80 سال خاطره با LEGO.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

06415016641920619615.jpeg

درود.

خاطرات خود را مرور کنید و به دورانی که هنوز صنعت گیم به این صورت نبود بروید. ایا بازی‌های محبوب سالیان دور را هنوز به یاد دارید؟ بی‌شک LEGO به یادتان هست و ان را تجربه کرده‌اید؛ اسباب بازی که از چندین قطعه تو خالی که بر رویش دایرهای کوچک وجود داشت تشکیل می‌شد و به هم چسباندن ان‌ها و در اوردن اشکال گوناگون یکی از خاطره انگیزترین کارهای کودکان و بزرگان به شمار می‌رفت. در همین راستا LEGO این سرگرمی زیبا 80ـمین سالروز ساخت خودش را جشن می‌گیرد.

تاریخچه LEGO به سال 1932 می‌رود، زمانی که یک نجار دانمارکی به نام Ole Kirk Kristiansen، که کارش ساخت اسباب بازی‌های چوبی و تخته اتو بود درست شد. اقای Kristiansen در یک خانواده فقیر 10 نفره متولد شد و به اموزش ساخت اسباب بازی با چوب پرداخت سال‌ها بعد اون به علت اتش سوزی کارخانه‌اش دچار افسردگی شد و مجبور شد دوباره از نوع به ساخت اسباب‌بازی‎ها دست بزند. بعد از این اتفاق وی شرکت LEGO را با استفاده از 50 نفر کارگر مشغول، راه اندازی نمود و در سال 1947 کار با چوب را رها کرد و پلاستیک را جاگیزین ان نمود که تا سال 1949 توانست بیش از 200 اسباب بازی پلاستیکی و چرمی را تولید کند. وی که بنیانگذار شرکت LEGO بود در 11 مارس سال 1958 در سن 66 سالگی به علت حمله قلبی درگذشت.

کلمه LEGO بر گرفته شده از دو کلمه دانمارکی با نام‌های LEg GOdt می‌باشد که در زبان انگلیسی ("play well") خوانده می‌شود. بعد از وی سه پسر ایشان مدیریت این شرکت را بدست گرفتند. در سال 1961 برای اولین بار این اسباب بازیها در امریکا به فروش رفت و در سال 1974 به دنیا معرفی شد.

آخرین ویرایش:
من هم اون زمان کلی از این لگوها داشتم. اون اولی هاشو نمیدونم اصلی بودن یا نه ولی کیفیت ساختشون خوب بود. بعدها چند عدد از این کوچیکهای اصلشو گرفتم ولی اون اولیه (قلابیه) چون قطعاتش خیلی زیاد بود بیشتر کیف میداد چون میشد باهاش کلی چیز میز ساخت مخصوصا خونه (درخت هم داشت :d )

از هر چی بگذریم, وقت تبلیغه :d

برای ساخت مدل لگویی هر چه که دوست دارید از نرم افزار زیر استفاده کنید, بشتابید:

http://forum.bazicenter.com/thread40695/

من اول از اون گنده هاش داشتم :دی
بعد بابام نمیدونم رفت کجا برام از این اصلیاش آورد :دی
کنارشم چند تا بسته از این سربازای جنگی (از سربازای جن جهانی بگیر تا قرون وسطایی :دی ) برام آورد.

باهاشون دو تا پادگان پادگان درست کرده بود سربازامو میزاشتم توش :دی
بعد از اون بزرگا به عناون موشک و راکت و سنگای منجنیق استفاده میکردم :دی

چه حالی مداد :x

منم وقتی بچه بودم بابام از کانادا واسم خرید ، کلی عکس رنگی همراهش بود که آموزش ساخت هلی کوپتر ، تانک ، ماشین و ... روشون چاپ شده بود.
همرو هم راحت میشد باهاشون ساخت ، البته در کنار این لگو ها ، بال هلیکوپتر و تایر کامیون هم همراهشون بود :d
زندگی کردم باهاشون ، هنوزم توی کمدم دارم باقی مونده هاشو . یادش بخیر >:d<

بعد از اون بزرگا به عناون موشک و راکت و سنگای منجنیق استفاده میکردم
:biggrin1:
و از اونجایی که روشت مثل من بوده، حدس میزنم بعد بازیت، اگه از مامانت تو سری نمیخوردی، حداقل 4 تا فحش را میشنیدی :دی
پ.ن: خجالت نمیکشیدی خونه را به هم میریختی؟ هر جا پا میذاشتی پات میرفت رو لگو؟ :|

و از اونجایی که روشت مثل من بوده، حدس میزنم بعد بازیت، اگه از مامانت تو سری نمیخوردی، حداقل 4 تا فحش را میشنیدی :دی
پ.ن: خجالت نمیکشیدی خونه را به هم میریختی؟ هر جا پا میذاشتی پات میرفت رو لگو؟ :|

100 درصد :دی
بد تر اینکه بجای اینکه تو اتاق بازی کنم تو پذیرایی بازی میکردم :دی

پ.ن: این که خوبه :دی یبار از حیات رفتم خاک و گل آوردم تپه درست کردم پادگان ـو رو اون ساختم :))
یه کتکی خوردم که هنوز جاش درد میکنه :دی

من خودم یه عالم لگو داشتم ولی یکی رو بچه بودم تو کیش دیدم طرف باهاش خونه 2 متری ساخته بود :| به قیمت اون موقع اندازه نصف قیمت یه رنو بود پکه :دی همیشه حسرتش به دلم موند :|

نمیدونم شما هم این کارو کردین یا نه،ولی من از خمیر بازی به عنوان ملات واسه دیوار درست کردن استفاده میکردم :دی

=))

من از ورق های پاسور به عنوان کارپت خونه هام استفاده می کردم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or