Alan Wake برای PC تایید شد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
wake-pc.jpg

سرانجام Remedy تایید کرد که Alan Wake اوایل Q1 2012 برای PC نیز خواهد آمد.این زمان تقریبا مصادف میشه با زمان عرضه ی American Nightmare بر روی XBLA.

نسخه ی PC حاوی دو DLC ــی The Signal و The Writer که قبلا برای 360 عرضه شدند نیز خواهد بود.

اولین تصویر از نسخه ی PC :
http://www.sandboxstrat.com/Alan_Wake_PC_Screen.zip

بابا این داره مسخره میکنه، ای بابا:دی
-----------

یه سری هنوزم متوجه نشدن که PC پلتفرم مایکروسافته؟:-/ هر وقت بازی روی Mac یا لینوکس اومد میتونید بگید از انحصار دراومده. ناشر بازی همچنان مایکروسافته و حق هم داره روی پلتفرم خودش منتشرش کنه (مخصوصا با توجه به فروش کم AW). سونی و نینتندو هم اگه سیستم عامل داشتند نصف بازیاشون رو براش عرضه می کردند.

نه دیگه آرش PC پلتفرم حساب نمیشه :دی !!!!!!!!!!!!!

دوستان عزیز این علامت تعجبارو بدون منظور نذاشتم دقت فرمایید :دی

آخرین ویرایش:
بسیار خبر خوشحال کننده ای بود به امید اینکه روزی که چیزی به اسم انحصاری وجود نداشته باشه و همه بتونن از همه ی بازی ها لذت ببرن

از خوشحالی اشکم در اومد.
ارزوم بود که این بازی برای pc هم بیاد.
اونقدر از این بازی خوشم میومد که رفتم پیش دوستم روی xbox بازی کردمش.این اولین بازی بود که با xbox بازی کردم و باید بگم بازیش بی نظیر بود.
از حالا دارم لحظه شماری میکنم و خدا رو شکر میکنم.
مثل سگ دارم کیف میکنم:d

آخرین ویرایش:
بابا این داره مسخره میکنه، ای بابا:دی
-----------

یه سری هنوزم متوجه نشدن که PC پلتفرم مایکروسافته؟:-/ هر وقت بازی روی Mac یا لینوکس اومد میتونید بگید از انحصار دراومده. ناشر بازی همچنان مایکروسافته و حق هم داره روی پلتفرم خودش منتشرش کنه (مخصوصا با توجه به فروش کم AW). سونی و نینتندو هم اگه سیستم عامل داشتند نصف بازیاشون رو براش عرضه می کردند.
به خدا داری وقت تلف میکنی بابی.بازم یکی میاد میگه حیف شد از انحصار در اومد;;)

مثلا وقتی طرف میاد رو سن میگه sc:conviction به صورت انحصاری برای 360 عرضه میشه،شعور نداره.

فقط از این خوشحالم که بالاخره متوجه میشید aw چه انجین معرکه ای داره ! بیخودی هم غمه dx11 را نخورید :دی همین الانش هم aw از لحظ نورپردازی و سایه زنی بازیهای دیگه را میکنه تو لوله . الان که روی pc اومده با رزولیشنه 1080p و aa به میزان بالا :دی
همون کات سینهای aw را یادتون بندازید روی pc الان میشه قشنگ اجراش کرد . فقط حدس میزنم سیستمه سنگینی بخواد با تنظیمات بالا .
----------------------------
در مورد انحصاری بودن هم واقعا من نمیدونم بعضی کاربرها چی دارن میگن ؟! بازی الان بعد تقریبا 2 سال روی pc میاد ! الان این چیش بده بازی حتی 1 سال هم انحصاری بمونه یعنی همون انحصاری هست ! در ضمن American Nightmare انحصری هست دقیقا قضیه gears هست الان مشکلی پیش اومده ؟!

آخرین ویرایش:
آقایان ـی که هی میگین دیگه انحصاری نیست، از اولم انحصاری نبود این بازی :|
نسخه PCـش رفت رو حالت Hold که رو کنسول خوب کار کنن، الانم ادامه میدنش.
از همون موقع که XBL با Windows Live مخلوط شد فهمیدم خیلی از عناوین Xbox واسه PCـم میاد.

واااااااااااااای خدا دارم خواب میبینم؟ اومدم توی اخبار این خبر رو که دیدم میخکوب شدم. :-oخوشحالم که یکی از بزرگترین آرزوهای گیمریم به واقعیت تبدیل شد. آقا کی میاد توروخدا بگین؟ دم مایکرو گررررررررم:x

باز بگین مایکروسافت جلوی پیشرفت pc و دنیای بازی رو گرفته :d

من كه تا حالا نديدم كسي همچين چيزي بگه! همين مايكرو اگه نبود الان PC فقط مخصوص كار بود نه وسيله اي براي گيمينگ. اون زماني كه هيچ شركتي بازيهاشو براي PC پورت نميكرد، مايكرو خودش براي PC بازي ميداد بيرون.

خيلي خوشحال شدم كه AW روي PC هم عرضه ميشه. روي 360 كه گرافيكش فوق العاده بود. ديگه خدا ميدونه روي PC چي ميخواد باشه!

به به بالاخره تایید شد با این حساب سومین dlc هم راحت می شه بازی کرد

امیدوارم مثل قبل که گفتن برای 4 هسته cpu نگارش شده باشه

کجای این خبر خوشحال کننده بود!؟ بازی دقیقا 14 می 2010 واسه 360 عرضه شد، اون موقعی که منتظرش بودیم زدن کنسل کردن، حالا بعد از 2 سال میخوان واسه PC عرضش کنن )x همون نکنن بهتره، دیگه توهین و اهانت به PCبازا تا این حد ندیده بودیم)xآخر سرم یه پورت بسیار آشغال بیرون بدن و بعدشم موج گیمرا سرازیر شه و بعدش Remedy بیاد و مثلا عذرخواهی کنه)xدیگه گندشو درآوردنه..............

خدا کنه در انحصار بمونه اخه مایکروسافت چجوری می تونه بازی به این نازی رو از دست بده.

کجای این خبر خوشحال کننده بود!؟ بازی دقیقا 14 می 2010 واسه 360 عرضه شد، اون موقعی که منتظرش بودیم زدن کنسل کردن، حالا بعد از 2 سال میخوان واسه PC عرضش کنن )x همون نکنن بهتره، دیگه توهین و اهانت به PCبازا تا این حد ندیده بودیم)xآخر سرم یه پورت بسیار آشغال بیرون بدن و بعدشم موج گیمرا سرازیر شه و بعدش Remedy بیاد و مثلا عذرخواهی کنه)xدیگه گندشو درآوردنه..............
بابا ول کن ابن حرفارو:). حالا یه عده بازی کردن که کردن. ما که هنوز نتونستیم بازی کنیم پس الان لذتشو میبریم. چه توهینی کرده remedy ؟ بعد هم الان مگه بازی کردی که میگی یه پورت آشغاله و بعدم میاد عذر خواهی میکنه و..... ماشالا تا تهش رفتیا;).
دستشونم درد نکنه اتفاقا:d.

خدایا شکرت . واقعا باور نمی کنم . ماکروسافت دوست داریم . ماکروسافت دوست داریم ..... دی ! :d

خدا کنه در انحصار بمونه اخه مایکروسافت چجوری می تونه بازی به این نازی رو از دست بده.
منم دوست دارم همین اتفاق بیفته ولی پی سی باز ها هم باید این بازی رو تجربه کنن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or