Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
منظورم اینه بنظرت mw3 نمیتونست بازی را تو 30 فریم بسازه ولی در عوض افکتهای بیشتری تو بازی پیاده کنه ؟!
با این موتوری که بازی داره فک میکنی بتونه کار شاخیم بکنه ؟! بعدم اکتی وقتی میدونه میفروشه واسه چی باید همچین کاری بکنه ؟!

و اینک یک مولتی پلیر نوب پسند تحویل ملت بدی تا یک مشت تین ایجر بازیتو بخرن و فروشش بره بالا ؟!

اخرم گفتم من اگه ببینم dice روی کنسول خوب عمل کرده حرفم را پس میگیرم :biggrin1:
و در اخر شما چرا صراحتا اعلام نمیکنید من MW3 رو با تمام برتری های BF3 اگه وجود داشته باشه و شایدم نداشته باشه ترجیح میدم چون دوستش دارم ؟! :دی

در کل قبول داریم BF3 روی کنسول مثل PC نخواهد شد ولی باور کن سلیقه خیلی مهمتر و تاثیر گذارتره ! همین DICE اگه BF3 رو با همون جزییات PC بیاره روی کنسول و 60 فریم (غیر ممکنه ولی میگیم اگه :دی) مطمئنا همین خود شمایی که با گیم پلی بازی حال نمیکنی یا طرفدار MW هستی نمیری طرفش !
پس بحث کردن روی اینک این بازی روی کنسول به اون اندازه خوب میشه یا نه یک جور مغلطه بازیه :دی

کسی با bf3 مقایسه نکرده :دی ولی اصلا منطقی نیست یه بازی pc با سخت افزار بسیار قویتر بیایم با یه کنسول 360 اونم در حالت 60 فریم مقایسه کرد . من میخوام تکلیف نسخه bf3 روی کنسول مشخص بشه خب احتمالا اگه dice بتونه باید بهتر باشه روی کنسول چون بازیشون را حداکثر با 30 فریم روی کنسول میارن ولی mw3 روی 60 فریمه . 60 فریم خیلی مهمه برو حرفهای کارمک را بخوان که چرا اینهمه پاش را تو یه کفش کرده تا rage را تو 60 بسازه !:دی کاری با بهتر بودن گرافیک rage ندارم فقط منظورم اجبار به 60 فریم بودن !
منظورم اینه بنظرت mw3 نمیتونست بازی را تو 30 فریم بسازه ولی در عوض افکتهای بیشتری تو بازی پیاده کنه ؟!
گذشته از اینها کی گفته انجین بازی را ارتقاء ندادند ؟:دی اخه چرا یه همچین حرفی میزنی ؟:دی
بازی که تخریب پذیری داشته باشه خیلی سخته بخواد 60فرم اجرا بشه! خیلی توقع زیادیه.همین C2 مگه بهترین گرافیک کنسولی رو نداره؟ پس میشه ساخت نشد نداره اکثرا میگفتن میخوان آبروی کرایسیو ببرن،چرا؟ چون Cod فن فکر میکنن هیچ وقت بازی بالاتر از گرافیک MW نمیاد!:biggrin1: اینو مثال زدم که ببینی هر چقدر هم گرافیک BF3 بالا باشه ولی از C2 که دیگه بالاتر نیست شاید هم با توجه به خصوصیات Frostbit 2 از نظر ساخت روی کنسول و تجربه ی بیشتر DICE بهتر عمل کنن.این از این.:dبازی تخریب پذیری داره اونم از نوع رقیب ندارش:dما یه همچین بازی رو میخوایم 30فرم هم کافیه.

ضمنا،کارمک Rage رو با 60فرم ساخته،Doom 4 رو با 30فرم میسازه! پس اونموقع هم روی 30فرم مانور میده و حرفی از 60فرم بودن Doom4 نمیزنه ! اصلا از الان داره میگه 60فرم واسه دووم زیاده چون 100% میخوان گرافیکشو بالاتر ببرن چون اهمیت داره.و شاید هم تخریب پذیری داشته باشه.:d

MW3 هم با 30فرم کار شاخی نمیتونه کنه با اون انجین پوکیدش :d

اینم در نظر بگیرید که BF3 از سال 2009 رو شماره 3 خودش تمرکز کرده و 100% از نظر گیم پلی و صدا گذاری و مسلما گرافیک , سرتر هستش;)
اما MW3 خبر ساختش خیلی دیر منتشر شد و معلومه با این مدت کاری که رو این بازی کرده حرفی واسه گفتن نخواهد داشت ...
عکس های BF3 در مقایسه با MW2 تو چند تا سایت ها زده بودن که گرافیکش 10 برابر بود ... اغراق کردم :d ولی دو برابر که بود :d (البته عکس ها مربوط به زمانی میشد که هنوز از bf3 ویدئویی منتشر نشده بود)
همه هم به این نتیجه رسیدیم که گرافیک شماره 2 و 3 سری MW هیچ تغییری نکرده ;;)
در آخر هم اگر این 2 بازی بیاد چون همه ما از PS1 سری COD رو بازی کردیم از روی تعصب بهش رای میدیم...

بازی که تخریب پذیری داشته باشه خیلی سخته بخواد 60فرم اجرا بشه! خیلی توقع زیادیه.همین C2 مگه بهترین گرافیک کنسولی رو نداره؟ پس میشه ساخت نشد نداره اکثرا میگفتن میخوان آبروی کرایسیو ببرن،چرا؟ چون Cod فن فکر میکنن هیچ وقت بازی بالاتر از گرافیک MW نمیاد!:biggrin1: اینو مثال زدم که ببینی هر چقدر هم گرافیک BF3 بالا باشه ولی از C2 که دیگه بالاتر نیست شاید هم با توجه به خصوصیات Frostbit 2 از نظر ساخت روی کنسول و تجربه ی بیشتر DICE بهتر عمل کنن.این از این.:dبازی تخریب پذیری داره اونم از نوع رقیب ندارش:dما یه همچین بازی رو میخوایم 30فرم هم کافیه.

ضمنا،کارمک Rage رو با 60فرم ساخته،Doom 4 رو با 30فرم میسازه! پس اونموقع هم روی 30فرم مانور میده و حرفی از 60فرم بودن Doom4 نمیزنه ! اصلا از الان داره میگه 60فرم واسه دووم زیاده چون 100% میخوان گرافیکشو بالاتر ببرن چون اهمیت داره.و شاید هم تخریب پذیری داشته باشه.:d

من نگفتم که با اون تخریب پذیری میتونه 60 فریم روی کنسول اجراش کنه . گفتم اینا 2 تا انتخاب دارند یا 60 فریم یا اینکه بیخیال بشن برن طرف افکتهای بیشتر و تخریب پذیری .
کارمک را کسی اجبار نکرده که 60 فریم بسازه ولی همیشه تو مصاحبه گفته برای اینکه بازیباز خودش را دقیقا تومحیط بازی حس کنه باید بازی 60 فریم باشه !
همین سازندگاه mw3 هم خیلی راحت میتونستند بیخیال 60 فریم بشن ولی افکتهای بیشتر به کار ببرن حتی تو مصاحبه های قدیم هم یبار گفته بودند که ما اول تصمیم داشتیم mw را تخیرب پذیری بالا درست کنیم ولی نهایتا 60 فریم را ترجیح دادیم .

اولا 60 فریم بودن فقط برای کنسول صدق داره . دوما doom4 را 30 فریم میسازه که قدرت بالای انجینش به رخ بکشه چون دیگه کنسولها توانایش را ندارند وگرنه اگه جا داشتند همین هم 60 فریم میشد :دی

چرا میتونه :دی هیچم پوکیده نیست همین پوکیده همیشه تو گرافیک اخر سال کاندید میشه به نظرت چرا ؟:دی در ضمن این پوکیده را همیشه بروز میکنن دفعه قبل را نه ولی اینبار را جدا خوب بروز کردند :دی

عجب جنگ وحشتناکی در گرفته بین اکتی و EA! مشت اول دویست تومن! :mrgreen:

----------------------------------------
نظرات گهربار بنده:

1. بچه ها سطحی قضیه رو بررسی نکنید. این حرف که اگر روی PC متمرکز باشه شکست می خوره جمله ایه که 1000 بار توی موقعیت های دیگه هم گفته شده، و فقط بر می گرده به این که PC گرون تره و هر کسی توانش رو نداره که برای گیم از اون استفاده کنه، و هیچ توهینی هم به PC نکرده ایشون به نظر من (حرف شون درست هستش). :)

2. گرافیک پایین تر MW2 (و شاید MW3) به خاطر اینه که موتور شون از لحاظ گرافیکی ضعیف و قدیمی هستش. البته این موضوع یه مزیت بزرگ هم داره و اون اینه که علی رغم ارائه گرافیک در حد قابل قبول، فریم ریت بسیار خوبی میده و علی رغم هزاران موجود و شیء و جک و جونوری که همزمان در حال جنبیدن در صفحه هستند، روی هر کنسول و PC به خوبی و خیلی نرم اجرا میشه.

3. این نظر شخصی منه: تا به حال هیچ کمپانی یی موفقیت Infinity Ward رو در قرار دادن گیمر در محیطی عینا مشابه میدان جنگ نتونسته تقلید کنه (فقط کافیه با بازی های Treyarch مقایسه شون کنید)! به مرور به آدم این جوری القا میشه که این فرمول انگار در انحصار IW هستش.

4. به هیچ وجه BF3 رو هم دست کم نگیرید! با این کاری که اینها دارند می کنند و بودجه و انرژی یی که گذاشتند و با این سر و صدایی که توی E3 بلند شده (احتمال بهترین گیم شدن هم داره) اصلا بعید نیست که بیشتر از MW3 فروش بکنه.

---------------------------------------------------
=))=))=))
عجب حسادتی میکنن به هم دیگه :دی

4kptxewc5m25zyccz66s.gif

واسه من که مولتی بازی میکنم گرافیک و تخریب پذیری به چه دردم میخوره:dبعضی دوستان هم با چند تا تریلر به پیشرفت گیم پلی و صداگذاری و ..... اشاره میکنن:dواسه ما سختیش اینه که دو هزار پول بازی رو بدیم :d

شما فکر میکنی گرافیک RAGE کم چیزیه :dWM3 رو اصلا فراموش کن چون اصلا انجین نداره :d به نظر من گرافیک RAGE از BF3 خیلی بهتره چون قراره با اون همه جزییات رو 60فریم ثابت بیاد در حالی که COD با اون گرافیک زغالی از این کار ناتوانه :d

دوستان شاید BF3 از لحاظ گرافیکی برتر باشه که 100 درصد هم اینطوری هست ولی بازی که فقط گرافیک نیست..!
مثلا از لحاظ داستانی هیچ وقت BF نتونسته به پای MW برسه شخصیت پردازی MW واقعا عالیه کار شده ولی BF در حد شلغم
صحنه های سینمای و هیجان انگیز هم همیشه MW از BF جلو بوده و با این تریلر های که از MW3 دیدیم قطعا باز هم بهتر خواهد بود.

در ضمن یادتون نره EA همیشه حرف مفت زیاد میزنه مثلا در مورد MOH و حتی CRYSIS 2 که میگفتن داستانش از HALO هم قوی تره..!!

من نگفتم که با اون تخریب پذیری میتونه 60 فریم روی کنسول اجراش کنه . گفتم اینا 2 تا انتخاب دارند یا 60 فریم یا اینکه بیخیال بشن برن طرف افکتهای بیشتر و تخریب پذیری .
کارمک را کسی اجبار نکرده که 60 فریم بسازه ولی همیشه تو مصاحبه گفته برای اینکه بازیباز خودش را دقیقا تومحیط بازی حس کنه باید بازی 60 فریم باشه !
همین سازندگاه mw3 هم خیلی راحت میتونستند بیخیال 60 فریم بشن ولی افکتهای بیشتر به کار ببرن حتی تو مصاحبه های قدیم هم یبار گفته بودند که ما اول تصمیم داشتیم mw را تخیرب پذیری بالا درست کنیم ولی نهایتا 60 فریم را ترجیح دادیم .

چرا میتونه :دی هیچم پوکیده نیست همین پوکیده همیشه تو گرافیک اخر سال کاندید میشه به نظرت چرا ؟:دی در ضمن این پوکیده را همیشه بروز میکنن دفعه قبل را نه ولی اینبار را جدا خوب بروز کردند :دی
میدونی من چی فکر میکنم؟ من میگم Cod با اون انجینش هیچ کاری از دستشون بر نمیاد.30فرم هم باشه میخواد تخریب پذیری BF3 داشته باشه؟! پس با توجه به تعریف میشه نتیجه گرفت که Cod از 5-6 سال پیش هم میتونسته با Frostbit 2 و BF3 رقابت کنه ولی چون تاکییدشون روی 60فرم هست باید درجا بزنن !! این اگه اسمش سرپوش گذاشتن روی عدم پیشرفت و قالب کردن سیستم ساخت نسل قبل نیست پس چیه ؟!

COD تحت هیچ شرایطی حاضر رقابت با انجین BF3 و خودش نیست اینو باید قبول کنی.:biggrin1:نه اینکه خودشون نخواستن مثلا ...

بعدشم مرسی از اینکه گفتی 30فرم فقط واسه کنسوله!:dاگه DICE بخواد میتونه بازی رو 60فرم کنه ولی دیگه از تریلر رویایی E3 و تخریب پذیری و خیلی چیزهای دیگه خبری نیست.ولی بازم گرافیکش خیلی از MW3 بالاتر میشه ! در مورد Doom4 هم همین مورد صدق میکنه.
ولا 60 فریم بودن فقط برای کنسول صدق داره . دوما doom4 را 30 فریم میسازه که قدرت بالای انجینش به رخ بکشه چون دیگه کنسولها توانایش را ندارند وگرنه اگه جا داشتند همین هم 60 فریم میشد :biggrin1:
بحث همینه.ما میخوایم قدرت2 Frosbite یهویی نمایان بشه و دیگه نمیخوایم بدلیل محدودیت فرم ریت از خیلی موارد بازی زده بشه که بازم شاهد یک Cod دیگه باشم!! هر چند که بازم میگم مقایسه انجینی که تازه ساخته و انجینی که تمام ساختارش برمیگرده به 6-7 سال پیش کاملا اشتباهه و فقط همینو کم داشتیم !:d

Last edited by a moderator:
میدونی من چی فکر میکنم؟ من میگم Cod با اون انجینش هیچ کاری از دستشون بر نمیاد.30فرم هم باشه میخواد تخریب پذیری BF3 داشته باشه؟! پس با توجه به تعریف میشه نتیجه گرفت که Cod از 5-6 سال پیش هم میتونسته با Frostbit 2 و BF3 رقابت کنه ولی چون تاکییدشون روی 60فرم هست باید درجا بزنن !! این اگه اسمش سرپوش گذاشتن روی عدم پیشرفت و قالب کردن سیستم ساخت نسل قبل نیست پس چیه ؟!

COD تحت هیچ شرایطی حاضر رقابت با انجین BF3 و خودش نیست اینو باید قبول کنی.نه اینکه خودشون نخواستن مثلا ...

بعدشم مرسی از اینکه گفتی 30فرم فقط واسه کنسوله!:dاگه DICE بخواد میتونه بازی رو 60فرم کنه ولی دیگه از تریلر رویایی E3 و تخریب پذیری و خیلی چیزهای دیگه خبری نیست.ولی بازم گرافیکش خیلی از MW3 بالاتر میشه ! در مورد Doom4 هم همین مورد صدق میکنه.

بحث همینه.ما میخوایم قدرت2 Frosbite یهویی نمایان بشه و دیگه نمیخوایم بدلیل محدودیت فرم ریت از خیلی موارد بازی زده بشه که بازم شاهد یک Cod دیگه باشم!! هر چند که بازم میگم مقایسه انجینی که تازه ساخته و انجینی که تمام ساختارش برمیگرده به 6-7 سال پیش کاملا اشتباهه و فقط همینو کم داشتیم !:d

کسی نمیگه که اگه MW3 تو 30 فریم بود میتونست با Frostbit 2 رقابت کنه ! توجه کن اشتباه میگیری منظورم را !
حداقلش این بود که با 30 فریم میونستند گرافیکی بوجود بیارند که الان خیلی ها راضی باشن !
انجین MW کلا برای کنسولها بهینه شدست ولی ماله DICE فرق داره انجینی هست که برای سیستم های امروزیه PC ساخته شده . ما اینجا داریم فقط در مورد کنسول حرف میزنیم !

اگه قرار بود بدست اوردن 60 فریم این همه راحت باشه , خب تو فقط یه بازی در این سبک نام ببر که حتی گرافیک ضعیفتر از MW بتونه 60 فریم روی کنسول اجرا بشه ! زیادم نه فقط ازت 1 دونه خواستم :دی اونم با گرافیک ضعیفتر ! ببین حتی ما گرافیک های خیلی داغون داریم که بزور دارن 30 فریم روی کنسول اجرا میشن پس چطور اینجا 60 فریم برای MW چیز خاصی حساب نمیشه ؟!
60 فریم بودن performance فوق العاده ای از سیستم میکشه و اصلا و ابدا به این راحتی نیست تا جایی که خود کارمک میگه اگه ما RAGE را 30 فریم میخواستیم بسازیم میتونستیم 3 برابر افکت بیشتر بهش بدیم ! یعنی این 60 فریم بودن باعث شده گرافیک بازی یک سوم بشه :دی

DICE بخواد میتونه بازی رو 60فرم کنه ولی دیگه از تریلر رویایی E3 و تخریب پذیری و خیلی چیزهای دیگه خبری نیست.ولی بازم گرافیکش خیلی از MW3 بالاتر میشه !

با کدوم دلیل منطقی میشه ثابت کرد اگه DICE بازی را 60 فریم روی کنسول بسازه بازم بهتر از MW3 میشه ؟!:دی اول از همه یکم صبر کن این تکلیف 30 فریم بودنش روی کنسول مشخص بشه بعد برو سر 60 فریم بودن :دی

شما فکر میکنی گرافیک RAGE کم چیزیه :dWM3 رو اصلا فراموش کن چون اصلا انجین نداره :d به نظر من گرافیک RAGE از BF3 خیلی بهتره چون قراره با اون همه جزییات رو 60فریم ثابت بیاد در حالی که COD با اون گرافیک زغالی از این کار ناتوانه :d
با تمام اون ارادت خاصی که به Rage دارم :d و خودم یکی از طرفداراش هستم و بودم عملا اینم تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه نیست البته بدلیل 60فرم بودنش محدودیت داره و فقط در یک صورت میشه مقایسه کرد اونم با Cod هست که بازم گرافیک Rage از Cod خیلی بالاتره.حتی توی محیط Open World !

پ.ن: تنها راهش اینه که ساخت Cod بعدی با یک انجین جدید باشه اگه اونموقع بازم تونستن 60فرمش کنن بعد فرخ خان بیا اینجا بحث میکنیم! من قبلا هم گفتم با بازی که ساختارش بر میگرده به نسل قبل هیچ صحبتی ندارم.ولی از خصوصیات برتری BF3 نسبت این بازی هم دریغ نمیکنم.

کسی نمیگه که اگه MW3 تو 30 فریم بود میتونست با Frostbit 2 رقابت کنه ! توجه کن اشتباه میگیری منظورم را !
حداقلش این بود که با 30 فریم میونستند گرافیکی بوجود بیارند که الان خیلی ها راضی باشن !
انجین MW کلا برای کنسولها بهینه شدست ولی ماله DICE فرق داره انجینی هست که برای سیستم های امروزیه PC ساخته شده . ما اینجا داریم فقط در مورد کنسول حرف میزنیم !

اگه قرار بود بدست اوردن 60 فریم این همه راحت باشه , خب تو فقط یه بازی در این سبک نام ببر که حتی گرافیک ضعیفتر از MW بتونه 60 فریم روی کنسول اجرا بشه ! زیادم نه فقط ازت 1 دونه خواستم :دی اونم با گرافیک ضعیفتر ! ببین حتی ما گرافیک های خیلی داغون داریم که بزور دارن 30 فریم روی کنسول اجرا میشن پس چطور اینجا 60 فریم برای MW چیز خاصی حساب نمیشه ؟!
60 فریم بودن performance فوق العاده ای از سیستم میکشه و اصلا و ابدا به این راحتی نیست تا جایی که خود کارمک میگه اگه ما RAGE را 30 فریم میخواستیم بسازیم میتونستیم 3 برابر افکت بیشتر بهش بدیم ! یعنی این 60 فریم بودن باعث شده گرافیک بازی یک سوم بشه :دی
نه دیگه اگه قرار باشه الان Cod 30فرم بشه دیگه کسی دست نمیزنه به کنترل و همه ازش گله دارن باید توی همون 60فرمش بمونه با همون گرافیکش یه عده حالت تهوع بهشون دست میده یه عده هم لذت میبرن!:d

شما کلا وقتی تخریب پذیری میخوای اونم روی کنسول دیگه باید قید فرم ریتو بزنی! ولی در عوض ضحنه هایی میبینی که شاید تا حالا ندیده باشی.خب DICE هم همینو میگه اصلا تمرکزشون روی 60فرم نیست! ولی راست میگی.ساختن بازی با 60فرم با یک انجین درب و داغون 7-8 سال پیش خیلی راختتره تا یک انجینی که تازه معرفی شده و خصوصیاتی داشته باشه که cod شاید 1/5ش هم نداشته باشه.

ضمنا،Rayman قراره 60فرم بیاد (خودت گفتی نام ببر!) :biggrin1: خیلی دوسش دارم قوربونش برم! ولی خارج از شوخی چرا نشه با بازی که ساختارش از نسل قبل بهره میبره و انجینش هم 7-8 سال پیش ساخته شده نشه 60فرم ساخت ؟!
ا کدوم دلیل منطقی میشه ثابت کرد اگه DICE بازی را 60 فریم روی کنسول بسازه بازم بهتر از MW3 میشه ؟!:biggrin1: اول از همه یکم صبر کن این تکلیف 30 فریم بودنش روی کنسول مشخص بشه بعد برو سر 60 فریم بودن :biggrin1:
من با توجه به اینکه C2 تونسته دارم میگم.البته سابقه ی DICE خیلی بیشتره واسه ساخت نسخه ی کنسول گرافیکشون هم هر سال انتخاب میشه تو لیست Goty Gamespot دید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or