(age of empires (online

AGE OF EMPIRES online(free)
abbreviation: AOE
Released: 8/16/2011
age-of-empires-online-495x371.jpg

Genre: role playing {strategy}
publisher: microsoft studios
Developer: Gas Powered Games

game Capabilities:
online multiplayer 2-4
co-op 1-2
Age-of-Empires-Online_PC_Bboxart.jpg

System Requirements:

• Processor: 2.0GHz Intel® (any dual core)
  • RAM: 2GB
  • Video Card: 128MB
  • Hard Drive Space: 2GB
Screenshots
Age-of-Empires-Online-Bazaar.jpg

goldenhills_age_of_empires_online_original.jpg

Age-of-Empires-Online-Screenshot.jpg

7018a_age-of-empires-online-20110816060404694-000.jpg

official site for DOWNLOAD:
http://www.ageofempiresonline.com/
اینم سایت فارسی بازی که بعد ریلیز شدن تمدن پرشین زده شده
http://www.ageofempiresonline.ir/
به دوستانی که از این به بعد میخوان دانلود کنن پیشنهاد میشه حتما از سایت فارسیش اقدام کنن و یا راهنمایی هایی که سایت کرده رو حتما مطالعه کنن چون خیلی مهمه!

با تشکر از darknessghost عزیز!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Good Guy Greg
وقتی یه آیتمی رو bind کردیم به ساختمونی یا سربازی بعد یه آیتم دیگه بخوایم جایگزین کنیم جاش، آیتم قبلی از بین میره یا برمیگرده و دوباره میتونیم ازش استفاده کنیم؟

وقتی یه آیتمی رو bind کردیم به ساختمونی یا سربازی بعد یه آیتم دیگه بخوایم جایگزین کنیم جاش، آیتم قبلی از بین میره یا برمیگرده و دوباره میتونیم ازش استفاده کنیم؟
از بین نمیره، میتونی جای دیگه ازش استفاده کنی.

بابا باریکلا من فکر نمیکردم این بازی اینجا زیاد طرفدار داشته باشه من الان 2 ساله دارم aoeo بازی میکنم تازه الان این تاپیک رو دیدم همین الان دارم آپدیت میکنم برای پچ جدید این بازی برای norse civilisation توی سرور marathon هستم اگه کسی کمکی خواست یا سوئالی داشت توی بازی به یوزر shetakhteh ویسپر کنه یا میل بزنه من درخدمتم بازی بسیار زیبایی هست مخصوصا برای ما ایرانی ها ارزش زیادی قائل شدن از همه جای دنیا هم بازی میکنن من حتی دوستائی از افغانستان دارم توی این بازی ترکیه اروپائی هندیها چینیها روسیها همه دنیا هستن و بهتره بدونید یکی از civ های خوبش persian ها هستند و خیلی هم قدرتمندن بهتون پیشنهاد میکنم این بازی رو حتما انجام بدید مخصوصا اینکه مجانیه و میتونید مثل یه کسی که بازی رو اورجینال تهیه کرده بازی کنید و کیف یه بازی استراتژیک اورجینال رو ببرید یا حق یادتون نره سرور marathon

سلام.

بازی رو دوستم رو dvd برام زد. ولی الان بعد از تقریبا 700 مگ آپدیت، همش ارور میده یا وقتی از فایروال سرعتش رو میبینم، اکثرا بین 0 تا 10. حتی همه فایروال ها رو هم قطع کردم، ولی فرقی نکرد.

به نظر شما باید چه کار کنم؟

سلام . واسه من لانچره تا وسطاش دانلود میکنه بعد این پیغام رو میده و دیگه دانلود نمیشه . یه 10 دقیقه هم ، همینجوری موند . با اُ اُ شکن هم امتحان کردم . بازم همین پیغام رو داد . موندم . گیم پلیش رو دیدم خیلی جالبه . هر کی میتونه کمکم کنه . ممنون میشم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or