Ace Combat: Assault Horizon | X360

گیم اسپات هم دیگه داره میره رو مخ
دلیلش برای بد بودنه بازی : کنترل هواپیما کمی مهارت میخواد
کنترل هلیکوپتر کمی مهارت میخواد
الان همین بازی رو عینا EA ساخته بود 9.5 میداد و کلی هم تعریف میکرد

اتفاقا غیر واقعی ترین حالت ممکن تو این شماره هست ! تو قبلی ها همه ی دست خودت بود ! اینجا میشه Dog Fight و انگار داریم فیلم سینمایی میبینیم ! دیگه اون کنترل و آزادی عمل و مهارت شخصی توش وجود نداره ! پس در نتیجه بازی از حالت واقعی بودن بیشتر خارج شده تا بخواد بهش نزدیک بشه !

حرف شما هم درسته .... ولی تو این شماره توانایی مانور دادن با جت ها خیلی بیشتر شده و این خودش میتونه دلیل حرف من باشه که میگم طبیعی تر شده ....
از اون جهت کنترل هم حق با شماست تا حدودی آزادی عمل سلب شده ولی همین توانایی مانور زیاد یکی از اصلی ترین خصوصیات جت های جنگنده هست که کاملترین حالتش فقط تو این شماره وجود داره پس از این جهت بازی واقعی تر شده ...

حرف شما هم درسته .... ولی تو این شماره توانایی مانور دادن با جت ها خیلی بیشتر شده و این خودش میتونه دلیل حرف من باشه که میگم طبیعی تر شده ....
از اون جهت کنترل هم حق با شماست تا حدودی آزادی عمل سلب شده ولی همین توانایی مانور زیاد یکی از اصلی ترین خصوصیات جت های جنگنده هست که کاملترین حالتش فقط تو این شماره وجود داره پس از این جهت بازی واقعی تر شده ...
حالت مانور رو که میگی مثلا تو Ace 6 وقتی میرفتی تو تاسیسات کوهستانی و داخل کوه کاملا کنترل مانور هواپیما رو تو اون محیط های بسته میتونستی حس یا کنی یا مثلا وقتی با اعضای اسکادارن Strigon درگیر میشدی ! اما اینجا مانور تقریبا دست خودت نیست یه حالت سینمایی و نیمه اتماتیک داره که اصلا خوشم نیومد ! اونجا یه ماموریت جنگ با Strigon از بس که مانور میدادن آدم کلا حال میکرد اما اینجا ......... !
کلا از نظر من متاسفانه همه رقمه بهترین بازیه این سبک رو نابود کردن رفت !

حالت مانور رو که میگی مثلا تو Ace 6 وقتی میرفتی تو تاسیسات کوهستانی و داخل کوه کاملا کنترل مانور هواپیما رو تو اون محیط های بسته میتونستی حس یا کنی یا مثلا وقتی با اعضای اسکادارن Strigon درگیر میشدی ! اما اینجا مانور تقریبا دست خودت نیست یه حالت سینمایی و نیمه اتماتیک داره که اصلا خوشم نیومد ! اونجا یه ماموریت جنگ با Strigon از بس که مانور میدادن آدم کلا حال میکرد اما اینجا ......... !
کلا از نظر من متاسفانه همه رقمه بهترین بازیه این سبک رو نابود کردن رفت !

برعکس شما من از این حالت کلی لذت بردم .... واسه همین با بازی حال کردم ...
کلا این شماره خیلی سلیقه ای شده....

چون گیم پلی بازی بصورت شماره قبلی نیست و همه به اون گیم پلی عادت داشتن مورد انتقاد قرار میگیره . ولی شما باید فکر کنید که این بازی ایس کامبت نیست و یه بازی کاملا جدید هستش . انوقته که شما با این بازی حال میکنید . گیم پلی و مرحله هاش سخت تر شده ولی از جذابیت بازی چیزی کم نشده

بازی خیلی هم اجباری نداره که از سیستم جدیدش استفاده کنید .....
کافیه تو تنظیمات کنترل رو حالت قدیمی قرار بدید اونوقت کنترل جت ها کاملا دست شماست و میشه مثل شماره های قبلی .... از dfm هم استفاده نکنید که دیگه میشه خود شماره های قبلی ...
فقط یکی ماموریت ها نسبت به شماره های قبلی ضعیف تر کار شده ....
پس دوستانی که با کنترل جدید و dfm حال نکردن هم میتونن به روش قدیم بازی کنن و کنترل کامل جت در اختیار داشته باشن...... دیگه این همه ایراد گرفتن به بازی یکم بی انصافیه ....

مشگلی که نداره فقط مرحله های بازی کمتر شده و سخت تر و به قول خودمون مبارزه با غوله مرحله آخرش خیلی سخت شده .. کلا حال داد ولی به نظر من قبلیش بهتر بود و ولی سیستم قفل کردن روی هدف جدیدی که براش گذاشتن خیلی به جذابیت بازی اضافه کرده

قابل توجه همه دوستان پـــــــــــواز : اين بازي هم مثل فورزا چك امنيتي داره و با ارور مواجه ميشيد . اين اتفاق براي من افتاد . اما اينها هيچ كدوم دليل بر فلگ شدن دستگاه نيست . دقيقا مثل قضيه بازي اساسين كريد برادر هـــــــود . تو اون بازي هم از چك هاي امنيتي جديد استفاده شده بود . خيلي ها هم بازي كردن و حتي ارور دريافت كردن. لايو رفتن و هنوز كه هنوزه بعد از 1 سال و نيم ، نه فلگ شدن و نه بن !!!!‌ پس اينقدر بد به دلتون راه ندين . فقط زمان انتشار بازي هاي بزرگ بازي نكنيد ، اينطوري حتي اگر فلگ هم شده باشيد ، بن نميشيد !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or