AI Center

جای این تاپیک این جا خیلی خالی بود. من خودم خیلی دوست دارم‌ بشینم فیلمای کوتاه بسازم ولی یه چالشی که هست زاویه دوربین و حرکت اجسامه. امیدوارم دوستانی که واردن چند تا تیپ بدن. اینم یه ویدئوی ۱۰ ثانیه‌ای با سیدنس ۲.۵.
View attachment 1930s Bank Robbery.mp4

اینا اکانت اشتراکیه.فقط مراقب باش که بدون قندشکن نری که احتمال بن شدن اکانت هست

به نظرم مثل تاپیک ps5 باید فروشنده های اکانت که مطمئن هستن رو هم معرفی کنیم بزنیم پست اول
فکر کنم اون مال جی پی تی هست که اشتراکیه این یک اپراتوری تو هند برای اینکه دانشجو ها سیم کارتش بخراند این حرکت زده
یک سایتی بود من میخواستم ازش خرید کنم به نام لیسانس مارکت بعد رفتم تلگرامشان دیدم 1 سال فعالیت نکردن رفتم تو اینستاگرامشان دیدم تعطیلش کردن بعد اسمشان تو اینستا سرچ کردم دیدم گویا خیلی ملت اذیت کردن و خرید کنسل کردم
بعد یک سایت دیگه بود دیکاردو که یکبارم دیدم تو یک ویدئو زومیت تبلیغش کردن که از اونها خرید کردم و اوکی بود

جای این تاپیک این جا خیلی خالی بود. من خودم خیلی دوست دارم‌ بشینم فیلمای کوتاه بسازم ولی یه چالشی که هست زاویه دوربین و حرکت اجسامه. امیدوارم دوستانی که واردن چند تا تیپ بدن. اینم یه ویدئوی ۱۰ ثانیه‌ای با سیدنس ۲.۵.
به نظرم برای کنترل دقیق بهترین کار اینه که یا استوری بورد داشته باشی یا اگه به نرم افزار 3 بعدی واردی خودت انیمشن رو اول بسازی بعد بدی هوش مصنوعی اونو تبدیل به فیلم کنه که الان خودم همین کار رو دارم میکنم

اینو ببین:

View attachment Videoref.mp4

بعد تبدیلش کردم به این:

View attachment MiniMax_H3_00038_.mp4

اینا اکانت اشتراکیه.فقط مراقب باش که بدون قندشکن نری که احتمال بن شدن اکانت هست

به نظرم مثل تاپیک ps5 باید فروشنده های اکانت که مطمئن هستن رو هم معرفی کنیم بزنیم پست اول
هر وقت خواستید فروشنده یا برنامه ای معرفی کنید تگم کنید بگید تا اضافه کنم پست اول

هر وقت خواستید فروشنده یا برنامه ای معرفی کنید تگم کنید بگید تا اضافه کنم پست اول
من که اصولا به پول دادن برای هر چیزی مخالفم...فقط مجانی :D

البته اینو چندبار دیدم که میگفتن قیمتاش خوبه.اگه کسی ازشون خرید داشته و تائید میکنه که اضافه بشه به لیست فروشنده ها

پارس پرمیوم

به نظرم برای کنترل دقیق بهترین کار اینه که یا استوری بورد داشته باشی یا اگه به نرم افزار 3 بعدی واردی خودت انیمشن رو اول بسازی بعد بدی هوش مصنوعی اونو تبدیل به فیلم کنه که الان خودم همین کار رو دارم میکنم

اینو ببین:

View attachment 419179

بعد تبدیلش کردم به این:

View attachment 419180
این روش عالیه ولی مشکل این جاس من و امثال من که بلد نیستیم با بلندر و اینا کار کنیم چطوری میشه کنترل کامل داشته باشیم روی ویدئو بدون این که بیخود توکن بسوزونیم. مثلا من هر چی پرامپت میدم که یه ویدئو بسازه سیدنس چه ۲.۰ چه مدل ۲.۵ که یه هلی‌کوپتر توی یه مسیر رو به جلو پرواز کنه هی درجا میزنه. مثل این ویدئو:
View attachment 37b340e8-b149-4a42-a100-f663024a2bc9.mp4

• Like
Reactions: Sarvior
این روش عالیه ولی مشکل این جاس من و امثال من که بلد نیستیم با بلندر و اینا کار کنیم چطوری میشه کنترل کامل داشته باشیم روی ویدئو بدون این که بیخود توکن بسوزونیم. مثلا من هر چی پرامپت میدم که یه ویدئو بسازه سیدنس چه ۲.۰ چه مدل ۲.۵ که یه هلی‌کوپتر توی یه مسیر رو به جلو پرواز کنه هی درجا میزنه. مثل این ویدئو:
View attachment 419199
من حالا 2 تا روش میخوام اموزش بدم که چطور به هوش مصنوعی بگید از رو عکس یا پرامپت براتون مدلهای ساده بسازه.یه چیزی مثل همین چیزی که خودم ساختم.البته من به c4d مسلطم ولی چیزی بیشتر از اینم احتیاجی نیست.

فقط بهش میگی یه هلیکوپتر بساز و اونم چندتا آبجکت ساده رو کنار هم میذاره که مثلا هلیکوپتره.

تنها چیزی که لازمه یاد بگیری اینه که چطور کی فریم بهشون بدی.نه نورپردازی دیگه احتیاجه یاد بگیری نه متریال...فقط در این حد که اون آبجکت رو از نقطه a ببری به نقطه b بعدش میری تو chat gpt یا هر هوش مصنوعی دیگه میگی برات یه فریم از فیلمی که ساختی رو رندر بگیره که با چه استایلی دلت میخواد باشه.اینطوری دیگه تقریبا هیچ چیزی شانسی نیست.هم تمام حرکات دست خودته و هم استایل کارت دقیقا دست خودته

اگه در این حد حوصله داری بلندر یاد بگیری که کارت خیلی جلو میفته وگرنه بهترین راه اینه که استوری بورد برای کارات بسازی

برای تولید گزارش‌های فنی، در ورد بهترین گزینه پولی در ایران copilot‌ ـه. مثلا من امروز یه گزارش ۳۰ صفحه‌ای Site Inspection داشتم و یه گزارش ۸۰ صفحه‌ای ژئوتکنیک
اینا رو دادم به کوپایلت و بهش گفتم برام یه section 2 با موضوع گزارش اولی و Section 3 رو با موضوع گزارش دوم برام بنویس. تر و تمیز به زبان فصیح و بلیغ انگلیسی این رو نوشت.

------
اگر هم به مبنای هوش مصنوعی علاقه دارید، برای شروع در مورد زنجیره مارکوف بخونید. بعدا اگر بخوایید وارد مفاهیم پیچیده تر بشید بدون این که ۱۲ واحد ریاضیات گسسته و آمار و احتمال پیشرفته و احتمال شرطی بخونید، این می‌تونه شروع خوبی باشه:دی

خب بریم یه آموزش مدل سازی ساده و ابتدایی تو بلندر رو داشته باشیم.تو این 2 روش مدلی که ساخته میشه اصلا چیز حرفه ای نیست ولی برای همون روش ویدئو سازی که معرفی کردم کاملا راه انداره.

راه اول با هیگزفیلده که البته مدل سازیش حالتهای پیچیده تری هم داره ولی تو حالت رایگان هم مدل سازی رو انجام میده هرچند که خیلی چیز پیچیده ای تحویل نمیگیرید

اول که خب بلندر رو باید نصب داشته باشید.بعد برید اینجا و پلاگین بلندر رو دانلود کنید و بعدم نصب کنید
Higgsfield for Blender — AI Add-on for 3D, Image & Video

حالا وارد بلندر که بشید این دکمه سبز هیگزفیلد اضافه شده که این مرحله حتما باید با قندشکن روش کلیک کنید تا بره تو سایتش و از طریق جیمیل لاگین کنید

0001.jpg

بعد که مراحل لاگین تموم شد یه پیام میاد که میتونید مرورگر رو ببندید و وارد بلندر بشید که حالا این شکلی شده و دیگه مثلا میتونید برید تو بخش 3d model بهش بگید چی میخواید.

0002.jpg

راه دوم هم از طریق کلاد هست

اول باید کلاد دسکتاپ رو نصب کنید چون روی مرورگر کار نمیکنه
بعد که کلاد رو نصب کردید از طریق ستینگ وارد extensions میشد و از قسمت سرچ blender رو سرج میکنید و میزنید که نصب بشه

تو صفحه نصب بهتون میگه فایل MCP رو هم دانلود کنید که یک فایل زیپ کم حجم هست.وقتی اکستنشن نصب شد اون فایل MCP رو از حالت زیپ در میارید و خیلی راحت drag میکنید داخل بلندر و خودش شروع به نصب میشه

وقتی MCP نصب شد باید داخل بلندر بشید و برید تو بخش Edit و از اونجا روی Preferences بزنید تا این پنجره باز بشه و برید روی Add-Ones و اونجا باید MCP اضافه شده باشه

0003.jpg

در مرحله آخر هم برید داخل گزینه System و در بخش Network مطمئن بشید که این تیک زده شده تا ارتباط بین بلندر و کلاد برقرار بشه

0004.jpg

حالا یکبار بلندر و کلاد دسکتاپ رو کامل ببندید.یعنی حتی اون گوشه پایین که ساعت هست هم کلاد باز نباشه و بعد دوباره هر دو برنامه رو باز کنید و به کلاد بگید آیا به بلندر دسترسی داره؟اگه گفت آره که میتونید شروع کنید.میتونید بگید چی میخواید یا بهش عکس بدید بگید اینو بساز
البته کلاد برای شروع ساخت قبلش ازتون اجازه دسترسی میگیره.

فقط بازم میگم اینا یک برنامه مدل سازی 3 بعدی پیشرفته نیستن.فقط در حدی هستن که بشه آبجکتهای ساده بسازن

تو تستهای من کلاد مدلهای بهتری ساخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or