80 سال خاطره با LEGO.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

06415016641920619615.jpeg

درود.

خاطرات خود را مرور کنید و به دورانی که هنوز صنعت گیم به این صورت نبود بروید. ایا بازی‌های محبوب سالیان دور را هنوز به یاد دارید؟ بی‌شک LEGO به یادتان هست و ان را تجربه کرده‌اید؛ اسباب بازی که از چندین قطعه تو خالی که بر رویش دایرهای کوچک وجود داشت تشکیل می‌شد و به هم چسباندن ان‌ها و در اوردن اشکال گوناگون یکی از خاطره انگیزترین کارهای کودکان و بزرگان به شمار می‌رفت. در همین راستا LEGO این سرگرمی زیبا 80ـمین سالروز ساخت خودش را جشن می‌گیرد.

تاریخچه LEGO به سال 1932 می‌رود، زمانی که یک نجار دانمارکی به نام Ole Kirk Kristiansen، که کارش ساخت اسباب بازی‌های چوبی و تخته اتو بود درست شد. اقای Kristiansen در یک خانواده فقیر 10 نفره متولد شد و به اموزش ساخت اسباب بازی با چوب پرداخت سال‌ها بعد اون به علت اتش سوزی کارخانه‌اش دچار افسردگی شد و مجبور شد دوباره از نوع به ساخت اسباب‌بازی‎ها دست بزند. بعد از این اتفاق وی شرکت LEGO را با استفاده از 50 نفر کارگر مشغول، راه اندازی نمود و در سال 1947 کار با چوب را رها کرد و پلاستیک را جاگیزین ان نمود که تا سال 1949 توانست بیش از 200 اسباب بازی پلاستیکی و چرمی را تولید کند. وی که بنیانگذار شرکت LEGO بود در 11 مارس سال 1958 در سن 66 سالگی به علت حمله قلبی درگذشت.

کلمه LEGO بر گرفته شده از دو کلمه دانمارکی با نام‌های LEg GOdt می‌باشد که در زبان انگلیسی ("play well") خوانده می‌شود. بعد از وی سه پسر ایشان مدیریت این شرکت را بدست گرفتند. در سال 1961 برای اولین بار این اسباب بازیها در امریکا به فروش رفت و در سال 1974 به دنیا معرفی شد.

آخرین ویرایش:
لگو فوق العاده بود :*
تنها سرگرمی دوران کودکی من بود با اتیش زدن ماشین کوچولو هام :p
یه مدل لگو هم داشتم چوبی بود
بعد این قطعه های چوب مثل لگو به هم قفل نمیشدن، ولی طراحیشون یجوری بود که بدون اینکه با هم درگیر بشن روی هم سوار میشدن و میشد باهاشون کلبه و خونه جنگلی و خونه درختی درست کرد
هنوز دو سه تا تیکش رو دارم از اون زمان :sad:

من ساعتها میشستم تا بتونم چیزی که روی کارتنش چاپ شده را بسازم ، اما هیچوقت نشد
آخر هم به روش پسرونه ازش استفاده میکردم، یا تفنگ باهاش میساختم یا اینکه 10 تاش را میذاشتم جیبم و بعنوان نارنچک ازش استفاده میکردم :دی

این اخری ها هم چیز های جالبی اومده بود مثل بایونیکل ها که داستانش هم خیلی جالبه!یا اگزودی ها اگر اشتباه نکنم که طرح های خیلی جالبی داشت!

اصلا از دلایلی که ما رشته دانشگاهیمون عمران بود همین علاقه زائدالوصفمون به لگو و خونه سازی و این حرفا بود :دی ! اون موقع البته نمیدونستیم اسمش لگوئه ! هیپستریش میشه لگو مثلا" :دی !

اون موقع لگو نداشتیم که، اسم خارق‌الوصفی بود. :دی نخ می‌بستیم به کامیون پلاستیکی، می‌کشیدیم.
این نوب بازیا چین په؟مثل من بخوابید رو کامیون پلاستیکی ها هلش بدید اینقدر حال میده:دییعنی خوراکم شیکستن این کامیونا بود:دیبا همین روشی که گفتم نصف کامیون پلاستیکی های دنیا رو خراب کردم:دی
++++++++++++++++
I Don't Play Lego In Childhood
F*** Me Right?
عکس جونا هیل رو خودتون بزارید اینجا:دی
پ.ن:ولی جدا اون قدیما لگو نداشتیم!توهم زدید یا دهات ما اینطوری بوده؟:دی

خیلی حال می داد من یه جعبه داشتم پر از اینها

می رفتم خونه فامیل ایرانیاش رو می دیدم ( گنده ها ) حالم ازشون به هم می خورده =)) :دی ! ...

ولی خداییش چه حالی میداد با کلی زحمت یه خونه یا برج درست می کردم

از سر دیوانگی با یه چیزی پرت می کردم کل خونه رو خراب می کردم

بعد در آخرش کی حال داشت جمعشون کنه :| تو دست پا هم می رفتند :| !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or