Activision وعده نواوری در نسخه بعدی Call of Duty داد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Eric Hirshberg رییس بخش نشر Activision در مصاحبه ای قول نواوری در نسخه بعد Call of Duty داده است

او گفت : امسال ما انتظار داریم یکی از بهترین بازی های شوتر اول شخص را عرضه کنیم
"اونطوری که من دیدم این عنوان فوقالعاده به نظر می رسد و پر از نواوری است. خیلی هیجان زده هستم

او همینطور درباره سرویس Call of Duty Elite نیز صحبت هایی کرد و گفت که نسخه 2 این سرویس برای Call of Duty بعدی
عرضه خواهد شد
ما در حال کار بر روی Elite 2 برای نسخه بعدی Call of Duty با امکانات بیشتر هستیم"

من که متآسفانه یا خوشبختانه ، امسال بعد از 8،9 سال که CoD ها رو بازی میکردم و لذت میبردم (البته این لذت توی 2،3 سال اخیر کمتر شده بود) ، هنوز بعد از 3 ماه MW3 رو تموم نکردم و بعید میدونم هیچ وقت هم حس تموم کردنش رو پیدا کنم. دیگه عبارت "تکراری شدن" هم برای بیان وضعیت CoD کم میاره ! شاید بخش Multiplayerـش غوغا کرده باشه ولی برای من که به خاطر بخش تک نفره بازی رو گرفتم ، تجربه صد باره Binding of Isaac تنوع بیشتری داره تا MW3 که آدم اکثر بخش هاش رو میتونه از قبل حدس بزنه.
تایید میشه اکانت استیم من نگاه کنید چند ساعت mw2 بازی کردم اما این نسخه حتی نتونستم سینگلش تموم کنم چند بار می تونید یک فیلم نگاه کنید؟! ...

2.هیچ عنوان هم سبکی توان رقابت باهاش رو هم نداره .

خب البته بستگی داره در چه زمینه ای بخوایم مقایسه کنیم ! از لحاظ Single player که مطمئنا COD به دلیل در اختیار گذاشتن آبپاش به دست مخاطب و ایجاد صحنه های (مثلا) هیجانی و تکراری مطمئنا فعلا بهترینه و بازی خاصی باهاش نمیتونه رقابت کنه ! اما تو بخش MP متاسفانه یا خوشبختانه COD خیلی وقته که به زباله دونی رفته و مقایسش با مالتی پلیر بازیی مثل BF مثل اینه که برای شادی روح اموات صلوات فرستاده باشیم !

که به نظر من هم برای یه بازی FPS مهم ترین بخش همین مالتی پلیره ، شما نهایتا 6-7 ساعته SP رو تموم میکنی و نهایتا سه بار این رویه رو تکرار میکنی اما چیزی که میمونه و میتونه حتی تا سال ها شما رو درگیر بکنه MP هستش مثل Halo ، BF3 و ....

من موقع معرفي MW2 زماني كه ملت تو كف بودن اومدم به عنوان يك فن قديمي بازي گلايه كردم و گفتم اين بازي به منجلاب تكرار فرو خواهد رفت ولي اون زمان خيليا قبول نداشتن و حرفم به مذاق يك عده خوش نيومد.حالا بعد عرضه دو نسخه ديگه واقعا اين نكته مشهود هستش.

حرفهاي آريا هم واقعا درسته.منم بعد 3 ماه از خريد بازي هنوز 2 ساعت بازي نكردم و به قول آريا فكر نكنم آخر بازي رو بتونم بببينم.

اين بازي داره رسما فقط از محبوبتش سو استفاده ميكنه.يكي از فنها بياد بگه MW3 چه برتري نسبت به MW داره؟

يك تيم بيست نفره هم ميتونن بازي رو با موتور حاضر و كپي كردن يك سري لوكيشن بسازن.

در ضمن باز به قول آريا من فن BF نيستم و حتي BF3 رو هم بازي نكردم هنوز!

خسته نباشن.
وقتی یک ادم سالم و منطقی بشینه شوتر های سال2011را بازی کنه و با mw3مقایسه کنه متوجه میشه mw3 احتیاج زیادی به پیشرفت و نواوری داره.

CoD فروش خوبی داره،نمرات نسبتا خوبی میگیره،فن بیس عظیمی هم داره.
درسته که همه حرف های بالا جزو پوئن های مثبت بازی به شمار میرن ولی هیچکدومشون مانع از این نمیشن که قبول کنیم CoD تو ورطه تکرار افتاده!
دلتون رو خوش نکنید شاید تو نسخه بعدی اندک تحولی دیدید.این IP دیگه درست بشو نیست.تنها راه ساخت یک IP تازه است.که فکر نمیکنم حالا حالا ها شاهد این اتفاق باشیم.
Activision هم اگر بخواد به همین منوال ادامه بده،در آینده ای نه چندان دور بدجوری ضرر میکنه و همین اندک خاطرات خوبی هم که از گذشته تو ذهن فن ها مونده رو نابود میکنه.

سئوال: یعنی اگر میدان هایپ 3 یک مرحله داخل ایران نداشت باز هم اینقدر تو اینجا محبوب بود..؟

جواب: حتی اگر گرافیکش هم در حد بازیهای کژوال بود باز هم مثل الان محبوبیت بسیار بالای خواهد داشت..

نتیجه: لول برای بازی که ما رو یاد قرص متاکاربامول و شربت اکسپکترانت میندازه..!

كاري به singleplayer ندارم ولي از نظر multiplayer به نظر من bf3 بهتره چون گستردگي كه نسبت به cod داره واقعا عاليه از هر نظري كه نگاه كني bf 3 يه قدم از cod جلوتره...

سئوال: یعنی اگر میدان هایپ 3 یک مرحله داخل ایران نداشت باز هم اینقدر تو اینجا محبوب بود..؟

جواب: حتی اگر گرافیکش هم در حد بازیهای کژوال بود باز هم مثل الان محبوبیت بسیار بالای خواهد داشت..

نتیجه: لول برای بازی که ما رو یاد قرص متاکاربامول و شربت اکسپکترانت میندازه..!
lol، محبویت BF3 به خاطر MultiPlayer ناب و بی نظیرش هست نه گرافیکش یا SP افتضاح و بی روحش ...

کاری با بحث 2 طرف ندارم ولی فقط یه مورد اینکه چه فن Cod باشید چه فن BF ، اینو یادمون نره که تو بخش MP ، واقعا BF3 عالی عملکرد . هم تنوع خوبی رو ایجاد کرد و هم متعاقبا Feedback خوبی هم گرفت. از اون طرف Gameplay عالی Cod رو نتونست اجرا کنه . بحث این نیست که کدوم واقعی تر هست و ... بازی Sim که نیست . هیچکدوم هم لیبیل شبیه سازی جنگ رو ندارن ... . شده جریان FT/Forza VS NFS .

پ.ن :
در مورد خود تاپیک هم :
Activision : یه روز خوب میاد ...

دیگه اینام از هر چی بگذرن از 60فرم بودن بازیشون نمیتونن بگذرن! دیگه بنظر من تمام زور و ضرب خودشون رو توی MW3 زدن خیلی هم پیشرفت کرده بود،مثلا ! یه چندتا چاپر جدید تو هوا و اسکوپ جدید روی اسلحه اضافه میکنن اسمشو میزارن پیشرفت قابل ملاحظه نسبت به قسمت قبلی!! البته اینو هم باید قبول کرد این نسل بیشتر از این جا نداره با توجه به 60فرم بودنش.کل ساختار cod وابسته به انجینشه! اون اشخاصی که هم از iw رفتن،(جیسون و واینز) درسته رفتن،ولی تجربشون هنوز مونده ! باز دم جان کارمک گرم که تونست 10سال قبل یه انجین بسازه بشه خوراک اکتی! مگرنه کل اشخاص توی اکتیویژن از نداشتن نون شب هلاک میشدن!

بهتره تا نسل بعد دیگه Cod نسازن (مگه میشه 1سال نسازن خوابشون نمیبره! :d) تا ببینیم وضعیت نسل بعد در چه حاله! دیگه کل اشخاص اکتی و اینفینیت و تری ارچ از کمبود تنوع دارن رنج میبرن!
پرایس هم ولش کنن بره شاید بخواد مرخصی بگیره دیگه حالش داره از خودش به هم میخوره ! به هیچکس رحم نمیکنن اینا ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or