F4T4L1TY
کاربر سایت
میگم، چیزه... اعهم... 
خدا بگم چیکارتون نکنه! من از بچگی (7سالگی) دیوونه اکشن فیگور بود... فکر کنم تا الان که 23 سال دارم 40-50تایی باید داشته باشم؛ ولی نکته اینه که یه دونه هم ندارم
چون باهاشون مثه اسب، بازی میکردم و مادرشون به عزاشون نشوندم
یه گودزیلا 35 سانتی داشتم، اوه... هنوز سر اینکه چرا نصف سرش و با یه پاش رو ترکوندم اعصابم بهم میریزه... 
بیخیال این صحبتا، یه چند روز پیش 2باره هوس کردم اکشن فیگور بخرم
رفتم طبقه آخر پاساژ تندیس، مغازه پشت پله برقی (خداییش یکی از جامع ترین کلکسیونهایه اکشن فیگور داره) خلاصه از همون پشت ویترین نگاه کردم، دیدم یه اکشن فیگور 25سانتی از تریپل H گذاشته به قیمت... (تو اسپویلر میگم) خلاصه منم سرمو انداختم پایین گفتم غلط کردم، اکشن فیگور چیه که من یه دفعه هوس کردم، بریم تخمه مرغ شانسی بخریم 
ولی بدجور دنبال یه اکشن فیگور درست حسابی از آرتاس (Lich King) هستم؛ کسی چیزی جایی دیده؟ دیدم یکی از دوستان از illidan گرانقدر اکشن فیگور خریده بود، از Lich king چی؟ چیزی داشت؟ چند؟ آدرسی چیزی 
خدا بگم چیکارتون نکنه! من از بچگی (7سالگی) دیوونه اکشن فیگور بود... فکر کنم تا الان که 23 سال دارم 40-50تایی باید داشته باشم؛ ولی نکته اینه که یه دونه هم ندارم
چون باهاشون مثه اسب، بازی میکردم و مادرشون به عزاشون نشوندم
یه گودزیلا 35 سانتی داشتم، اوه... هنوز سر اینکه چرا نصف سرش و با یه پاش رو ترکوندم اعصابم بهم میریزه... 
بیخیال این صحبتا، یه چند روز پیش 2باره هوس کردم اکشن فیگور بخرم
3.400.000 ریـــــــــــــــال یعنی 340.000 تــــــــــــــــــــومـــــــــــــــن :-o