Activision از EA به خاطر هایپ کردن MW3 تشکر کرد!

Dreadlord

کاربر سایت
05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer

آخرین ویرایش:
فکر نمی کنم تفاوت 1 سال عرضه به قد دادن سن ربطی داشته باشه. BF در سال 2002 اومد، CoD در سال 2003

من الان روم با تمام افرادی هست که سر دو بازی BF3 و CoD: MW3 روی سر و کله هم می پرن. چند نفرتون می خوایید بازی رو اوریجینال بخرید؟ چند نفرتون می تونید بگید اصلاً چرا این دو بازی معروف شدن؟ چند نفرتون تو عمرش طرف بازی مقابل نرفته و نمی خواد هم به هیج وجه MW3 یا BF3 رو بخره؟

شما که الان خیلی شاهکار کنید برای PC با حداکثر 4 هزار تومن برای 360 حداکثر 6 تومن خرج کنید چرا دعوا می کنید؟ همتون هم BF3 رو می خرید هم MW3. می خوایید بگید خیلی خفن هستید میایید میگید آره فلان بازی آشغاله و فلان بازی بهتره؟

اگر در کشوری بودید که باز حداقل کپی رایت داشت و هر بازی رو حداقل به قیمت 60 دلار باید می خریدید کمی در مورد اینکه کدوم برتری های نسبی به اونکی داره بحث می کردید باز قابل تحمل تر بود. وافعاً متاسفم همچین بحث های بچه گانه ای رو میبینم. خیالتون راحت. اونایی که واقعاً حرفی برای زدن در مبحث گیمینگ دارند فقط پست ها رو می خونن و رد میشن. هیچ کدومشون هم نمیاد به سر و کله ای اونگی چنگ بندازه. از یه بازی خوشش میاد. میاد، آواتار و امضاش میذاره. منم از بازی عمو غضنفر و ده دیو سیبیلو خوشم میاد، میام میذارم امضام. کسی هم بهم کاری نداره. میرم تاپیکشم دنبال می کنم. اخبار مفیدشو میذارم و ...

این بحث های الکی و بی مورد رو تموم کنید که واقعاً حیفه آدم میاد اینجا همچین چیز هایی رو میبینه.

من خودم MW 1 , MW 2 , World At War رو اورجينال دارم + BF2 و هم بتلفيلد و MW3 رو اورجينال ميخرم . منظور من فنبوى هايى كه الان در اومدن ، مثالش برادر ١١ ساله بنده كه هميشه داره آنلاين بازى ميكنه ، اگه خيلى آسون نبود عمرا بازى ميكرد ! هرچى ميگزره آنلاينش آسونتر ميشه تا مردم بيشتر بتونن بازي كنن در نتيجه پول بيشترى در بيارن . منظورم اين بود !

یه جوری حرف میزنید انگار فقط توی بازی سنتر از این بحث ها هستش ؟؟؟ نه خیر دوست عزیز توی کل سایت های گیم این بحث وجود داره و همه در حال کل کل هستند !

من خودم به شخصه BF3 اورجینال میخرم ! پس خواهشا هی نخواهید به زور به دیگران بقبولیند یه حرفی رو شاید شما بخوای هر دو رو کپی بخری و بی طرف باشی ولی خیلی ها اینجوری نیستند و برای بازی مورد علاقشون ارزش قائل اند !
نه اصلاً. در بیشتر انجمن ها این امر فن بوی بازی رو میبینیم و کامنت هایی که در مورد گذاشته میشه هم میبینیم. مثلاً من خودم به شخصه کامنت یکی رو در پای تریلر BF3 e3 در Youtube دیدم که High Comment شده بود و بیشترین Thumbs up رو گرفته بود. کامنت هم این بود:
Stop arguing about this vs CoD..... Arguing on the internet is like being in the special olympics. Even if you win, your still retarded
و یک مورد دیگه. من هی نیام به زور به دیگران بقبولونم که فلان کار رو بکنید و فلان عقیده رو داشته باشید؟ شما چنتا پست از من اصلاً در این مورد دیدید؟ در همین پستی که دادم یک جا رو شما نشون بده طرفداری از BF یا COD کرده باشم. در تمامی پست گفتم BF یا CoD. و اما اینکه میگید من در مورد بازی های مورد علاقم ارزش قائل باشم یا نه!!! اصلاً در مورد آرشیو بازی های من مگه اطلاعی دارید که همچین نظری میدید؟ لطف کنید دفعه ی بعد بدون اطلاع اظهار نظر نفرمایید. همین امضاتون هم (call of duty : amme naneha 3) برای نشان دادن منظور پست من کافیه. ممنون.
نوشته شده توسط Zelda:
من خودم MW 1 , MW 2 , World At War رو اورجينال دارم + BF2 و هم بتلفيلد و MW3 رو اورجينال ميخرم . منظور من فنبوى هايى كه الان در اومدن ، مثالش برادر ١١ ساله بنده كه هميشه داره آنلاين بازى ميكنه ، اگه خيلى آسون نبود عمرا بازى ميكرد ! هرچى ميگزره آنلاينش آسونتر ميشه تا مردم بيشتر بتونن بازي كنن در نتيجه پول بيشترى در بيارن . منظورم اين بود !
پست من رو اشتباه نگیرید. روم به طرف افرادی بود که بازی رو اصل نمی خرن. همین که هر دو رو اصل میخرید خوبه. در مورد اینکه MP هم آسون میشه، هر چی Gameplay راحتتر و کاربر پسندتر باشه خوب خیلی بهتر هست. در طولانی مدت اذیت نمیکنه. اینکه به طور مثال می فرمایید برادر 11 سالتون هم بازی می کنه مربوط به رقیب های طرف میشه نه بازی. اگر در سرور های خارجی و با کلن ها بزرگ بازی کنه فرق داره تا بیاد توی مثلاً سرور ایرانی با گیمر های غیر حرفه ای بازی کنه. مثالش بازی کردن روی درجه Ultra Easy یا Supreme Nightmarish هست. (خیلی خیلی آسون با خیلی سخت)

سوالی که پیش میاد اینه ! برای 6-7 ساعت بازی کردن یه بازی که معلوم نیست خوشمون بیاد یا نه ارزش داره چنین پول زیادی رو واسه نسخه اورجینال بدیم ؟

قیمت بازی ها واقعا گرونه . به نظر من باید به 35-40 دلار کاهش پیدا کنه قیمت بازی ها که همه بتونن اورجینال بخرن ! حتی اون کشورهایی که واحد پولشون دلار و یورو هست هم براشون سخته یه همچین پولی واسه یه بازی بدن که تو 7-8 ساعت تموم میشه ...

این خیلی ظلمه که به یکی بگن اگه داری بخر اگه نداری بمیر ! نمیشه که من الان مجبورم بازیهایی که دوست دارمو بازی کنم ولی یه همچین پول زیادی ندارم واسه یه بازی بدم ! خوب چیکار کنم ؟ الان برم نسخه کپی بازی کنم دزد و بی انصاف و ... به حساب میام ؟

تمام بازیهایی که ساخته میشه در حال حاضر خیلی بیشتر از اون چیزی که حقشه فروش میکنه پس اون یه سری بی پولی مثل ما که نسخه کپی بازی میکنن جرم نکردن !
اونهایی هم که حرص و جوش میزنن که یا اورجینال بخرید یا نظر ندید بهتره به جای خرج کردن از پول باباشون برن تو خیابون و ببینن برای خرید یه بازی اورجینال چند روز باید کار کنن

آخرین ویرایش:
سوالی که پیش میاد اینه ! برای 6-7 ساعت بازی کردن یه بازی که معلوم نیست خوشمون بیاد یا نه ارزش داره چنین پول زیادی رو واسه نسخه اورجینال بدیم ؟

قیمت بازی ها واقعا گرونه . به نظر من باید به 35-40 دلار کاهش پیدا کنه قیمت بازی ها که همه بتونن اورجینال بخرن ! حتی اون کشورهایی که واحد پولشون دلار و یورو هست هم براشون سخته یه همچین پولی واسه یه بازی بدن که تو 7-8 ساعت تموم میشه ...

این خیلی ظلمه که به یکی بگن اگه داری بخر اگه نداری بمیر ! نمیشه که من الان مجبورم بازیهایی که دوست دارمو بازی کنم ولی یه همچین پول زیادی ندارم واسه یه بازی بدم ! خوب چیکار کنم ؟ الان برم نسخه کپی بازی کنم دزد و بی انصاف و ... به حساب میام ؟

تمام بازیهایی که ساخته میشه در حال حاضر خیلی بیشتر از اون چیزی که حقشه فروش میکنه پس اون یه سری بی پولی مثل ما که نسخه کپی بازی میکنن جرم نکردن !
اونهایی هم که حرص و جوش میزنن که یا اورجینال بخرید یا نظر ندید بهتره به جای خرج کردن از پول باباشون برن تو خیابون و ببینن برای خرید یه بازی اورجینال چند روز باید کار کنن
مسئله اینکه تو بعضی از بازی ها بخش سینگل اصلا مهم نیست! وفقط مولتی بازی هست که اهمیت داره مثل بتل 3 که اونم خیلی بیشتر از این ساعت ها زمان می خاد !

اینم که میبینی بعضی ها بخش سینگل بتل مسخره می کنن و شما فکر میکنی پس نمی یرزه بخاطر اینکه فرق بتل با گوجه فرنگی نمی دونند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or