Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

آخه مگه کلا 360 چند تا انحصاری داشت :( چرا ماکروسافت اینکار رو با ما می کنه :( الان چطور سرمون رو بلند کنیم جلوی فن های PS3 :(

بالاخره یکی حرف مارو فهمید. واقعا مایکرو ری.. با این گند کاریاش...

چرا بعضی دوستان جوگیر میشند و مایکرو بدبخت رو به باد فحش میگیرند ؟ اقا windows با xbox پلتفرم های مایکروسافت همونطور که PSP و PS پلتفرم های سونی هستند ! حالا اگه سونی هم که اومده مثلا Uncharted رو برای vita داره میزنه اتفاقی میفته ؟ یا gow psp رو برای ps3 ؟!

انگشتات رو خسته نکن:dفایده نداره.

یعنی واقعا خیلی جالبین ! اگر ایده ی خاص و به درد بخوری دارین خودتون رو تو این تاپیک ها و این فضای بسته حروم نکنین . میل بزنین بهشون نظراتتون رو اعلام کنین . اینا هر کاری بکنن شما میگین چرا این کارو کرد . در هر دو حالت ( چه گیم برا پی سی بده چه نده ) فقط به فکر خودش و سودش هست . چجوریاس ؟ :d
شما سار مورد علاقتون رو براشون بفرستین تا اونا به همون ساز برقصن براتون
کلا حرکت خوبی است . روی پی سی از نظر بصری خیلی بازی بهتر خواهد بود . اون نورپردازی رو پی سی بدجوری حال میده :d

بابا 360 و pc نداره !! مخصوصاً الان که آخرایِ نسل هستیم ، چه ایرادی داره عناوین انحصاری 360 رو pc با گرافیک بهتر بیان وقتی که فروش ـشونم به اندازه کافی کردن؟! اینم در نظر بگیرد که اگه سازنده ها از امکانات Dx11 استفاده کنن هم یه جور تبلیغ میشه واسه مایکرو و win 7 هم باعث ترغیب شدن بیشتر گیمرا میشه . . .

آخرین ویرایش:
طرفدار بزن بهادر xbox نیستم اما آخه این چه کاریه میکنن. وقتی یک عنوان انحصاری باشه دیگه باید بزارن باشه دیگه نه اینجوری کنن.البته خوبم هست که PC باز ها تو کف نمی مونن.

خوشم میاد در انجام وظیفه هیچوقت کوتاهی نمیکنی:d به امید اومدن جی تی 5 رو pc تا بتونیم این بازی رو با aa درست حسابی،بدون افت فریم،سایه دندونه دار،تجربه کنیم.چطوره:-/:d
اینا چه ارتباطی داره به حرفای من؟ یعنی میخوای مشکلات بازی رو منکر بشی؟ الان اینا چه ارتباطی با GT5 داره که بحثشو باز میکنی؟
من نمیفهمم Xbox فنبوی جماعت چرا اینقدر توهم توطئه داره .
-------------------------------------------------------------------------
این حرفای بچه گونه که بازی برای PC عرضه میشه و از انحصار دراومده و سر افکنده شدین رو خواهشا تموم کنید . AW فعلا روی یه پلتفرم عرضه شده و فروش آنچنان خوبی هم نداشته پس انتشارش برای PC کاملا طبیعی به نظر میرسه . با اینکار هم جذب مخاطب میکنن هم به هدف اصلی هر کمپانی مبنی بر تجارت و فروش محصول میپردازن . دقیقاً مثل تبادل بازیهای انحصاری بین پلتفرمهای سونی .

بازی انحصاری زیادی روی 360 هستش و با یدونه این چیزی ازش کم نمیشه :d

وای چه خبر مسرت بخشی، کیفور شدم.
تصورش هم عالیه، آلن ویک با DX 11 روی PC بدون هیچ محدودیتی. عالیه.

حداقل نکته ای که این خبر واسه من داره اینه که مایکروسافت این IP رو جدی گرفته و حالا به هر شکلی شده میخواد طرفدارهاش رو بیشتر کنه :دی امیدوارم AW2 رو هم سال 2013 یا نهایتا 2014 تجربه کنیم :دی در ضمن عرضه یه بازی انحصاری بعد از 2 سال روی PC کار خیلی خوبی هست، البته امیدوارم مشکلات فنی بازی کمتر بشه تا تجربه ـش رو PC حتی بهتر از نسخه 360 باشه.

با توجه به پتانسیل موضوع :dتا چند دقیقه دیگه در این تاپیک :

مایکرو بد- ایکس باکس آشغال-به تو فشار میاد-تو ترولری-انچارتد2 چرا گوتی شد؟؟اسکایرم بد-کال او تکراری شده بود-گیرز مزخرف بود و........(سرنوشت هر تاپیک در بازیسنتر)

دیگه همه اینطور نیستن بله خودم یکی از کسانی هستم زیاد با گیرز حال نکردم و برچسب خوردم اما گفتم از آلن ویک خوشم میاد :دی

فکر کنم کم کم منتظر گیرز و هیلو هم باشیم :))

آخرین ویرایش:
آخه مگه کلا 360 چند تا انحصاری داشت :( چرا ماکروسافت اینکار رو با ما می کنه :( الان چطور سرمون رو بلند کنیم جلوی فن های PS3 :(

محمد واقعا که !!!این چه طرز فکری هست !!!
بازی برای ماکرو بوده خودش خواسته الان بده رو pc
این فن بازی xboxو ps3هم داستانی پیدا کرده برا خودش تو این سایت !

دوستان یه جوری جبهه گرفتن کسی ندونه فک میکنه alan wake مولتی شد رفت پیِ کارش ،پس فردا هم واسه ps3 میاد !!!

الان گیرز 1 هم رو pc اومد خوب که چی ؟ مشکلی حس کردین ؟؟ به فروشش لطمه خورد ؟ طرفداراشو از دست داد ؟؟
شک نکنید این کار اگه به نفع remedy و مایکرو نباشه به ضررشون نیست .

محمد واقعا که !!!این چه طرز فکری هست !!!
بازی برای ماکرو بوده خودش خواسته الان بده رو pc
این فن بازی xboxو ps3هم داستانی پیدا کرده برا خودش تو این سایت !
بابا این داره مسخره میکنه، ای بابا:دی
-----------

یه سری هنوزم متوجه نشدن که PC پلتفرم مایکروسافته؟:-/ هر وقت بازی روی Mac یا لینوکس اومد میتونید بگید از انحصار دراومده. ناشر بازی همچنان مایکروسافته و حق هم داره روی پلتفرم خودش منتشرش کنه (مخصوصا با توجه به فروش کم AW). سونی و نینتندو هم اگه سیستم عامل داشتند نصف بازیاشون رو براش عرضه می کردند.

دوستان بازی انحصاری نبوده رمدی برای هر دو برنامه ریزی کرده بوده ولی به خاطر تمرکز بیشتر بر روی نسخه کنسولی قفط روی اون کار کرده و بعد از عرضه نسخه کنسولی رفته تو کار ساخت ادامه نسخه pc

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or