Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
ولی خارج از شوخی چرا نشه با بازی که ساختارش از نسل قبل بهره میبره و انجینش هم 7-8 سال پیش ساخته شده نشه 60فرم ساخت ؟!
اخه عزیز من علی این حرفها چیه میزنی ؟:دی وقتی یه بازی را دوست نداری چرا الکی میکوبیش ؟:دی
اخه انچنان میگی ادم فکر میکنه واقعا گرافیک بازی نسل قبله ؟! سال 2007 همون سالی نبود که mw نمایش داده شد همه از گرافیکش کوپ کرده بودند ؟! از چند جا هم برترین گرافیک نمایشگاه در اومد ؟! همین mw2 مگه تو همه سایتها اخر سال کاندیدای گرافیک نشد !
انجین بازی اصلا ماله 20 سال پیش چه ربطی داره ؟! انجین بازی را دارن بروزش میکنند .الان مثلا همین انیمیشنهای mw3 که به راحتی جزو برترین انیمیشنهای هاست ایا با انیمیشنهای id tech 3 که اون ساخته شده بود برابری میکنه ؟!:دی
من برات مثال زدم تو یدونه بازیه دربه داغونتر از mw3 برام پیدا کن که 60 فریم ساخته بشه ؟! هر وقت تونستی پیدا کنی من حرفت را قبول میکنم البته تو این سبک باشه ؟!
اخه قربونت برم یه بازی را میکوبی یکم آرومتر بکوب :دی دیگه اینطوریش را من ندیده بودم :دی

اخه عزیز من علی این حرفها چیه میزنی ؟:دی وقتی یه بازی را دوست نداری چرا الکی میکوبیش ؟:دی
اخه انچنان میگی ادم فکر میکنه واقعا گرافیک بازی نسل قبله ؟! سال 2007 همون سالی نبود که mw نمایش داده شد همه از گرافیکش کوپ کرده بودند ؟! از چند جا هم برترین گرافیک نمایشگاه در اومد ؟! همین mw2 مگه تو همه سایتها اخر سال کاندیدای گرافیک نشد !
انجین بازی اصلا ماله 20 سال پیش چه ربطی داره ؟! انجین بازی را دارن بروزش میکنند .الان مثلا همین انیمیشنهای mw3 که به راحتی جزو برترین انیمیشنهای هاست ایا با انیمیشنهای id tech 3 که اون ساخته شده بود برابری میکنه ؟!:دی
من برات مثال زدم تو یدونه بازیه دربه داغونتر از mw3 برام پیدا کن که 60 فریم ساخته بشه ؟! هر وقت تونستی پیدا کنی من حرفت را قبول میکنم البته تو این سبک باشه ؟!
اخه قربونت برم یه بازی را میکوبی یکم آرومتر بکوب :دی دیگه اینطوریش را من ندیده بودم :دی

انجین مال سه نسل قبله.. کارمک وقتی مهدکودک میرفته ساخته بوده... الان CoD رو میگذاری بقل Gears of War از نظر کیفی یه چیز میبینی؟ گرافیک و انجین نسل حاضر میبینی؟ اینو به من جواب بده. بعدشم رو کنسول قرار 30 فریم بده به من چه ما رو پیسی 60 فریم میگیریم حالشو میبریم :دی

• Like
Reactions: !AtMoSpHeRe
دیگه خدایی گرافیکه این بازیرو بعضی از دوستان رسما بردن زیر گوشکوب. بابا درست انجینی که dice ساخته انجینه خیلی خوبیه ولی حداقل بذارید بازیش عرضه شه ببینید آیا واقعا اون کیفیتی رو که تو تریلرها دیدین میبینین یا نه بعد اینقدر سنگش رو به سینه بزنید. این انجینی که اینهمه دوستان بهش لطف دارن تو این سایت حداقل امتحان پس دادس، هیچ وقت تا حالا من جایی نخوندم این انجین دیگه از رده خارجه و دیگه بدرد نمیخوره و واسه ی نسل قبل هست و...
بابا اگه اینطور بود که کسی دیگه سراغ این بازی نمیرفت. بعضی چیزارو فقط آدم تو این سایت میشنوه. هنوزم که هنوزه موتور این بازی ویژگی های بالایی داره و به نظرم بازی ای که داره تو 60 فریم انجام میشه با این کیفیت خیلی هم عالیه.
حالا dice هم کولاک کرده با frostbite ، ولی دلیل نمیشه که دیگه اینجوری این بازی رو بکوبین که. این بازی هم با توجه به ویژگی هاش انجین خیلی خوبی داره از نظر من.

همه تا دیروز فن cod بودن حالا همه شدن ضدش ، بعد از اومدن بازی، dice هروز یه انجین میسازه میگه ما رقیبیم بیا ،تو همون تریلر 12 دقیقه ای که اومد اگه به دقت نگاه کنید 10 ها باگ رو میشه توش دید نمونش همون اصلحه کاتوشا که پشته وانته نواره گلوگله ها اصلا تکون نمی خوره دیگه واسه یه بازی اول شخص این بعیده

انجین مال سه نسل قبله.. کارمک وقتی مهدکودک میرفته ساخته بوده... الان CoD رو میگذاری بقل Gears of War از نظر کیفی یه چیز میبینی؟ گرافیک و انجین نسل حاضر میبینی؟ اینو به من جواب بده. بعدشم رو کنسول قرار 30 فریم بده به من چه ما رو پیسی 60 فریم میگیریم حالشو میبریم :دی

آخه سیاوش جون من نمیگم که bf3 گرافیکش از این پایینتره :دی اقا منم قبول دارم bf3 خوده خدا ! ولی من تکلیف کنسول را میخوام بدونم .
به قول تو کارمک اونو زمان مهد کودک ساخته ولی انجینش را دارن بازسازی میکنن بهبودش میدن :دی
بعد این mw چطور گرافیکش را اگه بزاریم بین بازی های نسل حاضر گرافیکش میشه نسل گذشته ؟! ولی تو کاندیدهای گرافیکی همیشه وجود داره ؟ تو هم اینو برای من روشن کن ؟:دی دیگه سایتها تو هرچی هایپ بشن حداقل تو قسمت گرافیکی نمیشن . حالا صحبت یکی دوتا سایت نیست اکثر سایتها کاندیش کرده بودند !

در ضمن تو اگه bf3 را روی pc تونستی 60 فریم بگیری منو خبر کن ! البته تو تنظیمات اخر چیزی که الان دارن برات نشون میدن :دی

• Like
Reactions: Kavigne
آخه من هرجور به قضیه نگاه میکنم نه MW1 گرافیکش بد بوده (تازه اون زمان فوق العاده بوده!) ، نه MW2 ، الله وکیلی چیزی هم که داریم تو MW3 میبینیم خوبو راضی کنندست ، شاید از نظر فنی 60 یا 70 درصد BF3 باشه ، اما باز هم "خیلی خوبه" . تکلیف گیم پلی و داستان هم که مشخصه :دی !
پ.ن : بیابان تهران =))

از جایی که من خوندم قضیه این طور بوده :

According to the source, Kotick’s personal assistant went to the Battlefield 3 demoing area on Wednesday morning where it is being shown behind closed doors, and asked the EA representatives if Kotick could get a few moments with the game.

According to the source, an EA representative went inside the booth doors, and upon returning to the show floor a few minutes later, the representative told the assistant that senior management said obliging such a request “would not be possible.”

هر چی باشه Kotick ادم کمی نیست که مثل بقیه بره تو E3 بگرده :d

تصاویری از دموی CG !!! ـه اخیر BF3 در نمایشگاه E3 !
کلیک کنید ساز اصلیشو ببینید : 1080p) خودم کپچر کردم

http://www.img4up.com/up2/86842449342604747955.jpg

http://www.img4up.com/up2/32570109747899724366.jpg

http://www.img4up.com/up2/39351751278581488417.jpg

من دیگه حوصله ی بحث کردن ندارم! یعنی ارزششو نداره.Cod خیلی وقته واسم بی اهمیت شده.خودتون قضاوت کنید.با همچین گرافیکی تخریب پذیری هم دارید !! البته این عکسها ورژن PC و رزولوشن 1920x1080 گرفته شده یعنی حداکثر تنظمیات.(هر چند کیفیت این ویدیو هم شاید زیاد بالا نباشه!) من میگم اگه 50% این کیفیت رو توی کنسول داشته باشین راضی هستین ؟! :)

دیگه خدایی گرافیکه این بازیرو بعضی از دوستان رسما بردن زیر گوشکوب. بابا درست انجینی که dice ساخته انجینه خیلی خوبیه ولی حداقل بذارید بازیش عرضه شه ببینید آیا واقعا اون کیفیتی رو که تو تریلرها دیدین میبینین یا نه بعد اینقدر سنگش رو به سینه بزنید. این انجینی که اینهمه دوستان بهش لطف دارن تو این سایت حداقل امتحان پس دادس، هیچ وقت تا حالا من جایی نخوندم این انجین دیگه از رده خارجه و دیگه بدرد نمیخوره و واسه ی نسل قبل هست و...
بابا اگه اینطور بود که کسی دیگه سراغ این بازی نمیرفت. بعضی چیزارو فقط آدم تو این سایت میشنوه. هنوزم که هنوزه موتور این بازی ویژگی های بالایی داره و به نظرم بازی ای که داره تو 60 فریم انجام میشه با این کیفیت خیلی هم عالیه.
حالا dice هم کولاک کرده با frostbite ، ولی دلیل نمیشه که دیگه اینجوری این بازی رو بکوبین که. این بازی هم با توجه به ویژگی هاش انجین خیلی خوبی داره از نظر من.
اگه نصف همین گرافیک رو توی کنسول ببینید بازم گرافیکش با صراحت میگم 1 نسل از Cod بالاتره ... بقیه موارد رو بماند که هنوز خیلی از چیز ها رو روو نکردن.
من 100% روی PC اجراش میکنم.شاید نسل بعد کنسولها هم Cod رو با همین انجین و گرافیک ساختن و بازم از 60فرم بودن،بی رقیب بودنش بگید ! همه که مجبور نیستن مثل شما فکر کنن!;)

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: mehrdad486
جایی که من خوندم هم نوشته بود خودش بوده.

البته من یه جورایی فکر می کنم تمام این دعواها و اختلافات، جنگ زرگری برای ایجاد هایپ و معروف کردن هر دو گیم و افزایش فروش هر دو تاشون هستش...
ph34r-smiley.gif

آخه سیاوش جون من نمیگم که bf3 گرافیکش از این پایینتره :دی اقا منم قبول دارم bf3 خوده خدا ! ولی من تکلیف کنسول را میخوام بدونم .
به قول تو کارمک اونو زمان مهد کودک ساخته ولی انجینش را دارن بازسازی میکنن بهبودش میدن :دی
بعد این mw چطور گرافیکش را اگه بزاریم بین بازی های نسل حاضر گرافیکش میشه نسل گذشته ؟! ولی تو کاندیدهای گرافیکی همیشه وجود داره ؟ تو هم اینو برای من روشن کن ؟:دی دیگه سایتها تو هرچی هایپ بشن حداقل تو قسمت گرافیکی نمیشن . حالا صحبت یکی دوتا سایت نیست اکثر سایتها کاندیش کرده بودند !

در ضمن تو اگه bf3 را روی pc تونستی 60 فریم بگیری منو خبر کن ! البته تو تنظیمات اخر چیزی که الان دارن برات نشون میدن :دی

والا من هیچ بازی ای رو زیر بیشترین تنظیمات رو PC ـم و پایینتر از 1920x1080 بازی نمیکنم. تنها بازی ای که این مدت زیر 60 فریم بازی اجرا شده برام Witcher 2 بوده روی High Spec سیستمم، سیستم خوفی نیست:

Core i5 750
Asus Maximus III Extreme
XFX R5850
4GB Corsair Dominator
Win 7 x64

هر کی زیر این هم داشته باشه باز روی مشخصاتی بهتر از کنسول قابل اجراست :دی

ضمن اینکه خب شماها هولید عجله دارید، بازی هنوز تکمیل نشده و نمایشی روی کنسول به صورت عمومی نداشته.

---

اکتیویژن هم روی این مسئله که کوتیک رو راه ندادن بازی در میاره. اول اینکه نمایش BF3 پشت درهای بسته بوده و با دعوتنامه فقط میشده وارد شد، ضمن اینکه نمایش MW3 هم به همین شکل بوده. طرف EA هم بی احترامی نکرده گفته در حال حاضر ما نمایش خصوصی داریم که مثل نمایش MW3 با دعوتنامه از ملت دعوت کردیم. یجورایی یعنی شما برای ما دعوتنامه نفرستادید بعد انتظار دارید ما بازیمونو بهتون نشون بدیم؟ اون بابام فکر کرده رئیسش خدایگانه صنعت نشر بازیه و فیل و اینا شروع کرده به دری وری گفتن که اینا هم جواب ندادن اصلا :دی.

• Like
Reactions: Kavigne
والا من هیچ بازی ای رو زیر بیشترین تنظیمات رو PC ـم و پایینتر از 1920x1080 بازی نمیکنم. تنها بازی ای که این مدت زیر 60 فریم بازی اجرا شده برام Witcher 2 بوده روی High Spec سیستمم، سیستم خوفی نیست:

Core i5 750
Asus Maximus III Extreme
XFX R5850
4GB Corsair Dominator
Win 7 x64

هر کی زیر این هم داشته باشه باز روی مشخصاتی بهتر از کنسول قابل اجراست :دی

ضمن اینکه خب شماها هولید عجله دارید، بازی هنوز تکمیل نشده و نمایشی روی کنسول به صورت عمومی نداشته.

---

اکتیویژن هم روی این مسئله که کوتیک رو راه ندادن بازی در میاره. اول اینکه نمایش BF3 پشت درهای بسته بوده و با دعوتنامه فقط میشده وارد شد، ضمن اینکه نمایش MW3 هم به همین شکل بوده. طرف EA هم بی احترامی نکرده گفته در حال حاضر ما نمایش خصوصی داریم که مثل نمایش MW3 با دعوتنامه از ملت دعوت کردیم. یجورایی یعنی شما برای ما دعوتنامه نفرستادید بعد انتظار دارید ما بازیمونو بهتون نشون بدیم؟ اون بابام فکر کرده رئیسش خدایگانه صنعت نشر بازیه و فیل و اینا شروع کرده به دری وری گفتن که اینا هم جواب ندادن اصلا :دی.

اینا نهایت پررو بازین :lol:
این CVG هم برداشته گفته این زنه که جزء دستیار های کوتیک بوده ، ظاهرا اون زمان تو حال خودش نبوده و رو مد بدش بوده :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or