.``._FIFA 10 NEW GENERATION CUP REGISTRATION _ .``.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آرش اینا از دستت خیلی شاکین چی کار کردی باهاشون؟
اگه منظورت از اینا من هستم که آرش نتونست با من کاری بکنه:biggrin1: همه بازی ها رو به جز 1 دونه بهم باخت:biggrin1: خودش هم یادش هست چه گل ها تپلی ازم خورد:biggrin1: همش هم رو پاس کاری و کار تیمی بود چون من هیچ وقت طرف باگ نرفتم برعکس آرش که همیشه دنباله باگ هست:biggrin1: در هر صورت اینترنتم درست بشه برای گیم کسی جلودارم نیست:biggrin1: مخصوصا با سیستم جدیدی که طراحی کرده بودم و یک نمونش رو به زیرشلواری نشون دادم:biggrin1:

برهان جون ما خوب این آرش ملعون رو میشناسیم،هیچ غلطی نمیتونه بکنه!:biggrin1:اینجا KZ2 نیستا!:-"
اصلاً کل وجودش باگه این!:biggrin1:
برهان تو هم بیا تاحالا باهات بازی نکردم،یعنی سرعتت اینقدر بده؟!

آره بابا تو همون KZ هم همش باگ بازی رو بهانه می کرد وقتی میزدیش:biggrin1: وقتی هم میبرد میگفت ببینید من چقدر قوی هستم:biggrin1:(آرش چه حالی داره امشب هی بهت گیر بدیم:biggrin1: حال غریبی داره:biggrin1:)

سرعتم هم خیرسرشون 256 هست ولی پینگم بالاست بعضی وقت ها تا 500 هم میرسه. برای همین نمیشه راحت بازی کرد. وگرنه سرعت دانلود و آپلودم درسته فقط مشکل این هست که مربوط به سیستم Wireless میشه و نمیشه کاریش کرد. من هم از خدام بود بیام باهاتون بازی کنم چون عاشق فوتبال هستم و حالا فوقش بعد از این که همتون رو هم میبردم(:biggrin1:) یک دست هم مرامی بهتون می باختم:biggrin1: ولی انصافا بازیم خوب هست می تونید از آرش و سالار بپرسید.

نه آخه همه میگن منو بزار تو گروه آرش گفتم حتما کاری کرده میخوان انتقام بگیرن

آرش من که نیستم بهت کمک کنم ولی در امر مشاوره در خدمتم:biggrin1: در هر صورت از الان بهت تسلیت میگم:biggrin1: خدا بهت صبر بده:biggrin1:

نه آخه همه میگن منو بزار تو گروه آرش گفتم حتما کاری کرده میخوان انتقام بگیرن
اینا کلا آدم های زخم خورده ای هستن ، الانم اگر میبینی اینو میگن چون تو FIFA شاخن ، منم اینجا هیچ عددی نیستم ، میخوان تمام دق و دلی هاشون رو اینجا رو من خالی کنن واسه همین :دی
آره بابا تو همون KZ هم همش باگ بازی رو بهانه می کرد وقتی میزدیش وقتی هم میبرد میگفت ببینید من چقدر قوی هستم(آرش چه حالی داره امشب هی بهت گیر بدیم حال غریبی داره)
حال غریبی داره ، نه برهان ؟! :دی حال غریب رو مثل اینکه یادت رفته . من که خودم گفتم یه دست شانسی بردمت :دی خوشبختانه توانایی هیچگونه تهمتی تو فیفا ندارید چون اصلا ادعایی ندارم اینجا ، اومدم یکم بازی کنم بخندم فقط :دی یه چیز دیگه ، من بیام تو لیگ این تاپیک همینجوری توسط دشمنان چشم سفید و نامرد من میره جلو ، هر کدوم میان یه دعی مرگ واسه من میکنن میرن :دی
Killzone 2 هم حیف که دیگه نیست . یادش بخیر Persian Zone وارد میشد همه تعظیم میکردید :دی
نه الیار جون،جای آرش درسته،تکونش نده که من با این عزیز دل کار دارم.
من تقاضای رسیدگی می کنم شخصا به مدیر مسابقات ، هدف شما اذیت و آزار منه یا بازی کردن ؟ :دی
آرش من که نیستم بهت کمک کنم ولی در امر مشاوره در خدمتم در هر صورت از الان بهت تسلیت میگم خدا بهت صبر بده
شما برهان جان بزرگترین کمکی که میتونی بکنی اینه که کلا نبینمت :دی شاید تو KZ2 تحمل شکست رو نداشتم ، اگر میباختم عصبانی میشدم سر همه داد می کشیدم ولی اینجا رو کور خوندی ، اومدم که ببازم . :دی

میگم مگه سید بندی کردین ؟ من که نگاه کردم اصلا ارش تو هیچکدوم از سیدها نبود.لطفا اضافات رو تو همون پست سیدها ویرایش کنید.اگه گروه ها درست شده به ما هم بگید ببینیم با کی بازی داریم.

اینا کلا آدم های زخم خورده ای هستن ، الانم اگر میبینی اینو میگن چون تو FIFA شاخن ، منم اینجا هیچ عددی نیستم ، میخوان تمام دق و دلی هاشون رو اینجا رو من خالی کنن واسه همین :دی

حال غریبی داره ، نه برهان ؟! :دی حال غریب رو مثل اینکه یادت رفته . من که خودم گفتم یه دست شانسی بردمت :دی خوشبختانه توانایی هیچگونه تهمتی تو فیفا ندارید چون اصلا ادعایی ندارم اینجا ، اومدم یکم بازی کنم بخندم فقط :دی یه چیز دیگه ، من بیام تو لیگ این تاپیک همینجوری توسط دشمنان چشم سفید و نامرد من میره جلو ، هر کدوم میان یه دعی مرگ واسه من میکنن میرن :دی
Killzone 2 هم حیف که دیگه نیست . یادش بخیر Persian Zone وارد میشد همه تعظیم میکردید :دی

من تقاضای رسیدگی می کنم شخصا به مدیر مسابقات ، هدف شما اذیت و آزار منه یا بازی کردن ؟ :دی

شما برهان جان بزرگترین کمکی که میتونی بکنی اینه که کلا نبینمت :دی شاید تو KZ2 تحمل شکست رو نداشتم ، اگر میباختم عصبانی میشدم سر همه داد می کشیدم ولی اینجا رو کور خوندی ، اومدم که ببازم . :دی
آخه بعضی وقت ها خیلی کیف میده اذیتت کنیم آرش:biggrin1: همون قضیه حال غریب هستش:biggrin1: در کل هدف ما اذیت آرش هست:biggrin1: همه یک صدا این جمله رو بگین:biggrin1: ولی جدا از شوخی همون روزهای اولی هم که FIFA اومده بود خودت میگفتی من هیچ ادعایی ندارم و فقط برای تفاضل گل شما میام تو بازی ها:biggrin1:(اینا رو دارم به عنوان مشاورت میگم تا بقیه دست کم بگیرنت و تو بزی بترکونیشون تا به عنوان پدیده شناخته بشی:biggrin1:)

میگم مگه سید بندی کردین ؟ من که نگاه کردم اصلا ارش تو هیچکدوم از سیدها نبود.لطفا اضافات رو تو همون پست سیدها ویرایش کنید.اگه گروه ها درست شده به ما هم بگید ببینیم با کی بازی داریم.
بابا آرش مرد :دی یکی از عوامل اینا تو بودی ها شایان :دی گفتی بیا تو مسابقه ، منم اومدم نگو همش تله یه سری بود که فکر میکردم دوستای منن :دی
من تو رو تو دانشگاه نبینم دیگه . آقا یه پیشنهاد . من برای خودم یه سید داشته باشم ، چند بار با خودم بازی کنم صعود کنم بیام بالا با شما بازی کنم ، چطوره :دی عالیه :دی
آخه بعضی وقت ها خیلی کیف میده اذیتت کنیم آرش همون قضیه حال غریب هستش در کل هدف ما اذیت آرش هست همه یک صدا این جمله رو بگین ولی جدا از شوخی همون روزهای اولی هم که FIFA اومده بود خودت میگفتی من هیچ ادعایی ندارم و فقط برای تفاضل گل شما میام تو بازی ها(اینا رو دارم به عنوان مشاورت میگم تا بقیه دست کم بگیرنت و تو بزی بترکونیشون تا به عنوان پدیده شناخته بشی)
اصلا میدونی چیه ؛ من همون خشت اول رو کج گذاشتم :دی روز اولی که FIFA اومد خر شدم با تو خریدم حالا هم حقمه باید حرفای تو و امثال تو رو بشنوم .
من میدونم اگر بخوام میتونم آخر نشم :دی

بابا آرش مرد :دی یکی از عوامل اینا تو بودی ها شایان :دی گفتی بیا تو مسابقه ، منم اومدم نگو همش تله یه سری بود که فکر میکردم دوستای منن :دی
من تو رو تو دانشگاه نبینم دیگه . آقا یه پیشنهاد . من برای خودم یه سید داشته باشم ، چند بار با خودم بازی کنم صعود کنم بیام بالا با شما بازی کنم ، چطوره :دی عالیه :دی

اصلا میدونی چیه ؛ من همون خشت اول رو کج گذاشتم :دی روز اولی که FIFA اومد خر شدم با تو خریدم حالا هم حقمه باید حرفای تو و امثال تو رو بشنوم .
من رسما ترک تحصیل میکنم :دی گور بابای دانشگاه و فیروزکوه . خوب بچه ها دوست دارن دیگه . ازبس که گلی.یعنی خوب گل میخوری :دی منم میخوااام تو گروه ارش باشم :دی میگم نمیشه ارش تو همه سیدها باشه ؟ اخه خاطرخواه زیاد داره :دی

آره آرش تا من رو داری غم نداشته باش پیسرم:biggrin1: خودم بهت یک سیستم یاد میدم بچینی بزنی همشون رو له و لورده کنی جوری که نتونند کمرشون رو صاف کنند:biggrin1: البته همه چی بستگی به خودت داره چون سیستمی که بهت میگم رو رئال هم خیلی خوب پیاده میشه چون مثل بارسا ابزارش رو داره:biggrin1: رو من می تونی مثل یک پشتیبان و مشاور و از این قبیل چرندیات حساب باز کنی:biggrin1: ما قهرمانی تو رو می خوایم نه شکستت رو:biggrin1: علی رضا بمیره و شکست رو ببینه پیسرم:biggrin1:

من برای خودم یه سید داشته باشم ، چند بار با خودم بازی کنم صعود کنم بیام بالا با شما بازی کنم

سید 5 جا هست میری با آفتابه سازی بازی میکنی سعود میکنی :laughing:

من رسما ترک تحصیل میکنم گور بابای دانشگاه و فیروزکوه . خوب بچه ها دوست دارن دیگه . ازبس که گلی.یعنی خوب گل میخوری منم میخوااام تو گروه ارش باشم میگم نمیشه ارش تو همه سیدها باشه ؟ اخه خاطرخواه زیاد داره
من واقعا نمیدونم تو این تاپیک بین یه مشت گرگ چیکار می کنم :دی منو کردن کیسه بوکس :دی من برای خودم سید دارم ، این میگه تو همه سید ها باشه :دی
آره آرش تا من رو داری غم نداشته باش پیسرم خودم بهت یک سیستم یاد میدم بچینی بزنی همشون رو له و لورده کنی جوری که نتونند کمرشون رو صاف کنند البته همه چی بستگی به خودت داره چون سیستمی که بهت میگم رو رئال هم خیلی خوب پیاده میشه چون مثل بارسا ابزارش رو داره رو من می تونی مثل یک پشتیبان و مشاور و از این قبیل چرندیات حساب باز کنی ما قهرمانی تو رو می خوایم نه شکستت رو علی رضا بمیره و شکست رو ببینه پیسرم
همون علی رضا جونت سر منو شیره مالید گفت بیا با هم بازی کنیم ، منم نوبم ، اصلا بازی بلد نیستم ، اد نه گذاشت نه برداشت هر بازی بهم 5 6 تا میزد :دی آخه یکم جنبه هم خوب چیزیه . اصلا رحم نکرد بهم :دی بنزما بنده خدا نمیتونست تکون بخوره بچم :دی
سید 5 جا هست میری با آفتابه سازی بازی میکنی سعود میکنی
همین خوبه . من حالا که فکر میکنم میبینم عاشق آفتابه ام :دی
اهم..آقاجون هر کی دوست دارید منو با آرش همگروه کنید
جون خودم من فوق نوبم آرش هم نوب.
چقدر بهم میام،من آرش رو دوست دارم
تو این تاپیک علنا دیگه داره به من بی احترامی میشه :دی منو دوست داری یا گل خوردنامو ؟ :دی لعنت به من که اسیر حرف های گول زنک شما شدم و تو این لیگ ثبت نام کردم :دی

بیا ، مدیر لیگتون هم بهم پیشنهاد بی شرمانه داد گفت بریم الان با هم بازی کنیم ! نمیدونه که من واقعا بازیم خوب نیست :دی فکر کرده دارم مسخره بازی در میارم بیفتم با ضعیفا اول شم میخواد امتحانم کنه ، بچه ها قول میدم بالای 10 تا نخورم پرچمو بالا نگه دارم :دی
برام دعا کنید :دی

آخرین ویرایش:
اهم..آقاجون هر کی دوست دارید منو با آرش همگروه کنید:دی
جون خودم من فوق نوبم آرش هم نوب.:دی
چقدر بهم میام،من آرش رو دوست دارم:دی

همه چی زیر سر این هست:biggrin1: بگیرید ترورش کنید:biggrin1:
آرش یک کاری می کنم قهرمان این بازی ها بشی:biggrin1: البته اگه به پایان برسه چون من هیچ لیگی رو به خاطر ندارم تو BC که تموم شده باشه چه اون موقع که 360 داشتم چه حالا که FIFA رو روی PS3 میزنم:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or