Activision وعده نواوری در نسخه بعدی Call of Duty داد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Eric Hirshberg رییس بخش نشر Activision در مصاحبه ای قول نواوری در نسخه بعد Call of Duty داده است

او گفت : امسال ما انتظار داریم یکی از بهترین بازی های شوتر اول شخص را عرضه کنیم
"اونطوری که من دیدم این عنوان فوقالعاده به نظر می رسد و پر از نواوری است. خیلی هیجان زده هستم

او همینطور درباره سرویس Call of Duty Elite نیز صحبت هایی کرد و گفت که نسخه 2 این سرویس برای Call of Duty بعدی
عرضه خواهد شد
ما در حال کار بر روی Elite 2 برای نسخه بعدی Call of Duty با امکانات بیشتر هستیم"

بنده خدا رو تو CoD 2 هم مثل اینکه رویت کردن ملت

What's with that ؟
ijeav8158g12zleiihy.gif

دیدن هوا پسه ، فیلشون یاد هندوستان افتاد. دیدن تو امار uk الان حتی تو top10 هم نیستن درحالی که رقباشون مثل همین BF3 داره مثل اسب میفروشه فهمیدن که خیلی نفهمن !
مثلا نو آوریش اینه که بازی همش اسکریپت نویسی شدس و کلا سه بار مجبور میشیم تریگر راست فشار بدیم :biggrin1: ! لول ...
که میتونم بگم همینش هم باز شرف داره به قرصهای خواب EA چون Batt1efie1d 3 و MOH .

اون قرص خواب اور حداقل اینقدر شرف داشت که یه مولتی ناب بده بیرون و تا به امروز هم با expansion های مختلف و ساپورتهای عالی ، طرفداراشو راضی نگه داره بر خلاف نونخونه اکتی که فقط کپک روی نونش رو هر سال پاک میکنه میده دست مشتریاش.

اون قرص خواب اور حداقل اینقدر شرف داشت که یه مولتی ناب بده بیرون و تا به امروز هم با expansion های مختلف و ساپورتهای عالی ، طرفداراشو راضی نگه داره بر خلاف نونخونه اکتی که فقط کپک روی نونش رو هر سال پاک میکنه میده دست مشتریاش.
ببین اصلا تو این حق رو نداری که از زبون طرفدارای یه بازی حرف بزنی ؛ جدی دارم میگم ؛ بعنوان یه کسی که منتقد(بخوانید Hater) کالاو دیوتی هستی ، نظرت محترم ؛ میتونی بگی بازی اصلا افتضاحه ؛ اما این که بیای بگی طرفداراش راضی نبودن (چون تو که نیستی طرفدارش ، پس نمیتونی نظر بدی.) و ازین حرفا ، انصافا بی انصافیه ...
کلا این رو فقط به تو نگفتم ، از پارسال تا الآن شاید 40 نفر تو همین فروم این جمله رو که "اینا به طرفداراشون جنس بُنجُل تحویل دادن." (یا هم مضمون این جمله) بزبون آوردن ، که با احترام کلهم اجمعین این حرف بی اساسه ، هر وقت یه عده COD فن ، اومدن گفتن بازی بد بود ، یا حتی متوسط بود ، میتونیم روش بحث کنیم تازه .
UK رو هم بذار دم کوزه آبشو بخور ! فروش مجموع رو بچسب برادر من ...

ببین اصلا تو این حق رو نداری که از زبون طرفدارای یه بازی حرف بزنی ؛ جدی دارم میگم ؛ بعنوان یه کسی که منتقد(بخوانید Hater) کالاو دیوتی هستی ، نظرت محترم ؛ میتونی بگی بازی اصلا افتضاحه ؛ اما این که بیای بگی طرفداراش راضی نبودن (چون تو که نیستی طرفدارش ، پس نمیتونی نظر بدی.) و ازین حرفا ، انصافا بی انصافیه ...
کلا این رو فقط به تو نگفتم ، از پارسال تا الآن شاید 40 نفر تو همین فروم این جمله رو که "اینا به طرفداراشون جنس بُنجُل تحویل دادن." (یا هم مضمون این جمله) بزبون آوردن ، که با احترام کلهم اجمعین این حرف بی اساسه ، هر وقت یه عده COD فن ، اومدن گفتن بازی بد بود ، یا حتی متوسط بود ، میتونیم روش بحث کنیم تازه .
کیوان! این افرادی که الان دارن انتقاد میکنن (یا به قول تو هیت میورزن!) خودشون یه زمانی فن COD بودن که این سیاستای Activision باعث شد تا الان ازش بد میگن و انتقاد میکنن. ولی این سیاست ها تاثیری روی تو نداشته. فرق تو با اونا همینه؛ نه اینکه تو فنش هستی، اونا هیتر!

کیوان! این افرادی که الان دارن انتقاد میکنن (یا به قول تو هیت میورزن!) خودشون یه زمانی فن COD بودن که این سیاستای Activision باعث شد تا الان ازش بد میگن و انتقاد میکنن. ولی این سیاست ها تاثیری روی تو نداشته. فرق تو با اونا همینه؛ نه اینکه تو فنش هستی، اونا هیتر!
لا اقل نشون میده شما در اقلیت هستید :دی ! من خودم حالم از اکتی (لعن ا... علیه) و سیاســـت هاش بهم میخوره ، اما هر سال دارم یه کالاو دیوتی ای رو بازی میکنم که :
1.واقعا فوق العادست ؛ (میانگین امتیازات و میزان فروش هم صحه به حرف من میذاره.)
2.هیچ عنوان هم سبکی توان رقابت باهاش رو هم نداره .

مثلا نو آوریش اینه که بازی همش اسکریپت نویسی شدس و کلا سه بار مجبور میشیم تریگر راست فشار بدیم :دی ! لول ...
که میتونم بگم همینش هم باز شرف داره به قرصهای خواب EA چون Batt1efie1d 3 و MOH .

لا اقل نشون میده شما در اقلیت هستید :دی ! من خودم حالم از اکتی (لعن ا... علیه) و سیاســـت هاش بهم میخوره ، اما هر سال دارم یه کالاو دیوتی ای رو بازی میکنم که :
1.واقعا فوق العادست ؛ (میانگین امتیازات و میزان فروش هم صحه به حرف من میذاره.)
2.هیچ عنوان هم سبکی توان رقابت باهاش رو هم نداره .
کیوان نمیخواستم وارد بحث بشم اما خودت شروع کردی.

بهتره اون پتو رو از رو سرت برداری بندازی اونور که فکر میکنی هیچ کس توان رقابت نداره. اینقدر واسه خودتون CoD CoD کردین که فکر میکنید همون چندین سال پیشه که هیچ کس نیست. اگر معیارت امتیاز ها و ... است که باید بگم هیچ برتری نسبت به BF3 نداشتین. قبلا میخواستم یه بلاگ در مورد این بحث بزنم که بعد دیدم ارزش نداره و درکش شاید برای CoD باز ها سخت باشه.

امتیاز های BF3 و CoD روی لید پلتفرم ها رو بررسی اگه بکنی میبیتی که هیچ برتری نداشتین؛ بلکه 1 نمره هم عقب هستین. اونم از وضع امتیاز یوزر هاست که واقعا همه چی رو نشون میده.

BF3 لید پلتفرم PC = 89
MW3 لید پلتفرم 360 = 88

امتیاز یوزر ها هم که مشالا 3.2 . چقدر زیاد!

جالبه وقتی بحث امتیاز میشه میرید سر نسخه فرعی و اصلی. نسخه لید CoD درسته و نسخه غیر لید BF3 :))

در ضمن فکر نکن اینجا شما فن CoD هستی و دیگه هیچ کس عقلش نمیرسه. اونموقع که سر مولتی پلیر CoD2 و MW پیرمون در اومده بود کجا بودین؟ اونموقع که تو لایو تیمی داشتیم که با پینگ قرمز مقابل پینگ سبز های خارجی وایمیسادیم و میترکوندیمشون کجا بودین؟ لازم نیست به من یاد بگی کی طرفداره کی نیست.

بنده خدا رو تو CoD 2 هم مثل اینکه رویت کردن ملت
یکی هی چند وقت یه بار باید اینو توضیح بده برای ملت:دی
این چیزا اصن مهم نیست که پرایس تو 2 بوده و تو MW هم بوده و ... . مهم اینه که الان پرایس تبدیل به یه نماد برای این سری شده و اگه CoD ازش 20 تا دیگه هم ساخته بشه (یعنی IW بسازه) یحتمل پرایس تو همه شون خواهد بود:دی

یکی هی چند وقت یه بار باید اینو توضیح بده برای ملت:دی
این چیزا اصن مهم نیست که پرایس تو 2 بوده و تو MW هم بوده و ... . مهم اینه که الان پرایس تبدیل به یه نماد برای این سری شده و اگه CoD ازش 20 تا دیگه هم ساخته بشه (یعنی IW بسازه) یحتمل پرایس تو همه شون خواهد بود:دی
مسئله اینجاست که اون پرایس CoD 2 با این پرایس MW یه نفر نیستن :دی درسته که پرایس به یه نماد واسه CoD های IW تبدیل شده ولی خب اینجوری هم نیست که بگیم پرایس عمر جاودان داره، یه جا خودنم که اون پرایس CoD 2 پدربزرگ پرایس MW بوده :دی

کیوان جان ما خودمون COD رو شدیدا دوست داریم که میایم انتقاد میکنیم ، هیتر کجا بود عزیزم :-s
میتونم بپرسم کجاش فوق العادست کیوان ؟ :d
گرافیک که قربونش برم هیچ فرقی با MW 1 نداره ! گیم پلی هم که کلا از COD1 به همون صورت باقی مونده ( نمیگم بده ولی اندازه نخود نواوری نداره ) ، IA تعطیله خدا وکیلی ، حتی کشته شدن دشمن ها هم نسبت به COD 2 فک نمیکنم انیمیشن هاش تغییر کرده باشه . داستان هم اصلا هیچ اهمیتی در این سری نداره ، به خدا منم میتونم همیچین اسکریپتی بنویسم :d لوکیشن ها کمی تا قسمتی در هر شماره تغییر میکنه که بازم بعضی جاها از شماره قبل کپی میکنن به ندرت کسی میفهمه !
اون دلایلی که اوردی کاملا درسته ولی تنها دلیل این برتری تنها به خاطر رقیب نداشتن هست و اعتمادی که مردم از گذشته به یه برند داشتن ! الان COD با اینکه بسیار قدیمی و تکراری هست ولی رقیبی برای رقابت کردن نداره ! EA به جای 100 میلیون خرج تبلیغات باید 100 میلیون خرج تیم DICE میکرد تا بتونن 4 تا طراح ماهر و زبده بیارن ! اینطور که معلومه DICE استعدادی در SP ساختن نداره ! بعد اینکه تو اگه 2 سال مثلا یه برندی رو استفاده کنی و ازش کاملا راضی باشی نمیای ریسک کنی دفعه بعد بزاریش کنار ! میری دفعه بعد هم محصول همون برند رو میخری ! ابن دلیلی هست که MW نمره های بالا میاره و فروش خوبی داره ( 1 - رقیب نداره که بشه مقایسش کرد برا همین منتقد ها بازی بهتر پیدا نمیکنن که بشه MW رو باهاش مقایسه کرد ) ( 2- بازم به خاطر رقیب نداشتن و اینکه Acti داره از یه فرمول مطمئن استفاده میکنه که مشتری راضیه ولی دیگه خسته کننده و تکراری شده )
حالا بازم این نظر من بود ، به نظر من بازی خیلی یکنواخت و تکراری شده ! من که سر MW3 همه ی لوکیشن ها و صحنه ها برام تکراری بود ( با اینکه خیلی کم بازی کردم )

من که متآسفانه یا خوشبختانه ، امسال بعد از 8،9 سال که CoD ها رو بازی میکردم و لذت میبردم (البته این لذت توی 2،3 سال اخیر کمتر شده بود) ، هنوز بعد از 3 ماه MW3 رو تموم نکردم و بعید میدونم هیچ وقت هم حس تموم کردنش رو پیدا کنم. دیگه عبارت "تکراری شدن" هم برای بیان وضعیت CoD کم میاره ! شاید بخش Multiplayerـش غوغا کرده باشه ولی برای من که به خاطر بخش تک نفره بازی رو گرفتم ، تجربه صد باره Binding of Isaac تنوع بیشتری داره تا MW3 که آدم اکثر بخش هاش رو میتونه از قبل حدس بزنه.

دقیقآ ! دیگه CoD چیزی نیست که کسی طرفدارش نبوده باشه ! اون زمان که نسخه اول و Expansionـش و بعد هم نسخه دومش اومد ، از نظر محبوبیت توی ایران طوفان به پا کرده بود و از هر 10 تا گیمر شاید 9 نفر عاشق بازی بودن. در مورد Modern Warfare 1 هم با اینکه خیلی ها اولش ناراحت بودن که بازی از جنگ جهانی به سمت مدرنیته رفته ، ولی بعد از تجربه کردنش خیلی خوششون اومد. ولی الآن خیلی از همون افراد که از اولین نسخه بازی باهاش حال میکردن ، دیگه حوصله ـش رو ندارن و روز به روز هم بیشتر از این روند عرضه سالانه بازی و تکرار مکررات بدشون میاد. از اون طرف به جاش CoD کلی طرفدار جدید بدست آورده که تازه این نسل با بازی آشنا شدن. خیلی هاشون زمان CoD 1,2 و ... اصلآ سنشون اجازه نمیداده که گیمر باشن (مثل یکی از اطرافیان من که الآن عاشق سینه چاک CoD هست و هر سال میره نسخه های PS3 , 360 رو میخره و صبح تا شب پشت بازی هست) ، خیلی ها هم سن ـشون اجازه میداده ولی با جنگ جهانی حال نمیکردن و از MW به بعد طرفدار بازی شدن و فروشش رو بالا بردن.

توجه ! تذکر ! اطلاعیه !
لازم به ذکر است که بنده طرفدار BF3 هم نیستم ! :دی چون اینجا رسم شده دوستان پیشاپیش فکر میکنن هرکی از CoD انتقاد کنه ، طرفدار BF هست و برعکس !
اون چیزایی که گفتم از طرف کسی بود که از اولین نسخه CoD همون روز اول که وارد ایران شده بازی رو تهیه کرده و به جز نسخه های کنسولی نسل قبل ، هر نسخه (تا قبل از سال 2009) رو حداقل دو بار و حداکثر بینهایت بار انجام داده و الآن نظرش اینه.

آخرین ویرایش:

اولا که منم یه زمانی طرفدار این سری بودم ولی به خاطر تکرار و مکرراتی که مثل مجازات جهنم میمونه ! ازش زده شدم. دوما که من به عنوان یه گیمر اومدم گفتم اینا دارن شارلاتان بازی در میارن و به هیچ وجه از طرف طرفدارای بازی حرف نزدم.
همین افت فروش uk و امتیاز یوزرها و این حرف اکتی خان(!) خوب نشون میده که تو این نسخه اینا به معنای واقعی کلمه وارد یه گرداب تکرار شدن و فروششون هم به خاطر پشتوانه گذشته و هایپ سنگین بازی بوده که از لحاظ روانی تاثیر وحشتناکی روی عموم میذاره.بالاخره بعد مدتها موارنه این هایپ داره به ضرر اکتی جلو میره و هایپ منفی علیهشون به شدت با بیرون دادن این نسخه زیاد شده و این مثال های بالا خوب این مسئله رو تایید میکنه و اونم هیچ دلیلی نداره جز اینکه مردم دارن کم کم میفهمن(خصوصا عمده جمعیتی که تو این نسل و با cod گیمر شدن و صدالبته عمده فروش cod هم از همیناست) که گیم های خیلی بهتری هم برای تجربه کردن وجود داره !
اگه اکتی امسال هم باز آش پارسال رو تحویل مردم بده ، اینبار فقط توی uk نخواهد بود که فروشش افت میکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or