Acti vs. EA : دعوا ادامه دارد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
Battlefield3MW3Versus-630x218.jpg

دعوا و کشمکش بین دو تا از بزرگترین ناشران صنعت گیم ،همچنان ادامه دارد !

اوایل این هفته ،مدیر پخش اکتیوژن ، آقای Eric Hirshberg ، سرانجام سکوت خود را در مورد صحبت های EA شکست و اظهار کرد که این توهین و تهمت ها برای صنعت گیم بد است.

حالا EA به جای حل و فصل این ماجراها ، وضع را بدتر کرد !

مدیر بخش ارتباطات در کمپانی EA ، آقای Jeff Brown خطاب به Eric اینگونه جواب داد : (از طریق سایت IndustryGamers)
"به این مسابقه ی بزرگ خوش آمدی ! من می دونم که تو در کارت تازه واردی اما یه نفر باید بهت میگفت که در این صنعت ، رقابت نقش مهمی را ایفا میکند !
البته حق داری که عصبانی باشی ! سال پیش Acti ، نوددرصد بخش شوتر بازار را به خود اختصاص داده بود ، اما امسال Battlefield 3 سهم شما را به شصت هفتاد میرسونه!
و در این صورت تا دو سه سال آینده از رده خارج خواهید شد !(مرگ فرانچایز Call of Duty تا دو سه سال آینده)
اگر حرفام رو باور نداری ، لطفا به بازار برو و اگر تونستی یه کپی از Guitar Hero یا Tony Hawk تهیه کن !"

Source

آخرین ویرایش:
ea به این هایپها نیاز داره.ولی دیگه زیادی داره شور میشه.خیلی دوس دارم ببینم اکتی با mw3 چیکار میکنه.باید یه دمو از مولتیش نشون بدن.
آرش بستگی داره چه جوری تبلیغ کنه.نمیخام bf3 رو لوث کنم ولی ea از نظر تبلیغات خیلی قویه.یادمه زمانی که برای moh تبلیغ میکرد مبهوتش شده بودم.ولی در عمل یه بازیه کاملا معمولی بود.حتی اون تبلیغاتی که برای bbc2 میکرد در عمل اونچیزی نبود که باید باشه.البته این ذات تبلیغاته که مقداری گیمر رو گول بزنه.ولی حداقل در مورد تبلیغات ea این گول زدن رو من بیشتر احساس کردم.ولی در مورد اکتی باید بگم اگر مشکلاتی که در نسخه های قبلش بود و همگی هم بهش واقفیم برطرف بشه شک نکن که از لحاظ کیفی هم میتونه مقابله کنه.لااقل روی کنسول.ولی در مورد pc خیلی بعیده اکتی بتونه مقابله کنه.

آدم یاد دعوای بچه های اینجا باهم میفته خیلی خنده دار به نظر میاد و زشت

داستان به جایی کشیده که کلا 3 انتخاب بیشتر داشت باشی گردنت زدست
فقط این 3تا
1.بتلفیلد
2.موردن وارفر
3.هردو :d

مصاحبه پیتر مور که چیزهای دیگه ای میگه....!
البته من در حدی نیستم که بخوام نظر دیگران رو شفاف سازی کنم!
اما فکر کنم منظور فردین این بود که دیگه IW نمیتونه تغییر محسوسی تو بازی MW3 به وجود بیاره
مثلا بخواد جت بذاره که از بس مپ ها کوچیکن،جت بدبخت همش باید بخوره به دیواره های نامرئیه کنار نقشه!!!
در مورد این جمله "کارش تمومه..."راستیتش عرفا و فضلا تعابیر گوناگونی ارائه دادن!
که هیچ کدوم قابل استناد نیست!!!
خودش بیاد توضیح بده بهتره:d
ولی "تمومه" میتونه بر وزن"حمومه" یا "عمومه" یا چیزهای دیگه باشه!!!;)

آخرین ویرایش:
حالم دیگه داره بهم می حوره از این دعوای های اینا :| انگار می خوان شاخ غول بشکونن !! :|
دیگه بچه های اینجا خسته شدن ! قبلا 30 صفحه تاپیک مر فت جلو ولی الان دیگه اصلا حوصله هم نداره ! این Mw3 بیاد این متاش هم بیشتر شه دیگه این دهن ea بشته ما یکی حد اقل راحت شیم :| اه !

دوستان به این جمله توجه فرمایید...
و در این صورت تا دو سه سال آینده از رده خارج خواهید شد !(مرگ فرانچایز Call of Duty تا دو سه سال آینده)
اگر حرفام رو باور نداری ، لطفا به بازار برو و اگر تونستی یه کپی از Guitar Hero یا Tony Hawk تهیه کن !"
این یعنی استدلال استقرایی!
ته تیکه بود به خدا:d

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 AM ارسال شده بود ----------

این تیکش خیلی سوژس! =))

مثلا یارو با یه سیبیل کلفتی دعواش میشه میگه درسته زدی خوار مادر مارو ..ییدی اما منم لامپ درخونتون رو هر روز میشکونم تلافی بشه.
سیبیل کلفته همون Eric Hirshberg و اون یارو Jeff Brown هستش. :دی
شما علاوه بر اینکه گرافیست خوبی هستید،نمایش نامه نویس خوب تری هم خواهید شد:d
اینکه یک بازی بخواد در یک حرکت،سهم 90% یک بازی که خیلی ادعای شاخ بودن میکنه رو بکنه 60% یعنی GOOD BYE COD !!!
که تازه این رو هم در نظر بگیر که این دیگه BLACK OPS نیست؛MW هستش...
تازه شک نکن BF3 خیلی بیشتر از اینا میفروشه مستر شکسپیر:d

• Like
Reactions: Farh@d
خوب راست گفت دیگه دوران cod داره به پابان میرسه مردم خسته شدن انقدر بازی تکراری کردن

دقيقا ادم ياد اينتر ويو مسابقات NFL ميوفته !!
دوتا گردن كلفت ميشينن در مورد مسابقشون بحث كنن
اخر سر دعواشون ميشه عين رينگ ميوفتن به جون هم، همديگه رو مشت و لگد مال ميكنن !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or