Ace Combat: Assault Horizon | X360

خداییش با دیدن عکسا خونی تازه تو رگهام اومد:d
فکر کنم این نسخه خیلی باید تاپ باشه. درضمن اینکه تاپیک بازی مثل بازیای دیگه شلوغ نشده نشون میده که بازی خاص برای آدمای خاص!
برای من که علاقمند به امور نظامی هم هستم این بازی و امثالهم دیوونه کنندست.
لباس این یارو عین لباس سپاهه:d

دمو رو دانلود کردم فقط 400 مگ حجمشه (خودم تعجب کردم)
بخش جنگنده بازی که مثل همیشه خوبه و تو دمو میتونید بایه f22 حالشو ببرید مخصوصا Dog Fight Mode خیلی بازی رو هیجانی کرده و انفجارها هم زیبا کار شده.
اما بخش اپاچی دوربین خوبی نداره و یکمی اذیت میکنی در هر حال این شمارش هم شاهکاره تو سبک خودش.

بخش هواپیما که خیلی خوب کار شده و واقعا هم مشکل شده مثله اون هاوکس نیست که زرتی تا قفل کردی رو هواپیما دو تا موشک ول بدید هواپیما منفجر شه
ولی بخش هلی کوپتر زیاد خوب نبود نمیدونم شایدم کبرا خوب نبود بعدا بهتر بشه همش تو دوربین ملخ هلی کوپتر بود
ولی در کل خیلی خوب بود

آقا این چیه ساختن ؟ :((

رسما گند زدن به هیکل بازی. شماره 6 سگش شرف داره به این نسخه :( کنترل افتضاح و نووووب پسند. انگار داری NFS بازی میکنی. آنالوگ رو هر طرف میگیری راحت خودش میپیجه. قدیما کلی باید دم و ... تنظیم می کردیم تا از مسیر خارج نشه. کلا ریدن :(

گرافیک هم که بحثش رو نکنم بهتره :(

منم دمو رو بازی کردم
تا بازیه اصلی نیاد نمیشه گفت دقیقا خوبه یا بد
ولی من که بدم نیومد ولی خیلی هم حال نکردم
من کلا به این حرف که نمیشه از رو دمو قضاوت کرد اعتقاد ندارم جون کلا غیر منطقیه. شرکت نمیاد نسخه ناقص رو بده بیرون که فروش خودش رو بیاره پایین. دمو نسخه نهایی بازی هستش که میدن بیرون تا مشتری جذب کنن.

من کلا به این حرف که نمیشه از رو دمو قضاوت کرد اعتقاد ندارم جون کلا غیر منطقیه. شرکت نمیاد نسخه ناقص رو بده بیرون که فروش خودش رو بیاره پایین. دمو نسخه نهایی بازی هستش که میدن بیرون تا مشتری جذب کنن.

درسته
از لحاظ گیم پلی دقیقا همینه
ولی من از نسخه دمویه heavenly sword به این طرف دیگه خیلی به دمو ها اهمیت نمیدم
چون اون دمو رو که بازی کردم حالم رو به هم زد ولی خوده بازی انصافا خوب بود
از این لحاظ میگم وگرنه تو 10-15 روز هیچ کاری نمیتونن بکنن به کنار
زمانی که برای توزیعه یه بازی صرف میشه خیلی بیشتر از این هست
یعنی الان بازی دسته پخش کننده هایه عمده هست و .....
سوء تفاهم شد دوسته من

مثل اینکه فقط من خوشم اومده از بازی :d
نه .. منم خوشم اومد :d فقط از کنترلش اول حالم گرفته شد بعد دیدم تو تنظیماتش اون حالت کلاسیکم داره... البته تو بخشه heli هم اگر دوربینو از پشته هلیکوپتر بزاری فقط دمشو میبینی کلا جلوی دیدو میگیره اگرم از نمای کاکپیت بزاری میشه ماموریته غیره ممکن !

من نمیفهمم چرا بعضیا FaRd!N :d خوششون نیومدهb-)

تو سری های قبل هم همینطور بود که انالوگ رو میگرفتی هرطرف میپیچید همون وری بدون چرخش که اگه دوست داشتی آفش می کردی.....غیر از اینه؟؟؟
کلیت این بازی به نظر من آرکید بودنشه در عین حال که برای حرفه ای ها جا گذاشتن....واقعا هیجانش خیلی بالا بود مخصوصا تو داگ فایت ها....

هلیکوپتر هم کنترلش در وهله ی اول خیلی تو مخی هستش ....مخصوصا اون همه انفجار و افکت های تصویری که رخ میده یه کم حواس آدم رو پرت می کنه ولی در کل خیلی جالب طراحی شده و از اون بازی مسخره ی Apachee خیلی قشنگتر در اومده!!!

من که باورم نمیشه این بازی بد باشه.همه نسخه هاش همیشه ترکونده.هرچی تریلر هم از بازی بوده دیدم.واقعا تو کفشم اساسی.تاریخ انتشارش به شمسی کی هست:-/

حالا هر کسی نظری داره دیگه :دی

اما از نظر گرافیکی خدایی دیگه خیلی ضایعست :| شهر های AC6 کجا این کجا. بافت ها خیلی فجیع داغونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or