AI Center

Sarvior

کاربر سایت
«در قرن بیست‌ویکم، کسانی که سوار قطار پیشرفت شوند، توانایی‌های الهیِ آفرینش و نابودی را به دست خواهند آورد؛ در حالی که کسانی که جا می‌مانند، با انقراض روبه‌رو خواهند شد.»

Yuval Noah

در این تاپیک با کمک حرفه ای ترینها با نکات ریز و درشت ، کلک های مرغابی و بروز ترین مسائل عرصه هوش مصنوعی آشنا خواهیم شد .

تست

قوانین :
∆ قوانین معمول فروم بازی سنتر .
∆ در صورتی که قصد معرفی برنامه ، فروشنده یا متد خاصی را دارید استارتر رو تگ کنید تا به پست اول اضافه شود.
∆ معرفی کننده ، استارتر و فروم بازی سنتر هیچ مسئولیتی در قبال فروشندگان ، برنامه ها و متد های معرفی شده نداشته و شما به شخصه وظیفه سنجش آنان را برعهده دارید .

آخرین ویرایش:
به سلامتی این تاپیک هم زده شد و دیگه ما هم وارد آینده شدیم :D

به نظرم برای شروع بیایم هوش مصنوعی ها رو طبقه بندی کنیم بعد برای هرکدوم بگیم کدومها بهتره و اینکه چیزایی که مجانی هست یا کردیت روزانه میدن رو معرفی کنیم که از همه واجبتره

به سلامتی این تاپیک هم زده شد و دیگه ما هم وارد آینده شدیم :D

به نظرم برای شروع بیایم هوش مصنوعی ها رو طبقه بندی کنیم بعد برای هرکدوم بگیم کدومها بهتره و اینکه چیزایی که مجانی هست یا کردیت روزانه میدن رو معرفی کنیم که از همه واجبتره
Movie و فیلم ساختن با اختلاف باید هیگزفیلد بهتر باشه. اما برای ما جهان سومی ها گوگل فلو بد نیست.

Claude با اختلاف بسیار از همه باهوش تره.

تصویر سازی و پراپمت سازی چی پی تی از همه بهتره.
گوگل جیمنای تصویر سازیش افتضاحه اما توی NotebookLM چه ویدیو های یوتیوب چه سورس هایی که بهش میدی یک طوری متریال رو اسلاید میکنه یا متوجه میشه که استاد دانشگاه هم اینقدر خوب نمیتونه بهت یاد بده.:دی

آخرین ویرایش:
Movie و فیلم ساختن با اختلاف باید هیگزفیلد بهتر باشه. اما برای ما جهان سومی ها گوگل فلو بد نیست.

Claude با اختلاف بسیار از همه باهوش تره.

تصویر سازی و پراپمت سازی چی پی تی از همه بهتره.
گوگل جیمنای تصویر سازیش افتضاحه اما توی NotebookLM چه ویدیو های یوتیوب چه سورس هایی که بهش میدی یک طوری متریال رو اسلاید یا متوجه میشه که استاد دانشگاه هم اینقدر خوب نمیتونه بهت یاد بده.:دی
البته یه چیزی بگم که اشتباه پیش نیاد

هیگزفیلد خودش هوش مصنوعی نیست بلکه جایی هست که انواع مختلفی از هوش مصنوعی رو داخل خودش داره و با خرید اشتراکش میتونید انواع مختلفی از هوش مصنوعی رو داشته باشید که خب مهمترینش سیدنس 2.5 هست

چیز دیگه ای که هیگزفیلد رو مهم میکنه پلاگینها و برنامه هاش هست که مثلا با همین سیدنس کار میکنه.مثلا هیگزفیلد استدیو رو داریم که میتونه مثل یک کارگردان عمل کنه و بتونیم تسلط بیشتری روی فیلمی که میسازیم داریم(البته هنوز خیلی کارایی نداره) یا پلاگین بلندرش که میتونه سیدنس رو به بلندر متصل کنه

سلام
ممنون از زننده تاپیک و دوستانی که زحمت میکشن به علم دیگران اضافه میکنن.
یه پیشنهادی دارم اونم اینه که برای کسایی که خیلی ابتدایی در مورد هوش مصنوعی میدونن اگر بتونید یسری چیزای پایه و ابتدایی رو در ادامه به پست اول تاپیک اضافه کنید خیلی کمک‌کننده خواهد بود.
و همچنین سوالی که دارم اینه که
الان هوش مصنوعی در رابطه با شغل هلپ دسکی و همچنین شبکه( چه سخت افزار چه نرم افزار) چه کمکهایی میتونه بکنه؟

• Like
Reactions: Sarvior
خب برای شروع چیزایی که خودم استفاده میکنم و واقعا کاربردی هست رو بگم.خیلی هم زیاد و پیچیده نمیکنم که افراد تازه کار گیج نشن

اول از همه باید بگم ما به 2 شکل میتونیم با هوش مصنوعی کار کنیم.یکی با استفاده از سایتهای مختلف(اشتراکی یا رایگان) که در این حالت داریم از منابع سایت میزبان استفاده میکنم.حالت دوم استفاده لوکال هست که یعنی برنامه روی سیستم خودمون نصب میکنیم و با سخت افزار خودمون کار میکنیم که خب تا جایی که میدونم احتیاج به کارت گرافیک انویدیا سری 3000 به بالا داره با حداقل 8 گیگ VRam

حالا سایتهایی که به نظرم خوبه اینا هست(برای عکس و فیلم)

اول گوگل فلو Google Labs: Google's home for AI experiments که روزانه 50 کردیت میده و هر روز هم دوباره شارژ میشه

اینجا میتونید به صورت نامحدود با nanobanana 2 تصویر بسازید ولی برای ساخت ویدئو به صورت رایگان محدودیت داره که با 50 کردیت میتونید روزی 4 تا ویدئو 10 ثانیه ای با omni flash بسازید.حالا اگه تایم رو کمتر کنید تعداد بیشتری میتونید بسازید
----------------------------------------

مورد دو dola هست Dola

اینم کردیت روزانه میده که مهمترین مزیتش ساخت فیلم با seedance هست که تا جایی که فهمیدم روزی 2 ویدئو با seedance2.0 و 1 ویدئو با seedance 2.5 میتونید بسازید
---------------------------------------
مورد بعدی Arena AI: The Official AI Ranking & LLM Leaderboard هست که اینم کردیت روزانه میده
جالبترین چیزی که این سایت داره حالت بتل مد هست که همزمان از 2 مدل مختلف برای ساخت استفاده میکنه.ولی نکته بدش اینه که تا وقتی که کارش تموم نشه نمیفهمید داره با کدوم مدلها میسازه و هر دفعه حالت رندوم داره
------------------------------------------
برای ساخت کاراکتر شیت هم من از chatgpt استفاده میکنم
--------------------------------
سایت MeiGen - Free GPT Image 2, Nano Banana & Seedance 2.5 Prompts هم خیلی میتونه بهتون کمک کنه

تو این سایت انواع مختلف فیلم و عکس رو با استایلهای مختلف میتونید پیدا کنید و هرکدوم رو که خوشتون اومد پرامپتش رو کپی کنید و برای پروژه خودتون استفاده کنید
---------------------------------

برای حالت دوم که لوکال هست میتونید از Comfy - Professional Control of Visual AI استفاده کنید

اگه برنامه اش رو نصب کنید به تعداد زیادی مدل دسترسی رایگان پیدا میکنید که برای فیلم مهمترینش minimax H3 و LTX هست

خب اینا رو فعلا داشته باشید.تا بعد در مورد ساخت مدل 3 بعدی با هوش مصنوعی هم مطلب بذارم

خب برای شروع چیزایی که خودم استفاده میکنم و واقعا کاربردی هست رو بگم.خیلی هم زیاد و پیچیده نمیکنم که افراد تازه کار گیج نشن

اول از همه باید بگم ما به 2 شکل میتونیم با هوش مصنوعی کار کنیم.یکی با استفاده از سایتهای مختلف(اشتراکی یا رایگان) که در این حالت داریم از منابع سایت میزبان استفاده میکنم.حالت دوم استفاده لوکال هست که یعنی برنامه روی سیستم خودمون نصب میکنیم و با سخت افزار خودمون کار میکنیم که خب تا جایی که میدونم احتیاج به کارت گرافیک انویدیا سری 3000 به بالا داره با حداقل 8 گیگ VRam

حالا سایتهایی که به نظرم خوبه اینا هست(برای عکس و فیلم)

اول گوگل فلو Google Labs: Google's home for AI experiments که روزانه 50 کردیت میده و هر روز هم دوباره شارژ میشه

اینجا میتونید به صورت نامحدود با nanobanana 2 تصویر بسازید ولی برای ساخت ویدئو به صورت رایگان محدودیت داره که با 50 کردیت میتونید روزی 4 تا ویدئو 10 ثانیه ای با omni flash بسازید.حالا اگه تایم رو کمتر کنید تعداد بیشتری میتونید بسازید
----------------------------------------

مورد دو dola هست Dola

اینم کردیت روزانه میده که مهمترین مزیتش ساخت فیلم با seedance هست که تا جایی که فهمیدم روزی 2 ویدئو با seedance2.0 و 1 ویدئو با seedance 2.5 میتونید بسازید
---------------------------------------
مورد بعدی Arena AI: The Official AI Ranking & LLM Leaderboard هست که اینم کردیت روزانه میده
جالبترین چیزی که این سایت داره حالت بتل مد هست که همزمان از 2 مدل مختلف برای ساخت استفاده میکنه.ولی نکته بدش اینه که تا وقتی که کارش تموم نشه نمیفهمید داره با کدوم مدلها میسازه و هر دفعه حالت رندوم داره
------------------------------------------
برای ساخت کاراکتر شیت هم من از chatgpt استفاده میکنم
--------------------------------
سایت MeiGen - Free GPT Image 2, Nano Banana & Seedance 2.5 Prompts هم خیلی میتونه بهتون کمک کنه

تو این سایت انواع مختلف فیلم و عکس رو با استایلهای مختلف میتونید پیدا کنید و هرکدوم رو که خوشتون اومد پرامپتش رو کپی کنید و برای پروژه خودتون استفاده کنید
---------------------------------

برای حالت دوم که لوکال هست میتونید از Comfy - Professional Control of Visual AI استفاده کنید

اگه برنامه اش رو نصب کنید به تعداد زیادی مدل دسترسی رایگان پیدا میکنید که برای فیلم مهمترینش minimax H3 و LTX هست

خب اینا رو فعلا داشته باشید.تا بعد در مورد ساخت مدل 3 بعدی با هوش مصنوعی هم مطلب بذارم
حمید جان دستیار برای کارهای مقاله و اینا چیزی در بسات داری؟

• Like
Reactions: Sarvior
اینا رو قرار شد شیخ بیاد توضیح بده چون اون از این استفاده ها داره
ولی فعلا یه سر به گوگل نوتبوک بزن به نظرم برای این چیزا خوب باشه

من بیشتر همین فیلم و کارای ۳ بعدی کار میکنم

براى سرچ قطعا perplexity
در زمينه آناليز هم فوق العادس.
يه قابليت computer هم اصطلاحا داره كه خيلى پيشرفته تر عمل ميكنه و عملا يه قدم از هوش مصنوعى ساده جلو تره.
براى بررسى و خلاصه و ساخت محتوا و هر كار ديگه
ايي كتاب و مقاله هم gemini notebook عاليه.

بعد ميتونى هم زمان به كلاود task بدى و وصلش كنى به اينا تا يه سرى كاراى روتين و روزمره تو اين زمينه رو برات خودبخود انجام بده و سر يه تايمى برى چكشون كنى.

براى اكانتشون هم شما يه اكانت ١٨ ماهه دانشجويي جميناى بگيرى خودبخود رو نوت بوك هم اعمال ميشه.
پرپلكسيتى هم از طريق ايرانى كارت ميتونى ١.٥ مليون بدى تا اكانتت دانشجويي بشه و بعد ماهانه ٨ دلار اشتراك بگيرى.

خیلیم عالی
من یک اشتراک گوگل جکنای گرفتم 18 ماهه 2 تومن گویا مال دانشجو های هند هست که با یک شرکتی قرار داد بستن قیمت اصلیش 48 تومنه
اینا اکانت اشتراکیه.فقط مراقب باش که بدون قندشکن نری که احتمال بن شدن اکانت هست

به نظرم مثل تاپیک ps5 باید فروشنده های اکانت که مطمئن هستن رو هم معرفی کنیم بزنیم پست اول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or