A Vampyre Story | PC

logo_vs_black_sm.jpg

شرکت سازنده : Autumn Moon Entertainment / Crimson Cow
شرکت پخش کننده : The Adventure Company
تاریخ عرضه : November 19, 2008
ژانر : Adventure
اسکرین شات ها : اینجا

بازی A Vampyre Story داستان یک خواننده اوپرا به نام Mona می باشد که توسط یک خون آشام Baron Shrowdy Von Kiefer گزیده می شود و کم کم تبدیل به یک خون آشام می شود.
داستان بازی در مورد فرار Mona از قلعه و بازگشت او به دنیای عادی می باشد. Mona متوجه می شود که برای فرار باید از قدرت های خود استفاده کند. قدرت های مخصوص او شامل هیپنوتیزم ، تبدیل شدن یه یک خفاش ، تبدیل شدن به هاله ای از دود و خون آشامیدن از مردم می باشد. Mona تنها شخصیت بازی نیست و وردست او ، خفاشی به نام Froderick وی را در این ماجرا همراهی می کند.

موفق باشید:love:...

DirectX خودشو موقع نصب ، نصب کردم.
ویندوز ویستا رو پاک کردم ، الان سیستم عاملم XP هست.
سیستمم هم خیلی خوبه. ( خیلی بالاتر از سیستم مورد نیاز بازی. )
تمامی درایورهام هم آخرین ورژنشونه....
بیخیال شدم تا ویندوز 7 بیاد اونو بریزم بعد رو اون بازی کنم:biggrin1:

بازی بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار عالیه!!
واقعا یاد دوران خوشم با ادونچر‌های پوینت‌-کلیک (مخصوصا Monkey Island) افتادم...
خداییش چه شاهکارایی ساخته می‌شد یه زمانی...
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی!!!!!!!!

این نصب کردن بازی های این چند سال اخیرم عین لحاف 40 تیکه میمونه هزار جور بامبول باید سرش در بیاری تا اجراشه. طرفای ما که نمیوده هنوز . بعد این همه سال انتظار .
به قول بروس ویلیس تو پالپ فیکشن گند گند گند بزنن به این زندگی

بازی قدیمیه؟ بابا ای ول .
من mafia و igi 2 رو با 7 اجرا کردم. حالا کدوم اینا قدیمی تره؟
من اگر میتونستم حتما xp نصب میکردم ولی متاسفانه نمیدونم چرا وقتی نصب میکنم xp هیچ کدوم از سخت افزارها رو نمیشناسه حتی با اپدیت driver هم مشکلم حل نشد.

بازی قدیمیه؟ بابا ای ول .
من mafia و igi 2 رو با 7 اجرا کردم. حالا کدوم اینا قدیمی تره؟
من اگر میتونستم حتما xp نصب میکردم ولی متاسفانه نمیدونم چرا وقتی نصب میکنم xp هیچ کدوم از سخت افزارها رو نمیشناسه حتی با اپدیت driver هم مشکلم حل نشد.

بازی جدیده و به احتمال زیاد رو سیستم شما نصب میشه! محصول سال 2009 و یکی از یهترین عنوان های ادونچر این چند سال اخیر هست

سلام این بازی امروز به دستم رسید ولی پوشه ی کرکش مشکل داره.
کسی اینجا فایل های کرک رو داره؟ اسمشون main و cgd3d9.dll هست ممنون میشم اگر اینجا کسی بهم کمک کنه

اخه شنیدم تا 2-3 هفته دیگه بازی xbox نمیاد گفتم بشینم پا بازی های کامپیوتر خداییشم عجب بازی قشنگیه نصفشو فعلا رفتم
دمتونم گرم به جفتتونم اعتبار دادم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or