دو تا فیگور جدیدی که گرفتم . من بیشتر از این که کالکتور کارهای کلکسیونی 1/6 باشم کارهای 7 اینچی کمپانی های مثل نکا و مک فارلن رو جمع می کنم . بخشی اش به خاطر این که خب رنج قیمتی مناسبی دارند و درسته که کیفیت فوق العاده کارهای 1/6 رو ندارن ولی ارزش کلکسیونی دارن و اسباب بازی محسوب نمیشن . بخشی اش هم به این بر می گرده که قبل از اوج گیری فیگور های 1/6 (تو سال های دور سایدشو یک سری کار 1/6 تولید کرده بود ولی خب خیلی مثل هات تویز و امثالهم کارشون نگرفت لااقل دورانش اوج و در دسترس بودنشون به من قد نمیداد و کلا تو ایران هم در دسترس نبودن ) این مک فارلن و نکا بودن که فیگور هاشون کلکسیونی بودن . یکی از مهم ترین مجموعه های مورد علاقه ام هم مجموعه کاراکتر های مشهور سینمای وحشته . و بیشتر تلاشم هم اینه که کاراکتر های فیلم های وحشت رو همه اشون رو جمع آوری کنم .
دو تا کار اخیری که گرفتم فردی کروگر نسخه اولتیمیت از فیلم کابوس الم استریت 3 محصول شرکت نکاست . که جزو جدید ترین فردی های تولید شده توسط این شرکته (جدیدا یک نسخه از فیلم دوم اومده بعد این نسخه )
فیگور سوار بی سر از فیلم اسلیپی هالو تیم برتون محصول شرکت مک فارلن . که یکی از کارهای قدیمی و نایاب این کمپانیه . فیگور دارای دو سر هست یکی به شکل اسکلت و دیگری چهره ی انسانی کاراکتر با بازی کریستفر واکن .
و یک عکس از هم مجموعه فیگور های سینمای وحشتم (البته از یک سری کاراکتر ها مثل فردی -جیسون -لدرفیس بیش از یک ورژن داشتم که اون هارو در کلکسیون نگذاشتم به علت کمبود جا )