Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
عملا گفتن برای ما ارزشی ندارن PC gamer ها . ای با مخ بخورین تو سنگ ور شکست شین . واقعا که ! با تمام وقاهتم گفت !
با گیم پلی عالی ای که من ازش تو E3 دیدم ، رکورد فروش کل CODـها رو میزنه :دی ...
پ.ن : رفقا از نسخه کنسولی بتلفیلد 3 چیزی رو کردن ؟ من ندیدم .

با گیم پلی عالی ای که من ازش تو E3 دیدم ، رکورد فروش کل CODـها رو میزنه :دی ...
پ.ن : رفقا از نسخه کنسولی بتلفیلد 3 چیزی رو کردن ؟ من ندیدم .
اگه بنا به کیفیت باشه که ملت بخرن به نظر من COD نزدیک به 1000 تا هم نمیفروشه:)

• Like
Reactions: shefer
عملا گفتن برای ما ارزشی ندارن PC gamer ها . ای با مخ بخورین تو سنگ ور شکست شین . واقعا که ! با تمام وقاهتم گفت !

دعای سه پشته ماهم پشته سرته اگر دیگران هم مساعدت کنن فک کنم با دعای بچه های همین سایت این شرکت کلا زیرو رو شه.

اما در عمقشم بریم بلاخره حقم دارن.هرکس به فکر جیب خویشه.........

باو خوب راست میگه دیگه:دی
دیگه EA داره بیش از حد به pc اهمیت میده این در حالی که اگه بخواد از لحاظ فروش موفق بشه با این کارش 100 درصد موفق نمیشه:دی

این حرف ها برای هیچ کس فرقی نمیکنه...چون هرکی PC Gamer باشه با PC هر دوشونو بازی میکنه ،هر کی هم که با کنسول حال کنه ،باز هم هر دو رو با کنسول مورد علاقه اش بازی میکنه!

اگه بنا به کیفیت باشه که ملت بخرن به نظر من COD نزدیک به 1000 تا هم نمیفروشه:)
از دید شما "کیفیت" چیه ؟:) همه این روزها میگن BF3 کیفیت داره ، کیفمون کوکه ، کیف میکنیم بازی میکنیم ، چی کیفی کنیم BF3 بیاد ، و ... من نمیدونم این کیفـیت چیه ؟:-/
میگم هیجان و لذت بخش بودن هم جز همون کیفیت هست دیگه ، درسته کیان جان ؟

آخرین ویرایش:
باو خوب راست میگه دیگه:دی
دیگه EA داره بیش از حد به pc اهمیت میده این در حالی که اگه بخواد از لحاظ فروش موفق بشه با این کارش 100 درصد موفق نمیشه:دی
PC مهد ِ FPS ِ . مطمئن باش اگه FPS خوب تحویل بدی فروش بد نمی کنی . BC2 نسخه ی PC ـیش از نسخه PS3 ـیش بازیکن آنلاین بیشتر داره !
به علاوه با روی کار اومدن استیم خیلی خیلی سود دهیش بیشتر شده . به نظر ِ من این شرکتا بزرگتر از اونین که نتونن رو PC تا حد زیادی جلوی پایرسی رو بگیرن . فقط نمیخوان . به چه دلیلی نمیدونم ! شاید بخاطر راحتی کنسول و بهینه ساختن سخت ترPC هست !

از دید شما "کیفیت" چیه ؟:) همه این روزها میگن BF3 کیفیت داره ، کیفمون کوکه ، کیف میکنیم بازی میکنیم ، چی کیفیکنیم BF3 بیاد ، و ... من نمیدونم این کیفـیت چیه ؟:-/
میگم هیجان و لذت بخش بودن هم جز همون کیفیت هست دیگه ، درسته کیان جان ؟
خدا شاهده چز تقلید از نسخه های قبل چیزی جدیدی دید شما منظور از کیفیت این است که گرافیک فرقونی تحویل ملت ندن اینه که به شعور ملت توهین نکنن به اینه که فقط به فکر پول مردم رو خردن نباشه ولا ما هیجان توی این تریلر ندیدیم و صحنه ها همه آشنا بود :)
برداشت هر کی یه چیزی هست برادر من هر سال COD میخریدم (پارسالم دوستام گولم زدن:d)
امسال نمیخرم کسی که میادم راست راست به بازی که Lead Platfrom اون PC بوده میگه ما به طرف کنسول هستیم و رو PC موفق نخواهد بود !!! دیگه خدا عالم است:)

دوستان یه نکته ی خیلی ریز (و شاید کم اهمیت):
وقتی در آمازون UK ، بازی BF3 رو سرچ میکنین،اول نسخه ی PC میاد برای پیش فروش،ولی MW3 اول نسخه ی X360 میاد!

• Like
Reactions: Kavigne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or