Activision وعده نواوری در نسخه بعدی Call of Duty داد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Eric Hirshberg رییس بخش نشر Activision در مصاحبه ای قول نواوری در نسخه بعد Call of Duty داده است

او گفت : امسال ما انتظار داریم یکی از بهترین بازی های شوتر اول شخص را عرضه کنیم
"اونطوری که من دیدم این عنوان فوقالعاده به نظر می رسد و پر از نواوری است. خیلی هیجان زده هستم

او همینطور درباره سرویس Call of Duty Elite نیز صحبت هایی کرد و گفت که نسخه 2 این سرویس برای Call of Duty بعدی
عرضه خواهد شد
ما در حال کار بر روی Elite 2 برای نسخه بعدی Call of Duty با امکانات بیشتر هستیم"

مولتی بی اف3 رو نزدم ولی تک نفرشو به زور رفتم مراحل ایران حالمو بد کرد با اون طراحیش
بخش سینگل بتل بدترین بخش بازی بود ولی در عوض مولتی پلیر یه شاهکار
تو بخش مولتی استفاده عالی از وسایل نقلیه رو میتونی تجربه کنی
برو پشت یه سوخو جنگ هوایی راه بنداز اگه خسته شدی برو تانک سوار شو بزن هر چی دیدی بترکون:d
البته همه اینا مستلزم مهارت هم هست:d
در کل بخش مولتی BF3 به بهترین نحو ممکن پیاده شده بر خلاف بخش سینگل که افتضاحه

تا شرکتهای دیگه نتونن اون فرمول گیم پلی جذاب و تکی که cod برای خودش انحصاری داره رو از چنگش بیرون بکشن و به قول معروف یه فرمول گیم پلی لذتبخشتر معرفی کنن همین قضیه ادامه داره.

کیوان نمیخواستم وارد بحث بشم اما خودت شروع کردی.
Round 1 , FIGHT ...
===
اینقدر واسه خودتون CoD CoD کردین که فکر میکنید همون چندین سال پیشه که هیچ کس نیست. اگر معیارت امتیاز ها و ... است که باید بگم هیچ برتری نسبت به BF3 نداشتین. قبلا میخواستم یه بلاگ در مورد این بحث بزنم که بعد دیدم ارزش نداره و درکش شاید برای CoD باز ها سخت باشه.
خوب بود ، خوشم اومد ... "اگر ملاک امتیاز و ... است" ! ملاک امتیازات و چی چی است ؟ اون (...) رو بری من پُر کن . یه نکته بگم این که اصلا فروش و پول حاصله تو جیب من گیمر نمیره ، اما میتونه ملاک یه چیزایی باشه ؛ مثلا این که یه محصول ، از مقبولیت عمومی برخورداره (مثلا گفتم.) . بعد یه چیزی رو فردین جدا دارم بهت میگم ، خودت رو اصلاح کن ؛ این جا فروم هست ، هر کس میتونه نظر خودش رو بگه ؛ اگه با شخص من مشکلی داری لا اقل از اون رنگ تگی که ادمینها بهت اعتماد کردن و دادن بهت دادن خجالت بکش و تابلو بازی وسط تاپیک در نیار ؛ مگه میدان جنگه (بتلفیلد:دی!) که اول میای میگی "کیوان نمیخواستم وارد بحث بشم اما خودت شروع کردی." اگه نمیخوای بحث کنی ، خب نکن ! اگر هم میخوای بحث کنی بنام خدا ، باهم عین دو تا آدم قرن بیستو یکمی بحث میکنیم . دیگه تهدید و اولتیماتوم و اینا نداره که ... کالاو دیوتی هم مال بابام نیست و مثل یسری از شما ها نیستم که یکی تا به قبای بازی مورد علاقتون توهینی میشه رگ غیرتشون گنده میشه .
در ضمن فکر نکن اینجا شما فن CoD هستی و دیگه هیچ کس عقلش نمیرسه.
من کی همچین چیزی گفتم ؟! جک آیا ؟
اونموقع که سر مولتی پلیر CoD2 و MW پیرمون در اومده بود کجا بودین؟
بابا اُلد اسکول ! من ؟ هیچ جا ، داشتم مولتی هیلو 3 میزدم .
اونموقع که تو لایو تیمی داشتیم که با پینگ قرمز مقابل پینگ سبز های خارجی وایمیسادیم و میترکوندیمشون کجا بودین؟
ijeav8158g12zleiihy.gif

لازم نیست به من یاد بگی کی طرفداره کی نیست.
باز هم
ijeav8158g12zleiihy.gif
... مخیلّه درونی ذهنت رو به بنده نسبت نده ؛ مگر نه من همچین قصدی اصلا نداشتم ، ممنون ...
پ.ن : فیتالیتی ...
================
@ HL2-GF :

من خودم هم واقعا قبول دارم COD از شماره 2 به این ور اون چنان پیشرفتی نکرده (به نظر من شماره دوم COD نه تنها بهترین توی سری ، بلکه از بتهترین شوتر های اول شخص تاریخ ـه) ، اما ازون به بعد ، سری پسرفت آنچنانی ای نداشته ؛ تو مثلا نگاه کن به FF ، یا کلی فرنچایز دیگه ... حرف من اینه ، اساسا همچین نیازی نیست شما به یه فرمول موفق دست بزنی و بقول تو ریسک کنی ؛ بعد یه پیشنهاد هم دارم ، چون خودم تستش کردم ، نقدای MW3 رو هم که میخوندم اکثرا به این موضوع اشاره کرده بودن ؛ گانینیگ (یا همون شوتینگ)از شماره 4 تا 6 رو مقایسه کن ، حتی ساخته های تریارک هم عالی بوده توی این زمینه ، و انصافا دقیقا یه نمودار اکیدا صعودی رو توی این زمینه شاهد بودیم ؛ گرافیک هم دیگه اون انجین بدبخت رو میلک کردن تو MW3 :دی ! شهر نیویورک ، با اون جزئیات ، اون هم در 60 فریم بدون افت ، فکر نمیکنم چیز خیلی کمی باشه ، البته در مقابل اون گرافیک سنگین BF3 مسلما ضعیف Low level تر هست .
لوکیشن ها کمی تا قسمتی در هر شماره تغییر میکنه که بازم بعضی جاها از شماره قبل کپی میکنن به ندرت کسی میفهمه !
اینو دیگه خدایی نگو :دی ! MW3 قشنگ ولت میکنه توی شهرای امروزی ، برلین ، پاریس ، نیویورک ، پراگ ، ... ما تو شماره های قبلی کی همچین لوکیشن هایی داشتیم ؟:دی
با ادامه پستت هم موافقم . کم کم برای من هم داره تکراری میشه ، ولی همچنان حال میده . تا ببینیم در آینده چی میشه :دی!
================
من که متآسفانه یا خوشبختانه ، امسال بعد از 8،9 سال که CoD ها رو بازی میکردم و لذت میبردم (البته این لذت توی 2،3 سال اخیر کمتر شده بود) ، هنوز بعد از 3 ماه MW3 رو تموم نکردم و بعید میدونم هیچ وقت هم حس تموم کردنش رو پیدا کنم. دیگه عبارت "تکراری شدن" هم برای بیان وضعیت CoD کم میاره ! شاید بخش Multiplayerـش غوغا کرده باشه ولی برای من که به خاطر بخش تک نفره بازی رو گرفتم ، تجربه صد باره Binding of Isaac تنوع بیشتری داره تا MW3 که آدم اکثر بخش هاش رو میتونه از قبل حدس بزنه.
آریا یکی دو سال از ما بزرگتره زود تر از ما خسته شد :دی ! یحتمل ما سال دیگه از کالاو میبُریم :دی ! گیمر های کم سن و سال تر از کالاو 10 به اونور :دی !
=================
مردم دارن کم کم میفهمن(خصوصا عمده جمعیتی که تو این نسل و با cod گیمر شدن و صدالبته عمده فروش cod هم از همیناست) که گیم های خیلی بهتری هم برای تجربه کردن وجود داره !
متاسفانه یا خوشبختانه ، هنوز بازی رقیبی نداره ! :دی این نظر توئه که اول شخص های بهتری هم وجود داره ...
=================
فک کنم شما بودی قبل از اومدن بتلفیلد 3 پیش بینی کرده بودی فروشش از کالاو دیوتی : مدرن وارفر 3 بیشتر میشه ، درسته ؟
بعد یه چیز دیگه ؛ کی گفته کالاو دیوتی فقط 6 7 ساعت سینگل داره ؟ شما اون همه کانتنت رو که از مدرن وارفر 2 به اینور گذاشت (OPS) رو نمیبینی مثکه ، ها ؟
================
در نهایت ، من فکر میکن کالاو دیوتی به پیشرفت هم نیاز داره ، چون از چیز "بهتر" اصلا بدم نمیاد .

کیوان اینکه COD هر نسخه ( از 4 به اینور ) تکرار مکررات هسش رو اصلا نمیتونی انکار کنی !
البته میدونم یک گیم پلی خوب به هیچ وجه نیاز به دستکاری نداره . ولی مشکلی که COD داره اینه که بجای اینکه هر نسخه که عرضه میشه تغییراتی که در نسخه اعمال شده محسوس باشه و حس یک بازی جدید رو به بازیباز منتقل کنه بیشتر به من بازیباز این حس دست میده که دارم یک DLC جدید بازی میکنم !
چیزی که حداقل باید تو نسخه-ی جدید یک بازی محسوس باشه پیشرف گرافیک بازی هست . دیگه پیشرفت گرافیکی اولین چیزی هست که باعث میشه بازیباز بفهمه داره نسخه-ی جدید رو بازی میکنه .
نمیگم COD گرافیکش هر نسخه پیشرفت نداشته ، چرا داشته ولی پیشرفتش اصلا و ابدا در حد یک نسخه-ی جدید نبوده .
انیمیشنهای شخصیتهای بازی هم که دقیقا همون چیزی بودن که تو نسخه-های MW و MW2 دیده بودیم . حتی یک سری از انیمیشنهای شخصیت اصلی که دقیقا از نسخه-های قبلی کپی شده بود !
بعضی قسمتهای بازی هم دقیقا باعث میشد من بازیباز فکر کنم دقیقا دارم MW2 بازی میکنم !
نمیگم کسایی که از COD بازی میکنن گیمرهای تازه کارن چون خود من این نسخرو همون روز اول گرفتم و بازی رو تموم کردم . چیزی که باعث شده COD با این تکرار مکررات تا اینجا طرفدار داشته باشه گیم پلی سریع و هیجانیش هست ! با دو سه تا دونه شخصیت .
همین گیم پلی برای من دیگه تو آخرای این نسخه داشت بیش از حد تکرری میشد که به لطف مرحله-ی آخر که شخصیت اصلی بازی عوض شد و برای اولین بار با لباس جاگرنات بازیباز تو مرحله پیشروی میکرد تونستم بازی رو تموم کنم !
ولی به هیچ وجه نمیتونم قبول کنم یک نسخه-ی دیگه از این سری رو با این تغییرات کوچیک بازی کنم !
کیوان باهات موافقم که COD تو بخش تک نفره تقریبا بی رقیب هست و بنظرم مشکل اصلی هم همینه . وقتی رقابت نباشه همین میشه . دقیقا مثل قضیه-ی PES تو نسل قبل که انقدر بی رقیب بود که هر نسخه فقط شماره-ی بازی عوض میشد آخرش هم همه دیدیم که چه بلایی سر این سری اومد
دیگه جدی ترین رقیبش COD همین BF3 بود که همه دیدیم تو بخش داستانی بازی بیش از حد ضعیف بود . همین بی رقیب بودن باعث میشه Activision با خیال راحت با کمترین تغییرات ( اونم در حد یک DLC ) هر سال این بازی رو عرضه کنه

Lavigne

چی داری میگی واسه خودت؟ من چی گفتم بهت تو چی جواب منو دادی؟ رفتی رسیدی به تگ و رنگ و رنگین کمان و مشکل شخصی و ... که البته حق میدم. حرفی نداری واسه گفتن. این اولین واکنشی هست که سمتی که حرفی نداره انجام میده. توهین و تمسخر فرد مقابل. اگه با این پست ها و حرف هات سعی در تخریب شخصیت من و حالا چه میدونم اون تگ و ... اینا داری، برات آرزوی موفقیت میکنم و دیگه ادامه نمیدم.

متاسفانه یا خوشبختانه ، هنوز بازی رقیبی نداره ! :biggrin1: این نظر توئه که اول شخص های بهتری هم وجود داره ...
شب خوش. خواب های خوب ببینی :))

Lavigne

چی داری میگی واسه خودت؟ من چی گفتم بهت تو چی جواب منو دادی؟ رفتی رسیدی به تگ و رنگ و رنگین کمان و مشکل شخصی و ... که البته حق میدم. حرفی نداری واسه گفتن. این اولین واکنشی هست که سمتی که حرفی نداره انجام میده. توهین و تمسخر فرد مقابل. اگه با این پست ها و حرف هات سعی در تخریب شخصیت من و حالا چه میدونم اون تگ و ... اینا داری، برات آرزوی موفقیت میکنم و دیگه ادامه نمیدم.

کوچه علی چپ نزن خودت رو ، هر وقت واسه چیزایی که گفتم جواب آوردی اونوقت ، انقدر هم مظلوم نمایی نکن ؛ نه این که بری یه تکه از لای حرفام بکشی بیرن و پستش کنی . کسایی که میخواستن فهمیدن منظور من رو ...

متاسفانه یا خوشبختانه ، هنوز بازی رقیبی نداره ! :biggrin1: این نظر توئه که اول شخص های بهتری هم وجود داره ...
شب خوش. خواب های خوب ببینی :))

دقیقا حدس زدم ممکنه انقدر برداشتت داغون باشه ؛ منظورم از رقیب ،شوتر های نظامی بود . مثلا بازی شما (بقول خودت!) بتلفیلد ، یا قلّاده افتخار ، ... وگرنه ، هیلوی 10 سال قبل هم دست نخوردش از کالاو دیوتی 8 بهتره ! یا خیلی شوتر های دیگه .
زّت زیاد برادر ...
کی کوچه علی چپ زده؟!! تو اومدی در جواب پست من حرفای درب و داغون و بی معنی زدی و ربطش دادی به تگ من و چه میدونم اعتماد مدیرا!!!. خیلی رو میخواد اینطوری بگی کیوان. اینقدرم حرف مسخره نزن. یعنی چی مظلوم نمایی نکن؟!
yahoo_22.gif
yahoo_21.gif
حالت خوبه احیانن؟ یا دنبال درگیری هستی؟
No Punctuation remains to use ...

آخرین ویرایش:
کوچه علی چپ نزن خودت رو ، هر وقت واسه چیزایی که گفتم جواب آوردی اونوقت ، انقدر هم مظلوم نمایی نکن ؛ نه این که بری یه تکه از لای حرفام بکشی بیرن و پستش کنی . کسایی که میخواستن فهمیدن منظور من رو ...
کی کوچه علی چپ زده؟!! تو اومدی در جواب پست من حرفای درب و داغون و بی معنی زدی و ربطش دادی به تگ من و چه میدونم اعتماد مدیرا!!!. خیلی رو میخواد اینطوری بگی کیوان. اینقدرم حرف مسخره نزن. یعنی چی مظلوم نمایی نکن؟! :| :)) حالت خوبه احیانن؟ یا دنبال درگیری هستی؟

تو این شماره 3 اصلا تو بازی ریسک نکرده بودن یعنی هیچ تغییر اساسی ندادن که فروششون رو به هم بزنه! مراحل لندنشم به نظر زیاد جالب نبود

نسخه های قبلش خیلی بهتر بود البته این نسخه هم خیلی خوب بود ولی قبلی ها فوق العاده بودن مثلا اون مرحله که تو روسیه بود و گیر افتاده بودیم و باید 10 دقیقه تحمل می کردیم تا نیرو برامون بیاد یا مرحله اسنایپر با پرایس یا اون مر حله که هلکوپتر هم تیمی سقوط می کنه می ریم تو اون وضعیت برای کمکشون .. هیجان نسخه های قبلش به نظرم بهتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or