Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ...
كسي اينجا اكشن فيگور نميخره؟! من چندنفر را ميشناسم تو سايت حس عكس گرفتن ندارن؟!

مايكل فوق العاده است پشت موهاش برداشته ميشه و ميشه زاويه ديد چشمهاشو از پشت سرش تغيير داد:

t7gmukd7p10en3yukjt.jpg

ciomblxstoz8zpd57za.jpg

czsp6jfy3prxp3ok3k8.jpg

كاكاشي اخرين خريدم از سايت هاي خارجي بود كه به دستم رسيد بعد از اين ديگه گمرك كالاهامو تحويل نداد!!!

jyasv248f2682440vwr.jpg

vgyhvfjs2jnm75zyjojs.jpg

• Like
Reactions: War Has Change
سلام ...

مايكل فوق العاده است پشت موهاش برداشته ميشه و ميشه زاويه ديد چشمهاشو از پشت سرش تغيير داد:

t7gmukd7p10en3yukjt.jpg

ciomblxstoz8zpd57za.jpg

كاكاشي اخرين خريدم از سايت هاي خارجي بود كه به دستم رسيد بعد از اين ديگه گمرك كالاهامو تحويل نداد!!!

سلام

حامد اون ماکل جکسون از هموناست که توی یه پکه، که همراه باهاش یک دیسک گرامافون از آلبوم King of Pop داره؟

و اون دن ویتو رو هم همینطور، یعنی توی بستش OST های فیلم و نسخه اصلی فیلم شماره یک موجوده؟ از هموناست؟

سلام

حامد اون ماکل جکسون از هموناست که توی یه پکه، که همراه باهاش یک دیسک گرامافون از آلبوم King of Pop داره؟

و اون دن ویتو رو هم همینطور، یعنی توی بستش OST های فیلم و نسخه اصلی فیلم شماره یک موجوده؟ از هموناست؟

سلام ...
بله مايكل يك پك بسيار زيبا و شكيل داره به همراه ديسكي كه گفتي ولي توي فيگور پدرخوانده يك خودنويس مخصوص و حكاكي شده هست و يك تكه طلايي يادگاري

سلام ...

jyasv248f2682440vwr.jpg

سلام آقا اکشن فیگور کاکاشی رو از کجا تهیه کردید؟
به چه قیمتی تهیه کردین ؟
اکشن فیگورای دیگه ای از سری ناروتو با این کیفیت گیر میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or