Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

نوشته شده توسط Tommy Fisher;1757198[B:
]البته فقط از طریق Steam عرضه میشه .[/B]

نسخه اصلی + دوتا DLC که برای نسخه 360 عرضه شده .

رضا هنوز هیچی اعلام نکردند، هنوز معلوم نیست. ! :d

پس دیگه pc بازان هم می توانند از این شاهکار لذت ببرند .... کسایی رو می شناسم که در انتظار این بازی داشتند جان می دادند

با اینکهAW خیلی‌ رو دوست داشتم.هیچوقت نشد بازیش کنم.

خیلی‌ عالی‌ شد. به زودی هم قراره بیاد. فقط امیدوارم درست بسازن یا پورت کنن یا هر کاری میخوان بکنن.:d

ایشالله متن رو خوندی دیگه؟:دی بازیه اصلی به اضافه ی اون 2 تا DLC ها...

نه امین !!! حالا خوبه خودت میدونی من تنبلیم بیاد متن و نخونم اصلا پست نمیزنم !!! الان 9 تا پلان بزرگ رو برگه A2 کشیدم . من فقط اون نیز و نخوندم :دی پایین و ببینی حق با منه !!!:دی
نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند خواهد بود !!!!! کلا معنی برگشت :d

------------------------
از بقیه دوستان که بخاطر خستگی و اشتباه لپی من با خنده و شکلک و تمسخر جواب دادن واقعا نهایت تشکر را دارم !

• Like
Reactions: Bax
خاک بر سرت کنم مایکروسافت ... یه انحصاری نمیتونه واسه خودش نگه داره.

با اینکه از طرفی خیلی خوشحال شدم با این کاری که میکنه ولی به قول شما در مقابل کنسول رقیبش نمیتونه بازی رو انحصاری نگه داره!! اون از سونی با اون همه تعصب نصبت به بازی های انحصاریش و تعداد متنوعشون اینم از این!!

فردا پس فردا هم GeOW رو خواهید شنید که این اتفاق سرش اومده!

این که اومد، اونم انشاالله میاد ...

وای خدا، خداکنه لطف کنند یه کم به گرافیکش برسن، یه کم با این انجین جدیدش مخلوط بشه، یهو یه پرت مسخره ندن :دی.
فکرش رو بکنید aa16x بازی کنید :|. فکر کنید فقط :|. یه لحظه ...

من عاشق این Remedy ام.
ولی بازی رو با چیت میرم :-".

این عکس هارو با رزولوشن 1080 تصور کنید :d
71009007575134631422.jpg

43458401624471905874.jpg
فقط دوست دارم چندتا افکت dx11 تنگش بزارن مخصوصاً تسلیشن تا اولین بازی نسل بعد به عینه ببینید :d

با اینکه از طرفی خیلی خوشحال شدم با این کاری که میکنه ولی به قول شما در مقابل کنسول رقیبش نمیتونه بازی رو انحصاری نگه داره!! اون از سونی با اون همه تعصب نصبت به بازی های انحصاریش و تعداد متنوعشون اینم از این!!

به خدا Windows هم پلتفرم مایکروسافت حساب میشه .

انحصار Microsoft برابرست با Xbox360 + PC

این عقیده مایکروسافت هست و بارها این مورد رو نشون داده.
شاید یکی از بد شانسی های Xbox360 دار ها این باشه که مایکروسافت همون شرکتی هست که پرفروش ترین سیستم عامل جهان هم تولید می کنه. ویندوز :)
کسی که Xbox360 گرفته تا الان به این مورد باید عادت کرده باشه.

یعنی چی نمیتونه ؟! بازی مال خودشه. الآن هم خودش تصمیم گرفته روی پلتفرم ویندوز (که باز مال خودشه) بازی رو بده بیرون !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or