.``._FIFA 10 NEW GENERATION CUP REGISTRATION _ .``.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اول میخواستم خودم سید بندی رو انجا بدم گفتم شاید بچه ها راضی نباشن بخاطر همین یه فرم درست کردم که
شامل 4تاسید میشه
سید 1:
سید 2:
سید 3:
سید 4:

دوستانی که ثبت نام کردن این فرم رو به این صورت تکمیل میکنن:
از اسامی زیر 8 نفر رو تو سید 1 8 نفر رو تو سید 2 8 نفر تو سید 3 8 نفر هم تو سید 4 قرار میدن و به من pm میکنن
اسامی:
Persian_Gunner
REZAKINGSTAR
salarasoo
ramtin_iranian
konosss
BAMHFAB9E4RH
arman-samadzadeh
ruzy_pary
SHAyAN_ASSASSIN
agentspn
navidballack
justmrk
amin884
mahdi_num_num
foozoolsanj(الیار)
foozoolsanj(نیما)
XxI_BiGBosS_IxX
Sostenitore
shahabsalehi
ackent
MohammadH
HOMI_FATAL
ghasedak
kingofsoccer
idahadi1
Capitan_Tsubasa1
mohammadreza
Morti565
drpersian
keller_knight
arvinch
london21

آخرین ویرایش:
من به همه ی دوستان بره رای گیری پیغام دادم بیشترشون گفتن که با بازی دوسان زیاد آشنا نیستن پس خودم تا شب گروه بندی میکنم و میدم امیر علی (که زحمتا افتاده گردنش )تا بزاره تو تاپیکی که بره گروه بندیه

سید 1:foozoolsanj(الیار) _ ramtin_iranian _ kingofsoccer_ ruzy_pary _ ghasedak _ navidballack _ justmrk _ drpersian
سید 2:foozoolsanj(نیما) XxI_BiGBosS_IxX _ idahadi1 _ shahabsalehi _ salarasoo _ amin884 _ MohammadH _ mahdi_num_num
سید 3:REZAKINGSTAR _ Morti565 _ konosss _ mohammadreza _ arvinch _ Sostenitore _ HOMI_FATAL _ arman-samadzadeh
سید 4:london21 _ BAMHFAB9E4RH _ ackent _ agentspn _ SHAyAN_ASSASSIN _ Persian_Gunner _ Capitan_Tsubasa1 _ keller_knight

بهتر از اون سریه به نظرم این لیگ اگه دوستانی که این کارو شروع کردن تا آخرش ادامه بدن. چون کاره سختیه
موفق باشین

آخرین ویرایش:
حاجی درود

این تنها برنامه Multiplayer تو BC ِ که من توش دستی ندارم ، خیلی خوشحالم که بچه ها خودشون انقدر قوی کار می کنن و برنامه ریزی می کنن .
آقا اینجا مدیر کیه ؟ من کلا زیاد FIFA بازی نمی کنم ، اونم واسه ایننکه FPS نمیزاره ! ولی اینجا میخوام بیام ثبت نام کنم . منو بزارید تو سید بندی آخز چون نوب هستم به شدت . یهو میخوام وسط زمین فوتبال نارنجک بندازم :دی
من 3 روز اول هفته آینده دانشگاهم ، ولی به جز اون سه روز همیشه هستم که بازی کنم . بگید ببینیم ما رو قبول می کنید یا نه :دی

سلام دوستان. من چون محصل هستم و نمی رسم بازی کنم لطفا منو حذف کنید و آقای Astiλk رو به جای من بذارید.

سلام دوستان. من چون محصل هستم و نمی رسم بازی کنم لطفا منو حذف کنید و آقای [CبOLOR=#E8B901]Astiλk[/COLOR] رو به جای من بذارید.
بابا بیخیال ، درس چیه :دی
نه جدی من نمیخوام جای کسی رو بگیرم ، برنامه هاتون به هم بخوره ، یهو تصمیم گرفتم منم بیام تو لیگ . میدونم که میبازم ولی خوب دیگه :دی
من از همین الان اعتراض دارم ، حالا به چی ، نمیدونم :دی باید کجا رو امضا کنم ؟

بابا بیخیال ، درس چیه :دی
نه جدی من نمیخوام جای کسی رو بگیرم ، برنامه هاتون به هم بخوره ، یهو تصمیم گرفتم منم بیام تو لیگ . میدونم که میبازم ولی خوب دیگه :دی
من از همین الان اعتراض دارم ، حالا به چی ، نمیدونم :دی باید کجا رو امضا کنم ؟

نه آخه واقعا وقتش رو ندارم. ساعت 6 صبح میرم مدرسه تا 2. بعدش هم شب فقط باید تکالیفم رو بنویسم. اینجوری که حال نمیده هیچ، بیشتر هم اذیت میشم. شما به جای من شرکت کنید. امیدوارم قهرمان بشید:smile:

به خاطر زحمتاتون دستتون درد نکنه. فکر کنم لیگ خوبی بشه. سید بندیم خوبه. فقط یه اینتر امشب ببره قول قهرمانی میدم.:biggrin1:

حاجی درود

این تنها برنامه Multiplayer تو BC ِ که من توش دستی ندارم ، خیلی خوشحالم که بچه ها خودشون انقدر قوی کار می کنن و برنامه ریزی می کنن .
آقا اینجا مدیر کیه ؟ من کلا زیاد FIFA بازی نمی کنم ، اونم واسه ایننکه FPS نمیزاره ! ولی اینجا میخوام بیام ثبت نام کنم . منو بزارید تو سید بندی آخز چون نوب هستم به شدت . یهو میخوام وسط زمین فوتبال نارنجک بندازم :دی
من 3 روز اول هفته آینده دانشگاهم ، ولی به جز اون سه روز همیشه هستم که بازی کنم . بگید ببینیم ما رو قبول می کنید یا نه :دی

مدیریت نداریم مسولیته که مشترکه! من و امیرعلی و علی رضا

اول باید یدست با هم بزنیم ببینم به کدوم سید تعلق داری! لازم نیست کسی بره تو بیای! جا برای همه هست چون یسری الکی ثبت نام کردن و نمیان

منم 3روز اول هفته مثل خودت! ولی من اون 3روز اول رو هم هستم! :laughing:

آخرین ویرایش:
دوستان منو تو گروه سخت نزارین ، بزارین در گروه نوب ها.:biggrin1:

نه آخه واقعا وقتش رو ندارم. ساعت 6 صبح میرم مدرسه تا 2. بعدش هم شب فقط باید تکالیفم رو بنویسم. اینجوری که حال نمیده هیچ، بیشتر هم اذیت میشم. شما به جای من شرکت کنید. امیدوارم قهرمان بشید:smile:
این مرتیکه نفهم نمیدونه فوتبال چیه!فقط بلده عین این بزهای کوهی تو مپ های MAG بدوه!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
حالا تو امیدواری قهرمان بشه؟!:biggrin1:
آرش به من بخوری،میخرمت!:biggrin1:

دوستان منو تو گروه سخت نزارین ، بزارین در گروه نوب ها.:biggrin1:
شما به قولی ببند . آقا انواع تاکتیک ها رو بلده ، 7 8 تا گل میزنه بعد میگه منو بزارین تو گروه نوب ها ، خجالت بکش :دی
این مرتیکه نفهم نمیدونه فوتبال چیه!فقط بلده عین این بزهای کوهی تو مپ های MAG بدوه!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
حالا تو امیدواری قهرمان بشه؟!:biggrin1:
آرش به من بخوری،میخرمت!:biggrin1:
آخه چی بگم بهت ، ها ؟ واقعا چی بگم بهت . خدا وکیلی کدومتون جرات داره بیاد Killzone 2 یا MAG با اصلا MW2 بازی کنیم با هم ؟ :دی پس ببندید :دی
قهرمان که شدم ، پدیده مسابقات که شدم می فهمید :دی
آقا ما رو هم اسم بنویسید :دی از والدینم اجازه حاصل کردم :
آرش
Real Madrid :love:
شهراد ، 512 . :دی

قوانین هم تا اونجایی که از من نوب دفاع کنه قبول دارم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or