Multi Platform ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE

سازنده
Project Aces
تاریخ انتشار
October 1, 2026
ناشر
Bandai Namco Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

ace header.jpg

Ace Combat 8 جدیدترین عنوان از مجموعه Ace Combat که توسط یکی از استودیوهای داخلی و زیر مجموعه Bandai Namco Entertainment توسعه داده می‌شه معرفی شد.
مجموعه ای که سالهاست با تکیه بر روایت داستانی سینمایی و گره زدنش با یک گیم پلی آرکید بر اساس پرواز با جتهای جنگنده از مدلهای مختلف ترکیبی هیجان انگیز ارائه داده.
این مجموعه امسال (2025) سی امین سالگرد خودش رو جشن گرفت و نهایتا در مراسم اهدای جوایز پایان سال (The Game Awards) از هشتمین نسخه خودش رو نمایی کرد.

استودیوی سازنده مثل همیشه Project Aces هستن.
این استودیو که تو دهه 90 میلادی شکل گرفته بعد از 30سال همچنان روی ساخت این مجموعه تمرکز داره.

GA.png Ue.png

طبق روال سابق استودیو با هر نسخه ای از این مجموعه منتشر میکنه ، تکونولوژی فعلی رو حفظ میکنه و به نسخه بعد انتقال میده و در عین حال سطح فنی ، گرافیکی رو هم ارتقا میده.
از نسخه هفتم (AC7) هم که به آنریل انجین (UE4) سوییچ کردن این روند همچنان ادامه داشته و این نسخه رو هم قرار ه که با UE5 توسعه بدن.
در این نسخه قراره که طراحی ماموریتها کمی پویاتر باشه و به لطف آنریل انجین 5 تغییرات آب و هوایی هم در گیم پلی تاثیر گذار باشن.

GM.png
همونطور که بالاتر اشاره شد گیم پلی این بازی ترکیبی از سیستم پرواز آرکید با تکیه بر بعضا سناریوهای جنگی واقعی ، غلو شده و سینماییه که موسیقی و روایت داستانی درش نقش پررنگی داره.
شاید به همین دلیله که با هر نسخه جدیدی که از بازی معرفی میشه طرفدارهای سبک سر از پا نمیشناسن و برای انتشار بازی لحظه شماری میکنن.
در مورد جزئیات گیم پلی وقتی پلیر در کابین یکی از این جتها قرار میگیره باید حین مبارزه با دشمن با انتخاب استراتژی درست که نتیجه یادگیری مکانیکهای کنترل جنگنده‌هاییه که در مراحل آموزشی و بعدها یاد میگیره ماموریتها رو به پایان برسونه.

میشه گفت که بازی عملا یک شوتره ولی این توجه به رویکرد تاکتیکی/نظامی در نبردهای هوایی اون رو به یه بازی خاص تبدیل کرده.
اینکه پلیر خودش رو در نقش یک افسر جنگنده میبینه که گاها نقش ساپورت نیروهای هم رزم خودش رو در زمین و هوا ایفا میکنه که همه اینها در آخر این مجموعه از بازیها رو خیلی ایمرسیو میکنه و به غوطه وری بازیکن در فضای بازی خیلی کمک میکنه.

به گفته استودیو روایت داستانی و سینماتیکها این بار به صورت ریل تایم و در داخل انجین و بلادرنگ اجرا میشن و پلیر میتونه در حین پخش سینماتیکها زاویه دوربین رو تغییر بده و مثل سری MGS به اطراف نگاه کنه.

همچنین از وسعت مپ بازی رونمایی شد که تقریبا 10.000 کیلومتر مربع رو شامل میشه که بیشترین وسعتیه که تا به حال این مجموعه به خودش دیده.

بالاتر صحبت از موسیقی شد ، قابل ذکره که تو این مجموعه بخش موسیقی یک ویژگی ثانویه نیست و کلیت بازی به شکل جدایی ناپذیری با این بخش تلفیق شده و شکل گرفته.
چرا که تیم سازنده از ابتدا به این مورد توجه ویژه داشتن و درک کردن که موسیقی در این شکل از گیم باعث میشه که حس سرعت، ارتفاع و خطر در حین پرواز به شکل عمیق تری به پلیر منتقل بشه.
همچنین موسیقی در لحظات خاصیب از ماموریت ها می‌تونه استرس یا هیجان بازیکن رو به مراتب بالاتر ببره.

از موسیقی ها خاص این مجموعه تو نسخه های اخیر میشه به قطعاتی مثل Daredevil از ACE COMBAT 7 یا Zero از Ace Combat Zero هر دو از ساخته های Keiki Kobayashi اشاره کرد که مورد توجه طرفدارها قرار گرفتن.

هنوز آهنگساز این نسخه تایید نشده ولی انتظار میره که همچنان کوبایاشی که از نسخه چهارم به بعد میشه گفت آهنگساز اصلی این مجموعه بوده برگرده و مسئولیت این بخش رو بار دیگه به عهده بگیره.

Ace Combat 8 تاریخ دقیقی نداره ولی انتظار میره در زمان نامشخصی در سال 2026 روی PC/PS5/Xbox منتشر بشه.

تصاویر بازی:
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg
5.jpg 6.jpg

آخرین ویرایش:
به نظرت بهترین نسخش کدومه؟ من که میگم نسخه پنجم the unsung war از همشون بهتره. چقدر هم گیمرا از نامکو خواستن یه ریمیک از این نسخه بزنه ولی ظاهرا به خاطر تعداد زیاد هواپیماهای لایسنس شده از شرکتهای مختلف در این نسخه، نامکو براش سخته دوباره خرج کنه و لایسنس همه اونا رو مجدد بخره، به خاطر همین فعلا بی خیال ریمیکش شده.
من نمی‌دونم شما چند سالتونه و این کاملا سلیقه ای هستش
ولی زمانی که شماره دوم این سری زمان PS1 منتشر شد ، چنان غوغایی بین ما طرفدارهای این سبک بپا شد که دیگه نظیرش رو من ندیدم
نسخه پنجم هم عالی بود ولی سالی که نسخه دوم اومد ،با توجه به نبود اینترنت در این ابعاد امروزی ، برای من یه هیولا بود که واقعا حس خلبان یه جت جنگی رو می‌گرفتم موقع پلی دادنش
کلا زمان PS1 همه چیز خیلی خیلی خیلی دلچسب و خاطره انگیز بود

شدیداً تشنه این بازی هستم میدونید که در سبک خودش بی رقیبه و لامصب بازی دلبری هم هست.
آقا ماکان این مشخصاتی که گذاشتی درسته؟! حداقل سیستم مورد نیازش 10700k و RTX-2060 هست که فقط بتونه اجرا بشه؟:o پس باید قیدشو بزنیم دیگه! حالا نیاز گرافیکش یه خورده معقول تره، نیاز پردازندشون کجای دلم بزارم؟
آره متاسفنه مشخصاتش همینه.
خود منم کلا سیستمم منسوخه براش :-w

ولی باز اینطور فکر میکنم که بشه روی cpuهای قدیمیتر بازی رو اجرا کرد.
چون مثل بخش گرافیک که مثلا ریتریسینگ سخت افزاری اجباری میخواد شرط لازمی نباشه.

حالا باید دید.
اما این مشخصات پردازشی بالا رو برای مدیریت بهتر ai ، تعداد بیشتر دشمنها ، محاسبات نحوه و الگوهای مبارزشون ، تغییرات آب و هوایی که روی گیم پلی تاثیر مستقیم دارن نیاز داره.

همینطور وسعت خیلی بزرگتر مپ و محاسبات ریل تایم برای تعداد بیشتر ai (جنگنده ، واحدهای زمینی و...)
اینها همه تاثیر داشته.

به همین علت همونطور که کاربرهای دیگه هم اشاره کردن شاید بخش گرافیکی نسبت به نسخه ۷ خیلی جهش معناداری نداشته باشه به جز تو بعضی از نماها و شاتها...
ولی از بعد فنی ، فیزیکی و کلا شبیه سازی بازی خیلی بیشتر پیشرفت کرده و این قدرت خام بالاتر رو توجیه میکنه.

انجین هم که UE 5 هست و خب دیدن این مشخصات برای بازیهایی که این وسعت از مپ و جزییات سنگینتر برای محاسبات میطلبن براش خیلی عجیب نیست.

بهترین نسخه سری نسخه ژاپنی 3 هست و هیچ جوره غیر این جواب قبول نمیکنم :D

آره 5 و 0 عالین ولی نسخه ژاپنی 3 شاهکاره مخصوصا برا زمان خودش

بیشترین تعداد ماموریت داستانی رو داره و تو خیلی از ماموریت ها باید تصمیم بگیری و نسبت به تصمیمی که میگیری کل داستان و ماموریتا و هواپیماها تغییر میکنه و صرفا یه تصمیم الکی نیست و واقعا تاثیر داره

شونصد هزار تا هم که هواپیما داره

داستانش هم خفنه

گرافیک و گیم پلی برا زمان خودش شاهکار بود

من نمی‌دونم شما چند سالتونه و این کاملا سلیقه ای هستش
ولی زمانی که شماره دوم این سری زمان PS1 منتشر شد ، چنان غوغایی بین ما طرفدارهای این سبک بپا شد که دیگه نظیرش رو من ندیدم
نسخه پنجم هم عالی بود ولی سالی که نسخه دوم اومد ،با توجه به نبود اینترنت در این ابعاد امروزی ، برای من یه هیولا بود که واقعا حس خلبان یه جت جنگی رو می‌گرفتم موقع پلی دادنش
کلا زمان PS1 همه چیز خیلی خیلی خیلی دلچسب و خاطره انگیز بود
چهل و سه سالمه و از زمان میکرو و سگا گیم میزدم. نسخه دوم هم نگفتم ضعیفه، گفتم نسخه پنجم از همشون بهتره. نسخه دوم رو همون اوایلی که اومده بود توی کلوپ بازی میکردم (اون موقع پلی استیشن نداشتم میرفتم کلوپ) اتفاقا خدا تومن پول برای بازی نسخه دوم خرج کردم چون به شدت بهش علاقه داشتم. الان هم بعنوان نوستالژی روی لپتاپم دارم و با شبیه ساز گهگاهی بازی میکنم. علاوه بر گیم پلی اش که در زمان خودش انقلابی بود، طراحی mission briefing اش یه شاهکار بود. خلاصه میخوام بگم من عظمت نسخه دوم رو میدونم ولی ظاهرا شما عظمت نسخه پنجم رو نمیدونی یا شاید یادت رفته که این بازی چه جواهری بود. نمیدونم شاید کات سین ها رو اسکیپ میکردی و از بازی چیز زیادی نفهمیدی، ولی اتمسفر و داستان بسیار گیرایی داشت علاوه بر اینکه همون mission briefing که در نسخه دوم دل آدم رو می برد در نسخه پنجم بازهم بهتر شده بود. نسخه پنجم اولین نسخه ای بود که علاوه بر ارتقاء کیفیت در همه زمینه ها در زمینه داستان بازی هم یه جهش بزرگ داشت. یکی از مجلات معروف گیم نوشته بود اگه برای گیم جایزه اسکار وجود داشت حقش بود به ac5 برسه.

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
واقعن گرافیکش زباله است
گیم پلی هم که تقریبن هیچ تغییری نکرده. حداقل توی 6 داگ فایت ها رو یه تغییری دادن (با اینکه زیاد جالب نبود ولی بلخره یه تلاشی کرده بودن)
حتی زحمت طراحی یه ux/ui جدید هم به خودشون ندادن. تنها خلاقیتشون این بوده که یه دختر تینجیر انیمه ای کرینج رو بزارن گوشه تصویر
قشنگ معلومه دیدن تب جنگ زیاد شده گفتن بیایم از فرصت استفاده کنیم یه زباله دیگه با شابلون درست کنیم بدیم بیرون
مساحت همون زمینی که بالا سرش پرواز میکنی اندازه یه شهره اگه بخوان تکسچر و بافت ها رو غنی تر کنن با سوپرکامپیوتر هم نمیتونی بازی کنی. خود هواپیماها هم هرکدام یه عالمه ریزه کاری گرافیکی دارن حساب کن پانزده تا توی یه مرحله باشن ظرفیت سیستم پر میشه. الان دیگه شبیه سازی ابرها و وضعیت جَوی هم به بازی اضافه شده. مگه سیستم های ما چقدر کشش داره؟
یو آی بازی وقتی بهینه و درسته چرا باید تغییر کنه؟
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت لحظه برخورد موشک با تارگت هست که میتونست طبیعی تر باشه بدون اینکه بازی سنگین بشه.

یه زحمتی به خودشون می دادن کمی دست به گرافیکشم می کشیدن هیچ فرقی با نسخه قبلی نکرده
محیط بازی بزرگ و سنگینه اگه گرافیک رو بالاتر ببرن باید حداقل rtx5090 روی سیستمت باشه که اجرا بشه. مشکل این بازی گرافیک نیست و مخصوصا در نسخه های اخیر ضعف گرافیکی به چشم نمیاد، مشکل اصلی این بازی رفتار تارگت ها هنگام تخریب هست که تاحالا طبیعی نبوده، نسخه هشت رو نمیدونم.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: z2s sas
مساحت همون زمینی که بالا سرش پرواز میکنی اندازه یه شهره اگه بخوان تکسچر و بافت ها رو غنی تر کنن با سوپرکامپیوتر هم نمیتونی بازی کنی. خود هواپیماها هم هرکدام یه عالمه ریزه کاری گرافیکی دارن حساب کن پانزده تا توی یه مرحله باشن ظرفیت سیستم پر میشه. الان دیگه شبیه سازی ابرها و وضعیت جَوی هم به بازی اضافه شده. مگه سیستم های ما چقدر کشش داره؟
یو آی بازی وقتی بهینه و درسته چرا باید تغییر کنه؟
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت لحظه برخورد موشک با تارگت هست که میتونست طبیعی تر باشه بدون اینکه بازی سنگین بشه.

محیط بازی بزرگ و سنگینه اگه گرافیک رو بالاتر ببرن باید حداقل rtx5090 روی سیستمت باشه که اجرا بشه. مشکل این بازی گرافیک نیست و مخصوصا در نسخه های اخیر ضعف گرافیکی به چشم نمیاد، مشکل اصلی این بازی رفتار تارگت ها هنگام تخریب هست که تاحالا طبیعی نبوده، نسخه هشت رو نمیدونم.

:))

gta v بازی نسل هفتی هست. گرافیک و جزییاتش اگر از این تریلر ac8 بالاتر نباشه، پایین تر هم نیست.
اگر اوج لذت بازیهای هواپیمایی رو داگ فایت محسوب کنیم، از این لحاظ هم 3 هیچ از تمام ace combat ها که تا امروز منتشر شده، لذت بخش تر و البته نیاز به مهارت بیشتری هم داره.

بتلفیلد 6 هم هست که از لحاظ فنی / بصری نسبت به این زباله ای که تریلرش رو نشون دادن کلن تو یه لیگ دیگس :

بازی کردن هیچکدوم هم نیاز به سوپر کامپیوتر نداره :))

gta v بازی نسل هفتی هست. گرافیک و جزییاتش اگر از این تریلر ac8 بالاتر نباشه، پایین تر هم نیست.
اگر اوج لذت بازیهای هواپیمایی رو داگ فایت محسوب کنیم، از این لحاظ هم 3 هیچ از تمام ace combat ها که تا امروز منتشر شده، لذت بخش تر و البته نیاز به مهارت بیشتری هم داره.

بتلفیلد 6 هم هست که از لحاظ فنی / بصری نسبت به این زباله ای که تریلرش رو نشون دادن کلن تو یه لیگ دیگس :

دوست عزیز جزئیات یکی دوتا هواپیما با طراحی بسیار ساده که در آسمان gta پرواز میکنن با اونهمه هواپیمای پر جزئیات در حال پرواز در ac یکی نیست! همین هواپیماهای ac رو با اون گرافیک و فیزیک پیشرفته اگه بزاری داخل gta بازی هنگ میکنه. خیالت راحت باشه وقتی میگن بازی ac8 به پردازنده آنچنانی و گرافیک آنچنانی نیاز داره یعنی این پروسه ها به اندازه کافی سنگینه و نیاز نیست سنگینتر بشه.

• Smile
Reactions: z2s sas
دوست عزیز جزئیات یکی دوتا هواپیما با طراحی بسیار ساده که در آسمان gta پرواز میکنن با اونهمه هواپیمای پر جزئیات در حال پرواز در ac یکی نیست! همین هواپیماهای ac رو با اون گرافیک و فیزیک پیشرفته اگه بزاری داخل gta بازی هنگ میکنه. خیالت راحت باشه وقتی میگن بازی ac8 به پردازنده آنچنانی و گرافیک آنچنانی نیاز داره یعنی این پروسه ها به اندازه کافی سنگینه و نیاز نیست سنگینتر بشه.
محسن داری ترول میکنی دیگه؟ :))

ولمون کن :))

فکر کنم تریلرا رو با کیفیت 144 دیدی

• Like
Reactions: m.d.makan
این سری مخصوصا نسخه های اخیرش هیچوقت گرافیکشون بنچمارک نبوده ، کلا نقطه قوت و سرگرم کنندش بخش گیم پلی بازیه.

گرافیک این نسخه هم خیلی نسبت به ۷ پیشرفت بزرگی نکرده ولی دیگه بگیم نسل هفتیه خیلی اغراقه.

اصلا مقایسه gta یا بتلفیلد با این مجموعه خیلی مقایسه پرتیه.
مخصوصا در مورد داگفایت یا بخش گیم پلی.

مثل اینکه بریم تو تاپیک بتلفیلد و یه تریلر از جیپ سواری طرف بیاریم و بعد با GT/Forza مقایسه کنیم.

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or