900 نفر برروی Assassin's Creed IV: Black Flag کار می کنند

Reza Castel

کاربر سایت
آقای Ismail درباره Assassin's Creed IV اینچنین می گوید که:

((از نقطه نظر تولید کار ما برای رسیدن به این درجه خیلی خیلی سخت بوده زیرا 900 نفر در توسعه این عنوان به ما کمک کردند.توسط Assassin's Creed حتی خود من که در بخش مدیریت هستم شگفت زده شدم.با داشتن 900 نفر ما توانستیم بزرگترین دنیای خود را خلق کنیم و شخصیت های منحصر به فرد و متعددی را در جای جای آن قرار دهیم.فکر نمی کنم چنین رویدادی برا بازیکنان رخ داده باشد.))

قبلا شایعه شده بود که 1000 نفر برروی این پروژه کار می کنند که در گفت و گو با GameSpot شرکت Ubisoft اعلام کرد که ما هیچ بیانیه ای در این رابطه منتشر نکردیم.

هشت استودیو از این شرکت برروی Assassin's Creed IV: Black Flag فعالیت داشته اند که عبارتند از مونترال , سنگاپور , صوفیه , انسی , کیف , کبک , بخارست و مونتپلیر.

آقای اسماعیل همچنین گفت:استایل جهان Assassin's Creed تنها برای Ubisoft معنا نخواهد داشت.

شاید در آینده همیشه ما در حال توسعه این جهان بزرگ نباشیم.من جهانی را می بینم که قادر خواهید بود تا افراد مختلف را ترور کنید یا به انجام کارهای دیگر بپردازید.من فکر نمی کنم که شما همیشه آمریکا را با کانر و ایتالیا را با ازیو و دریای کاراییب را با ادوارد در یک بازی ببینید.

Assassin's Creed IV: Black Flagدر تاریخ 29 اکتبر برای پلتفرم های Xbox 360, PlayStation 3 و Wii U عرضه خواهد شد.ورژن Xbox One, PlayStation 4و PC بازی در ماه نوامبر عرضه می شود.

نمی خوام بگم ناتی داگ بد ، اما بس کنید تورو خدا ، کلا 2 سری بازی داره ، اگه اینجوری فکر می کنید الان اگه شرکتی مثل یوبی نبود نصف این ایده هایی هم که می بینید وجود نداشت تو بازی ها ، شرکتی که اینقدر بزرگه که میاد در کتار گنده هایی مثل سونی و مایکرو که از بقیه شرکت ها مایه میزارن کنفرانس جداگونه توی E3 برگزار می کنه و تازه همون دو شرکت هم از بازی های یوبی توی کنفرانس خودشون استفاده می کنن ، یه نگاه به تعداد IP ها و چیزهایی که شروعش با بازی های خودش بوده بندازید بعد این حرفا رو بزنین ، دیگه کشتین مارو با یه سری حرف ها:| خیلی بدتون میاد بازی نکنید ، اما خواهشا ازین حرف ها هم نزنید :)

کاملا موافقم که این بازی از مسیر خودش بیرون اومده و دیگه حال و هوای Ac 1 رو نداره
ac1 توی دورانه خودش ابر شاهکار بود و خیلی ها رو توی حال هوای جنگ های صلیبی و ماموریت های تکرار نشدنی خودش برد
و قطعا توی خاطر خیلی ها این بازی میمونه
شاید از نسخه 2 به بعد به مرور کیفیت پایین اومد مخصوصا توی ac revبه اوج رسید ولی به نظر من توی 3 یک مقدار جبران شد ولی بازم نمیشد گفت که تو حال هوای ac 1 و ماموریت هاشه ...قطعا توی نسخه جدید هم با یه بازی مثلac1رو به رو نیستیم و باز این عنوان داره دور میشه از هسته خودش ..,
ولی شاید اسم این بازیرو پیش خودمون دزدان دریایی کاراییب بزاریم لذت خیلی خوبی میتونیم ببریم

من کل رزیدنت اویل های کلاسیک بازی کردم ولی برای رزیدنت اویل 6 هم فوق العاده بود !‌

و

در مورد اساسینز هم همینطوره درسته که هیچ فضای بجر برادرهود اساسین توش حال نمیده و تمام سریش تا حالا خوب بودن ولی من به این نسخه هم امیدوارم !‌

و

حتما تجربش میکنم چون کلا دریا و دزد دریایی رو دوست دارم چون خودم بچه دریام !‌ {شهر ساحلی} اینطوری بهتر رابطه برقرار میکنم با بازی !‌

ولی بچه ها کلا بازی هایی که سری هستن اگر به اصلشون هم پاییدار نباشند ولی بازی هایی خوبی خواهند بود همیشه !‌

بجز بازی DmC که حتی خیلی باهاش حال کردم ولی اصلا دوسش ندارم چون دانته ی 4 جزو اولین بازی های این نسلی بود که تموم کردم !‌ و خیلی خیلی بازیش کردن 2-3 بار !‌

ولی در کل من مشکلی با این بازی ندارم !‌

ولی خداییش هممون بازیش میکنیم و حال میکنیم باهاش ‌!‌

الان اگر من ندونم از نظرات دوستان به این نتیجه می رسم که بازی AC یک بازی مضخرف و بی خود با میانگین امتیازی 4 و فروش جهانی 47 عدد نسخه هست..!

این شور علاقه ای که شما در تخریب بازی ها دارین واقعا تحسین بر انگیزه اول COD رو با فروش جهانی 25 میلیون نسخه تخریب میکنید حالا هم نوبت AC هست..

من یکم امید دارم که این بازی بتونه نقص های نسخه قبلیشو بر طرف کنه و یه بازی خوبی از آب در بیاد.

من یکم امید دارم که این بازی بتونه نقص های نسخه قبلیشو بر طرف کنه و یه بازی خوبی از آب در بیاد.

ناراحت نشی ولی شما زیادی امیدواری. نسخه اول یه جوی داشت که تو هیچ شماره ای تکرار نشد . گیمر قشنگ فرو میرفت تو جو بازی .به عنوان یه اساسین . الان چی . اخه انصافا دزد دریایی باشی و نبرد دریایی بکنی چه ربطی به اساسین بودن داره ؟؟

- - -ویرایش - - -

الان اگر من ندونم از نظرات دوستان به این نتیجه می رسم که بازی AC یک بازی مضخرف و بی خود با میانگین امتیازی 4 و فروش جهانی 47 عدد نسخه هست..!

این شور علاقه ای که شما در تخریب بازی ها دارین واقعا تحسین بر انگیزه اول COD رو با فروش جهانی 25 میلیون نسخه تخریب میکنید حالا هم نوبت AC هست..

خوهشا شما که پیشکسوت ترولیستایی حرف از نابودی نزن . همه دارن درست میگن . اساسین زیادی کشدار شده جناب . ببخشید به ساحت مقدستون توهین شد.:|

مقايسه شما درست نيست هى ناتى داگ ناتى داگ مى كنين هر موقع ناتى داگ اومد يك بازى مولتى با كيفيت بالا مثل راكستار يا راكستدى عرضه كرد اون وقت مى تونين ناتى داگ ناتى داگ بگيد نه تنها اون بلكه همه ى انحصارى ساز ها از جمله t10 هر چند براى همه انحصارى ساز ها از جمله ناتى و تى تن احترام قائلم و لنگه ندارن.اما در مورد متن،اين سرى كه اميد كمى به بازگشتش هست مثل pop اما اميدوارم بقيه ى بازى ها مثل wd,fc,sc و ... به اين بدبختى نيفتن

آخرین ویرایش:
ناراحت نشی ولی شما زیادی امیدواری. نسخه اول یه جوی داشت که تو هیچ شماره ای تکرار نشد . گیمر قشنگ فرو میرفت تو جو بازی .به عنوان یه اساسین . الان چی . اخه انصافا دزد دریایی باشی و نبرد دریایی بکنی چه ربطی به اساسین بودن داره ؟؟

- - -ویرایش - - -

خوهشا شما که پیشکسوت ترولیستایی حرف از نابودی نزن . همه دارن درست میگن . اساسین زیادی کشدار شده جناب . ببخشید به ساحت مقدستون توهین شد.:|

من خودم قبول دارم اساسینز کرید از مسیر بازی خارج شده...:|ولی من به نسخه ی بعدی اساسین به عنوان یک بازی جدید از دزدان دریایی نگاه میکنم و میدونم حسابی بازی سرگرم کننده ای خواهد بود:)

اتفاقا اساسین بودن خیلی هم به دزدان دریایی ربط داره ;)

من خودم قبول دارم اساسینز کرید از مسیر بازی خارج شده...:|ولی من به نسخه ی بعدی اساسین به عنوان یک بازی جدید از دزدان دریایی نگاه میکنم و میدونم حسابی بازی سرگرم کننده ای خواهد بود:)

اتفاقا اساسین بودن خیلی هم به دزدان دریایی ربط داره ;)

میشه این ربطو توضیح بدی ؟ به نظر من که ربطی نداره
----------------
ما که بازی امیدواریم :) فقط نمیتونم با این دزد های دریایی کنار بیام :|

اساسین=قاتل=دزدان دریایی قاتل اند :d
اسسین ها به کسانی گفته میشن که لباس سفید می پوشن و بصورت کاملا مخفی و با ابزار و وسایل کم و با استفاده از تاتیک هایی که بلدن دشمناشون رو به قتل می رسونن
از شماره ی اول هر چی جلوتر رفت این فاکتور ها کمرنگ شد تا الان که دیگه شده دزد دریایی و باید کشتی رانی کنی و خیلی از قسمت داستانیش روی آب هستی.

اسسین ها به کسانی گفته میشن که لباس سفید می پوشن و بصورت کاملا مخفی و با ابزار و وسایل کم و با استفاده از تاتیک هایی که بلدن دشمناشون رو به قتل می رسونن از شماره ی اول هر چی جلوتر رفت این فاکتور ها کمرنگ شد تا الان که دیگه شده دزد دریایی و باید کشتی رانی کنی و خیلی از قسمت داستانیش روی آب هستی.
البته من معنی واقعی اش رو گفتم ولی شما ازلحاظ بازی ترجمه کردید!!!راستی مگه رنگ لباس ادوارد صورتیه؟ مگه تو تمامی اساسین ها مخفی شدن موجود نبود؟ تو اینم هست!!!در مورد وسایل کم هم یه قاتل بزرگ باید کلی ابزار داشته باشه برای نجات پیدا کردن از دست دشمن !!!

البته من معنی واقعی اش رو گفتم ولی شما ازلحاظ بازی ترجمه کردید!!!راستی مگه رنگ لباس ادوارد صورتیه؟ مگه تو تمامی اساسین ها مخفی شدن موجود نبود؟ تو اینم هست!!!در مورد وسایل کم هم یه قاتل بزرگ باید کلی ابزار داشته باشه برای نجات پیدا کردن از دست دشمن !!!
رنگ=سیاه
ابزار=نارنجک,بمب
در مورد سوم بازی هم باید بگم تنها جنبه ی مثبتش انقلاب امریکا بود
من گفتم باید ابزار کم باشه و از مهارت های اسسین ها بیشتر استفاده بشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or