کیوان نمیخواستم وارد بحث بشم اما خودت شروع کردی.
Round 1 , FIGHT ...
===
اینقدر واسه خودتون CoD CoD کردین که فکر میکنید همون چندین سال پیشه که هیچ کس نیست. اگر معیارت امتیاز ها و ... است که باید بگم هیچ برتری نسبت به BF3 نداشتین. قبلا میخواستم یه بلاگ در مورد این بحث بزنم که بعد دیدم ارزش نداره و درکش شاید برای CoD باز ها سخت باشه.
خوب بود ، خوشم اومد ... "اگر ملاک امتیاز و ... است" ! ملاک امتیازات و چی چی است ؟ اون (...) رو بری من پُر کن . یه نکته بگم این که اصلا فروش و پول حاصله تو جیب من گیمر نمیره ، اما میتونه ملاک یه چیزایی باشه ؛ مثلا این که یه محصول ، از مقبولیت عمومی برخورداره (مثلا گفتم.) . بعد یه چیزی رو فردین جدا دارم بهت میگم ، خودت رو اصلاح کن ؛ این جا فروم هست ، هر کس میتونه نظر خودش رو بگه ؛ اگه با شخص من مشکلی داری لا اقل از اون رنگ تگی که ادمینها بهت اعتماد کردن و دادن بهت دادن خجالت بکش و تابلو بازی وسط تاپیک در نیار ؛ مگه میدان جنگه (بتلفیلد

!) که اول میای میگی "کیوان نمیخواستم وارد بحث بشم اما خودت شروع کردی." اگه نمیخوای بحث کنی ، خب نکن ! اگر هم میخوای بحث کنی بنام خدا ، باهم عین دو تا آدم قرن بیستو یکمی بحث میکنیم . دیگه تهدید و اولتیماتوم و اینا نداره که ... کالاو دیوتی هم مال بابام نیست و مثل یسری از شما ها نیستم که یکی تا به قبای بازی مورد علاقتون توهینی میشه رگ غیرتشون گنده میشه .
در ضمن فکر نکن اینجا شما فن CoD هستی و دیگه هیچ کس عقلش نمیرسه.
من کی همچین چیزی گفتم ؟! جک آیا ؟
اونموقع که سر مولتی پلیر CoD2 و MW پیرمون در اومده بود کجا بودین؟
بابا اُلد اسکول ! من ؟ هیچ جا ، داشتم مولتی هیلو 3 میزدم .
اونموقع که تو لایو تیمی داشتیم که با پینگ قرمز مقابل پینگ سبز های خارجی وایمیسادیم و میترکوندیمشون کجا بودین؟
لازم نیست به من یاد بگی کی طرفداره کی نیست.
باز هم
... مخیلّه درونی ذهنت رو به بنده نسبت نده ؛ مگر نه من همچین قصدی اصلا نداشتم ، ممنون ...
پ.ن : فیتالیتی ...
================
@
HL2-GF :
من خودم هم واقعا قبول دارم COD از شماره 2 به این ور اون چنان پیشرفتی نکرده (به نظر من شماره دوم COD نه تنها بهترین توی سری ، بلکه از بتهترین شوتر های اول شخص تاریخ ـه) ، اما ازون به بعد ، سری پسرفت آنچنانی ای نداشته ؛ تو مثلا نگاه کن به FF ، یا کلی فرنچایز دیگه ... حرف من اینه ، اساسا همچین نیازی نیست شما به یه فرمول موفق دست بزنی و بقول تو ریسک کنی ؛ بعد یه پیشنهاد هم دارم ، چون خودم تستش کردم ، نقدای MW3 رو هم که میخوندم اکثرا به این موضوع اشاره کرده بودن ؛ گانینیگ (یا همون شوتینگ)از شماره 4 تا 6 رو مقایسه کن ، حتی ساخته های تریارک هم عالی بوده توی این زمینه ، و انصافا دقیقا یه نمودار اکیدا صعودی رو توی این زمینه شاهد بودیم ؛ گرافیک هم دیگه اون انجین بدبخت رو میلک کردن تو MW3

! شهر نیویورک ، با اون جزئیات ، اون هم در 60 فریم بدون افت ، فکر نمیکنم چیز خیلی کمی باشه ، البته در مقابل اون گرافیک سنگین BF3 مسلما ضعیف Low level تر هست .
لوکیشن ها کمی تا قسمتی در هر شماره تغییر میکنه که بازم بعضی جاها از شماره قبل کپی میکنن به ندرت کسی میفهمه !
اینو دیگه خدایی نگو

! MW3 قشنگ ولت میکنه توی شهرای امروزی ، برلین ، پاریس ، نیویورک ، پراگ ، ... ما تو شماره های قبلی کی همچین لوکیشن هایی داشتیم ؟

با ادامه پستت هم موافقم . کم کم برای من هم داره تکراری میشه ، ولی همچنان حال میده . تا ببینیم در آینده چی میشه

!
================
من که متآسفانه یا خوشبختانه ، امسال بعد از 8،9 سال که CoD ها رو بازی میکردم و لذت میبردم (البته این لذت توی 2،3 سال اخیر کمتر شده بود) ، هنوز بعد از 3 ماه MW3 رو تموم نکردم و بعید میدونم هیچ وقت هم حس تموم کردنش رو پیدا کنم. دیگه عبارت "تکراری شدن" هم برای بیان وضعیت CoD کم میاره ! شاید بخش Multiplayerـش غوغا کرده باشه ولی برای من که به خاطر بخش تک نفره بازی رو گرفتم ، تجربه صد باره Binding of Isaac تنوع بیشتری داره تا MW3 که آدم اکثر بخش هاش رو میتونه از قبل حدس بزنه.
آریا یکی دو سال از ما بزرگتره زود تر از ما خسته شد

! یحتمل ما سال دیگه از کالاو میبُریم

! گیمر های کم سن و سال تر از کالاو 10 به اونور

!
=================
مردم دارن کم کم میفهمن(خصوصا عمده جمعیتی که تو این نسل و با cod گیمر شدن و صدالبته عمده فروش cod هم از همیناست) که گیم های خیلی بهتری هم برای تجربه کردن وجود داره !
متاسفانه یا خوشبختانه ،
هنوز بازی رقیبی نداره !

این نظر توئه که اول شخص های بهتری هم وجود داره ...
=================
فک کنم شما بودی قبل از اومدن بتلفیلد 3 پیش بینی کرده بودی فروشش از کالاو دیوتی : مدرن وارفر 3 بیشتر میشه ، درسته ؟
بعد یه چیز دیگه ؛ کی گفته کالاو دیوتی فقط 6 7 ساعت سینگل داره ؟ شما اون همه کانتنت رو که از مدرن وارفر 2 به اینور گذاشت (OPS) رو نمیبینی مثکه ، ها ؟
================
در نهایت ، من فکر میکن کالاو دیوتی به پیشرفت هم نیاز داره ، چون از چیز "بهتر" اصلا بدم نمیاد .