Acti vs. EA : دعوا ادامه دارد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
Battlefield3MW3Versus-630x218.jpg

دعوا و کشمکش بین دو تا از بزرگترین ناشران صنعت گیم ،همچنان ادامه دارد !

اوایل این هفته ،مدیر پخش اکتیوژن ، آقای Eric Hirshberg ، سرانجام سکوت خود را در مورد صحبت های EA شکست و اظهار کرد که این توهین و تهمت ها برای صنعت گیم بد است.

حالا EA به جای حل و فصل این ماجراها ، وضع را بدتر کرد !

مدیر بخش ارتباطات در کمپانی EA ، آقای Jeff Brown خطاب به Eric اینگونه جواب داد : (از طریق سایت IndustryGamers)
"به این مسابقه ی بزرگ خوش آمدی ! من می دونم که تو در کارت تازه واردی اما یه نفر باید بهت میگفت که در این صنعت ، رقابت نقش مهمی را ایفا میکند !
البته حق داری که عصبانی باشی ! سال پیش Acti ، نوددرصد بخش شوتر بازار را به خود اختصاص داده بود ، اما امسال Battlefield 3 سهم شما را به شصت هفتاد میرسونه!
و در این صورت تا دو سه سال آینده از رده خارج خواهید شد !(مرگ فرانچایز Call of Duty تا دو سه سال آینده)
اگر حرفام رو باور نداری ، لطفا به بازار برو و اگر تونستی یه کپی از Guitar Hero یا Tony Hawk تهیه کن !"

Source

آخرین ویرایش:
اگر حرفام رو باور نداری ، لطفا به بازار برو و اگر تونستی یه کپی از Guitar Hero یا Tony Hawk تهیه کن !"=))

=))=))
بذارین ادامه بدن،تو عمرم سر یه بازی این همه نخونده بودم.=))
---------------------------------------

Eaهم شورشو در آورد هر چه قدر اونا ملایم رفتار می‌کنن اینا بیشتر میرونن روشون. من خودم بتل فن هستم ولی‌ آدم نباید حریفو خراب کنه دیگه.

اخ اخ اون حرف اخرش که اگه میتونی برو بازار .... این خیلی تیکه بدی بود :d ببینیم acti جواب میده یا نه .

اگر تونستی یه کپی از Guitar Hero یا Tony Hawk تهیه کن !"
Sh*T Thats Big
بد تیر خلاص رو زده !!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RattleSnake
اوه اوه عجب تیکه هایی به هم میپرونن ، عین ـه دو تا سازمان مافیایی ! :دی
ولشون کنی میان خونه همدیگرو با بمب نیترات آمونیوم میفرستن هوا .... ! =)) :دی

• Like
Reactions: PAUSE
دوستان لطفا منو مسخره نکنین ! من این فسمت اخر منظورشو متوجه نشدم !
اگر حرفام رو باور نداری ، لطفا به بازار برو و اگر تونستی یه کپی از Guitar Hero یا Tony Hawk تهیه کن !"
میشه یکی بگه منظورش چیه ؟
از این طرف تیکه بوده که Guitar Hero کیفیت فبل خودشو نداشتو دیگه سری جدیدی ندادن یا TONY HAWKS که چند ساله یه نسخه درست حسابی براش نیومده
حالا گرفتم !
خیلی از حرفش خوشم اومد !
ممنون .

آخرین ویرایش:

از این طرف تیکه بوده که Guitar Hero کیفیت فبل خودشو نداشتو دیگه سری جدیدی ندادن یا TONY HAWKS که چند ساله یه نسخه درست حسابی براش نیومده

• Like
Reactions: Squidward
حرفهاش بشدت نیش دار بوده، انگار داره با یه بچه 6-7 ساله حرف میزنه. :d
این کار زیاد هم نمی تونه جالب باشه، آخرش فکر کنم بکشه به دادگاه.

ممنون .
ea با skate اول TONY HAWKS رو knock out کرد بعد هم با rock band بازی Guitar Hero رو ! D:

• Like
Reactions: Squidward
این سرمایه گذاری 100 میلیون دلاری که EA برای BATTLEFIED 3انجام داد دقیقا کجا خرج شد ؟؟ ایا همین مقدار سرمایه برای تبلیغ این بازی کافی نیست که سران ومدیران این دو شرکت هر روز صحبتهاشون باید تیتر یک خبری سایت های بازی باشه؟؟ به طوری که دیگه روزی نیست که ما یک یا دو خبر از درگیری لفظی این افراد با هم پیرامون بازیهاشون میشنویم . این مساله قطعا طرفداران این دو بازی رو هم ناراحت میکنه .

اه اه اه بی مزه ها دیگه شورشو در اوردن 2 تا شرکت بچه کوچیک شعورش از اینا بیشتره*

تا دیروز سوژه بچه های سایت *ماکرو vs سونی بود الان شده ea vs actiایرانی ها هم خو از خداشونه دعوا

بابا بخدا دیگه این خبرها جذابیتی نداره خسته نمیشید اینقدر از این کل کل ها خبر میزارید؟

ea به این هایپها نیاز داره.ولی دیگه زیادی داره شور میشه.خیلی دوس دارم ببینم اکتی با mw3 چیکار میکنه.باید یه دمو از مولتیش نشون بدن.

ea به این هایپها نیاز داره.ولی دیگه زیادی داره شور میشه.خیلی دوس دارم ببینم اکتی با mw3 چیکار میکنه.باید یه دمو از مولتیش نشون بدن.
دیگه خداییش هر چی هم بخخواد از مولتی MW3 نشون بده خودت کلات ُ قاضی کن، به Battlefield 3 می رسه ؟ تازه اگر چیزی داشته باشه که نشون بده، اون سابقه ای که اکتیویژن سر COD داره خوشبین ترین فن هاش هم می دونن که اتفاق خاصی طبق روال معمول نخواهد افتاد.

همون قبلیه دیگه :دی جت نمیخواد بیاد بذاره که :دی دیگه کار بازی تموم شدست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or