اگه منظورت از اینا من هستم که آرش نتونست با من کاری بکنه:biggrin1: همه بازی ها رو به جز 1 دونه بهم باخت:biggrin1: خودش هم یادش هست چه گل ها تپلی ازم خورد:biggrin1: همش هم رو پاس کاری و کار تیمی بود چون من هیچ وقت طرف باگ نرفتم برعکس آرش که همیشه دنباله باگ هست:biggrin1: در هر صورت اینترنتم درست بشه برای گیم کسی جلودارم نیست:biggrin1: مخصوصا با سیستم جدیدی که طراحی کرده بودم و یک نمونش رو به زیرشلواری نشون دادم:biggrin1:آرش اینا از دستت خیلی شاکین چی کار کردی باهاشون؟
برهان جون ما خوب این آرش ملعون رو میشناسیم،هیچ غلطی نمیتونه بکنه!:biggrin1:اینجا KZ2 نیستا!
اصلاً کل وجودش باگه این!:biggrin1:
برهان تو هم بیا تاحالا باهات بازی نکردم،یعنی سرعتت اینقدر بده؟!
آره بابا تو همون KZ هم همش باگ بازی رو بهانه می کرد وقتی میزدیش:biggrin1: وقتی هم میبرد میگفت ببینید من چقدر قوی هستم:biggrin1آرش چه حالی داره امشب هی بهت گیر بدیم:biggrin1: حال غریبی داره:biggrin1
سرعتم هم خیرسرشون 256 هست ولی پینگم بالاست بعضی وقت ها تا 500 هم میرسه. برای همین نمیشه راحت بازی کرد. وگرنه سرعت دانلود و آپلودم درسته فقط مشکل این هست که مربوط به سیستم Wireless میشه و نمیشه کاریش کرد. من هم از خدام بود بیام باهاتون بازی کنم چون عاشق فوتبال هستم و حالا فوقش بعد از این که همتون رو هم میبردم(:biggrin1 یک دست هم مرامی بهتون می باختم:biggrin1: ولی انصافا بازیم خوب هست می تونید از آرش و سالار بپرسید.