نمی تونم بازی کنم
بازی ای که می تونست یه تجربه ی فراموش نشدنی برام تو سال گذشته بشه برام شده یه بازی معمولی که هیچ حسی بهش ندارم
کمپانی ای که بازی ای مثل مکس پین (بهترین بازی عمر بنده

) ساخته باید تو جنگ بین کنسولها تو دست مایکروسافت اسیر باشه و اونوقت ما PC بازها باید چوبشو بخوریم.
این بود درددل من; یک عاشق دلسوخته ی Remedy و Alan Wake