anonymous
کاربر سایت
با عرض اجاره از استاد ولی منبع این رو نوشته بود:والا تو خود منبع گفته بود مشکل داره منم ذکر کردم!
دمِ شما گرم خبر دادید!>:d<
Trouble shooting:
CSO’s don’t work!
...
یعنی راهنمای اجرای cso در صورت اجرا نشدن
با عرض اجاره از استاد ولی منبع این رو نوشته بود:والا تو خود منبع گفته بود مشکل داره منم ذکر کردم!
دمِ شما گرم خبر دادید!>:d<
زمانی که وارد برنامه می شید دکمه Select رو بزنید که UMD ISO MODE بیاد روی sony6960سلام دوباره دوستان به دادم برسید......
مشکل قبلیم حل شد و الان آپدیتم هست و هکم ظاهرا" شده ولی.......
هیچ بازیه CSOی روش اجرا نیمیشه .... تو رو خدا کمک کنیدددددددددددد
یعنی بعد از اینکه از منوی iso loader روشون کلیک می کنه می پره بیرون تو منوی اصلی !!!!!!!!!!!
مدل پی اس پیتون چی هست؟!برا من مرحله یک میگه نیاز نیست اپ کنی خودش 6.20 هست
مرحله 2 بدون مشکل انجام میشه
مرحله 3 نمیدونم hen چیه نیاز به راهنمایی دارم
گویا یکی از دوستان با 6.35 اجرا کرده!سلام به برو بچ تیم ملی آقا این 6.20 بازیهای psn رو اجرا نمیکنه هک جدید مدید نیومده من با resident evil 3 مشکل دارم آیا با همین هک اجرا میکنه یا نه ؟
راستی تو زمانی که تو xmb دکمه select رو میزنم همه چیز هست جز UMD ISO MODE یه راهنمایی کامل بفرمایید ما رو؟!!!!!1
مموری رو در بیارید روشن کنید ببینید بالا میاد؟!با عرض سلام خدمت دوستان
من ديروز براي اينكه بازي Tactic ogre رو بازي كنم اين فايلها رو رو دستگاه ريختم (PSP-1000/2000/3000 6.20 FW Updateو 6.20 TN_CوPrometheus ISO Loader for 6.20 TN-A Released)و به 6.20 tn-c اپديت كردم .منو اول بازي اجرا شد چون دير بود دستگاه رو وسط بازي خاموش كردم صبح كه روشن كردم psp بالا نيومد خواستم با magic memory (باطري پاندورا بود) برگردونم ولي نشد .
:hurted1:
شارژ دستگاه تموم نشده؟!اين كارو كردو ولي بالا نيومد .بريك شده.
از همین پست بالایی تون استفاده کنید!الان باید چی بریزم تا بازیهای ISO و CSO تو این فرمویر از XMB اجرا بشه؟؟
راهی نیستش مثل 6.35 بدون اینکه از نرم افزار خاصی استفاده کرد ، آیکنهای بازی تو XMB بیاد؟؟