Activision در Modern Warfare 3 با کشتن یه بچه یک رسوایی دیگر را رقم زد .

  • Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

xl_CoDMW3_NoRusVid_624.jpg



SPOILER WARNING



در پی انتشار صحنه ای عجیب و بسیار منزجر کننده از بازی Modern Warfare 3 سازندگان و ناشر این بازی یعنی Activision و İnfinity Ward مورد انتقاد شدیدی قرار گرفتند . در این صحنه که قسمتی از شهر لندن را نشان میدهد خانواده Davis را به همراه مادر و کودکش در شهر لندن کشور انگستان نشان میدهد این مادر کودک که در یک پیاده رویی در حال صحبت هستند و در همین حال یک کامیون که حامل دو تروریست بود در کنار خیابان پارک کرده و در همین حال این مادر کودک به سمت این خودور میروند و در همین حین کامیون که با مواد منفجره پر شده بود منفجر میشود و این مادر و کودک نیست و نابود میشوند . این صحنه سوالهای بسیاری را در پی داشت و یکی از انها این بود سران Activision با چه قصدی همچین صحنه ای را ساخته و قصد انان از اوردن این کودک و مانور انها بر روی این صحنه بسیار عجیب چه بوده است ؟! . در بازی MW2 نیز مرحله "No Russian" موجود بود که باعث انتقادهای فراوانی شد شما میتوانید این ویدئو را در زیر مشاهده کنید .
Modern Warfare 3's Child-Killing
 
تمام صحنه های حرف کشی کراتوس تو GoW و Finish him های آخر مرتال کامبت هیچ کدوم رو مخاطب تاثیر نداره فقط این یدونه تاثیر داره در جریان باشین :d
 
خب کشته که کشته الان میگیم ما چیکار کنیم این وسط خب جنگه چی بگیم پس مراسم عروسی که نیست خیلی بازی ها هم بودن که بچه ها توش کشته میشدن فقط به این گیر دادن
کسی هم ناراحت میشه بازی نکنه والا هروقت اوریج خریدید انتقاد ها سازندتون را بکنید که بیشتر شبیه ترول هست تا انتقاد
 
اولا به قول خیلی از بچه ها که نوشتن جنگه دیگه، راست میگن جنگه دیگه کاریش نمیشه کرد، بعدشم خوبه قبل مرحله گفته بود که می تونی این مرحله رو Skip کنین، هر کی ناراحت میشه از این صحنه ها می تونه بازی نکنه اون مرحله رو.
 
صحنه ی ناراحت کننده ای بود ولی خوب حقیقت جنگ هم همینه ... به نظر من یکی از نقاط قوت بازی همین هست که خیلی صریح همچین صحنه هایی رو نشون می ده.
(آقا به خدا نمیخوام بحث رو سیاسی کنم ولی یه عمر هست که دارن همچین بلایی رو سر مردم دنیا میارن به صورت واقعی اون وقت یه نفرشون ناراحت نمیشه حالا تو یه بازی دو نفر کشته می شن چه غوغایی راه می اندازن ... !!)
 
اول فکر کنید بعد تاپیک بزنید
با این سن داشتن شعور خیلی خوبه..... یعنی اینقدر حرصم گرفته ........ غیر مستقیم زننده تاپیک قسمتی از بازیو اسپول کرد ....
 
واقعا گیر دادن به این چیزا مسخرست. هدف این بوده که روی زشت جنگ رو نشون بده که به خوبی موفق به اینکار شده.
توی جنگ هم شاید بیشتر از سرباز ها انسان های بی گناه و زن ها و بچه ها کشته بشن.بالاخره جگه دیگه...
پ.ن: هر چیزی که زیادی معروف بشه دشمناش هم زیاد میشن در نتیجه وقتی نتونن از بازی ایرادی بگیرن شروع میکنن به بهانه تراشیدن.
 
به عزیزانی که با دیدن این صحنه ها ناراحت میشن باید بگیم که همین الانشم تو جهان بدتر از این داره اتفاق میوفته!!!
این یه واقعیته و باید پذیرفتش،هر چندم تلخ باشه...
 
دفعه بعدی احتمالا همینطوری میشه با ماشین عروس میان

آخرشم باید یه آهنگ از شاهرخ خان یا ساسی مانکن بزارن :d:d
*******************************
بابا به خدا اونی که تو بازی کشته شده بچه واقعی نبوده یه مشت صفر و یک بوده خودتونو ناراحت نکنید.
 
دست کم نگیریدش صحنه واقعا وحشتناک و تاثیرگذاریه...

پ.ن: در عرض یک ساعت و نیم 55 تا پست؟
این تاپیکا فقط کار این فرهاده! :دی
 
صحنه ی ناراحت کننده ای بود ولی خوب حقیقت جنگ هم همینه ... به نظر من یکی از نقاط قوت بازی همین هست که خیلی صریح همچین صحنه هایی رو نشون می ده.
(آقا به خدا نمیخوام بحث رو سیاسی کنم ولی یه عمر هست که دارن همچین بلایی رو سر مردم دنیا میارن به صورت واقعی اون وقت یه نفرشون ناراحت نمیشه حالا تو یه بازی دو نفر کشته می شن چه غوغایی راه می اندازن ... !!)

برای این حرفا راه افتاده که دور دور گیر دادن به کده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or