(age of empires (online

AGE OF EMPIRES online(free)
abbreviation: AOE
Released: 8/16/2011
age-of-empires-online-495x371.jpg

Genre: role playing {strategy}
publisher: microsoft studios
Developer: Gas Powered Games

game Capabilities:
online multiplayer 2-4
co-op 1-2
Age-of-Empires-Online_PC_Bboxart.jpg

System Requirements:

• Processor: 2.0GHz Intel® (any dual core)
  • RAM: 2GB
  • Video Card: 128MB
  • Hard Drive Space: 2GB
Screenshots
Age-of-Empires-Online-Bazaar.jpg

goldenhills_age_of_empires_online_original.jpg

Age-of-Empires-Online-Screenshot.jpg

7018a_age-of-empires-online-20110816060404694-000.jpg

official site for DOWNLOAD:
http://www.ageofempiresonline.com/
اینم سایت فارسی بازی که بعد ریلیز شدن تمدن پرشین زده شده
http://www.ageofempiresonline.ir/
به دوستانی که از این به بعد میخوان دانلود کنن پیشنهاد میشه حتما از سایت فارسیش اقدام کنن و یا راهنمایی هایی که سایت کرده رو حتما مطالعه کنن چون خیلی مهمه!

با تشکر از darknessghost عزیز!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Good Guy Greg
اقا این point های بازی خریدنیه؟ یا به مرور point میده؟ چون یه سری لوازماش point میخواد

تمام 4,5 نوع پوینتی که تو بازی وجود داره رو میتونی با level up کردن بدست بیاری!
البته بعضی از کارت های توانایی هستند که الاوه بر پوینت های بازی نیاز به اکانت premium دارن که اصولا روی این کارت ها عکس قفل وجود داره

یه سری آیتم توی بازی هست که روشون یه قفل زده وقتی روش میزنی و میخوای دانلود کنی ازت point میخواد
منظور من اینه که این point رو چه جوری بدست بیارم

البته بعضی از کارت های توانایی هستند که الاوه بر پوینت های بازی نیاز به اکانت premium دارن که اصولا روی این کارت ها عکس قفل وجود داره

یه سری آیتم توی بازی هست که روشون یه قفل زده وقتی روش میزنی و میخوای دانلود کنی ازت point میخواد
منظور من اینه که این point رو چه جوری بدست بیارم
با پول:d
همین جوری که گفتم برای استفاده ازین کارت ها باید اکانت premium داشته باشی
این اکانت برات 1600 تا microsoft point خرج بر میداره! میشه یه چیزی حدود 30 تومن

دوم این کد رو تست کنین احتمال چون این بازی FREEمیشه کد هاش رو share کرد .. این کد منه
H26QH-WRVDF-C78PG-37Q3K-6PH46

سوم اینکه من این بازی رو از سایتش دان نکردم بلکه ازنرم افزار game for windows market place دان کردم وتوی اون این کد بود!
اینم لینک دانش http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=201134
اینو نصب کنین بعد برین توی تب market place وage of empires online رو دان کنین! نترسین خوده بازی نیست یه فایله 27 مگی
بعد از دان برین روی تب download ولی بازیو پلی نکنین چون دوباره میره روی دان کله بازی
روی عکس کوچیک بازی کلیک چپ کنین بعد روی view game keys ,
دوتا فیلد باز میشه که اولیش خالی ولا دومیش یه LIVE Access Code که فکر کنم کارتون رو راه بندازه!
اگه بازم مشکل حل نشد بگید چون راه دیگه هم هست!
بازی رو اجرا کردم ولی این کد که دادی رو زدم نه کد خودم رو
--------
می شه با دوستان add شده id هم بازی کرد ؟

آخرین ویرایش:
آره دیدم ولی رو اون Co-op پایین مپ کلیک کردم بعد از چند دقیقه هیچ کی رو پیدا نکرد منم رفتم دوباره تنها بازی کردم
اگه بخوای با دوست های ویندوز لیوت بازی کنی باید اول اونارو داخل بازی توی پارتی invite کنی و بعدش هر بازی که هاست اجرا کنه نفر دوم هم میره توش البته اون مرحلش باید قابلیت co-op داشته باشه!
اگرم بخوای با خارجی ها بازی کنی یه راهش اینه که خودت گفتی که اصولا نتیجه نمیده
راه دیگه اینه که بری رو قسمت چت (پایین سمت چپ) بعدش بری روی تب lfg اونجا گیمرتگ بازیکنا و اسم اون ماموریتی که میخوان co-opکنن هست روی اسم ماموریت کلیک کن و دیگه حله!

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

دوستان حجم بازی چند گیگه چون خیلی طول میده تو دانلودش؟
تمام اطلاعات تو پست اول و صفحه ی اول هست دوست عزیز!
زمان دانلودشم بستگی به سرعت نت خودت داره! مثالا برا من یه نصفه روز طول کشید!

• Like
Reactions: SOLY
برا من چت و مولتی پلیر بازی اجرا نمیشه
چه جوریاس ؟ :d

یعنی چی مولتی پلیر بازی اجرا نمیشه؟؟؟؟:-o مشکلت چیه co-opیا p vs p ؟
در مورد چت هم یعنی وقتی وارد محیط بازی میشی یه کادر مربع پایین سمت چپ نمیاد که چند تا تب داشته باشه و user های سرورت تو اون درحال چت کردن باشن؟!!!!!:-o

یعنی چی مولتی پلیر بازی اجرا نمیشه؟؟؟؟:-o مشکلت چیه co-opیا p vs p ؟
در مورد چت هم یعنی وقتی وارد محیط بازی میشی یه کادر مربع پایین سمت چپ نمیاد که چند تا تب داشته باشه و user های سرورت تو اون درحال چت کردن باشن؟!!!!!:-o
اولاش اون چت سمت چپ رو می اورد که چت میکردن اما نمیدونم جدیدن چه مرگش شده نمیاره اصلا با کسی هم میخوام co-op کنم نمیتونم اصلا این چه زندگیه من دارم :((:d

اولاش اون چت سمت چپ رو می اورد که چت میکردن اما نمیدونم جدیدن چه مرگش شده نمیاره اصلا با کسی هم میخوام co-op کنم نمیتونم اصلا این چه زندگیه من دارم :((:d
درمورد چت که میگی قبلا میومده یا احتمالا خودت انگولکش کردی:d یا اینکه ..... بازم خودت تو ستینگ متینگ بازی رفتی انگولکش کردی:d چون تو حالت عادی من به چنین چیزی بر نخوردم و نشنیدم کسی بر بخوره!!
اما در مورد co-op شاید مشکل از لولت باشه! چند هس حالا!!!
بهت ماموریتی داده که قابلیت co-op داشته باشه؟؟!!!!

درمورد چت که میگی قبلا میومده یا احتمالا خودت انگولکش کردی:d یا اینکه ..... بازم خودت تو ستینگ متینگ بازی رفتی انگولکش کردی:d چون تو حالت عادی من به چنین چیزی بر نخوردم و نشنیدم کسی بر بخوره!!
اما در مورد co-op شاید مشکل از لولت باشه! چند هس حالا!!!
بهت ماموریتی داده که قابلیت co-op داشته باشه؟؟!!!!
ردیفش کردم اما من انگولک نکردما خودش تیکاش پریده بود :))
داداش یه سری آیتم شکسته هم تو بازی بهت میده اونا رو چه میشه درستش کرد؟
من لولم 9

داداش یه سری آیتم شکسته هم تو بازی بهت میده اونا رو چه میشه درستش کرد؟
اونارو نمیشه درست کرد
اگه دقت کنی نوشته فقط مخصوصه فروش
اول باید روی مغازه ای که بالاش عکس کیسه ی پول داره دابل کلیک کنی تا یه صفحه باز بشه
بعدش روی اون علامت جعبه اشغال پاشغالا کلیک کنی و روی اون چیزی که می خوای بفروشی یه کلیک راست کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or