Activision:ما عرضه Cod:Elite را برای PC گارانتی نمیکنیم!

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
elitelogo1110.jpg

انچه از قبل اعلام شد این بود که سیستم COD:Elite برای PC تاخیر خورد و قرار بود که در زمانی نزدیک این سیستم برای PC عرضه شود اما امروز طی یه Tweet رسمی از Activision اعلام کرد که ما در حال حاضر داریم به سمت جلو برای جهانی کردن سیستم Elite پیش میریم ولی ما نمیتونیم نسخه PC رو برای کاربران گارانتی کنیم!
اکتیویژن در این باره میگویدکه انها به پلتفرم PC بی اطمینان هستند! طوری که همه بتونن به راحتی Stat خودشونو هک کنند و لذت این سیستم رو کم کنند!
در حال حاضر Elite بروی دو سیستم Xbox360 و PS3 قابل دسترس است!
این اولین یا آخرین باری نبوده که Activision به سیستم PC بی توجهی کرده!
منبع

• Like
Reactions: raya2
از نظر شما ها اگر بازی احتیاجی به تغییر نداره پس چرا شماره جدید را می خرید؟؟
برید همون MW1یاMW2بازی کنید دیگه!
این حرف شما عیر منطقی نباید ادامه داستان رو انجام بده ؟؟
گان های جدید و مپ های جدید و.... بالاخره کد اینطوری ها هم نیست که کپی محض باشه خوب
من نمیدونم منظور دقیقتون از تغییر چیه خوب همین که بازی در محیط جدید باشه با داستان جدید و گان های جدید و دشمنان جدیدباشه کافیه بقیه چیز ها هم که بقول اون دوستمون هم که اوکیه (راجع به مولتی صحبت نمیکنم)

آخرین ویرایش:
این حرف شما عیر منطقی نباید ادامه داستان رو انجام بده ؟؟
گان های جدید و مپ های جدید و.... بالاخره کد اینطوری ها هم نیست که کپی محض باشه خوب
من نمیدونم منظور دقیقتون از تغییر چیه خوب همین که بازی در محیط جدید باشه با داستان جدید و گان های جدید و دشمنان جدیدباشه کافیه بقیه چیز ها هم که بقول اون دوستمون هم که اوکیه (راجع به مولتی صحبت نمیکنم)
داستان بازی که 4-5 ساعت بازی می کنه تموم میشه!
قسمت مولتی پلیر هست که ملت می بینی بیشتر1000ساعت بازی میکنن!

داستان بازی که 4-5 ساعت بازی می کنه تموم میشه!
قسمت مولتی پلیر هست که ملت می بینی بیشتر1000ساعت بازی میکنن!
خوب مشکل دقیق مولتی رو به من بگو چیه این از سرویس حدید cod الایت و در mw3 مپ های جدید و .. دقیقا چی میخواید که نداره حتما باید سوار جت بشه؟؟؟
یباردیگه میپرسم امیر محمود جان عزیز دقیقا چی رو از این بازی میخواید که نداره؟؟

والا براي ما ايراني ها كه اكثرمون كرك بازي مي كنيم نمي دونم كل كل براي مولتي چيه؟
مي گين MW3 تكراري!! خوب يه داستاني شروع شده و بايد تموم بشه! من از سينگل پلير بازي رو شخصا خيلي بيشتر از بتل خوشم اومد!! هيچ كجاي اين بتل يكم احساس يا هيجاني كار نشده بود!! حتي اون مرحله اف 18 كه وقط بايد موس مي چرخوندي و كليك مي كردي!!! تنها صحنه ي جالبش جايي بود كه روي پل يه هواپيما تعقيبشون مي كرد.
ديگه چيز جذابي توش نديدم. مرحله اسناپش هم كه هيچ گونه هيجاني نداشت!! ني دونم چرا همه اسنايپ ها تو بازي ترمال داشتن!!!
اما شما وقتي سينگل مدرن رو بازي مي كردي دور از گرافيكش كه از بتل پايين تر بود اما خيلي جاها خيلي چيزا رو بيشتر رعايت كرده بود چيزي كم نمي بينين!! صحنه هاي هيجاني و احساسي زياد. به قول دوستم تو يه مرحله ميري هوا مياي پايين سوار ماشين مي شي و همه چي!! حتي انيميشن تير خوردن آدم ها تو مدرن به نظر من بهتر بود.
حتي شما وقتي زوم مي كنيد رو اسلحه و سريع جهت رو تغيير مي ديد نگاه كنيد ببينين كدوم طبيعي تر كار شده!!! يا حتي شكل و شمايل خود اسلحه! صداگذاري ها هم كه تغيير داشه توي مدرن! صداي تير داخل فضاي بسته و فضاي باز. اما بازم به وسعت بتل نمي رسه اما چيز تكراري نبوده!
نمي دونم چجوري مي گين اين بازي تكراريه!! اگه منظورتون جنگه همش همينه!! ديگه چيكار كنن؟!! بتل چه كرد كه نو آوري داشته باشه؟!
من نمي گم بتل بده خودم خيلي دوسش دارم و تا الان صبر كردم كه پك بازي دستم برسه كه هنوز نرسيده!! چون قبل بازي كردن همش مي گفتم بتل!!
اما براي مولتي هم به نظر من سبك مدرن با بتل فرق مي كنه!!
شما نمي توني جنگ هاي تن به تن و سريع رو زياد تو بتل ببيني!! همون طور كه نمي توني فضاي باز و محيط هاي بزرگ رو تو مدرن ببيني!! كاملا دو سبك متفاوت هستن كه هر دو هم خوب كار كردن!! پس اينجوري درست نيست كه مي گين مدرن آشغاله و فلانه!! اگه سبك بتل رو دوست دارين دليلي براي اين حرف ها نيست.
آخ خسته شدم:d

پس ببخشید الان چیکار کردی از شرش راحت کنه یعنی چی شما ازاین سبک خوشت نمیاد دلیل نداره بقیه هم خوششون نیاد
به به شما که هنوز بازی رو انجام ندادید پس چرا الکی مخالف این بازی نظر میدید
من والله دهنم باز موند موندم چی بگم
والا من biosock هم تو همین سبک بود بازی کردم به هزار تا cod میرزه.همین Cod 2 به هزار تا mw3 میرزه.بازی رو هم درسته انجام ندادم ولی فکر کنم چیزی به نام ویدیو از گیم پلی هست که اونو دیدم.نمیدونم چرا طرفدار های cod اینقدر انتظاراتشون رو پایین اوردن که هر اشغالی که Acti میده رو قبول میکنن.
یک سوال هم برام پیش اومده چون همه میگن mw3 خیلی هیجان داره و.... . ایا جنگ واقعی اینقدر هیجان داره؟

آخرین ویرایش:
دوستان اون امضا رو برای به "سخره گرفتن" طرز فکر کسایی گذاشتن ، که همچین فکری میکنن ... وگر نه شما مطمئن باش اگر چیزی با کیفیت نباشه ، ملت نمیرن اون رو بخرن و بازی کنن . اساسا اگه کالاو فن ها فکر میکردن این بازی به یه تغییر کلفت نیاز داره ، اصلا بازی رو نمیخریدن . فلذا بازی مذکور رو به همون صورتی که هست قبول دارند .
دیروز داشتم بازی میکردم MW3 رو ، الحق والانصاف گرافیک بازی عالی بود ، گیم پلی و گانینگ و غیره هم تکلیفش مشخصه ، 60 فریم هم که هست ، نمیدونم از کدوم "نیاز به تغییر" دم میزنید ؟
یبار دیگه میگم ، اگر بازی بد باشه ، ایمان داشته باشید بصورت اتوماتیک افت فروش میکنه و نیاز به صدور بیانیه از سوی فن های BF3 نیست .
دوست عزیز شما MW3 روی کنسول بازی میکنید و طبیعتا با توجه به ساخت افزاری که چندسال ازش بهره میبرید COD راضی کننده است اما PC فرق میکنه مثلا من با گرافیک قبلیم که 4890 بود تو BO با ماکزیمم گرافیک و 1080*1920 بیشتر از 90 فریم میگرفتم خوب برای PC فن ها کاملا مشخصه که بازی هیچ تغییری نداشته ،جالبه مثلا تو MW3 واسه PC اومدن FPS را محدود کردن که از یه حدی بیشتر نشه که هیچ توجیه عقلانی واسش وجود نداره وقتی کسی گرافیک بهتری داره باید فریم بیشتری بگیره ،البته استقبالی که اکتیوِژن مورد نظرش بود حداقل روی PC نشد و نسبت به MW2 خیلی کتر بازی را خریدن ، با ادامه این روند نسخه بعدی میتونه تو PC براش یه شکست واقعی باشه پس بهتره بیخیال بشه
فکر کنم تنها شرکتی که دوست داره این نسل به این زودی ها تموم نشه و تا 3-4 سال دیگه ادامه داشته باشه اکتیویژنه ،هر سال یه COD جدید میده وبا این بهانه که بازی 60 فریم داره هیچ تغییری تو بازی ایجاد نمیکنه ،درصورتی که میتونه با صرف هزینه حداقل یه تخریب پذیری را تومحیط بازی ایجاد کنه که به واقعیت نزدیک تربشه

دوست عزیز شما MW3 روی کنسول بازی میکنید و طبیعتا با توجه به ساخت افزاری که چندسال ازش بهره میبرید COD راضی کننده است اما PC فرق میکنه مثلا من با گرافیک قبلیم که 4890 بود تو BO با ماکزیمم گرافیک و 1080*1920 بیشتر از 90 فریم میگرفتم خوب برای PC فن ها کاملا مشخصه که بازی هیچ تغییری نداشته ،جالبه مثلا تو MW3 واسه PC اومدن FPS را محدود کردن که از یه حدی بیشتر نشه که هیچ توجیه عقلانی واسش وجود نداره وقتی کسی گرافیک بهتری داره باید فریم بیشتری بگیره ،البته استقبالی که اکتیوِژن مورد نظرش بود حداقل روی PC نشد و نسبت به MW2 خیلی کتر بازی را خریدن ، با ادامه این روند نسخه بعدی میتونه تو PC براش یه شکست واقعی باشه پس بهتره بیخیال بشه
فکر کنم تنها شرکتی که دوست داره این نسل به این زودی ها تموم نشه و تا 3-4 سال دیگه ادامه داشته باشه اکتیویژنه ،هر سال یه COD جدید میده وبا این بهانه که بازی 60 فریم داره هیچ تغییری تو بازی ایجاد نمیکنه ،درصورتی که میتونه با صرف هزینه حداقل یه تخریب پذیری را تومحیط بازی ایجاد کنه که به واقعیت نزدیک تربشه
عزیز من بالای 60 فریم که دیگه احساس نمیشه فرقی نداره

یک سوال هم برام پیش اومده چون همه میگن mw3 خیلی هیجان داره و.... . ایا جنگ واقعی اینقدر هیجان داره؟
حالا کی گفته این بازی شبیه ساز جنگه یا از رو جنگ ساخته شده برای اون سبک هم fp هست وهم socom این بازی بخاطر همین هیجانش مشهور شده و از اولم قرار نبود شبیه ساز واقعی جنگ باشه
عجب اگه هیجان نداشت میشد بازی سرد بیروح حالا که هیجان داره میگین اخه چرا هیجان داره بازیش

خوب مشکل دقیق مولتی رو به من بگو چیه این از سرویس حدید cod الایت و در mw3 مپ های جدید و .. دقیقا چی میخواید که نداره حتما باید سوار جت بشه؟؟؟
یباردیگه میپرسم امیر محمود جان عزیز دقیقا چی رو از این بازی میخواید که نداره؟؟

بی خیال!
بهتره وارد بحث نشیم که پایان خوشی نداره و باعث ناراحتی بشه!
چون اگر طرفداران codیک خورده چشم و گوش عزیزشون را باز کنن متوجه پیشرفت mw3نسبت به سایر fpsها میشن!
-----------------
خب هر کسی سلیقه ای داره!
شما ها codبازی کنید!
هیچ مشکلی نیست!
:d

حالا کی گفته این بازی شبیه ساز جنگه یا از رو جنگ ساخته شده برای اون سبک هم fp هست وهم socom این بازی بخاطر همین هیجانش مشهور شده و از اولم قرار نبود شبیه ساز واقعی جنگ باشه
عجب اگه هیجان نداشت میشد بازی سرد بیروح حالا که هیجان داره میگین اخه چرا هیجان داره بازیش
فقط یک سوال بود نگفتم که نکته منفی بازی هست.
در کل به این نتیجه رسیدم که هر کس یک بازی رو دوست داره و نظرش هم نمیشه عوض کرد

• Like
Reactions: CriRo7
تا اونجا که میدونم 60 فریم به بالا تو مانیتور های بالای 60 hz اینا به خوبی احساس میشه . تو این مانیتور های معمولی هست که احساس نمیشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or