Activision از EA به خاطر هایپ کردن MW3 تشکر کرد!

Dreadlord

کاربر سایت
05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer

آخرین ویرایش:
حالا بزارید منم یه چیزی بگم : COD از نظر گرافیکی در سطح ممتازی قرار داره و بازی هایی مثل BF به پاش نمیرسن. اما ممکنه در این دوره، BF با گیم پلی خودش ( که به نظرم خیلی بهتر از COD هست ) پوزه ی COD رو به خاک بماله و دقیقا همه چیز رو 180 درجه تغییر بده. بد میگم؟ بگو بد میگی

حالا بزارید منم یه چیزی بگم : COD از نظر گرافیکی در سطح ممتازی قرار داره و بازی هایی مثل BF به پاش نمیرسن. اما ممکنه در این دوره، BF با گیم پلی خودش ( که به نظرم خیلی بهتر از COD هست ) پوزه ی COD رو به خاک بماله و دقیقا همه چیز رو 180 درجه تغییر بده. بد میگم؟ بگو بد میگی

کاملا بد میگی:dاگه تو حرفات جای COD و BF رو با هم عوض کنی اونوقته که خوب میگی:d

شما طرفدار کودومی ؟ اینوری هستی یا اونوری ؟:d
راست میگه اون بنده خدا ! :d البته تا این لحظه اینطوری به نظر میاد ! یه وقت دیدی تو E3 یه گرافیک خیلی عالی از COD دیدیم که حتی از دمو های bf3 هم بهتر بود ! 10 ساعت دیگه میبینیم چه خبر میشه ...

فقط میگم که کاملا مشخصه گرافیک BF خیلی بهتر از MW هست ولی عمرا BF بتونه تو گیم پلی و بخش single به MW برسه.
تو برتری bf3 نسبت به mw3 شک نکنید.با اینکه گیم پلی bf:bc2 نمیتونم با mw مقایسه کنم چون بنظر من شباهت انچنانی با هم ندارند.. ولی این شمارش تغییرات اساسی کرده که مطمئنا از رقیبش سرتره.b-)
بنظر من که نظرن کاملا برعکسه واقعیته .برتری بزرگ bf در زمینه فیزیک و مولتی و گرافیکشه ولی گیم پلی mw نرم تر و روان تر وچطوری بگم خوش دست تر و راحت تره.ولی گیم پلی bf:bc واقعی تر بود کمی سخت تر اما برای خودم لذت بخش تر.این bf3 هم همه نواقص شماره قبل توش رفع شده.شک نکن.

EA رسما اکتیو رو ترکوند :d
EA just owned Activision with zero dollar Battlelog service

With Actvision announcing their premium Elite service for the upcoming Modern Warfare 3 and other supported COD games, you just knew that EA were going to launch a counter attack with their own move, and they look to have found the answer with their Battlelog service.

http://www.product-reviews.net/2011...ctivision-with-zero-dollar-battlelog-service/

خب معلومه که چی میشه :d

Noobs خیلی Call Of Duty دوس دارن ( چون خیلی آسونه و مولتی پلیرش هم خیلی آسونه :d )

Noobs نصف اجتماع را تشکیل میدن

عمر بیشتر این Noobs ها به Battlefield های قدیمی اصلا قد نمیده !!

پس Call Of Duty بیشتر میفروشه :)

خیلی ها با دیدن BF3 جو گیر شدن و حرف های قشنگی میزنن ادامه بدید فیض ببریم!
این بحث Noob رو هم بذارید کنار خیلی ها اینجا اصلا نمیدونم مفهوم درست Noob چیه و کجا به کار میره! تا چند وقت پیش که خبری از BF3 نبود خیلی ها داشتن از سری CoD تعریف میکردن یه دفعه با دیدن BF3 یه 180 درست حسابی زدن که جای تبریک داره.
تو این که MW3 در مقابل گرافیک BF3 هیچه شکی نیست ولی اینم در نظر بگرید همه چی گرافیک نمیشه!

خیلی ها با دیدن BF3 جو گیر شدن
قبل از اینکه تریلر بیاد جو گیر بودیم.بعد از اینکه اومد هم جو گیر شدیم! نمایش کنفرانس هم خیلی جوگیرکننده (Hype) بود برامون. و در اینده در انجام خود بازی هم جو گیر میشیم! و همینطور جو گیر هم از دنیا خواهیم رفت ... و ...
LoL بزرگ
خوش باش بامزه!
همینطور ... امیدوارم سال اخرتون باشه Cod میبینین ! :d

Last edited by a moderator:
قبل از اینکه تریلر بیاد جو گیر بودیم.بعد از اینکه اومد هم جو گیر شدیم!نمایش کنفرانس هم خیلی جوگیرکننده بود (Hype ..)برامون ... و در اینده در انجام خود بازی هم جو گیر میشیم! و همینطور جو گیر هم از دنیا خواهیم رفت ...
خوش باش بامزه!

عمر بیشتر این Noobs ها به Battlefield های قدیمی اصلا قد نمیده !!
فکر نمی کنم تفاوت 1 سال عرضه به قد دادن سن ربطی داشته باشه. BF در سال 2002 اومد، CoD در سال 2003

من الان روم با تمام افرادی هست که سر دو بازی BF3 و CoD: MW3 روی سر و کله هم می پرن. چند نفرتون می خوایید بازی رو اوریجینال بخرید؟ چند نفرتون می تونید بگید اصلاً چرا این دو بازی معروف شدن؟ چند نفرتون تو عمرش طرف بازی مقابل نرفته و نمی خواد هم به هیج وجه MW3 یا BF3 رو بخره؟

شما که الان خیلی شاهکار کنید برای PC با حداکثر 4 هزار تومن برای 360 حداکثر 6 تومن خرج کنید چرا دعوا می کنید؟ همتون هم BF3 رو می خرید هم MW3. می خوایید بگید خیلی خفن هستید میایید میگید آره فلان بازی آشغاله و فلان بازی بهتره؟

اگر در کشوری بودید که باز حداقل کپی رایت داشت و هر بازی رو حداقل به قیمت 60 دلار باید می خریدید کمی در مورد اینکه کدوم برتری های نسبی به اونکی داره بحث می کردید باز قابل تحمل تر بود. وافعاً متاسفم همچین بحث های بچه گانه ای رو میبینم. خیالتون راحت. اونایی که واقعاً حرفی برای زدن در مبحث گیمینگ دارند فقط پست ها رو می خونن و رد میشن. هیچ کدومشون هم نمیاد به سر و کله ای اونگی چنگ بندازه. از یه بازی خوشش میاد. میاد، آواتار و امضاش میذاره. منم از بازی عمو غضنفر و ده دیو سیبیلو خوشم میاد، میام میذارم امضام. کسی هم بهم کاری نداره. میرم تاپیکشم دنبال می کنم. اخبار مفیدشو میذارم و ...

این بحث های الکی و بی مورد رو تموم کنید که واقعاً حیفه آدم میاد اینجا همچین چیز هایی رو میبینه.

برای PC با حداکثر 4 هزار تومن برای 360 حداکثر 6 تومن خرج کنید چرا دعوا می کنید؟ همتون هم BF3 رو می خرید هم MW3. می خوایید بگید خیلی خفن هستید میایید میگید آره فلان بازی آشغاله و فلان بازی بهتره؟

اگر در کشوری بودید که باز حداقل کپی رایت داشت و هر بازی رو حداقل به قیمت 60 دلار باید می خریدید کمی در مورد اینکه کدوم برتری های نسبی به اونکی داره بحث می کردید باز قابل تحمل تر بود. وافعاً متاسفم همچین بحث های بچه گانه ای رو میبینم.
این درمورد من و دوستام فرق می کنه چون باید اورجینال بگیریم پس بحث می کنیم اینو اینجا می گم نجایه دیگه کسی که کپی بازی می کنه در هر شرایطی هیچ حق فن بازی و نظر دادن نداره چون بدترین کار ممکنو کرده با کپی خریدن و اینکه بدترین توهین رو به اون شرکتی که بازیرو ساخته کرده و اگه بازیرو نخره بیشترین لطف در هر شرایطی.

فکر نمی کنم تفاوت 1 سال عرضه به قد دادن سن ربطی داشته باشه. BF در سال 2002 اومد، CoD در سال 2003

من الان روم با تمام افرادی هست که سر دو بازی BF3 و CoD: MW3 روی سر و کله هم می پرن. چند نفرتون می خوایید بازی رو اوریجینال بخرید؟ چند نفرتون می تونید بگید اصلاً چرا این دو بازی معروف شدن؟ چند نفرتون تو عمرش طرف بازی مقابل نرفته و نمی خواد هم به هیج وجه MW3 یا BF3 رو بخره؟

شما که الان خیلی شاهکار کنید برای PC با حداکثر 4 هزار تومن برای 360 حداکثر 6 تومن خرج کنید چرا دعوا می کنید؟ همتون هم BF3 رو می خرید هم MW3. می خوایید بگید خیلی خفن هستید میایید میگید آره فلان بازی آشغاله و فلان بازی بهتره؟

اگر در کشوری بودید که باز حداقل کپی رایت داشت و هر بازی رو حداقل به قیمت 60 دلار باید می خریدید کمی در مورد اینکه کدوم برتری های نسبی به اونکی داره بحث می کردید باز قابل تحمل تر بود. وافعاً متاسفم همچین بحث های بچه گانه ای رو میبینم. خیالتون راحت. اونایی که واقعاً حرفی برای زدن در مبحث گیمینگ دارند فقط پست ها رو می خونن و رد میشن. هیچ کدومشون هم نمیاد به سر و کله ای اونگی چنگ بندازه. از یه بازی خوشش میاد. میاد، آواتار و امضاش میذاره. منم از بازی عمو غضنفر و ده دیو سیبیلو خوشم میاد، میام میذارم امضام. کسی هم بهم کاری نداره. میرم تاپیکشم دنبال می کنم. اخبار مفیدشو میذارم و ...

این بحث های الکی و بی مورد رو تموم کنید که واقعاً حیفه آدم میاد اینجا همچین چیز هایی رو میبینه.
یه جوری حرف میزنید انگار فقط توی بازی سنتر از این بحث ها هستش ؟؟؟ نه خیر دوست عزیز توی کل سایت های گیم این بحث وجود داره و همه در حال کل کل هستند !

من خودم به شخصه BF3 اورجینال میخرم ! پس خواهشا هی نخواهید به زور به دیگران بقبولیند یه حرفی رو شاید شما بخوای هر دو رو کپی بخری و بی طرف باشی ولی خیلی ها اینجوری نیستند و برای بازی مورد علاقشون ارزش قائل اند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or