Activision در Modern Warfare 3 با کشتن یه بچه یک رسوایی دیگر را رقم زد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

xl_CoDMW3_NoRusVid_624.jpg

SPOILER WARNING

در پی انتشار صحنه ای عجیب و بسیار منزجر کننده از بازی Modern Warfare 3 سازندگان و ناشر این بازی یعنی Activision و İnfinity Ward مورد انتقاد شدیدی قرار گرفتند . در این صحنه که قسمتی از شهر لندن را نشان میدهد خانواده Davis را به همراه مادر و کودکش در شهر لندن کشور انگستان نشان میدهد این مادر کودک که در یک پیاده رویی در حال صحبت هستند و در همین حال یک کامیون که حامل دو تروریست بود در کنار خیابان پارک کرده و در همین حال این مادر کودک به سمت این خودور میروند و در همین حین کامیون که با مواد منفجره پر شده بود منفجر میشود و این مادر و کودک نیست و نابود میشوند . این صحنه سوالهای بسیاری را در پی داشت و یکی از انها این بود سران Activision با چه قصدی همچین صحنه ای را ساخته و قصد انان از اوردن این کودک و مانور انها بر روی این صحنه بسیار عجیب چه بوده است ؟! . در بازی MW2 نیز مرحله "No Russian" موجود بود که باعث انتقادهای فراوانی شد شما میتوانید این ویدئو را در زیر مشاهده کنید .
Modern Warfare 3's Child-Killing

جدا ادم خندش میگره با این حرفا میخونه تو بازی سنتر خوب دوست عزیز تو جنگ که گل و شیرینی تعارف نمیکنن خوب که میکشن اوکی داداش این کلا خشونت جنگو نشون میداد همین قصد اکتیویشن این بوده قصد شمارو من فکر کنم کوبیدن این بازی هستو بس کمی بیاییم منطقی فکر کنیم گیر الکیم ندیم به بازی به این خوبی دوستان عزیز .

روی بازی زدند +18 و پشتش زده آقا جان Intense Violence داره ها مطمئنی میخری؟ بعدش توی بازی ازت میپرسه آقا صحنه فجیع داریم فعال بکنیم براتون ؟ حالا شما هی پشت سر هم بگو آره آره آره بعد این صحنه رو میبینی دلت قیجوجه میره شب نمیتونی بخوابی ..

بابا خوب نخر بازی رو .. برو harvest moon بخر بشین کلم و سیب زمینی پرورش بده ..

البته من Harvest Moon رو به این ترجیح میدم!

• Like
Reactions: hdxc
وااییییی یه دختر بچه مرد امام زمان (عج) اومد.... دنیا تموم شد... خدایا کمکمون کن...=))
اگه کسی ندونه وفکر میکنه که اگر شما فیلم های واقعی جنگ ایران و عراق رو میدید واسه 2 سال افسرده میموندید... (جنگ های در شهر نه تو بیابون)
بابا ول کنید این حرفارو من این صحنه رو دیدم اولش یکم تعجب کردم یه بار دیگه که دیدم خندم گرفت...(البته از کارای شما)
میگن وسط دعوا حلوا نمیدن بعد میخواین وسط جنگ چی بشه؟

ای بابا سوسول بازیهای اینا مارو کشت. جنگی که توش همه جور ادم نمیرن که جنگ نیست بچه بازیه. نه فقط بیاین مرد های بالای 30 سال رو بکشید تو بازیها این واقعی تر و قشنگتره حتما. گیر اوردن خودشون رو

بالاخره در یک بازی برای واقع گرایانه شدنش، همچین صحنه‌هایی وجود داره هر چند ممکن برای یک سری افراد خوشایند نباشه و البته حق دارند، پس بهتر سراغ این بازی نرند!
هر بازی‌ای رده بندی سنی داره که اگر در موقع خرید این مسائل رعایت بشه، مشکلی پیش نمیاد.
البته این رو قبول دارم هیچ نیازی به نمایش خشونت بی اندازه در مرحله No Russian، نسخه MW2 نبود.

کاش حالا یکم این صحنه خشونت داشت مثلا یکی نارنجک رو بر می داشت ماشه اش رو بعد با دستش می کرد تو حلق بچه که اساسی منفجرش می کرد این می شد یه چیز اساسی...:دی
اخه این که چیزی نیست :دی
شرمنده اگه یکم خشونت به خرج دادم اخه دست از سر این تاپیک بر نمی دارید

من نمیدونم چرا هر اتفاقی که توی COD میوفته رو اینقدر بزرگش میکنن در حالی که خیلی از بازیهای دیگه مشکلات بدتری دارند و اصلن راجبشون صحبت نمیشه . . . !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or