تاپیک مرده گویا . فیگور بازا خبری نیست
منم همین سوال رو دارم
تاپیک مرده گویا . فیگور بازا خبری نیست
البته خب منطقیه . هم اینستاگرام اومده هم از بس گرونه که خیلی ها دیگه دنبال نمی کننمنم همین سوال رو دارم
حتما بزارید.فکر کنم من از همه بیشتر اکشن فیگور دارم ولی چون دوربین با کیفیت توپ الان ندارم عکس بی عکس ایشالا دوربین جور شد میزارم تمام اکشن فیگور های شرکت بلیزارد رو دارم از سری وارکرفت همینطور 10-11 تا از فاینال فانتزی . کریتوس و 7-8 تا هم gears of war و ....
البته هیچ کودوم از 30-40 تا اکشن فیگور هایی که دارم به پای اکشن فیگور های شرکت بلیزارد نمیرسه چه از نظر طراحی و چه از نظر جنس
اکشن فیگور RoboCop کسی جایی دیده؟
از این pop فان ها منظورم نیست
روبوکاپ ارزون چیز خاصی تو بازار نیست . کلا کمیابههر چی ارزونتر بهتر
روبوکاپ ارزون چیز خاصی تو بازار نیست . کلا کمیابه
شما که به این کارها هم راضی هستی فانکو بهترین آپشن اته در حال حاظر تازه همونم اگه پیدا شه خیلیه. دست رو بدکاراکتری گذاشتی . سرجمع 4 5 تا مورد ازش بیشر نیومد تو بازار ایران که اونم الان دیگه نیستخوب تیشرت سایز بزرگ که روش بزنن عکسشو
یا جاسوییچی
یا هر چیز دیگه
شما که به این کارها هم راضی هستی فانکو بهترین آپشن اته در حال حاظر تازه همونم اگه پیدا شه خیلیه. دست رو بدکاراکتری گذاشتی . سرجمع 4 5 تا مورد ازش بیشر نیومد تو بازار ایران که اونم الان دیگه نیست
بله ولی دیگه باید به کم راضی بود . همون فانکو هم برای یک علاقه مند اش غنیمته.من فن robocop ام
اتفاقا فانکو گیرم اومد نخواستم شبیه کاریکاتوره
بله ولی دیگه باید به کم راضی بود . همون فانکو هم برای یک علاقه مند اش غنیمته.