ACTIVISION در فکر شکستن رکورد MW2 با Black Ops!

SaDrA-HhH

Loyal Member
callofdutyblackops12.jpg

ACTI اعلام کرد که قصد دارد رکورد جديدی را بر جای بگزارد!

آقای مايکل سپرتچ در اين مورد ميگويد: ما يک بازی عالی در دست داريم و در حال يک بازاريابی خيلی قوی هستيم پس هدف ما بر جای گزاشتن يک رکورد ديگر با Black Ops است.
منابع مالی بسيار قوی اين بازی را حمايت ميکنند و بازاريابی بی سابقه ايی نيز برای آن انجام ميشود.
و هدف ما تنها به بهترين بازی بودن اين عنوان ختم نميشود حتی ما ميخواهيم بزرگترين Lunch امسال را داشته باشيم.

همچنين تبليغات اين بازی از فردا و با تيزری که در بين بازی انگليس و بلقارستان در مرحله مقدماتی Euro 2012 پخش ميشود شروع خواهد شد!

یک مینی رکورد زدن حالا کشتن خودشونو:dاز همون تریلر هاش معلوم بود قراره با ماشین کنترولی ادم بکشیم:dلابد ac130 شم هواپیما کنترلیه:d

حرف مفت زدن که کنتور نمیندازه. این کمپانی 3 شو که درست کرد واسه PC اصلا نزد تازه بازی اصلا در سطح CoD 1 هم نبود. بعد در کمال پررویی اومد شماره 5 رو هم گند زد و گفت از 4 بهتره حالا بازیش گرچه ابتکارهاش در حد CoD 2 هم نبود ولی باز قابل تحمل بود ولی موتور بازی رو دیگه واقعا گند زد. آخه 2 تا کارمند نداشتن موتور بازیو بهبود بدین؟!

Last edited by a moderator:
حالا وقتی اومد می فهمید چه رکوردی تو لایو و PSN میزنه

همچین مسخره می کنن بعضی ها انگار دست اندرکار تیم سازندن

یه برنامه ساده که با کلیک چپ رنگ صفحه عوض شه نمی تونید بسازید بعد زحمات یک تیم رو می برید زیر سوال

یه برنامه ساده که با کلیک چپ رنگ صفحه عوض شه نمی تونید بسازید بعد زحمات یک تیم رو می برید زیر سوال
قرار نیست ما بتونیم این کار رو بکنیم :دی
تیم تریاک(!) و اکتی (لعن الله علیه) که ادعای خدایی میکنن به نسخه های فرد COD گند زدن ... منکر اینی ؟

قرار نیست ما بتونیم این کار رو بکنیم :دی
تیم تریاک(!) و اکتی (لعن الله علیه) که ادعای خدایی میکنن به نسخه های فرد COD گند زدن ... منکر اینی ؟
من منکرشم. درسته شماره 3 در حد شماره 2 نبود (بد هم نبود) اما شماره 5 مشکلش چی بود میشه بگی؟

مطمئن باش اگر بد بود مپ های زامبی مودش و دیگر مپ های آنلاینش فروش نمیکرد. تنها مشکلش شماره 5 این بود که شما قبل از اون با دنیای مدرن 4 آشنا شدین و دیگه 5 براتون شد بازی آشغال .طبق یه مثل قدیمی که میگه: "‌نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار".

هنوزم اون مرحله که با فرمانده از دست آلمان ها فرار میکنید رو به خاطر دارم.

من منکرشم. درسته شماره 3 در حد شماره 2 نبود (بد هم نبود) اما شماره 5 مشکلش چی بود میشه بگی؟

القا نکردن حس ترس....کلا یه شوتر کاملا روتین شده بود..
مواقعی از بازی اصلا آدم یادش میرفت که داره RE بازی میکنه...!!

القا نکردن حس ترس....کلا یه شوتر کاملا روتین شده بود..
مواقعی از بازی اصلا آدم یادش میرفت که داره RE بازی میکنه...!!
آرش پایینو بخون:d
تاپیک در مورد CoD است...:دی
:دی

اما من کلا هیچ وقت با CoD حال نکردم :d همیشه انتی cod بودم یه زمانی هم انتی کانتر :d

حالا من نميدونم چی شده يهو دوستان شدن سهام دار IW!

نسخه 5 از نظر من خيلی از MW2 هم بهتر بود فقط چون زمانش جنگ جهانی دوم بود زياد توجه نشد بهش!

اميدوارم MW3 رو همون ترياک به قول شما بدن بسازه يه چيز شاخی بشه بعدم بازی Respawn يه چی در بياد تخيلی!

مطمئن باش اگر بد بود مپ های زامبی مودش و دیگر مپ های آنلاینش فروش نمیکرد. تنها مشکلش شماره 5 این بود که شما قبل از اون با دنیای مدرن 4 آشنا شدین و دیگه 5 براتون شد بازی آشغال .طبق یه مثل قدیمی که میگه: "‌نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار".

هنوزم اون مرحله که با فرمانده از دست آلمان ها فرار میکنید رو به خاطر دارم.
در مورد MW 2 حرفی نمیزنم ، اما شما چطور میتونی MW و WaW رو با هم مقایسه کنین ؟!
WaW نصف که هیچی ، خمس جذابیت و هیجان MW رو نداشت ... انجین آماده ی تیم IW رو دادن به تریارک ، گند زد بهش بازی داد بیرون واسه ما ...
معمولا یه بازی هر نسخه نسبت به نسخه ی قبل اگه از لحاظ گرافیکی پیشرفت نکنه ، پسرفت هم نمیکنه ...
اما این کار از تیم نابغه ی تریارک بر اومد ... !
این فقط بحث گرافیکش بود ؛ بقیش که دیگه جای حرف و حدیث باقی نمیمونه !!!
اینی هم که میبینیم کلی فروش کرد این بازی فقط وفقط بخاطر فروش MW 1 بوده ... و عنوان COD.
نه که moden n00b 2 گرافیکش خیلی نسبت به waw پیشرفت داشت...
LOL !!!

آخرین ویرایش:
فقط و فقط به واسطه برند معروف و معتبری که این سری بازی داره . هر شرکتی ، در مورد هر زمانی بسازه فروش این بازی تضمین شدست . اینقدر بحث بیخودی نکنید !! همشون یه FPS ساده هستن که یه تفنگ می دن دستتو یا علی مدد ! هیچ فرقی هم با هم ندارن .

در مورد MW 2 حرفی نمیزنم ، اما شما چطور میتونی MW و WaW رو با هم مقایسه کنین ؟!
WaW نصف که هیچی ، خمس جذابیت و هیجان MW رو نداشت ... انجین آماده ی تیم IW رو دادن به تریارک ، گند زد بهش بازی داد بیرون واسه ما ...
معمولا یه بازی هر نسخه نسبت به نسخه ی قبل اگه از لحاظ گرافیکی پیشرفت نکنه ، پسرفت هم نمیکنه ...
اما این کار از تیم نابغه ی تریارک بر اومد ... !
این فقط بحث گرافیکش بود ؛ بقیش که دیگه جای حرف و حدیث باقی نمیمونه !!!
اینی هم که میبینیم کلی فروش کرد این بازی فقط وفقط بخاطر فروش MW 1 بوده ... و عنوان COD.

نه که moden n00b 2 گرافیکش خیلی نسبت به waw پیشرفت داشت...
آره waw فقط به خاطر mw1 فروش کرد ولی با این حال کلی آدم هنوز دارن مولتی و mod زامبیش رو بازی میکنن =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or