ميشناسمت تو پرشين تولز ديدمت تاپيكتو هم ديدم اسمش فك كنم 7900 جهنم يا يه همچين چيزايي بود
والا من حوصله تك تفسير زيادي بيخودي اطلاعات تكراري ندارم يعني به عبارتي بحث با شما راه به جايي نداره
به قول يه بنده خدايي بيا اين تاپيكو به گند نكشيم تعجبم اين امين تشكرش مال چي بود؟
اين حرفتو بخون:
از همه دوستان قابل احترام فروم پوزش ميخوام اگه بد لحني كردم اما موضوع اينه كه با بعضيا فقط مثل خودشون ميشه حرف زد
به قول يكي از مديراي سايت بعضيا هرچي دلشون ميخاد ميگن بعد ميگن ببخشيد
اگه ميخاي حرف بزني رو حرفت وايسا خود شيريني هم نكن
باشه حق با شما من مبحث تاپيك ادامه نميدم تموم شد اين بنده خدا هم به راه خويش رهنمود شد هر چي عشقت كشيد بگو اصلن فك كن ما كم آورديم ولي توصيه ميكنم به فروم هاي خارجي هم يه سري بزن اين مشكلات نسبت به قبل خيلي كمياب شده يه مدت تو فروما تاپيكاي به اسم 7900 help!!! يا 7600 ولي الان خيلي كم شده
پرشين چيچي؟!
پس يكي قبل از ما اطلاع رساني كرده...جالبه كه ميدونستيو اومدي از اطلاعات سطح بالات همه رو مستفيض كردي
ببينم فكر كردي من اينا رو نوشتم كه مثلا جواب تورو داده باشم
من وقتم خيلي بيشتر از اينا اهميت داره كه با امثال تو بخوام بحث كنم
اينارو گفتم تا چشمو گوش بقيه باز شه
حوصله بحث نداري ايراد نداره اصولا كسي كه خودشو قاطي چيزي ميكنه كه ازش سر در نمياره به يه نحوي خودشو ميكشه كنار خوب اين درسي بشه تا ديگه فقط برا مطالبي كه "ميفهمي" نظر بدي
خود شيريني؟!:laughing: من رو حرفم وايسادم ظاهرا يكي ديگس كه حوصله نداره اطلاعات سطح بالاشو از اين بيشتر رو كنه
تو فرومهاي خارجي اين تاپيكها كمتر شده چون افتضاح اين سري محصولات برا همه رو شده و همه ديگه با احتياط اقدام به خريد ميكنن البته شايد تا مدت ديگه زياد شدن اين جور عنوانهاي تاپيك رو اينجا ببينيم مخصوصا كه خيليا از اطلاعات شما بخوان نتيجه گيري كنن
راستي لينك اين بابا رو تو اين پرشين برام بزار ميخوام ازش تشكر كنم به ما هم رودست زده
--------------------------------------------------------------
براي اينكه پستم اهميتي برا بقيه داشته باشه يه خبر جالبو ميزارم
NVIDIA تمام كارتهاي گرافيكي از خانواده نسل بعد خودش،G80 رو از اوركلاك كردن منع ميكنه؟!
اخبار در مورد محصولات زودآيند مبتني بر DX10 هر روز بيشتر ميشه و تا حدودي نه اين اخبار رو ميشه رد كرد نه 100 درصد تاييد كرد:
"NVIDIA به تمام شركاش و برندسازا گفته كه براحتي اين اجازه از اونا در خانواده G80 ميگيره كه محصولاتي از پيش اوركلاك شده رو ارائه ندن تا تجربه مفتضحانه Geforce 7900 GT مجدد تكرار نشه كه موجبات يك نرخ بسيار بالا از برگشت خوردن كارتهاي فروخته شده توسط خريداران بوده"
"NVIDIA told all of its partners that it simply won't allow the overclocking of G80 cards. It doesn't want another Geforce 7900 GT overclocking fiasco that caused a too high return rate for the cards."
واقعا شنيدن اين خبر حيرت اور نيست اما در احتمالش تا حدودي مردد خواهد بود
شما ميتونيد اين چيپهاي گرافيكي رو آنطور كه ميخواهيد توصيف كنيد ويك راه حل خنك كننده هيتسينك(فن) با طراحي ماهرانه رو روش بزاريد تا حرارت رو به حداقل برسونه اما در پايان روز شما هيچ اگاهى نداريد از دونستن چيزيكه ميخواد ميزان خرابي خود كارت يا هسته گرافيكي(GPU) حتي شدت بالاتري نسبت به
Mean time between failure محرض كنه خلاصه كلام كارت گرافيكت رو اوركلاك ميكني خيالي نيست اما با ريسك خودت! يا اينكه يك كارت از پيش اوركلاك شده رو تهيه ميكني با شرط 100 درصدي از طرف سازنده جهت ساپورت كامل
...وما اخيرا تماسهايي رو با شركاي برد ساز NVIDIA داشتيم كه تا الان پاسخي در اين مورد داده نشده پس بايد منتظر بود و همه چيز رو به آينده واگذار كرد
لينك خبر:
NVIDIA Bans Overclocking On All Upcoming G80?http://www.hothardware.com/news.aspx#news2899