ACTIVISION در فکر شکستن رکورد MW2 با Black Ops!

SaDrA-HhH

Loyal Member
callofdutyblackops12.jpg

ACTI اعلام کرد که قصد دارد رکورد جديدی را بر جای بگزارد!

آقای مايکل سپرتچ در اين مورد ميگويد: ما يک بازی عالی در دست داريم و در حال يک بازاريابی خيلی قوی هستيم پس هدف ما بر جای گزاشتن يک رکورد ديگر با Black Ops است.
منابع مالی بسيار قوی اين بازی را حمايت ميکنند و بازاريابی بی سابقه ايی نيز برای آن انجام ميشود.
و هدف ما تنها به بهترين بازی بودن اين عنوان ختم نميشود حتی ما ميخواهيم بزرگترين Lunch امسال را داشته باشيم.

همچنين تبليغات اين بازی از فردا و با تيزری که در بين بازی انگليس و بلقارستان در مرحله مقدماتی Euro 2012 پخش ميشود شروع خواهد شد!

اینی هم که میبینیم کلی فروش کرد این بازی فقط وفقط بخاطر فروش MW 1 بوده ... و عنوان COD.
من واقعا نمیتونم خودمو با این جمله سازگار کنم. یعنی چی مثلا؟ مگه MW2 ـه گه بخواد با اسم MW1 بفروشه. اتفاقا اونی که به کمک نام MW1 فروخت شماره دومش بود.

والا از نظر گرافیکی هم من مشکلی ندیدم توش نمیدونم از کجا میگی از حرف ها رو. موتور یه موتوره ثابته فقط تریارک حالت قطع شدن اعضای بدن رو هم بهش اضافه کرد.

Activision با اسم Call of Duty بازی JRPG با المان های تتریس ! هم بزنه، رگورد میشکونه !

همینه دیگه ! البته باز من نسبت به این شماره تا Modern Warfare 2 دید نرم تر و بهتری دارم.

من واقعا نمیتونم خودمو با این جمله سازگار کنم. یعنی چی مثلا؟ مگه MW2 ـه گه بخواد با اسم MW1 بفروشه. اتفاقا اونی که به کمک نام MW1 فروخت شماره دومش بود.

والا از نظر گرافیکی هم من مشکلی ندیدم توش نمیدونم از کجا میگی از حرف ها رو. موتور یه موتوره ثابته فقط تریارک حالت قطع شدن اعضای بدن رو هم بهش اضافه کرد.
من که نگفتم بخاطر اسم MW 1 هست که WaW انقدر فروخته ! من گفتم بخاطر اسم COD و موفقیت نسخه ی قبلی ، که همانا MW 1 باشه WaW انقدر پرفروش ازآب در اومده ...
بقول اون دوستمون :
Activision با اسم Call of Duty بازی JRPG با المان های تتریس ! هم بزنه، رگورد میشکونه !
چه برسه یه شوتر اول شخص ...

یعنی سر همه چی شماها باید کل کل کنید؟
2 تا شرکت که رقابت خاصی هم با هم ندارند و زیر یه برند تقریبا فعالیت میکنند هم فن بوی داره؟
اما در مورد COD من که هنوز شوتینگ نسل جدید رو دستش ندیدم
اما مشکل من باهاش اینه که داستان نداره
اصلا اینکه تو یه بازی شما جای 4 تا شخصیت بازی کنید معنی نداره
با هیچکدوم نمیشه ارتباط برقرار کرد
متاسفانه این مشکل هم تو MW هست هم تو WaW احتمالا این نسخه جدید هم به همین شکل خواهد بود

یعنی سر همه چی شماها باید کل کل کنید؟
2 تا شرکت که رقابت خاصی هم با هم ندارند و زیر یه برند تقریبا فعالیت میکنند هم فن بوی داره؟
اما در مورد COD من که هنوز شوتینگ نسل جدید رو دستش ندیدم
اما مشکل من باهاش اینه که داستان نداره
اصلا اینکه تو یه بازی شما جای 4 تا شخصیت بازی کنید معنی نداره
با هیچکدوم نمیشه ارتباط برقرار کرد
متاسفانه این مشکل هم تو MW هست هم تو WaW احتمالا این نسخه جدید هم به همین شکل خواهد بود

اتفاقا یکی از نقاط قوت BO قراره شخصیت پردازیش باشه. مثلا اینبار شخصیت اصلی حرف هم میزنه!! (صداشم خیلی قشنگه :d )

اصلا این کمپانی فکر کنم بخاطر بازیهاش خرج نمیکنه. اکتی اومده یه کمپانی الکی این وسط انداخته در حد استودیو بازی سازهای ایرانی. نه ایده ی خاصی نه امیدی به ساختن بازی خوب. یه شماره میداد اینفینیتی که خوب از کار در میومد. بعد اینفینیتی گفت دیگه CoD بسه میخوام MW بسازم. اکتی گفت حالا اسم CoD هم کوچیک بزار بالاش ثواب داره. بعد وسطش اومد داد به یه کمپانی ارزون واسه CoD یه چیزی سرهم کنن. مطمینا به خاطر اسم CoD هم یه سودی داره. اینجوری شد که تو فروم دعوا راه افتاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or